355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
-
#155 Én kb 5 percet ha játszottam a Theif3-al, mondom ennyi volt. Ez a hp viszont Istenkirra , hanem is annyira, de engem is igen le tud kötni!
EA Powa! -
#154 egyértelmü h kurvára leköt a játék....igen jo -
#153 Bazz...én tökugyanígy vagyok vele. Még amikor az első rész megjelent mondom ezzel a dedósággal én aztán nem játszok....kipróbáltam és abbahagyhatatlan volt-nem hittem volna. Tökre élveztem..és most nem azért mert akkor a csapból is HP folyt, hanem mert el lehetett benne merülni és megvolt a hangulata. A filmet meg rá kb 1,5 évre láttam, úgyhogy nem mondhatom el magamról hogy egy fan vagyok.
-
#152 Eleg szomoru hogy inkabb jaccok Harry Pottert mint Thief 3-mast :)))) De bazz eddig az oszes reszt vegig toltam es nem mondhatom hogy nem teccik mert kurvara elvezem :))) -
cyrus 999 #151 jó játék...jól el lehet vele szóakozni...de ezt is másfél-két nap alat végig lehet vinni -
#150 Na elkezdtem vele nyomni jó.Remélem van köze a filmhez.
De majd CSak a THIEF 3 után nyomom végig. -
#149 csak nagyon rövid. -
Alblink #147 mar rajotem a reg penzre? -
Alblink #146 a request-en mennyibe kerul a 7-napos reg?ez a resz mar unreal2 enginel keszult? -
Darkboy #145 na én már délelőtt leszedtem a request.atw.hu-ról! nagyon teccik, jobb, mint az első kettő! -
joe69 #144 nna nyomta mar valaki ezzel?? -
#143 Már lehet szedni innen. -
#142 Nekem tetszett az 1-2 végig is vittem öket el lehet velük ütni az idöt,de ezt már mondtam egyszer. -
joe69 #141 igen, kijott, ez az ev jateka!! -
#140 Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (c) EA Games
ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú
DiSC Count.....: 01 Disc Date...........: 05/2004
Protection.....: SafeDisc3
ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú
Support the software companies. If you play this game BUY it! -
#139 mikor jelenik meg pontosan? -
#138 Néhány új kép a játékból
-
cyrus 999 #137 ez nyelvtanilag kicsit értelmetlen volt -
cyrus 999 #136 ja ez hülyeség...elvileg benne lesz a 4. filmben benne lesz a világkupa...sztem ez csak pletyka de most jelentek meg új képek a www.mugglenet.comon -
#135 hmm... annak nem Ron-éknél kéne kezdődnie, majd a kvidics világkupán folytatódnia? reméljük ez csak 1 kamu... -
#134 Állítolag a 4-dik film a Roxfordban fog kezdődni. -
#133 igen. én kértem... mondtam, hogy nem itt kel próbálkozni... -
cyrus 999 #132 haha kimoderáltak :-D -
-
#123 pl itt van 1 sok közül... -
#112 De...
-
#109 tudom... de még nem is PC-s... hanem XBOX-os... :P -
#106 EZ nem A 3-dik részből van!!
-
#99 május 28-án -
Darkboy #97 hello, mikor jelenik meg? -
cyrus 999 #91 én már játszottam minden harry potteres játékkal de az a gáz h egy idő után túl vontatott és hamar meg lehet unni mindegyiket...kíváncsi vgyk h a filmet h oldják meg és a játékot -
kyle reese #90 megint nincs + valakinek olyan save az előző két játékbol ahol megvan az összes kártya? ha valakinek megvan az ide írjon.Tanx előre is. -
#89 hát úgy, hogy megtalálod öket, és minden mellékküldit végigviszel... :) erre jobb módszer nincs, minden rajtad áll... ;) -
#88 Mind a kettöt végigvittem eddig szerintem jó game lesz megint csak. -
kyle reese #87 tudom nem ide tartozik de arra tud e valaki megoldást hogy a és a titkok kamrája játékban hogy lehet minden kártyát megszerezni? -
-
#85 MEgnyilt a játék honlapja akit érdekel látogasson el http://harrypotter.ea.com/hppoa/
vannak új képek és két video -
#84 tök yo, de már láttam.. -
#83 Csikócsör!
tök faszán néz ki! :) -