355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
  • Scholes18
    Én kb 5 percet ha játszottam a Theif3-al, mondom ennyi volt. Ez a hp viszont Istenkirra , hanem is annyira, de engem is igen le tud kötni!

EA Powa!
  • Ruffi
    egyértelmü h kurvára leköt a játék....igen jo
  • Seth
    Bazz...én tökugyanígy vagyok vele. Még amikor az első rész megjelent mondom ezzel a dedósággal én aztán nem játszok....kipróbáltam és abbahagyhatatlan volt-nem hittem volna. Tökre élveztem..és most nem azért mert akkor a csapból is HP folyt, hanem mert el lehetett benne merülni és megvolt a hangulata. A filmet meg rá kb 1,5 évre láttam, úgyhogy nem mondhatom el magamról hogy egy fan vagyok.
  • Sephi
    Eleg szomoru hogy inkabb jaccok Harry Pottert mint Thief 3-mast :)))) De bazz eddig az oszes reszt vegig toltam es nem mondhatom hogy nem teccik mert kurvara elvezem :)))
  • cyrus 999
    jó játék...jól el lehet vele szóakozni...de ezt is másfél-két nap alat végig lehet vinni
  • grebber
    Na elkezdtem vele nyomni jó.Remélem van köze a filmhez.
    De majd CSak a THIEF 3 után nyomom végig.
  • tommmyv
    csak nagyon rövid.
  • Alblink
    mar rajotem a reg penzre?
  • Alblink
    a request-en mennyibe kerul a 7-napos reg?ez a resz mar unreal2 enginel keszult?
  • Darkboy
    na én már délelőtt leszedtem a request.atw.hu-ról! nagyon teccik, jobb, mint az első kettő!
  • joe69
    nna nyomta mar valaki ezzel??
  • grebber
    Már lehet szedni innen.
  • grebber
    Nekem tetszett az 1-2 végig is vittem öket el lehet velük ütni az idöt,de ezt már mondtam egyszer.
  • joe69
    igen, kijott, ez az ev jateka!!
  • shaba23 #140
    Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (c) EA Games

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

DiSC Count.....: 01 Disc Date...........: 05/2004

Protection.....: SafeDisc3

ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú

Support the software companies. If you play this game BUY it!
  • Sil3nt
    mikor jelenik meg pontosan?
  • tommmyv
    Néhány új kép a játékból

• cyrus 999
    ez nyelvtanilag kicsit értelmetlen volt
  • cyrus 999
    ja ez hülyeség...elvileg benne lesz a 4. filmben benne lesz a világkupa...sztem ez csak pletyka de most jelentek meg új képek a www.mugglenet.comon
  • Sadun Tryst
    hmm... annak nem Ron-éknél kéne kezdődnie, majd a kvidics világkupán folytatódnia? reméljük ez csak 1 kamu...
  • tommmyv
    Állítolag a 4-dik film a Roxfordban fog kezdődni.
  • Sadun Tryst
    igen. én kértem... mondtam, hogy nem itt kel próbálkozni...
  • cyrus 999
    haha kimoderáltak :-D
  • tommmyv

• Sadun Tryst
    pl itt van 1 sok közül...
  • Rincewind
    De...
  • Sadun Tryst
    tudom... de még nem is PC-s... hanem XBOX-os... :P
  • tommmyv
    EZ nem A 3-dik részből van!!
  • tommmyv
    május 28-án
  • Darkboy
    hello, mikor jelenik meg?
  • cyrus 999
    én már játszottam minden harry potteres játékkal de az a gáz h egy idő után túl vontatott és hamar meg lehet unni mindegyiket...kíváncsi vgyk h a filmet h oldják meg és a játékot
  • kyle reese
    megint nincs + valakinek olyan save az előző két játékbol ahol megvan az összes kártya? ha valakinek megvan az ide írjon.Tanx előre is.
  • Evangelion
    hát úgy, hogy megtalálod öket, és minden mellékküldit végigviszel... :) erre jobb módszer nincs, minden rajtad áll... ;)
  • grebber
    Mind a kettöt végigvittem eddig szerintem jó game lesz megint csak.
  • kyle reese
    tudom nem ide tartozik de arra tud e valaki megoldást hogy a és a titkok kamrája játékban hogy lehet minden kártyát megszerezni?
  • tommmyv

• tommmyv
    MEgnyilt a játék honlapja akit érdekel látogasson el http://harrypotter.ea.com/hppoa/
    vannak új képek és két video
  • moni
    tök yo, de már láttam..
  • Sadun Tryst
    Csikócsör!
    tök faszán néz ki! :)
  • tommmyv