Harry Potter 3

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
meg tudná valaki mondani,hogy honnan tudnám letölteni a harry potter3 járékot
Ja és akkor jó, ha megkérdezi, hogy lecseréled e a meglévõ fájlt ezzel.

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

Ha még érdekel a dolog. a kicsomagolt fájlokat be kell másolni a program system mappájába.

felelős vagy azért, akit megszelidítettél

hello!
Leszedtem egy magyarosítást hozzá de nem tudom h hova kéne bemásolni me má szinte mindenhova bemásoltam de nem lett magyar😞...kérlek segítsetek!Ja és ha lehet részletesen irjátok le mert kezdõ vok..😊köszi elõre is😊
Menj be a lyukon, és keresd meg a hátulját.

sziasztok
az lenne a kérdésem h hermione vizsgájánál mit kell csinálni?
mert a kis sárkánnyal már kettõt megtaláltam de a harmadik le van zárva ilyn rácsos dologgal...
légyszi segítsetek<#help>

Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy valaki nem tudná elküldeni a HP PoA végigjátszását?
(lehet 1 oldal címe is ahol rajtavan)
Please!!!
E-mail címem:[email protected]
<#help>
AudiQuattro
Egész jó játék ez...bár az 5 jobb.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

shevsenko7
na figyi!!!

Ha (majdnem) minden kártya megvan kivéve 1 a kék kártyák közül akko azt megkapod ingyen de minden kártyának meg kell lennie és utánaha megszerezted a nagy kártyát amin egyébként harry potter van rajta akko egyböl mész a bean bonus roomba és a maradék 5 kártyát(aminek most pont nem tudom a nevét)akko teljes lesz a készlet!!!!Ennyi csoki

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Hello tud valaki segíteni? Fred és George boltjában van egy óriási kártya de nem engedi megvenni. Hogy lehet megszerezni? (egy ember fej van rajta feketén rajzolva) Help Me!
Szia.
Ha végig vitted,akkor remélem tudsz nekem segíteni,hogy Hermione vizsgájánál hol kell meggyújtani.Kettõt találtam,és shevsenko7 próbált segíteni,de nem találom.Amikor rácsos válaszfal van zölddel a tetején,és ki kell menni a tetõre.A végén meg,amikor a szökõkútnál felmegyek,és v.hol fent egy kis helyen van a másik.Légyszi,ha tudsz,írd meg.Köszi.
köszi szépen sikerült na akko most bezsebelem azt a nemtommien kártyát frednél meg george-nál aztán végeztem fullosan asszem...
thx még 1x 😊
Carpe Retranum kihívás
Itt van a pálya menete, atitko és egyebek más színnel kiemelve.

Ez nehéz kérdés, de mind azon a pályán van, amelyiken Ron ballag végig.
Van egy hely, ahol megjegyzést tesz, (nem emlékszem mit mond), ott ha átugrasz a peronra és megfordulsz van egy. Talán azaz.

hello!
vki tudna segíteni az a problémám hogy 1 kártyát nem találok a vámpírosok közül:
Amarillo Lestoat
Légyszi, fontos lenne:S
HOl találom a mappák közt a kódot pontosan, mert rrengeteget látok, és nincs kedvem mindet végigpróbálni-.-
Ha arra gondolsz, amelyik egy szõnyeg mögött van, akkor annak kettõ is van:
- egy ahíd végén (amelyik Hagrod háza felé megy)
- egy pedig az szökõkutas park egyik sarkán.(ha jól emlékszem)

Sziasztok!Én elakadtam annál a résznél amikor kint vagyok abban az állatfigurásos sövényes kertben és van ott egy lumos szobor aminek nemtom hol a bejárata vki segit?léccci! am utána mit kell csinálni? mert arra se jöttem rá.😞
shevsenko7
vágom...

van egy amikor!afalak mellet át kell repülni.kb a közepén.egy nyitott fedelü hely.na ott van...

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Sziasztok!Tudnátod segíteni?Megakadtam Hermione vizsgájánál,amikor a fáklyákat kell meggyújtani.Bementem a körön,de nem tudom hol kell meggyújtani a harmadikat.Kettõt már megtaláltam,az udvaron,és az akadályok végén,a toronyban.Remélem értitek mi a problémám.Légyszi írjátok meg a [email protected]õre is köszönöm!
74et kell szerezned ha midnent felszedsz, és megveszel... ha megvan a 74 (elõször nekem is csak 73 volt) akkor odamész, és felveheted a harry pottereset, aztán jön a bónusz pálya, amin meg kell szerezni griffendél godrikot, mardekár malazárt, hugrabug helgát, hollóháti hedviget és albus percival wulfric brian dumbledore-t

na mindegy végigvittem a kártyák nélül jó volt ez igy
á kösz megcsináltam!az utolsó 5 kártyát fredék boltjába kapom me?73roxfortba hol vannak azoka titkos helységek mert csak 2t találtam meg az udvaron is hiányzik 2 sehol se találom
LPKENJI
van 1 kõ amire rálépsz és vele szemben a falon megjelenik 1 jel. azt megkeresed ésrálõsz, oszt visszamész a kõhöz,rálépsz és ami jel kijön ahhoz mész tovább és így végig .arra már nem emlékszem mennyi van belõle...

valaki letudná irni az udvaron amikor valami szarokat bekell nyomni idõre csak én nemtudom hogy hogyan!
LPKENJI
amikor Lupinnál kellett gyakorolni a patrónust és lõttél a dementorokra...
ezeket is úgyanúgy kell elintézni...semmi extra

tomas10
igen.help

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

azok a dementorok
LPKENJI
a játék végére gondolsz amikor a tóparton vagy?

tomas10
démonok

LPKENJI
a mik????

tomas10
én ott akadtam meg amikor jönek felém bekerítve azok a fekete hülyeségek és én leblokoltam.mit csináljak?help

LPKENJI
a sárkánnyal szemben van asszem egy nagy karika szerû vlami a falban arra kel menni asszem

Sziasztok!
Valaki tud a játékhoz végig játszást?
mert még 1 kártya van amit nem szereztem meg.
kint az iskola körül még egy rejtélyt nem fedtem föl.
valaki írja le légyszives hogy mik a rejtélyek az udvaron.
köszi elõre is.
köszi!még lenne egy problémám amikor hermione vizsgázik nem tom mit kell csinálni a sárkánnyal mert repülök öszevisza de nem jutok sehova
LPKENJI
egyes helyeken ki tudod rágni a füvet és oda kell benni ahhoz hogy tovább tudj menni...

sziasztok én még az elején mikor átváltoztatás óra van!a szobrot átváltoztatom nyúllá addig oké,de utána bármit csinálok nem szûnik meg a varászlat ha meg megnyomom az entert akor megszûnik de nincs semmi!mit kell a nyullal csinálni?
Sziasztok!
Légyszi segítsetek! 😞

Én már ott elakadtam, ahol Fredékhez megyek Ronnal,
és a hisztis wc-jében vagyunk. Mit kell ott csinálni?
Hiába varázsolok a wc-re,amelyikre lehet, és a falon
lévõ valamire, semmit nem csinál. 😞
sziasztok! v.ki tudna nekem segíteni a hp3-ban elakadtam annál a
résznél ahol egy játékszoba szerüben vagyok és egy szörny van
középen (azt hiszem v.mi bobo névre hallgat) ami játékokat dobál egy
fiúra aki a szekrény tetején van ,(engem viszont nem bánt).
Addig én is eljutottam hogy az emeletrõl megvilágítok egy gömböt a
lumosal és az akkor az felnyitja a rácsot a lenti szinten az ajtó elöl, de
ezután nem tudom hogy mit kell csinálni ugy hogy ha v.ki tudna
segíteni az légyszi írjon nekem ide a fórumba.
A segítséget elöre is köszönöm
LPKENJI
hali!
vagy 1 olyan relytett rész, hogy a kastély bejáratával szemben van egy kis valami aminek a közepén víz van. Ott a víz alatt van egy olyan szõnyeg amin lehet a csillagokig ugrani és az felvisz a toronynak a tetejébe és ott mit kell csinálnom? Van még ott 1 pár olyan petárda szerûséget dobáló manó
mit kell ott csinálni?
PLS HELP!
elõre is THX

Könyesz mond meg honnan.Nagyon kéne.Már régóta próbálom letölteni,de nincsen olyan oldal ami letöltötte volna.Kösszencs<#confused>

Toodmayne
Lito!

Azt az egy rejtett helyet én sem találtam meg, de ha már csak 1 kártya kell, akkor menj fel a Fred és a George boltjába, és ott lesz egy nagy kártya, mondtásk is, h akkor kapod meg, ha az összes többi meglesz. Szal sétálj oda, vedd fel, és akkor bekerülsz a Bean Bonus Room-ba, de most nem lesz idõ, úgyhogy felveheted az összes dolgot, és itt lesz szétszórtan az öt bónusz kártya is.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Hali Dexter!

Egy olyan gondom volna a HP3-mal hogy a kastély környékén már cask egy rejtett helyet nem találtam meg és egy kártya kellene már csak. Már szinte mindent végignéztem. Voltam a kunyhónál, ott ahol a pálya vége van Dumbledorenál, a padláson. Megvolt a négy szobor is ahol egy ugrós izé van. A szobrot is megtaláltam hogy hová vezet, az állatos alakzatok is megvolt. Szal nem tudom hogy ezen kívül van e még valahol. Esetleg a szobor mellett jobbra (más színû a fal) ott lehet valami? Vagy esetleg valahol máshol amire nem figyeltem? Egyetlen kártya kellene, meg plusz a bónuszok de az gondolom máshol lesz.

Elõre is köszi

Tomi
Hali!
sok kérésem vollna :$ az egyik az h programok kénének, hogy megnyissam a következõ kiterjesztésû fájlokat: .UAX .UKX .UNR .UTX h miért ide irtam ezeket? mert ezek a HP3-hoz való fájlok. a másik kérésem az, hogy ki tudna nekem küldeni egy olyan mentést amin még nem beszélt dumbival és mcgalagonnyal és nem lépett tovább és megvan neki az összes gyûjõkártya. én minden erõfeszítés bevetve sem tudtam összegyüjteni az összeset és kivánmcsi vagyok a bónuszpályára. aki tud küldeni nekem egy ilyen mentés azt a [email protected] kérném :$ és a programokat, már ha vki veszi nekem rá a fáradtságot és keres vagy már van neki az is elküldheti erre a címre.
elõre is köszi!
sziasztok
tudnátok segiteni ott akadtam el hogy kint vagyok valahol egy kis téren ,középen egy ház mellette szobor,két kapu van de eggyiken sem lehet kijutni itt párbajoztam melfoyékkal
köszi
én már végig vittem a játékot!
régi lemez ez gyerekek ha kell irj nekem egy kis üzenetet
howard 13 lécives mond meg honnan.
<#vigyor3>

Oldal 1 / 8Következő →