3171
-
#169 Mar csak arra vagyok kivancsi, hogy maga a jatek nemet nyelvu e, mert akkor biza delete. -
kangoo #168 egy elérhetőséget? vki? -
Corey #167 "P.S Bei wem Codename: Panzers laeuft, laeuft auch dieses Release" vagyis akinél a Panzers iesfajta verziója futott, annál ez is fog -
Ren #166 Nforce-n tobb okbol sincs kint, eloszor is nem hivatalos csapat release, _nincs_ feltorve, gyakorlatilag az eredeti cd van lemasolva, ha nagyon-nagyon szerencsed van es veletlenul a megfelelo irod, cd lemezed, olvasod van, akkor _esetleg_ futhat nalad. Szvsz senki ne fuzzon hozza nagy remenyeket, az emberek eleg kis szazalekanal mukodik :( -
#165 Mivel nálam a könyvtár neve Soldiers.Heroes.of.World.War.II.Alcohol.Clone-RagnaroK így gondolom Alcohol. Azért az üt egy kicsit, hogy a fizetős FTPken már fennvan viszont az nforce-on nincs. Ilyenre se volt még nagyon egyik játéknál sem. Köszönet Evilnek mert ha nem mondja én meg se néztem volna FTPn míg nforce-on ki nem írják ;)) -
ToMy_ #164 smsesen? -
Corey #163 ezt NEMO-val írják vagy Alcohollal? nem nagyon vágom a németet, valaki kicsit fordithatna hogy mit kell állitani.. -
Corey #162 Mostmar latom én is: Soldiers.Heroes.of.World.War.II.Alcohol.Clone-RagnaroK
remélem jó! -
#161 Ez roppant jó hírnek tűnik -
#160 Na, errol beszeltem en is. -
#159 ls Name : Soldiers: Heroes of World War II
Company : Codemasters
Protection : Starforce 3
Genre : Strategie
Language : Multi-Language
Rls Typ : Alcohol Clone
Rls Size : CD1: 57x15mb CD2: 56x15mb
Rls Date : 05-07-2004
Game Infos:
In Soldiers - Heroes of World War II erleben Sie die intensivsten Gefechte
des Zweiten Weltkriegs. Übernehmen Sie die Kontrolle über die Besten der Besten
aus amerikanischen, britischen, deutschen und russischen Eliteeinheiten.
In aussichtsloser Lage gegen eine erdrueckende feindliche Uebermacht helfen nur
Tarnung, List, Schnelligkeit und Aggressivität, um die Mission erfuellen zu koennen.
Die Ziele der vielfältigen Einsaetze reichen u.a. vom Sabotieren von Bahngleisen,
Entfuehren feindlicher Offiziere bis zur Zerstoerung von Konvois. Und das alles
unter erschwerten Bedingungen hinter feindlichen Linien! Die Einheiten können
Echtzeitstrategie-typisch im Point-and-click-System kommandiert werden.
Zusaetzlich besteht die Option, einzelne Einheiten über Direct Control ganz
individuell zu steuern - realistisch und praezise. Die Wahl liegt ganz bei Ihnen!
Rls Notes :
CD1 auf einen 700MB CD-RW brennen mit folgenden Einstellungen brennen
Datentyp:...............................:Benutzerdefiniert
schreibgeschwindigkeit:.................:4x bis 8x
Schreibmethode:.........................:DAO/SAO
Buffer Underrun Technologie Aktivieren:.:ON
Letzte Session nicht schliessen:........:OFF
EFM Fehler umgehen:.....................:OFF
Sub-channel korrigieren:................:ON (default)
"RMPS" auf Medium schreiben:............:OFF
CD2 kann normal gebrannt oder gemounted werden!
Disk-Key: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
P.S Bei wem Codename: Panzers laeuft, laeuft auch dieses Release -
#158 Remélem az lesz.
Ha igen akkor add meg a szerver elérhetőségét.
Gondolom fizetős warez. -
#157 Azt tom, de a dakotan fent van es mar szedem, ha hazaerek belinkelem az egesz nfo t. -
ToMy_ #156 na es ez honnet van, mert se izonews, se nforce nem ir ilyen release-t... -
#155 Rls Name : Soldiers: Heroes of World War II
Company : Codemasters
Protection : Starforce 3
Genre : Strategie
Language : Multi-Language
Rls Typ : Alcohol Clone
Rls Size : CD1: 57x15mb CD2: 56x15mb
Rls Date : 05-07-2004
Leszedem, oszt meglatjuk, remelem nem nemet nyelvu a jatek, mert az nfo ja az. -
#154 ajaj...
Nagyon hallgatag mostanság ez a topic. Pedig a game már napok óta megjelent. Azóta már rég hangosnak kellene lennie a fórumnak.
Na ebből is látszik hányan szokták megvenni a játékokat :-) -
weine #153 ja, ahogy a népi sportközvetítés is említi: a nap hal jött be elsőnek, a remény hal meg utóljára... -
#152 Ja van a TOCA 2. -
#151 ja eléggé na de a Toca2 is játszható a 2 gépes megoldással, hátha erre is van valami -
Corey #150 hm.. úgylátszik eléggé tip-top ez a starforce 3.. -
#149 Addig is a demo-hoz már letölthető kb 20 új mod.
Ezekben általában vagy az eredeti pályán vagy teljesen új pályákon lehet harcolni. Néhányban lehet a németekkel is lenni. Ha belegondoltok a 20 pályából már majdnem összeáll egy teljes játék. Sőt új textúrákat is készítettek főleg terepszínű tankok születtek.
Ja!
Már pályaszerkesztőt is kiadtak hozzá és mindezeket a lelkes rajongók készítették. -
#148 kár volt ma benéznem ...
egy kis közhely: a remény hal meg utoljára ! -
#147 Votl eddig olyan játék, amit nem törtek fel pcre?? Nem. Hát akkor meg. Ezt is feltörik majd, lehet, hogy kicsit később, de biztos. -
kangoo #146 Most olvasom hogy ugyanaz felelős a játék anti-piracy védelméért, aki a Toca Race Drive 2-nél is szorgoskodott.
Az tudjátok melyik.....NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!
mind1, úgyis fontolgattam a vételt ->ez újabb lökést adott -
Corey #145 klóncd-s talán lesz -
kangoo #144 Én is remélem, de:
"I think the crackers simply are not good enuff to crack starforce 3... there was a few starforce 3 games cracked but starforce3 changes VERY fast.....
We cant blame publishers.. they r only doing there job... ALTHOU.. installing starforce shit on your computer is just a bit crappy and arse.
This game wont be cracked atleast not for a few months.. or untill rlz groups learn how to crack starforce3... think toca3 people.....
Games like desert rats vs afrika korps had like a few files protected.. but it seems these new games have thousands of files protected.. so yar its a bit different..
But in the bottom line.. Groups dont know how to crack starforce3... but no doubt they r trying there asses off i guess
meg ehhez hasonlókkal riogatják a népet -
#143 Miért ne jönne ki warezon? Szerintem ma este, vagy holnap már lehet tölteni. -
kangoo #142 Ha ki is jön warezban, nem valószínű hogy mostanában.
read -
#141 IGEN IGEN IGEN !!!
-
#140 IGEN IGEN IGEN !!!
"Soldiers of WW2 a boltokban !
(BluesNews) A Codemasters vízre bocsátotta az RTS játékok legújabb forradalmárát. A Soldiers: Heroes of World War II. nem a legjobb névvel és sztorival büszkélkedhet, ám a felvonultatott innovatív és egyben hangulatteremtő megoldások sokasága kiemeli ezt a remekművet és egyértelművé teszi, hogy a Best Way nevű orosz csapat berkeiben vérbeli játékosok szorgoskodnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
by Hardwired.hu -
#139 hát ez az...
meglep, hogy a Codies be mert vállalni egy ilyen hardcore, részletes játékot, a nagy kiadókra ez nem jellemző. remélem tévedek, és anyagilag nem lesz bukta. -
#138 Jaaaa.... Én azt hittem, hogy kicsit gyorsabban fog menni ez a tankolás, de így... nincs idő rá sajnos. -
#137 Benzin: kijelölöd a katonát és a szemmel az egyik járműre kapcsolsz, ha találsz benne benzintankot akkor a kezébe adod (a Shermanból alapból van) és akkor ha egy kocsi felé mész kis csöpp alak jelenik, így lehet leszívni a benzint, miután befejezted ismét egy kocsi felé viszed a kurzort, de akkor már egy kis tölcsér jelenik meg, így töltöd be. A lőszerrel hasonlóképpen járj el, csak ott át kell pakolni. Remélem menni fog. -
#136 Hahó. -
#135 Hogyan lehet a demoban benzin/töltényt szerezni? -
#134 megjelenés a "ködös-albionban":
2004. július 2. -
#133 Komolyan hanyattvágódtam ettől a demótól, még csak most próbáltam ki :D Hihetetlen mennyire jól összehozták, már nagyon várom ezt is. Meg a Panzerst is. Vááá mi lesz itt nemsokára :D -
#132 "Soldiers: Heroes of World War II patch tervek !
A játék még meg sem jelent (június 29 a hivatalos időpont), azonban a Codemasters honlapján máris olvashatunk a Soldiers: Heroes of World War II készülő patchről. A játék megjelenése után kiadásra kerülő frissítés fő újítása a kooperációs mód lesz, ígérik a fejlesztők.
A játék megjelentetése után a Codemasters több kisebb frissítés kiadásán is gondolkozik, melyek mindig valami pluszt adnak majd a játékosoknak, hogy érdemes legyen újra meg újra elővenni a Soldiers CD-t.
Elsőként tehát a multiplayer frissítés érkezik, mely kizárólag eredeti játékkal fog működni."
by Játékhírek.hu -
#131 FRISS HÍR!: A Codemasters a képek mellé egy finom infót is közölt: röviddel a megjelenés után egy KOOP mód is napvilágot lát a túlzás nélkül ZSENIÁLIS-nak nevezhető taktikai játékhoz, amelyben akár négy játékos is küzdhet válvetve az egyjátékos kampányokban!
by Hardwired.hu -
#130 elnézést a nagy képért !
+ 5 kép !