355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
-
bk1313 #355 hello
meg tudná valaki mondani,hogy honnan tudnám letölteni a harry potter3 járékot -
susamama #354 Ja és akkor jó, ha megkérdezi, hogy lecseréled e a meglévő fájlt ezzel. -
susamama #353 Ha még érdekel a dolog. a kicsomagolt fájlokat be kell másolni a program system mappájába. -
barby5 #352 hello!
Leszedtem egy magyarosítást hozzá de nem tudom h hova kéne bemásolni me má szinte mindenhova bemásoltam de nem lett magyar:(...kérlek segítsetek!Ja és ha lehet részletesen irjátok le mert kezdő vok..:)köszi előre is:) -
howard13 #351 Menj be a lyukon, és keresd meg a hátulját. -
Dina93 #350 sziasztok
az lenne a kérdésem h hermione vizsgájánál mit kell csinálni?
mert a kis sárkánnyal már kettőt megtaláltam de a harmadik le van zárva ilyn rácsos dologgal...
légyszi segítsetek -
balambuc #349 Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy valaki nem tudná elküldeni a HP PoA végigjátszását?
(lehet 1 oldal címe is ahol rajtavan)
Please!!!
E-mail címem:[email protected]
-
#348 Egész jó játék ez...bár az 5 jobb. -
#347 na figyi!!!
Ha (majdnem) minden kártya megvan kivéve 1 a kék kártyák közül akko azt megkapod ingyen de minden kártyának meg kell lennie és utánaha megszerezted a nagy kártyát amin egyébként harry potter van rajta akko egyböl mész a bean bonus roomba és a maradék 5 kártyát(aminek most pont nem tudom a nevét)akko teljes lesz a készlet!!!!Ennyi csoki -
AdamBenya #346 Hello tud valaki segíteni? Fred és George boltjában van egy óriási kártya de nem engedi megvenni. Hogy lehet megszerezni? (egy ember fej van rajta feketén rajzolva) Help Me! -
kitti01 #345 Szia.
Ha végig vitted,akkor remélem tudsz nekem segíteni,hogy Hermione vizsgájánál hol kell meggyújtani.Kettőt találtam,és shevsenko7 próbált segíteni,de nem találom.Amikor rácsos válaszfal van zölddel a tetején,és ki kell menni a tetőre.A végén meg,amikor a szökőkútnál felmegyek,és v.hol fent egy kis helyen van a másik.Légyszi,ha tudsz,írd meg.Köszi. -
susiegirlie #344 köszi szépen sikerült na akko most bezsebelem azt a nemtommien kártyát frednél meg george-nál aztán végeztem fullosan asszem...
thx még 1x :) -
howard13 #343 Carpe Retranum kihívás
Itt van a pálya menete, atitko és egyebek más színnel kiemelve. -
howard13 #342 Ez nehéz kérdés, de mind azon a pályán van, amelyiken Ron ballag végig.
Van egy hely, ahol megjegyzést tesz, (nem emlékszem mit mond), ott ha átugrasz a peronra és megfordulsz van egy. Talán azaz. -
susiegirlie #341 hello!
vki tudna segíteni az a problémám hogy 1 kártyát nem találok a vámpírosok közül:
Amarillo Lestoat -
AmandaJane #340 Légyszi, fontos lenne:S -
AmandaJane #339 HOl találom a mappák közt a kódot pontosan, mert rrengeteget látok, és nincs kedvem mindet végigpróbálni-.-
-
howard13 #338 Ha arra gondolsz, amelyik egy szőnyeg mögött van, akkor annak kettő is van:
- egy ahíd végén (amelyik Hagrod háza felé megy)
- egy pedig az szökőkutas park egyik sarkán.(ha jól emlékszem) -
Liloo12 #337 Sziasztok!Én elakadtam annál a résznél amikor kint vagyok abban az állatfigurásos sövényes kertben és van ott egy lumos szobor aminek nemtom hol a bejárata vki segit?léccci! am utána mit kell csinálni? mert arra se jöttem rá.:( -
#336 vágom...
van egy amikor!afalak mellet át kell repülni.kb a közepén.egy nyitott fedelü hely.na ott van... -
kitti01 #335 Sziasztok!Tudnátod segíteni?Megakadtam Hermione vizsgájánál,amikor a fáklyákat kell meggyújtani.Bementem a körön,de nem tudom hol kell meggyújtani a harmadikat.Kettőt már megtaláltam,az udvaron,és az akadályok végén,a toronyban.Remélem értitek mi a problémám.Légyszi írjátok meg a [email protected]őre is köszönöm! -
C7 #334 74et kell szerezned ha midnent felszedsz, és megveszel... ha megvan a 74 (először nekem is csak 73 volt) akkor odamész, és felveheted a harry pottereset, aztán jön a bónusz pálya, amin meg kell szerezni griffendél godrikot, mardekár malazárt, hugrabug helgát, hollóháti hedviget és albus percival wulfric brian dumbledore-t -
50cent911 #333 na mindegy végigvittem a kártyák nélül jó volt ez igy -
50cent911 #332 á kösz megcsináltam!az utolsó 5 kártyát fredék boltjába kapom me?73roxfortba hol vannak azoka titkos helységek mert csak 2t találtam meg az udvaron is hiányzik 2 sehol se találom -
#331 van 1 kő amire rálépsz és vele szemben a falon megjelenik 1 jel. azt megkeresed ésrálősz, oszt visszamész a kőhöz,rálépsz és ami jel kijön ahhoz mész tovább és így végig .arra már nem emlékszem mennyi van belőle... -
50cent911 #330 valaki letudná irni az udvaron amikor valami szarokat bekell nyomni időre csak én nemtudom hogy hogyan! -
#329 amikor Lupinnál kellett gyakorolni a patrónust és lőttél a dementorokra...
ezeket is úgyanúgy kell elintézni...semmi extra -
#328 igen.help -
50cent911 #327 azok a dementorok -
#326 a játék végére gondolsz amikor a tóparton vagy? -
#325 démonok -
#324 a mik???? -
#323 én ott akadtam meg amikor jönek felém bekerítve azok a fekete hülyeségek és én leblokoltam.mit csináljak?help -
#322 a sárkánnyal szemben van asszem egy nagy karika szerű vlami a falban arra kel menni asszem -
aliasmilan #321 Sziasztok!
Valaki tud a játékhoz végig játszást?
mert még 1 kártya van amit nem szereztem meg.
kint az iskola körül még egy rejtélyt nem fedtem föl.
valaki írja le légyszives hogy mik a rejtélyek az udvaron.
köszi előre is. -
50cent911 #320 köszi!még lenne egy problémám amikor hermione vizsgázik nem tom mit kell csinálni a sárkánnyal mert repülök öszevisza de nem jutok sehova -
#319 egyes helyeken ki tudod rágni a füvet és oda kell benni ahhoz hogy tovább tudj menni... -
50cent911 #318 sziasztok én még az elején mikor átváltoztatás óra van!a szobrot átváltoztatom nyúllá addig oké,de utána bármit csinálok nem szűnik meg a varászlat ha meg megnyomom az entert akor megszűnik de nincs semmi!mit kell a nyullal csinálni? -
plshelp #317 Sziasztok!
Légyszi segítsetek! :(
Én már ott elakadtam, ahol Fredékhez megyek Ronnal,
és a hisztis wc-jében vagyunk. Mit kell ott csinálni?
Hiába varázsolok a wc-re,amelyikre lehet, és a falon
lévő valamire, semmit nem csinál. :( -
barbara20 #316 sziasztok! v.ki tudna nekem segíteni a hp3-ban elakadtam annál a
résznél ahol egy játékszoba szerüben vagyok és egy szörny van
középen (azt hiszem v.mi bobo névre hallgat) ami játékokat dobál egy
fiúra aki a szekrény tetején van ,(engem viszont nem bánt).
Addig én is eljutottam hogy az emeletről megvilágítok egy gömböt a
lumosal és az akkor az felnyitja a rácsot a lenti szinten az ajtó elöl, de
ezután nem tudom hogy mit kell csinálni ugy hogy ha v.ki tudna
segíteni az légyszi írjon nekem ide a fórumba.
A segítséget elöre is köszönöm