Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtom...ezek szerint nem azért van a fórum,hogy írjunk bele?<#nemtudom>#nemtudom><#wink>#wink>
na megint elvesztettem a fonalat...van aki azt mondja,hogy jóhogy,mások meg 2000-esrõl beszélnek!<#buck>#buck> most akkor mi a jó?
ja és egy kérdés! mivel nem tudok majd alapozófestést alkalmazni,mivel nincs arra alkalmas spray (csa revell,de az nem jó tamiyával) akkor szerintetek jó helyette lecsiszolni a kasztnit 100-as papírral vagy ennél is finmabbat vegyek?
ez a kitámasztási mód nekem nagyon bejön!jó,hogy megláttam!majd csinálok egy ilyet a mercinek!<#wink>#wink>

aztán rá a fehéret vékonyabban.
Megszárad,higítós rongyal törölgeted,amig nem kezd elõjönni,az alatta lévõ szin.
Ettõl olyan lesz,mintha tényleg lekopott volna (hisz valóban lekopott)
Nem árt gyakorolni elötte kicsit,de nem olyan nehéz :)
Megszárad,higítós rongyal törölgeted,amig nem kezd elõjönni,az alatta lévõ szin.
Ettõl olyan lesz,mintha tényleg lekopott volna (hisz valóban lekopott)
Nem árt gyakorolni elötte kicsit,de nem olyan nehéz :)
Ja, úgy ahogy a PM-ben van :)
De utána is frankón lehet koszolni.
Én csak fehéret szórtam a T-34-re még annó,azt koszoltam,nem gyengén be...
Majd dobok képet,bár nem egy csúcsmakett.
Amúgy király lenne,csak ráraktam a hülye dobozokat,ládákat amit adtak hozzá,az meg elbassza a formáját szvsz.
Én csak fehéret szórtam a T-34-re még annó,azt koszoltam,nem gyengén be...
Majd dobok képet,bár nem egy csúcsmakett.
Amúgy király lenne,csak ráraktam a hülye dobozokat,ládákat amit adtak hozzá,az meg elbassza a formáját szvsz.
nám értem ezt a visszamosást...bõvebb leírást plíz!
:DDDD
lefestem terepszínûre addig okaj a dolog
:DDDD
lefestem terepszínûre addig okaj a dolog
Ja,elsözör terepszin,aztán visszamosod a fehéret róla,finom rongyal + vmi enyhébb higítóval (ne nitróval D:)
hogyan lehet téli álcafestést festeni szerintetek?
csináljam úgy,hogy lefestem terepszínûre,majd fehérre,de úgy,hogy enyhén átlátszik a terepszín? késõi verziós tigris...vagy az egészet fehérre?
csináljam úgy,hogy lefestem terepszínûre,majd fehérre,de úgy,hogy enyhén átlátszik a terepszín? késõi verziós tigris...vagy az egészet fehérre?
Jah, bár nekem az összes makettem pénzkidobás volt, szal egy figura.. nem halok bele :D
Ja ezzel én is így vagyok.
+ egy ilyen középkori figura mellett, még egy jó kis német téli géppuskás kéne.
+ egy ilyen középkori figura mellett, még egy jó kis német téli géppuskás kéne.
Ezek a lexebb figurák amit valaha láttam.
Kéne csinálnom egyet,de esélytelen,hogy hasonló szinvonalat produkáljak :I

.jpg)