Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kbx
TS-14 Black

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

MikX
ÁÁÁÁÁ mondom, hogy a sima Black!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kbx
Már válaszoltam kb fél órája...

DJ Skyline
well...tulajdonképp minden kész,jöhet a Zimmeritezés!<#help><#wilting><#bdead>

greg benz
igen,mert egyik helyen ezzel vok bejelentkezve másikon meg másikkal<#vigyor5> na ezt látom amit leírtál 3 szín....de melyik az amelyik teljesen fekete és fényes? (ne hari h ilyen értetlen vagyok,de már nagyon keverednek a dolgok)

kbx
Ha pesti lennél egyszerûbb lenne, csak beviszed a SAS-ba és ott 1000 millio százalék hogy kicserélik!
Én biztos utána járnék...

greg benz
kbx,írj pls a privimre amit még reggel v mikor írtam😉

kbx
A legfeketébb fekete ami létezik!! a Black - Fényes feket; Metalic Black- Metál fekete (az is fényes); Semi Gloss Black- Félfényes fekete!!
Most írtam utoljára <#falbav>
Amúgy te 2 nicket használsz??

forza milan
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

naon zsír
bátyámnak van egy ilyen jól megcsinált F-16 osa

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Seaweed
Gondolom...vissza is vittem volna meg ma ha nem este vezem eszre..holnap mara tokom se akar foglalkozni ezzel...
Seaweed
Megathx! 😉)
kbx
Vidd vissza az újságoshoz, ki kell cserélnie!!

Seaweed
29-30 + 39-41 :o)

kbx
Fúú Bazz T-34 ultrabrutál!!

DJ Skyline
jajó!😄

greg benz
csak azt írja,hogy vörösesbarna színû<#fejvakaras>az nem számít?tehát az attól még teljesen korom fekete színû?

greg benz
ilyet szeretnék!(persze nem teljesen mert ilyen fényes gysem fog sikerülni) de jól szemlélteti,hogy fekete és fényes

greg benz
akkor nyertél!<#worship><#vigyor>

MikX
Hát, ha nem metálosat akarsz, akkor a black, ha igen akkor a metallic black...
A másik félfényes

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Seaweed
Csoder mar csinalja thx 😉
Én már szkennelem neki

Seaweed
Kiralyvagy!

MikX
Amit én raktam be, az 4 spoiler, 4 kormány, 2 ülés, 1matrica, 3 kipufogó, és ez is 1000 Jen...

DJ Skyline
LÁL kifelejtették az újságból?😄D
ok beszkennelem majd...sûrgõs,vagy ráér ha holnap kapod meg?😊)

Igen 😊
Épp most olvasom be a 39-es oldalt-

greg benz
szóval utoljára kérdem,mert már kaptam egy választ,de szeretek biztosra menni😛

a 3 közül melyik festék a legfényesebb? katt

greg benz
sry!csak 3 spoiler!de attól függetlenül 1000 yen

spoilerek

DJ Skyline
<#wow2><#eljen>

greg benz
és alapozófesték létezik spray formában?

Seaweed
Beszkenneled nekem?! 😉))
greg benz
ha esetleg érdekel valakit,én láttam egy oldalon 1000 yen-ért (ha jól láttam 4) spoilert,de mindjárt megnézem pontosan

Seaweed
Tyu kaptam egy kis extra penzt karacsonyra...jol meg kell gondolni hogy mit vegyek belole, mert nem sok 😉) (lehet megrendelem hollandiabol az Eduard cuccokat+1-2 makettet 😉)

MikX
Jaja azlesz!

modellmaker
ja akkor ok. sry.

a képet látva a másik is ok. szvsz itthon is max rendelésre van. de szólj geronak, Õ mindent megszerez. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Igen a legujabb.
MikX
ez:

bocsesz, lemaradt...

MikX
Hmm? Kicsit mellé is ment az igez, de nem úszik, csak mondom ez a szar vaku miatt van...

modellmaker
lemaradtam.. mit lehet itthon venni? vagy mit akarsz venni?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
Jahh, egyébként ezt nem tudjátok, hogy meg lehet itthon venni?
A Pro Modellsben láttam, geró írta a cikket, pont ilyen kell nekem majd a Civichez 😄D

modellmaker
ööö direkt úszik a festékben?

modellmaker
Erõsen ajánlott.

Melyik szám ? 2005/4-es?

MikX
Hi All!
Megvagyok a skyline frontjával, azthittem, hogy ultraszar lesz, de lefestettem egyenlõre TS-15 el, (mert nem akartam ezért festéket keverni a pisztolyhoz)
De meglepõdtem ,hogy sztem elég jó lett!

Bár kicsit szar, de nem volt este napfény😄D

greg benz
egyébként szerintetek festés elõtt fontos alapozóval fújni?

greg benz
uhh hát az elég irritáló dolog<#guluszem1> részvétem

greg benz
na okosítottam magamat egy kicsit a leírásokkal<#taps>

Seaweed
(Nem szkennelne be valaki nekem ezeket az oldalakat?! pl pdf-ben de jo kepben is)
Seaweed
Bazzmeg! Megvettem a PM-et es egy komplett iv hianyzik belole!!!!! A kurva eletbe 998forintert, 4 honapos kesesel!
Hianyzik a 29-30+39-40-es iv!

A kurva istenit!

Seaweed
<#eljen><#eljen>