355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
  • bk1313
    hello
    meg tudná valaki mondani,hogy honnan tudnám letölteni a harry potter3 járékot
  • susamama
    Ja és akkor jó, ha megkérdezi, hogy lecseréled e a meglévő fájlt ezzel.
  • susamama
    Ha még érdekel a dolog. a kicsomagolt fájlokat be kell másolni a program system mappájába.
  • barby5
    hello!
    Leszedtem egy magyarosítást hozzá de nem tudom h hova kéne bemásolni me má szinte mindenhova bemásoltam de nem lett magyar:(...kérlek segítsetek!Ja és ha lehet részletesen irjátok le mert kezdő vok..:)köszi előre is:)
  • howard13
    Menj be a lyukon, és keresd meg a hátulját.
  • Dina93
    sziasztok
    az lenne a kérdésem h hermione vizsgájánál mit kell csinálni?
    mert a kis sárkánnyal már kettőt megtaláltam de a harmadik le van zárva ilyn rácsos dologgal...
    légyszi segítsetek
  • balambuc
    Sziasztok
    Az lenne a kérdésem,hogy valaki nem tudná elküldeni a HP PoA végigjátszását?
    (lehet 1 oldal címe is ahol rajtavan)
    Please!!!
    E-mail címem:[email protected]
  • AudiQuattro
    Egész jó játék ez...bár az 5 jobb.
  • shevsenko7
    na figyi!!!

Ha (majdnem) minden kártya megvan kivéve 1 a kék kártyák közül akko azt megkapod ingyen de minden kártyának meg kell lennie és utánaha megszerezted a nagy kártyát amin egyébként harry potter van rajta akko egyböl mész a bean bonus roomba és a maradék 5 kártyát(aminek most pont nem tudom a nevét)akko teljes lesz a készlet!!!!Ennyi csoki
  • AdamBenya
    Hello tud valaki segíteni? Fred és George boltjában van egy óriási kártya de nem engedi megvenni. Hogy lehet megszerezni? (egy ember fej van rajta feketén rajzolva) Help Me!
  • kitti01
    Szia.
    Ha végig vitted,akkor remélem tudsz nekem segíteni,hogy Hermione vizsgájánál hol kell meggyújtani.Kettőt találtam,és shevsenko7 próbált segíteni,de nem találom.Amikor rácsos válaszfal van zölddel a tetején,és ki kell menni a tetőre.A végén meg,amikor a szökőkútnál felmegyek,és v.hol fent egy kis helyen van a másik.Légyszi,ha tudsz,írd meg.Köszi.
  • susiegirlie
    köszi szépen sikerült na akko most bezsebelem azt a nemtommien kártyát frednél meg george-nál aztán végeztem fullosan asszem...
    thx még 1x :)
  • howard13
    Carpe Retranum kihívás
    Itt van a pálya menete, atitko és egyebek más színnel kiemelve.
  • howard13
    Ez nehéz kérdés, de mind azon a pályán van, amelyiken Ron ballag végig.
    Van egy hely, ahol megjegyzést tesz, (nem emlékszem mit mond), ott ha átugrasz a peronra és megfordulsz van egy. Talán azaz.
  • susiegirlie
    hello!
    vki tudna segíteni az a problémám hogy 1 kártyát nem találok a vámpírosok közül:
    Amarillo Lestoat
  • AmandaJane
    Légyszi, fontos lenne:S
  • AmandaJane
    HOl találom a mappák közt a kódot pontosan, mert rrengeteget látok, és nincs kedvem mindet végigpróbálni-.-
  • howard13
    Ha arra gondolsz, amelyik egy szőnyeg mögött van, akkor annak kettő is van:
    - egy ahíd végén (amelyik Hagrod háza felé megy)
    - egy pedig az szökőkutas park egyik sarkán.(ha jól emlékszem)
  • Liloo12
    Sziasztok!Én elakadtam annál a résznél amikor kint vagyok abban az állatfigurásos sövényes kertben és van ott egy lumos szobor aminek nemtom hol a bejárata vki segit?léccci! am utána mit kell csinálni? mert arra se jöttem rá.:(
  • shevsenko7
    vágom...

van egy amikor!afalak mellet át kell repülni.kb a közepén.egy nyitott fedelü hely.na ott van...
  • kitti01
    Sziasztok!Tudnátod segíteni?Megakadtam Hermione vizsgájánál,amikor a fáklyákat kell meggyújtani.Bementem a körön,de nem tudom hol kell meggyújtani a harmadikat.Kettőt már megtaláltam,az udvaron,és az akadályok végén,a toronyban.Remélem értitek mi a problémám.Légyszi írjátok meg a [email protected]őre is köszönöm!
  • C7
    74et kell szerezned ha midnent felszedsz, és megveszel... ha megvan a 74 (először nekem is csak 73 volt) akkor odamész, és felveheted a harry pottereset, aztán jön a bónusz pálya, amin meg kell szerezni griffendél godrikot, mardekár malazárt, hugrabug helgát, hollóháti hedviget és albus percival wulfric brian dumbledore-t
  • 50cent911
    na mindegy végigvittem a kártyák nélül jó volt ez igy
  • 50cent911
    á kösz megcsináltam!az utolsó 5 kártyát fredék boltjába kapom me?73roxfortba hol vannak azoka titkos helységek mert csak 2t találtam meg az udvaron is hiányzik 2 sehol se találom
  • LPKENJI
    van 1 kő amire rálépsz és vele szemben a falon megjelenik 1 jel. azt megkeresed ésrálősz, oszt visszamész a kőhöz,rálépsz és ami jel kijön ahhoz mész tovább és így végig .arra már nem emlékszem mennyi van belőle...
  • 50cent911
    valaki letudná irni az udvaron amikor valami szarokat bekell nyomni időre csak én nemtudom hogy hogyan!
  • LPKENJI
    amikor Lupinnál kellett gyakorolni a patrónust és lőttél a dementorokra...
    ezeket is úgyanúgy kell elintézni...semmi extra
  • tomas10
    igen.help
  • 50cent911
    azok a dementorok
  • LPKENJI
    a játék végére gondolsz amikor a tóparton vagy?
  • tomas10
    démonok
  • LPKENJI
    a mik????
  • tomas10
    én ott akadtam meg amikor jönek felém bekerítve azok a fekete hülyeségek és én leblokoltam.mit csináljak?help
  • LPKENJI
    a sárkánnyal szemben van asszem egy nagy karika szerű vlami a falban arra kel menni asszem
  • aliasmilan
    Sziasztok!
    Valaki tud a játékhoz végig játszást?
    mert még 1 kártya van amit nem szereztem meg.
    kint az iskola körül még egy rejtélyt nem fedtem föl.
    valaki írja le légyszives hogy mik a rejtélyek az udvaron.
    köszi előre is.
  • 50cent911
    köszi!még lenne egy problémám amikor hermione vizsgázik nem tom mit kell csinálni a sárkánnyal mert repülök öszevisza de nem jutok sehova
  • LPKENJI
    egyes helyeken ki tudod rágni a füvet és oda kell benni ahhoz hogy tovább tudj menni...
  • 50cent911
    sziasztok én még az elején mikor átváltoztatás óra van!a szobrot átváltoztatom nyúllá addig oké,de utána bármit csinálok nem szűnik meg a varászlat ha meg megnyomom az entert akor megszűnik de nincs semmi!mit kell a nyullal csinálni?
  • plshelp
    Sziasztok!
    Légyszi segítsetek! :(

Én már ott elakadtam, ahol Fredékhez megyek Ronnal,
    és a hisztis wc-jében vagyunk. Mit kell ott csinálni?
    Hiába varázsolok a wc-re,amelyikre lehet, és a falon
    lévő valamire, semmit nem csinál. :(
  • barbara20
    sziasztok! v.ki tudna nekem segíteni a hp3-ban elakadtam annál a
    résznél ahol egy játékszoba szerüben vagyok és egy szörny van
    középen (azt hiszem v.mi bobo névre hallgat) ami játékokat dobál egy
    fiúra aki a szekrény tetején van ,(engem viszont nem bánt).
    Addig én is eljutottam hogy az emeletről megvilágítok egy gömböt a
    lumosal és az akkor az felnyitja a rácsot a lenti szinten az ajtó elöl, de
    ezután nem tudom hogy mit kell csinálni ugy hogy ha v.ki tudna
    segíteni az légyszi írjon nekem ide a fórumba.
    A segítséget elöre is köszönöm