Harry Potter 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommmyv
fredéknél megvetted a titkos kárgyát?

qwert
Hát valahogy én is itt tartok 😞( Hol lehet a maradék kártya???

nem csak nekem is ez a problémám . és nem szopatlak😊))))

Mi van, lusta vagy és becopyztad a hozzáböfögésem és kibõvítetted? 😊)
Vagy szopacc??? 😞(
hí! van avalakinek olyan mentése vgy milye amiben megvan az összes kártya ? 71 varázslókártya van meg (80. ugye ingyér, ha megvan mind).
Nincs vmi leírása a gémnek, hol lehet fellelni a hiányzókat? Venni már nem tudok, pedig végre van rá keretem
Van tippetek? ha van valakinek akkor irjon és majd elküldöm a címem hogy ha lehet akkor átküldené nekem mert nagyon kéne!!!!!!!tanx everybody !!

Nem tudna vki segíteni a problémámon???

Megköszönném.
Adri
Még nincs!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

hol lehet hozza magyarositast szerezni?
-ha van

Adri
Kint a kertbe!! Amerre menni kell repülni csak ott balra kell fordulni!

szioka!Hol talalom meg azokat a kis kék repülõ manokat,amiket 5ször kell kiirtani ugy mint a könyveset es a repülõset?
Tsá!
71 varázslókártya van meg (80. ugye ingyér, ha megvan mind).
Nincs vmi leírása a gémnek, hol lehet fellelni a hiányzókat? Venni már nem tudok, pedig végre van rá keretem.
Lehet, hogy a játék közben otthagytam vhol?
Van tippetek?
Nagyon köszike
Scholes18
Csá!
Mikor ott kacskaringózól a sövények (vagy mik) közt, repülj fel a tetõre. ott lesz a 2.

Glory Glory Man United!!

Helloka mindenkinek!

Kicsit gondba vagyok, segítsetek! A kérdés pedig, hogy amikor "Norbertet" repültetni kell idõre hol van a 2. aranykártya? Az elsõnél tudom tüzet kell csinálni és megemelkedik a kapu,a másodiknál le kell repülni teljesen a földszintre és sok szobán keresztül kijutunk egy kis terembe, ahol újra tüzet kell köpni. De hol a francba a 3.-ik? Segítsen valaki! Egyébként én nagyon élveztem a játékot,csakúgy mint az elõzõket, de talán ez nem volt olyan nehéz! Elõre is köszi!
Seth
Milyen bónusz? Kapsz egy Harry Potteres kártyát oszt jóvan

PSN ID.: Beegabor

összeszedte avalki mindegyik kártyát mert ha igen akkor elküldhetné azt az 1 mentést amiben hogy a bónuszok is meglegyenek. ha megvan valakinek az írjon. a címem majd elküldöm a privát címére.kösz mindenkinek .

Adri
Ha rá állsz a kõlapra és megjelenik az ábra rohanj ahoz a kõhöz amit látsz és varázsolj asztán vissza rohansz a kõlaphoz és megint rá állsz és ...... így tovább !

qwert
Hello, egy kis segítség kérés: a kastély egyik mellék udvarában - ahol bokor alakzatok is vannak - egy nagyobb kõlapra kell rálépni, aminek hatására elfordul felette egy izé. Na ezzel mit kell csinálni? Vannak még az udvaron kövek, amiket megvarázsol az ember, de nem történik semmi. Tipp? Ja, a köveken állatfejek vannak. Elõre is köszi a segítséget.

Zollee.
sziasztok!! Van 1kis problémám, ha kilépek a játékból és ujra kezdem akkor elfelejti a mentéseket és uj játékot kezd, hiába töltöm be az elmentett állást. mi lehet a gond?

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

hol?freemailen? ott 50 mega a plafon, a gépen viszont van hely bõven

hol? freemailen?

van 120 mega helyed?

filemegosztó progik: dc++ vagy kazaa...én dc++-ozok mert az sokkaljobb mint a kazaa

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

hali srácok! nem feltétlen a játékhoz tartozik, de lenne kérdés: a könyveket honnan lehetne letölteni valamilyen formában? (pdf, doc) Egyszer egy éve megtaláltam egy oldalon, de azóta mexûnt. Nos, van ötlet? Angolul is jó, ha nem jobb...
persze hogy kell a címem elküldöm a privátodra.köszi

nekem van fullos mentésem, de olyan 120 mega az egész 😊
este leszek csak gép közelben ha kell szólj átküldöm

sztem a a film tök s.z.a.r mert tök sok részt máshogy csináltak meg mint a könyvben....de sztem a dementorok "repülése" enyhén szólva poén volt...tudomásom szerint aok csak siklani tudnak a föld felett és a sirius kutya is elég gyérre sikeredett...az is rohatt poén ahogydobálja a vérfarkas a siriust a könyvben pedig kiegyenlített volt a küzdelmük....meg a roxfort is tökmáshogy van megcsinálva: SZAR

marsu
a
Figyeljetek ki tud elkuldeni nekem messengeren a harry potter 3 nak a crakját létszi siessetek

nekem nincs meg a bónuszos részek a cukrokat meg a kártyákat stb. nem gyûjtöttem össze....meg már letöröltem a gépemrõl

az is elég ha az utolsó mentést elküldöd betömörítve talan menni fog igazébol csak a bónusz miatt kell amit akkor enged csak ha minden cucc megvan .váélaszolj légyszi!

ja nem, nem hibás...elvileg mennie kéne hajól emléxem 800mhz-s procival és 128mb memóriával már ment...nézzétek meg a readme file-t én már letöröltem a gépemrõl

jól krekkelted? hibás-e a játék, amit felrakott?

GyaxyBoy
haveromnak még mindig nem megy!
Nek WinME, P3 as és Gef 2 MX e van!
Mi a gond? Mondom nekem ugyan az a CD ment!!!
Plyz help!
navégre :-D

<:-(>

nem tudom elküldeni
<😞>

egy mentés is 4 mb az összes pedig 102mb sajnálom fiúk

bocs elutaztam ma jöttem meg várjatok...most elküldöm nektek

Most már mûködik.

Hello cyrus999! Még mindig nem ért ide!!!

ugye a system könyvtárba másoltad ? 😊

Nekem xp van oszt nem megy?
létszives egy biztos ötletet mondjatok már amivel meg lehetne csinálni?

Seth
98,XP,ME...

Milyen windows-ba lehet ezt inditani?

a cd-rõl a devaince mappából a cracket bemásoltam és ezt írja ki.
segíts már.

GyaxyBoy
Van egy problémám a Harry Potter 3 mal! Ki van írva CDre és minden szuperúl megy nálam! (P3, 1.3 Tualatin, 512MB, Gef 3 Ti200 64M😎, de haveromnál az autorun, ua CDvel ki ír egy errort, az autorun elinditása helyett! Na ez mitõl van?
GyaxyBoy
DirectX!
Seth
a crack-et bemásoltad?

Segítsen valaki