10360
Mu Online
-
#916 Télleg jó lenne az a sajtos meg kenyeres cucc
Csak új emberekkel partyztam 240 exp ket kaptam
5 en voltunk:Jolanna,Khrisers,HunLucas,[hun]Isual,és én
elf elf dw dk dk,elf -
Mirk #915 Hehh szal a mai játék se volt semmi:) 1 bless, 3 imp, 2 chaos, 1 unikorn, meg egy rakás item:)
De ebből csak 3 imp meg 2 chaos az enyim...
Frosty azért jó volt a party lt2ben -
Smashing Skull #914 2 dolgot hiányolok ebből a játékból nagyon: az egyik a normális anit hacker program; a másik a részletesebb küldetések hiánya: pl hozz el egy npc nek sajtot meg kenyeret oszt ad neked egy ringet meg hasonlók... -
Mirk #913 szerinem viszont a szerver működtetői néha megcsinálják hogy ha fullon van egy szerver felküldenek egykét dc-t...
észre lehet venni, egy szerver sincs fullon 5 percnél tovább... már jönnek is a dc-k -
#912 még semmi sem kizárt, de egyelőre vannak játékok, amiket sokkal jobban élvezek. -
#911 ezt soha nem fogom megérteni, de te tudod -
Smashing Skull #910 NEM A SOKASÁGGAL VAN A BAJ HANEM A DC HEKKEREKKEL!!! -
donoki #909 Nagyon laggos szerver!!
:( -
donoki #908 Különben mostanában nagyon sokan vannak 8-9 órakor muzni!
-
donoki #907 Majd én is egyzsr felveszlek Fairy Elf alias Danifea!
:) -
Smashing Skull #906 Fővettelek Danifea -
donoki #905 Hi all!
Nekem is kéne vmi jó kis pendant....
Én most vagyok 70 lvl! -
Mirk #904 CDA+1em van.
-
Fairy Elf #903 ok de én soha nem használok healing potiont:)
akko majd partyzunk 1et ha leszök -
Smashing Skull #902 Amugy tudtátok hogy ha szárnya van valakinek meg CDA-ja akkor a CDA pulzál/lélegzik????????? sztem rohadt jól néz ki -
Smashing Skull #901 ja az a twistes adat nem általánosságra vonatkozik csak ez a maximum... :P -
Smashing Skull #900 Haha lol !!! nekem a cursed wizi csak 27 et sebez maximum, én neki 300 at twistel!!! lvl 96 nemsoká 97 , Crystal Sword +2+8 at fogok használni estére,
és elbirok 4 élőhalott tehénnel!!! Amugy mi Guildtársak voltunk egy időre Danifea!!! ( a hunworldben én is benne voltam csak te nem jáccottál:( ) -
Fairy Elf #899 milyen fegyvered van?? -
Mirk #898 nekem még csak 270 de hát 50 szinttel alattad vagyok
de a sebzésem nekem is akörül van:) -
Fairy Elf #897 nekem 310 körül van a defem és kb 150-200 körül sebzek a cursed wizárdba:)
skillel háromszor 150-200 körül és penetrationnal meg 400-500 körül
a wizard meg tud belém 5-öt sebezni:))))))) -
Mirk #896 Egyébként nem kell annyinak lennünk mint neked:)
SZemléyes tapasztalat, hogy egy dk olyan gyorsan öl mint egy 20 szintel magasabb dw vagy elf. És a túlélés is kb így néz ki a sok élet és magas def miatt:D -
Fairy Elf #895 én is cursed wizardot meg élőhalott tehenet gyilkolok
de asszem ha megveszem az új kesztyűmet akkor felmegyek az lt4-5-6ra!
-
Fairy Elf #894 van még más cuccos is eladó csak nem jutnak eszembe a pontos részletek
ok smashing félre rakom őket neked(csütörtökön oda tudom adni ha kell kb 17:00 és 18:00 között, ha jó neked
Mirk: lvl:145 a nevem Danifea és erősen agility elf vagyok:) agility:450 energy:182 asszem -
Mirk #893 FRosty meg én már törperősek vagyunk mint állat. Ott gyakjuk a cursed wizzardokat... először egyébként azt hittem hogy egy pk dw +9es legendary szetbe aztán rájöttem hogy mégse, ez szörny... -
Mirk #892 Fairy mi is a te szionted és a karaktered neve?:D -
Smashing Skull #891 nos a helm és a pendant foglaltá van nyilvánitva ezennel -
Fairy Elf #890 hi:)
party-t nyomhatunk majd, de sajna ezen a héten nem leszek:(
erősödjetek 1 kicsit bár, ha már lt3-4ben nyomultok akkor elég erősek vagytok már most is:)
van egy pár eladó cuccom ha vkit érdekel:
legendary helm +2+12
legendary boots+1+12
legendary shield+3+15
guardian boots+1+12
pendant of water +3+3%hp -
Smashing Skull #889 tulajdonképpen kár... jó lett volna azzal partyzni aki segitett felfedezni a mu-t :) -
Smashing Skull #888 háát tulajdonképpen össze se lehet hasonlitani :D -
#887 gondolkoztam, hogy írjak-e egy összehasonlító elemzést Mu kontra L2 tekintetben, de inkább nem teszem. nektek ez tetszik jobban, nekem az. -
#886 -
#885 én is látam a linaget nekem is eza véleményem -
Smashing Skull #884 Háát én a lineage 2 őt nem nagyon szeretem, túl felületes a szép grafikája ellenére, 1 kocka/ 1 cucc, meg lassu fejlődés és érthetetlen kasztválasztás, nekem ez túl bonyolult... -
donoki #883 Én csak ezt a fire slash-es cuccot csak viccnek szántam...
De akinek nincs vicces kedve....
De kül télleg jöhetne egy magyr party
-
#882 [/marquee]ha majd lessz party akkor monnyátok meg hogy mikor:)[marquee direction=right] -
#881 én csak 51-52. szint körül vagyok az elfemmel, úgyhogy szerintem nem sok mindent tudnánk csinálni együtt, amúgy Lineage 2 / Guild Wars párti vagyok -
Smashing Skull #880 Ja és musha is jöhetne ha végre hajlandó lenne leülni a gépe elé :D:D:D
(bocs ha télleg nem tucc, nem sértésnek szántam ) -
Mirk #879 persze a guild partik se ojan rosszak. főleg atlansban
[IMG]http://[/IMG] -
Mirk #878 jaja za igaz
na meg így:
[IMG]http://[/IMG] -
Smashing Skull #877 na ilyen ha valaki harcol!!!( üzenet donokinak :D)