Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wave>#wave>
csemeggezzetek...en lelepek mert egyre szarabbul vagyok...csa es jo8
másik legjobb!!!!!!!!!!
Vezettem már 😊
Meg Imprezat is 😊)
99-est'...az még szép vót'
(a mostanit is utánamb*szhatná vki..) 😊
Vezettem már 😊
Meg Imprezat is 😊)
99-est'...az még szép vót'
(a mostanit is utánamb*szhatná vki..) 😊
ja,az nem S1...
S1 a rally...mind,az is kell ,merazmeg 600 ló <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
S1 a rally...mind,az is kell ,merazmeg 600 ló <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
ha már kivánság mûsort tartunk 😄
De a LEGES-leges-legjobban a 305 lóerõs S1 Quattro Coupe....váááááááááááááááá
De a LEGES-leges-legjobban a 305 lóerõs S1 Quattro Coupe....váááááááááááááááá
jaja egy M5 az korekt napi hasznalatra is...ami nem korrekt az a fogyasztasa, es azadoja...amugy meg:<#eljen>#eljen>
ezért kell M5 azt lefesteni feketére,majd venni fekete felniket,esetleg ezüst peremmel,sötétíteni az ablakot,a hátsólámpát és nekem már jó is lenne!😄D
neon nem hinném,hogy kéne,de ha kéne,akkor narancssárga,vagy piros,de azt én úgysem látom a volán mögül!😄DD
neon nem hinném,hogy kéne,de ha kéne,akkor narancssárga,vagy piros,de azt én úgysem látom a volán mögül!😄DD
Nem tudom..de neten tobbfele olvasni hogy azert ennel tobre is hasznaljak oket...
Persze negem boven nem erdekel...ugyse fenyeget az eselye annak hogy vegyek barmi ilyet is...de ha mar elszalltunk akkor elszalltam en is 😄DD
Persze negem boven nem erdekel...ugyse fenyeget az eselye annak hogy vegyek barmi ilyet is...de ha mar elszalltunk akkor elszalltam en is 😄DD
350z rulz😊
istencsászár gép😊
összerakok majd egy makettet tunyózva😊
istencsászár gép😊
összerakok majd egy makettet tunyózva😊
jajnemá.
Ebbe az országba felejtsétek már el az ilyen tuningokat...
Nem akarok kiselõadást tartani,de vagy NAGYON gazdagnak kell lenni ilyen 400-500 lóerõ-s(vagy több) "kocsi" építéséhez,vagy nagyon gazdagnak + még érteni is kell hozzá...
Ezeknél 1 motor sacc/kb olyan 3 órát bírhat aztán szinte az egész kuka....
Másik faszság ez a nitró'....széria verdába berakod,odanyomnád,mindjárt mehetnél keresni a leszakadt féltengelyt 😄
De a direkt verseny alkatrészek se bírnak túl sokáig ilyen iszonyat terhelést..
700 + 1000 lóerõ....LOL
1 körre jó,aztán kuka.
<#fejvakaras>#fejvakaras>---><#schmoll2>#schmoll2>
nekem nem jön be...van 1-2 szép tuning változat,de amúgy nem tetszik
nekem nem jön be...van 1-2 szép tuning változat,de amúgy nem tetszik
De hamar japo technika meg Nissan....nekem a 350Z tetszik! (persze legintabb tuningolva...gyari allapotot is csak egy szep 19-20-as felnivel, meg szodaval 😉)

<#wave>#wave>
én egy E39-es M5-t!😄D az a legszebb M5-s szvsz
ez kijönne 8.5 millából is
ez kijönne 8.5 millából is
Akkor mennék Japó rendszámmal 😊
A lottónyereménybõl azért egy forgalmi is futná 😊
A lottónyereménybõl azért egy forgalmi is futná 😊
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Ha mar lud...en Nismo 700 pacisat raknam bele....aztan itthon meg forgalmit se kapnal ra <#vigyor3>#vigyor3>
Nekem tetszik...illik az autohoz...igaz hogy hajaz egy Porschera az egesz auto..de akkor is bmw 😉
de ma már pro vagy,és menne télen is a rally!?:SSDD <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2>
vagy nem!<#hehe>#hehe>
vagy nem!<#hehe>#hehe>
Tuti azt vennék ha nyernék a lottón. Repjegy Japóba aztán zsákolnék egyet és irány egy helyi tuningmûhely. Olyan 500LE-t kérnék hogy azért utcai használatra is alkalmas legyen <#nevetes1>#nevetes1>
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
Hát már mondtam 😊
Akkor még frissjogsis votlam,és halál volt télen a hátsózás :I
Meg szét is hajtottuk picit :/
Akkor még frissjogsis votlam,és halál volt télen a hátsózás :I
Meg szét is hajtottuk picit :/