355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
  • rosti
    Help!!!!

Tud valaki mentést küldeni a Hippogrifes pálya után..

Nem tudok az 5.részen tuljutni(5600 pont)
    A címem "[email protected]"

Köszönöm...
  • steweee
    na már csak egy kártya hiányzik a vámpír 2es, de az viszont sztem a leírásban rossz helyen van feltüntetve. vki meg tudja mondani hogy az hol van?
  • steweee
    http://www.gamesover.com/Azkaban/appendix.htm
    na közben utánanéztem, így már minden sokkal világosabb, szóval ha megvan 74, akkor lehet megvenni a boltban a 75.et, és utána a bean bonus roomban a további 5 kártyát lehet megszerezni. a táblázat alapján meg tudja nekem mondani vki hogy melye az én hiányzó kártyáim mert nem igazodok el a jobb oldalon lévő jelölésekben. mert akkor azokon a helyszíanekem még egyszer szétnézek. egyébként ha megvan az összes kártya más a vége?
  • steweee
    nekem is az lenne a problémám hogy nem találtam meg az összes kártyát. bár nem igazán értem hogyan lehet, hiszen minden szinten jelzi hogy hány secret van és abból mennyit csinált meg az ember (4/4) mindenütt, ezen kívül minen küldi és egyebek meg van csinálva. ami hiányzik az a wizard 15-ös, a vampire 2, a goblin 1 és a dragon 2. a tanulóknál már nem tudok venni, végigjártam őket, nincs eladó kártyájuk, bár az az érdekes, hogy korábban még volt nekik, csak nem volt elég alapanyagom ,aztán előreszaladtam a sztoriban, a portrék mögötti titkos helyeket kifosztva már bőven lenne miből vásárolni, de nem akarnak eladni már. korábban már kértek olyan mentést ahol minden kártya megvan, tudna vki nekem is küldeni?
    [email protected]
    egyébként egy iszonyat jó játék volt, két nap alatt nyomtam most végig hogy volt időm játszani, 30-hoz közel is lekötött, annyira profi munka
  • Sil3nt
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=H
  • littleNorbi
    HP3 -ra hol lehet magyarítást szerezni ?
  • Adri
    Legfelső emelet!!
  • Monyika
    Sziasztok. Lenne egy kérdésem, a végén tartok, de nem találom Fredék boltját. Merre keressem? Előre is köszi.
  • Sacca
    Megpróbálom. Ha nem megy, akkor küldök egy listát, hogy melyik kártya hol található, illetve az adott feladatban összesen mennyit lehet megszerezni. Összesen 74-et kell meglelned, a 75-diket Fredék boltjában kapod meg. Az utolsó ötöt pedig a Bónusz Bab Szobában. Ja és magyarosítást 50%-ig elkészültet találtam, de nagyon sok benne a helyesírási és fordítási hiba..
  • kyle reese
    el tudod küldeni azt a mentést ahol már megvan az összes kártya ha igen akkor elküldöm a cimemet bexsomagolva küld el mert a freemail nem szereti ha 2 megánál nagyobb.írj ha oké .köszi előre is
  • Sacca
    Szuper volt! Az összes kártyát sikerült megszereznem. Bár a végére 5letesebb befejezést vártam....
  • Adri
    Asszem már csinálják a magyarítás, bár mért nem kérdezed meg a "játékmagyarításról tudtok-e" nevü topikba?
  • kyle reese
    senki nem tudja hogy van e magyarítás és végigjátszás hozzá ? mert baromire izé hogy nincs meg az a nyamvadt kettő kártya / 72 van meg hol lehet a többi ?/
  • Borg
    De ha ott elmegyek balra, mindig csak visszafordít. Megyek 10métert, és visszafordít automatikusan. Valami extra kell még ahhoz?
  • qwert
    Na megpróbálom mégegyszer az utolsó mentésnél...de mondom, az a baj, hogy hiányzik még kártya!
  • tommmyv
    Pedig a végén fredék engedik hogy megvedd. Utána abba a terembe kerülsz ahol a varázslatok tanulása után kerülsz ha megszerzed az összes páncélt .Abban a teremben van a maradék kártya.
  • qwert
    Igen, mondták is, hogy ügyes vagyok, vonattal haza is küldtek :))
  • tommmyv
    A kártyákon kivül mindent megcsináltál?
  • qwert
    Ja, végül 73 kártyával fejeztem be :((
  • qwert
    Fredéknél a fazekakon, a csokibékékon és a tökökön kívül mindent. Kivéve persze a fekete kártyát, azt nem engedi...
  • tommmyv
    fredéknél megvetted a titkos kárgyát?
  • qwert
    Hát valahogy én is itt tartok :(( Hol lehet a maradék kártya???
  • kyle reese
    nem csak nekem is ez a problémám . és nem szopatlak:)))))
  • tomcooper
    Mi van, lusta vagy és becopyztad a hozzáböfögésem és kibővítetted? :))
    Vagy szopacc??? :((
  • kyle reese
    hí! van avalakinek olyan mentése vgy milye amiben megvan az összes kártya ? 71 varázslókártya van meg (80. ugye ingyér, ha megvan mind).
    Nincs vmi leírása a gémnek, hol lehet fellelni a hiányzókat? Venni már nem tudok, pedig végre van rá keretem
    Van tippetek? ha van valakinek akkor irjon és majd elküldöm a címem hogy ha lehet akkor átküldené nekem mert nagyon kéne!!!!!!!tanx everybody !!
  • tomcooper
    Nem tudna vki segíteni a problémámon???

Megköszönném.
  • Adri
    Még nincs!
  • fmarcee
    hol lehet hozza magyarositast szerezni?
    -ha van
  • Adri
    Kint a kertbe!! Amerre menni kell repülni csak ott balra kell fordulni!
  • Sampras
    szioka!Hol talalom meg azokat a kis kék repülő manokat,amiket 5ször kell kiirtani ugy mint a könyveset es a repülőset?
  • tomcooper
    Tsá!
    71 varázslókártya van meg (80. ugye ingyér, ha megvan mind).
    Nincs vmi leírása a gémnek, hol lehet fellelni a hiányzókat? Venni már nem tudok, pedig végre van rá keretem.
    Lehet, hogy a játék közben otthagytam vhol?
    Van tippetek?
  • Morax
    Nagyon köszike
  • Scholes18
    Csá!
    Mikor ott kacskaringózól a sövények (vagy mik) közt, repülj fel a tetőre. ott lesz a 2.
  • Morax
    Helloka mindenkinek!

Kicsit gondba vagyok, segítsetek! A kérdés pedig, hogy amikor "Norbertet" repültetni kell időre hol van a 2. aranykártya? Az elsőnél tudom tüzet kell csinálni és megemelkedik a kapu,a másodiknál le kell repülni teljesen a földszintre és sok szobán keresztül kijutunk egy kis terembe, ahol újra tüzet kell köpni. De hol a francba a 3.-ik? Segítsen valaki! Egyébként én nagyon élveztem a játékot,csakúgy mint az előzőket, de talán ez nem volt olyan nehéz! Előre is köszi!
  • Seth
    Milyen bónusz? Kapsz egy Harry Potteres kártyát oszt jóvan
  • kyle reese
    összeszedte avalki mindegyik kártyát mert ha igen akkor elküldhetné azt az 1 mentést amiben hogy a bónuszok is meglegyenek. ha megvan valakinek az írjon. a címem majd elküldöm a privát címére.kösz mindenkinek .
  • Adri
    Ha rá állsz a kőlapra és megjelenik az ábra rohanj ahoz a kőhöz amit látsz és varázsolj asztán vissza rohansz a kőlaphoz és megint rá állsz és ...... így tovább !
  • qwert
    Hello, egy kis segítség kérés: a kastély egyik mellék udvarában - ahol bokor alakzatok is vannak - egy nagyobb kőlapra kell rálépni, aminek hatására elfordul felette egy izé. Na ezzel mit kell csinálni? Vannak még az udvaron kövek, amiket megvarázsol az ember, de nem történik semmi. Tipp? Ja, a köveken állatfejek vannak. Előre is köszi a segítséget.
  • Zollee.
    sziasztok!! Van 1kis problémám, ha kilépek a játékból és ujra kezdem akkor elfelejti a mentéseket és uj játékot kezd, hiába töltöm be az elmentett állást. mi lehet a gond?
  • kyle reese
    hol?freemailen? ott 50 mega a plafon, a gépen viszont van hely bőven