355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
-
Darkboy #195 Nekem is el tudod küldeniel? privát üzenetként elküldöm a címet.A csikócsőr 5. pályája sehogy nem jön össze. -
kyle reese #194 el tudod küldeni freemailre? privát üzenetként elküldöm a címet. -
cyrus 999 #193 reese: nekem van 1 olyan mentésem amibn végigvittem...najó acukrokat és a kártyákat nem gyűjtöttem össze teljesen -
itldj #192 Nem Charms clack, hanem Charms class, és magyarul asszem Bűbájtannak fordították...
Az a alacsony muksó a tanár... (Flitwick professzor)
És ha emlékeim nem csalnak akkor a harmadik emeleten van a tanterem. -
Anakinkaa #191 Mit jelent a Charms clack?
Ha bájitaltant akkor hol van annak a terme? -
kyle reese #190 tud valaki kódot a játékhoz ? vagy olyan mentést amiben minden a csikócsőrös repülések fullosan megvannak? választ várok!!köszi -
Bad Boys #189 Ki tudja hogy honnan lehet letölteni ingyen? -
Darkboy #188 kit érdekel, sztem is hülyeség, majd a vírusírtó bácsi elmondja, ha van benne! -
#187 Bmondták a rádióba!! -
#186 Én nem de ez hülyeség!! -
#185 Ti hallotatok olyat hogy a Harry Potteres oldalakon vírus van a letöltött játékokban?? -
#184 Egyszerű:
Ráálsz a nagy kőre-elkezd "stopperelni"-a szemközt lévő falon kifordul egy figura--na azt az ábrát kell megnyomni, majd vissza a kőhöz , megint lenyomni-kifordul megint valamelyik ábra-futás ahhoz etc..etc
Ja és 4 ábra van nem 3 . Sas(vagy miaz), Kígyó(ez nem falon van hanem két bokor kereszteződésénél a földön), Farkas, oroszlán -
peTer #183 Na ezt jól elmagyaráztam... Remélem nem csak én értem a mondanivalóm :D -
peTer #182 Hi! Már a végénél járok a gamának, csak sajna Elakadtam a bokros résznél, ugyanis itt nemtalálom a titkos átjárókat. Van itt egy nagybüdös szobor, ami nemnyitmeg átjárót + 3 kőkarika amit nyomogatog, de semmi, + 1 kö amire ha ráállok elkezd stopperelni. Mit kell itt csinálni? Lécci seggíccsetek! Előre is kösz -
#181 Én kettő de lehetett volna egy kicsit jobb a vége!! -
#180 ki hány nap alatt nyomta végig?????Szem nem nagy games de azért jó!!
-
Davidsned #179 Készül magyarosítás a játékhoz? (csak mert az előzőekhez is hamar kijött) -
cyrus 999 #178 én most a shrek2-vel jáccok! :-D
jó volt a potter3 -
#177 Hát nincs mit! -
#176 Kosz mar azota megoldottam es vege is a jateknak. -
#175 meg az összes jelvény? mert ha ott minden megvan ad bonusz pályát ahol egy csomó drazsét felszethetsz időre! -
#174 hát nem tudom de minden csillagod megvan?
-
#173 de akko honnan szerzek cuccokat????mar csak ket portré pass kell -
#172 Nem vagy hülye! -
#171 lehet hogy en vok a hulye de a kertben basznak mar adni a bokrok...hmmmm -
#170 Mondjuk úgy hogy gyüjtessz! szerintem ebbe a részébe dögivel van, nekem még maradt is a játék végén is egy csomó! Kint a kertbe is szórják a bokrok! Csak varázsolj és varázsolj és ......! -
#169 koszi de hogy veszem meg ha nincs eleg cukro meg stb-m hozzá?? -
#168 Azokat meg kell venni az emeleten /7-en/! -
#167 ezeket a portré passwordokat hogy talalom meg?, -
cyrus 999 #166 nagyon jó játék lenne ha nem lenne ilyen rövid! a csikócsőrös rész qrva jó volt de a kviddicst kár h kihagyták! iszonyú rövid de lekötött engem is! -
Seeker666 #165 jaja szerezz meg minden kártyát és minden titkos ajtót, útánna még lehet egy kicsit ugrálgatni :)
a végére berakhattak volna valami frappánsabb dolgot is :( -
Atiii #164 dementorokkal végeztem, stb...stb... és utána ott állok és mit kell csinálni? meg kell venni az összes kártyát? vagymi? így lenne vége? -
Seeker666 #163 Sziasztok
Mikor Ronnal kell nyomulni hol vannak a titkos ajtók? 1-et nem találok. :(
előrre is köszi -
Terrorboy #162 Hello
nah én végig vittem a hp3-at egyáltalán nem nehéz életerőm max a cukordobálós szörnyeknél csökkent sztem nem jó pláne a kvidicst is kihagyták belőle végezetül:
SZAR -
#161 Lessz ennek még egy része??? -
Darkboy #160 lécci, vki szánnyon meg egy mentéssel! -
#159 Jo jatek foleg a hangulata miatt,csak sajna rovid nagyon. -
#158 nekem tetszett!!!uncsi vóóóóóóóóóóót!!!!!!!!!!
-
#157 Én végig vittem de ennek nem tetszik a vége! -
Darkboy #156 hi,nem tudna vki küldeni egy mentést az után, amikor az erdőben a dementorok ellen kell harcolni? PLZ!!!