Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egészen jó.
Ha nem lenne divat nekem akkor is az lenne a kedvencem. Csak simán azért mert tetszik.
Ha nem lenne divat nekem akkor is az lenne a kedvencem. Csak simán azért mert tetszik.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
mindjárt más!<#eljen>#eljen>
de ha már választanom kéne,akkor a szokásos!😄
de ha már választanom kéne,akkor a szokásos!😄
😄DDdd
Ez bolond 😄DD
Menny' végy be vmi algopyrint (nyeles változatban <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota> )
Ez bolond 😄DD
Menny' végy be vmi algopyrint (nyeles változatban <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota> )
Nem..es nem...germanishe motor werket akarok! BMW-t pl! 😉) (turautod jo volt anno PM-ben 😉)
Jah meg dogoljon meg a mikulas! Hozott szep betegseget...estere kijott rajtam valami szar....egyre szarabbul vagyok...megyek is mingya es lefekszem....rohad mikulas..pusztulj mocsok!<#pardon1>#pardon1><#ticking>#ticking>
Jah meg dogoljon meg a mikulas! Hozott szep betegseget...estere kijott rajtam valami szar....egyre szarabbul vagyok...megyek is mingya es lefekszem....rohad mikulas..pusztulj mocsok!<#pardon1>#pardon1><#ticking>#ticking>
mer jó <#mf1>#mf1><#action>#action><#hehe>#hehe>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
nekem 1tol is csomorom lenne...nemhogy 3-tol...manapsag a kurva csapbol is ez a Skyline folyik...
Maxima mea culpa! Nezem az osszeallitasi rajzot es abban meg nincs! Akkor minek van kepen?! Tok felrevezeto! 

biztos nem,mert katalógus szám alapján kerestem!😊)
de ha végignézed az összerakási útmutatót,akkor látod,hogy nincsen
a Page 1 tetején látszik is,hogy mit tartalmaz...4 keretet + 1 sablont
de ha végignézed az összerakási útmutatót,akkor látod,hogy nincsen
a Page 1 tetején látszik is,hogy mit tartalmaz...4 keretet + 1 sablont
Önbizalmam aaaz van. 😄 És nekem teszik is, de ami nem csúcskategória, azt bizony el kell ismerni, hogy nem csúcskategória. De az is igaz, hogy eddigi legjobbam. 😄
😄Ddd
<#eljen>#eljen>
Nagyobb önbizalmat !
Én feldobnék pár képet régi repülõimrõl ,szvsz kihalna a fórum :d
<#eljen>#eljen>
Nagyobb önbizalmat !
Én feldobnék pár képet régi repülõimrõl ,szvsz kihalna a fórum :d
...azt nem mondtam, hogy szép is. <#idiota>#idiota>
Lámpafénynél ilyen lett... majd ha kész, megpróbálom normálisan lefényképezni. Nem mintha érdemes lenne, de megpróbálom. ^^