69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • DJ RUSH99
    hy all! régebben skyline-al beszélgettem a hátsó lámpáról (festés,meg h mi hogy világítsson) viszont most megláttam a cucc dobozán,hogy nincs fehér (átlátsszó) rész a tolatólámpa részének hagyva! erre mit mondasz sky?:)

• geronimo77
    felkerültek a mosoni képek az oldalamra
  • Puntigamer
    okés, elég jól haladok vele, hajszárítós szárítást végzek:D
    szal baromi gyorsan megszárad a festék, ha rászánom magam hamarosan jön a kaszni fújása, csak baromi nehéz lesz, mert 2 színre kell
    kívül kékes lesz belül viszont alumínium színűnek kell lennie, nem lesz 1xű
  • repvez
    Ez engem is érdekelne, nálam is itt porosodik egy hütömotor arra várva hogy kompresszor készüljön belöle,de magamtol nem tudok rájönni mit hogyan kéne rajt alakitani hogy jo legyen.
  • MikX
    na hali mindenkinek!
    Ami a makettinfón volt régen kompresszorépítési útmutató, nincs meg vkinek véletlenül?
    Mert szerváltam egy hűtőgépkompreszsort, és meg szeretném csinálni, de nem váágom pontosan, meg van ebben vmi idő, vagy hőkapcsoló is sztem, mert mindíg egy idő után kikapcsol, és ezt ki kéne iktatni...
  • DJ Skyline
    próbáld azt,hogy nem ilyen közelről fényképezed,hanem kb olyan távolságról mint az első képen (#37744) van a gép a festékes doboztól! mert azok nagyjából jól látszanak
  • DJ Skyline
    épp akartam kérdezni,hogy milyen géped van,de már leírtál mindent! akkor nem csidálom,hogy ilyenek a képek,ha 1.3megapixeles a gép! mind1 legalább vannak képek!:)
  • Puntigamer
    nem mert egy fos 1,3megapixeles samsung... :S
    nincs is makro rajta, de amúgy ezt telefonnal csináltam
    de a digigép mégszarabbat csinál közelről
  • DJ Skyline
    nem tudsz a digigépeddel makrózni?
  • Puntigamer
    Beleraktam az alvazba a mocit, nagyon üt:)

• DJ Skyline
    hát igen a képek nem valami jók,de a lényeg valamennyire kivehető!:D eddig nem rossz!
  • Puntigamer
    restauráltam:)
  • DJ Skyline
    keine bild! :\
  • Puntigamer
    van 1-2 képem a mociról, sztem jó lett,csak sajna rossz minőségűek a képek:S

• Puntigamer
    alakul a cobra:)
    most fogom összerakni a mocit, az alváz nagyjából, kész most jön rá majd a moci meg ilyenek, lefényképezem ha rajta lesz a motor, csak szar a digigépem, és a nagyon apró festési részletek nem jönnek ki rajta:ð
    pedig fél mm vastagon kihúztam a rugót, ezüst színnel, nagyon kafa lett:D
  • DJ Skyline
    szerintem elektromos
  • Jagi
    Pfff! :DDD Olyan nics, hogy kopásálló!
    Ami surlódik az kopik( tengely, csap, csapágy, stb...), max lassabban, de akkor is kopik...
    ezeken be szoktam xarni, hogy hülyének nézik a gépészt... :)

ez elektromos?
  • DJ Skyline
    van még egy fele annyiért,de ez is
  • Jagi
    azéert ennyi mert rohadt csendes! De akkor is
    Én tuti ocsóbbat veszek
  • DJ Skyline
    bazmeg! :C
  • BiG G
    jah odáig már nem láttam el, sorry megakadt a szemem a fehér csodán :DDD
  • flamerPUG
    nah akkor már azt is tom hol kell venni, köszike a tippeket :)
  • MikX
    Nekem is van egy csmó, muter hozta, nem tom honnan...
  • Seaweed
    Van minden fele. En muveszellato boltban szoktam az ilyeneket venni.
  • flamerPUG
    hlj-n van!
  • Puntigamer
    szívesen:)
  • flamerPUG
    mondta itt valaki hogy lehet olyan filcet kapni ami nagyon vékony hegyü, szinte tü méretü, talán Seaweed volt, sorry már nem emlékszem, de érdekelne ez a dolog, arany, ezüst és krom, ha esetleg valaki tudna rola valamit :)
  • kemszi2
    nem tudtok vmi oldalt ahonnan lehet felnit szerezni.A hobbysearch-n már néztem.
  • flamerPUG
    valakit ütöttem, sorry
  • flamerPUG
    fekán vad leszmuscle car :)
    ma voltam királyban, és hogy miket láttam, ahhhhh
    nem akartam kijönni az üzletböl, a helyszinen elment volna 50 ezer az tuti
  • flamerPUG
    fekán vad leszmuscle car :)
    ma voltam királyban, és hogy miket láttam, ahhhhh
    nem akartam kijönni az üzletböl, a helyszinen elment volna 50 ezer az tuti
  • MikX
    Jaja, fekete lesz sztem, és a láng még elválik, RCM fogja csinálni, oldalra, meg a mot.tetőre gondoltam...
    Mivel a gyárit lefojatták vmi nem is tom mivel, és ne mtom használni semmire...
  • flamerPUG
    igen azt tom, jártam már ugy, pl alapozás nélkül a legtöbb standox megmarja a felületet és olyan lesz mintha kis hullámok lennének rajta
  • flamerPUG
    hát majd meglátjuk, az tuti hogy nem kapásbol fujom fel, hanem még megnézem valami másik felületen is hogy birják egymást,nem-e vesznek össze
  • Seaweed
    Sot! A legtobb normal lakk es festek megmarja a muanyagot is! Szoval csak ovatosan! Mert a vegen lesz egy osszeaszodt, olvadt, gorcsos valamid makett helyett!
  • Seaweed
    Nem ezen mulik! hanem azon hogy a lakkban talalhato oldoszer beken hagyja e a felfestett es megszaradt MM metalizer festeket! (Korant sem biztos! Azt sajatkezbol tudom hogy a Gunze Akril matt lakk nem bantja..(csunya is lenne egy vizbazisu festektol/lakktol))
  • flamerPUG
    én nem gondolkodnék, nagyon customos lenne egy ilyen felniszettel, meg egy nagyon halvány lángmintát raknék rá, mint a pimp my ride, ban volt egy zöld cabrion
  • flamerPUG
    hmm okés, standox lakk amit a flip-flop fényezésekhez is szoktak használlni, csak jo lesz egy 400Ft-s festékhez is
  • Csoder
    Pedig úgy az igazi. x)
  • Seaweed
    Nem biztos...ki kell probalni! lehet feloldja a metalizert. (egy probafeluleten teszted). A sealer se igazab lakk! HAnem metalizer fixalonak lehetne nevezni!