3171
-
lammaer #129 Ja, a kamera szöge meg a zoom elég szűk keretek között állitgatható - pedig néha jól jönne, ha egészen a föld szintjéről lehetne sasolni a játékot - igy az épületekben bújká
lókat elég nehéz megcélozni (persze nem a HE töltetekkel :) )
A házak azok valami baromi jól sikerültek - hihetetlen jó érzés bontani őket. Nem is tudom, láttam-e már játékban ilyen tuti épület sérülésmodellt. -
#128 Az eredeti demo-ban csak kicsit lehet változtatni, de pl. ebben a nightcommando-s jeep-es cuccban (#111) teljesen bele tudtam nagyítani és tudtam állítani a kamera pozicióját teljesen szabadon. Ja egyébként a középső egérgombbal kell! -
#127 hogy lehet a kamera-szöget változtatni ? ha lehet egyáltalán. -
#126 Ez nagyon a nyálelválasztás mirigyeire ható képecske :-) -
#125 Soldiers: Múvibakik -
#124 -
#123 Köszi!
Kipróbálom -
#122 nekem működik. -
#121 Balra, amikor jön az első német gyalagosokat szállító Opel, na a mellett jobbra 2 garázsajtó! A jobboldaliban egy kis német járgány, az ajtót egy Thomsonlövéssel nyisd ki, különben megsérül a járgány. Sok szerencsét! -
Cnut #120 Klassz. Alá kell aknázni mindent aztán ugyanaz mintha az eredetiben kilőttek volna a tankodat és csak gyalogossal mész. -
Cnut #119 Mindjárt kipróbálom! -
lammaer #118 Izé... szóval egy újságirói bétát próbáltam ki, amiben benne van azt hiszem az összes pálya.
A kapkodásról: a backspace nem müxik a demóban? -
#117 Merre van ez a garázs? Körülnéztem és csak a colonel háza van azon a területen ahol a katonáim vannak. -
#116 Ez kegyetlen jó!
Nem tudtam erről az (end)-gombbal előhívható tankirányításról. Szuper! -
#115 Melyik az az ejtőernyős küldetés? A demoban nem találkoztam ilyesmivel. -
#114 Nekem egyedüli negatívum az volt, hogy roppant kevés az idő mindenre.
A játék hihetetlen részletgazdagságából adódik, hogy el lehetne szöszmötölni csomó mindennel. Szinte egyenként lehetne felszerelni minden embert, beállítgatni különféle pozíciókba, aknákat telepíteni stb. Itt viszont egy észnélküli kapkodás van az elején mindenkinél, hogy mit is csináljon, kinek mit adjon stb.
Egy igazán pozitív élményem az volt, amikor a legelső rohamban a PZIV még egész messziről (véletlenül) telibe találta a colonel házát, így rögtön failed lett a küldetés. De!! Nincs vége a játéknak, viszont nem jön több rohamozó német egység. Na itt végre kiélhettem magam. Mindent jó alaposan átnéztem. A fegyvereket, lőszereket. Végre! Sikerült tankolnom, kipróbáltam hogyan lehet egységeket megjavítani stb. Harc közben még sosem volt időm tankolni, sőt szerelni sem.
Jó lett volna ha két küldetés van benne vagy 1 küldetés plusz tutorial. Egy kis laza küldiben szépen be lehetett volna gyakorolni sokmindent. -
lammaer #113 Nagyon kellemes játék, az már bizonyos... a fedezék koncepció szerintem első osztályú, meg a tankok direkt irányitása is ütős - végre nem azért vesztek el egy T-34-est, mert az AI hülye, és hátat fordit a rohamozó PZ-knek.
Teccik a zsákmányolgatás is, hogy még a páncélosokból is ki lehet szedni a géppuskát, ha éppen arra van szükség. Aztán ott vannak a gránátok is ugye :) Frankón dölnek össze a házak. A rengeteg fegyver is pozitiv, meg hogy lehet zsákmányolni - az ejtőernyős küldiben például, amikor a germánok flakkal lőnek az amerikai desszantosokra, hamar meg lehet forditani a csata menetét egy szákmányolt gépágyúval :)
Az ellenséges AI egy kicsit gyengécskének tűnik, de hát a mennyiségi fölény az jól kompenzálja ezt az apróságot. Ja, meg hogy nekem nem sikerült billentyűvel scrollozni a térképet - direkt módban (főleg tankoknál) az egeres görgetés értékes másodperceket emészt fel, ráadásul a tank tornya is elfordul miatta, ami nem mindig előnyös.
Mindenesetre kell kell kell kell... -
#112 Én még nem próbálom ki, szöszölök még a régivel normal módban, de várom az élménybeszámolókat! ;) -
#111 Night-time Commando mission mod
Soldiers: Heroes of World War II Demo v0.1.5
Ezt kitömöríteni ide: C:\Program Files\Codemasters\Soldiers - Heroes of World War II Demo\Resource
Elvileg nem ír át semmit, ha nem babráltál már vele!
Story and Features:
Commando mission! Your 3 person team of commando's is returning from a critical mission to disable a bridge and slowdown a group of german tanks on thier way to the front. On thier way to the evac location they ran across this town where an allied squad was wiped out. After finding a few survivors, the commando's decided to radio hq and move the evac point to the town so they could also get the survivors out. HQ said the area was too hot, so its up to them to clear the town of nazi's.
Azt írják, hogy Normalban a legjobb! Tele gyalogos ellenféllel.
Minden jog fenntartva, szóval, afféle hivatalos verzió!
1986-2004 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). "Codemasters"® is a registered trademark owned by Codemasters.
All Rights Reserved Privacy Policy -
Cnut #110 Arról már leszoktam :) -
#109 Cnut!
Az SWG-ből? :) -
#108 Wartime Commandban lesznek SS egységek. A Combat Missionben is voltak, szóval izlések és pofonok a készítők részéről is. -
Cnut #107 Nemtom hogy csak nekem új-e, de azért leírom. Ha direct controlban vagy (end gomb) akkor a kurzornyilakkal te vezetheted a tankot! Majdnem lezúgtam a székről mikor észrevettem! Ez már szimulátor :) Ma sikerült a demót 1 emberveszteséggel megcsinálni, úgy hogy a Nebelwervelt is elfoglaltam mielőtt az erősítés megjött, holnap megnézem mediumon milyen. Nagyon tetszik a játék főleg hogy oroszokkal és németekkel is lehet majd lenni benne. -
#106 Kicsit off, de közel van a témához, sztem akinek a Soldiers tetszett ez is be fog jönni: Wartime Command -
#105 Hát attól füg mi sérült! :)
Egy lánctalp visszatétel, vagy egy kerékjavítás nem nagy ügy, de a nagyobb hibákkal, azért elszöszmötöl. -
#104 jaa, még annyit, hogy mennyi ideig tart a javítás ? (persze annál, amelyik még nincs szilánkra lőve) :) -
#103 Én is hasonló konfiggal nyomom, vedd lowra a dolgokat és menni fog. Itt a hangulat a királyos. ;) -
#102 Nagyon feldobja az élményt, ha megszerzed a németek járműveit, hajrá. (Másrészt a saját Shermanodat is javítgathatod, nálam a lánctalppal van a gond általában.) -
#101 Milyenek a hardverigenyek? A hivatalos honlapon nem talaltam meg mi a minimum. Hogy menne ezen: Athlon XP 1600+ , GeForce 2 V7700 grafikaval? -
köszi a segítséget.
igyekszem hasznosítani. -
#99 Igen. -
#98 az a kis szerszámosláda ? -
#97 A Sherman-ban van egy javító csomag, azt a katona kezébe adod és akkor ha egy sérült játműre kapcsolsz, akkor azt egy idő után használhatóvá varázsolja. Pl: a csapatszállító, azzal ki lehet menekíteni a colonelt, de ott a garázsban bal oldalt van egy kis német cabrio is, sztem az is megteszi. A garázst nem tudtam kinyitni, de a Thomson-ból leadott sorozat megoldotta a dolgot. -
#96 volt időd megjavítani ?
az mivel tetted ?
igen, arra már rájöttem, ha "cafatokra" lővöm, csak egy nagy halom vas-hulladék marad.
:) -
#95 Én is csak onnan tudom, hogy megjavítottam azt azzal komandóztam azt ki volt írva. ;)
Mondjuk a motorokban találsz ilyet, vagy a szétlőtt tankokban. Figyelem, ha sz*rrá lőtted vmelyik járművet abból már se üzemanyag, se lőszer nem nyerhető ki. Tehát csak leamortizálni kell, ha már darabokra hullott, onnan már nem zsákmányolsz semmit. -
#94 akko' az. :)
annyira nem vagyok járatos a témában.
Sherman -ba milyen lőszer kell a géppuskához ? -
#93 Én "csak" Párduc-cal találkoztam! ;) -
#92 nagyon "jó" kis ... -
#91 megvan !
nagyon kis játék emez !
Tigris velem szemben merölegesen állt meg, szét is lőttem a lánctapát, a fritzek csak úgy ugráltak ki. -
#90 benzint honnan és hogy tudok szerezni ?