Harry Potter 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DEXTER92
No Warez... nem kérdezem.... meg sem veszem.... majd meglesz valakinek azt kölcsönkérem.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

11 990. Ft!
Én viszont letöltötem!
De ne kérdezd honnan!

DEXTER92
Neckem nincs 😞

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Neked már megvan?
Én már majd végigvittem 1x!

DEXTER92
4 után már uncsi, mégegyszer végig nem viszem 😊
Majd legfeljebb a negyedik részt.

Sebaj!
Most fogok bele az ötödik végigjátszásba!
Ez a bejegyzés, hogy:
"3* végigjátszottam!",Nem azt jelenti, hogy négyszer nem kezdtem bele!
Most tehát:
Én is 4x!

DEXTER92
Én már 4 x 😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

3* végigjátszottam!
A kedvencem a Lapifors és a Draconifors megtanulása!
És nagyon-nagyon-nagyon utálom a csontvázakat és az impeket!
Tudtátok, hogy van magyarítás ezzen a honlapon?:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=190

Én mindent tudok!
ÉN is egy biztos forrás vagyok!

DEXTER92
Na sikerült-e már végig vinni?

DEXTER92
Akkor meg sztem ki mész a kastélyból, balra mész ottt lest valószínûleg már nyitva az ajtó, ahol áll majd mcgalagony meg dumbledore /ha Hagridnél is levizsgáztál már/, és akkor eldöntik, illetve ki lesz írva hogy megvan e midnenbõl elegendõ darabszám.

de már nincs aboltb..max csokibéka meg csupor, tök de abból nincs hiányom. a gyerekek meg már nem adnak el semmit,kikerülnek..bizti nekik is elfogyott..?..
DEXTER92
Mondom Fred & Gorge shopba lenni kell, amúgy meg menny oda ácsorgó gyerekekhez azok is árulnak némelyik.

igggen, a boltot már kifosztottam, portrék mind megvannak.. viszont akártyákról ezt nem mondhatom el😞 mert még hiányzik 6db.. és nemtom hol lehetnek.. <#nemtudom> egymég bizti jön majd a csikócsörös repüléssel, ha majd végre sikker😊
DEXTER92
Hmmm..a kastély körül? A kastélyba nem? A nagyterembe is van egy hasonló, a nagy kapu melletti két serleg vagy mi, arra ha rávarázsolsz akkor kinyílik az óra vagy mi a lépcsõ felett. Oda is fel kell pl. menni.. Így most fejbõl nem nagyon jutnak eszembe... talán még az, hogy amikor ki mész a kastélyból, balra mész, akkor (ahol év végén majd oda kell menni Dabledórhoz meg Mecgalagonyhoz), ott fel kell menni a "padlásra"...

Amúgy majd mennedd kell a Fred & Gorge Shopba, meg oda kell menned gyerekekhez, venni kell tõlük collector kártyákat vagy mi a rákokat, + még portré kártyákat

egyébként meg "csak" a csikócsörel való uccsó repülés hiányzik..de az nekem elég nehéz😄 nembaj, nem adom fel!<#fejvakaras>
😊
köszze szépen,de ezeket már megtaláltam...
más ötlet?
DEXTER92
Komolyan tudnék írni egy végigjátszást a játékhoz. 😊

DEXTER92
Azt az egyet én se találtam meg. A szobor, amire Lumos! varázsigével kell varázsolni. Amúgy ott van a falba egy ilyen kis valami, arra is rá kell varázsolni, és ott a parkba meg kell találni még olyanokat, mindegyiken egy állat van, és mindegyikre rá kell ugranod, utána vissza megint ahhoz a bizéhez a falba.
"ott a 6ból kettõ hiányzik."
1. Ahogy kimész a kastélyból, ott lesz az a víz, egy ilyen valami szökõkút szerûség. Ott van 4 szobor, mindegyikre rávarázsolsz, utána eltûnik a víz, és ott lesz egy olyan ugró izé, arra rávarázsolsz, és akkor fel ugrasz egy torony tetejébe, ott leszenek ilyen bogyókat dobáló manók.
2. Ahogy végigmész azon a hídon vagy min, ahol mind a két oldalt vannak bogyók, ott van az a kõ lépcsõ, és balra ott van Hagrid kunyhója. Gondolom arra már rájöttél hogy a tököket szét kell "bobmázni", meg a madárijesztõt. De a kunyhó mögött egy kisebb dombon van egy olyan fazék vagy mi amit gyûjteni kell, és ahogy megfordulsz, látni fogod, hogy Hagrid kunyhójának a hátuljánál az ajtónál ott van egy "Collector card". Az is egy rejtett hely.
Szerintem ezeket nem találtad.

közben rájöttem mit jelent a lakat..a talált titkokat.. na, ebbõl mind megvan, csaaak a kastély környékérõl nem. ott a 6ból kettõ hiányzik. van pár tippem mi lehet a hiányzó.. az egyik: ha a kastély bejárati kapujával szembe vagyunk, akkor balra vagy egy hely, ahol ilyen állat alakos sövények vannak. na és ott egy zászló mögött az a szobor áll,ami láthatatlan ajtókat tesz láthatóvá. rávarázsoltam meg minden, csak éppen nem találom mit tesz láthatóvá..... ?? segitsetek!!!😊)
DEXTER92
<#lama>
Fred & George shop van ott, a klubbhelyiségmellett.
Milyen lakatok? Alahamore.... kattint rá bal klikkel..........

Szijasztok!

vk tudna nekem segíteni..??

-a lakatokat nyitó kulcsokat hol találom? 6ból csak négy van meg.. és egy csomo ajtón így nem tudok bemenni..😞

-másik: a 7. em-en, ahol van a bolt van egy szoba..kanpéval, kandallóva.. na ott lehet vmt scinálni???

elõre is köszi,aki segít!!😊
DEXTER92
Akárhol elakadsz, ide jössz, én válaszolok/segítek. A játék nagy mestere vagyok. 3 óra alatt úgy végig viszem a játékot, hogy mindenbõl maximálisat összegyûjtöttem az összesféle bizét. Szal ismerek mindent a játékba. Kérdezz bátran.

Xwerson
hali!

tudnátok nekem adni egy helyet ahol találok egy végigjátszást a HP3-hoz??
PLZ!!
e-mailban válaszolj
köcce

Szerintem szedd le DC-rõl. Én könnyen beszélek, nekem egy teflon, azt megvan...😛

-.-

Valaki küldene linket ahonnan le tudnám tölteni?

ingyeneset Please!!!

REAL MADRID

böröczk
utálom, ha valaki idejön beböffenteni, hogy mekkora szar játék, ami még csak nem is igaz, dehát ez teljesen szubjektív, játszon mindenki azzal, ami megfelelõ játékélményt biztosít neki : - D Például én ettõl is megkapom ezt, leköt, elszórakozom vele, akárhogy is egyszerû, de számomra nagyszerû, egész visszaadja a H.P. hangulatot, pedig nem vagyok egy nagy fan, mégis : - D
szóval várom a 4. részt, nemsokára itt van : - P

Kumiho #2179

Háj ! Kellene nekem copy minõségben ez a játék....
Aki tud ebben segíteni az dobjon nekem már mailt. /nevemre kattintva megtalálod./
Köszi
magyarosítások: www.gamestar.hu/gmiki
Háj ! Kellene nekem copy minõségben ez a játék....
Aki tud ebben segíteni az dobjon nekem már mailt. /nevemre kattintva megtalálod./
Köszi
magyarosítások: www.gamestar.hu/gmiki
Szar ez a játék kviddics nuku,mászkálás nuku és réadásul a vége is elég idegesítõ.eyébként 1 nap alatt végig toltam.Minden megvolt elég nehéz volt dehát meg lett.
Help!!!!

Tud valaki mentést küldeni a Hippogrifes pálya után..

Nem tudok az 5.részen tuljutni(5600 pont)
A címem "[email protected]"

Köszönöm...<#worship>

na már csak egy kártya hiányzik a vámpír 2es, de az viszont sztem a leírásban rossz helyen van feltüntetve. vki meg tudja mondani hogy az hol van?

http://www.gamesover.com/Azkaban/appendix.htm
na közben utánanéztem, így már minden sokkal világosabb, szóval ha megvan 74, akkor lehet megvenni a boltban a 75.et, és utána a bean bonus roomban a további 5 kártyát lehet megszerezni. a táblázat alapján meg tudja nekem mondani vki hogy melye az én hiányzó kártyáim mert nem igazodok el a jobb oldalon lévõ jelölésekben. mert akkor azokon a helyszíanekem még egyszer szétnézek. egyébként ha megvan az összes kártya más a vége?

nekem is az lenne a problémám hogy nem találtam meg az összes kártyát. bár nem igazán értem hogyan lehet, hiszen minden szinten jelzi hogy hány secret van és abból mennyit csinált meg az ember (4/4) mindenütt, ezen kívül minen küldi és egyebek meg van csinálva. ami hiányzik az a wizard 15-ös, a vampire 2, a goblin 1 és a dragon 2. a tanulóknál már nem tudok venni, végigjártam õket, nincs eladó kártyájuk, bár az az érdekes, hogy korábban még volt nekik, csak nem volt elég alapanyagom ,aztán elõreszaladtam a sztoriban, a portrék mögötti titkos helyeket kifosztva már bõven lenne mibõl vásárolni, de nem akarnak eladni már. korábban már kértek olyan mentést ahol minden kártya megvan, tudna vki nekem is küldeni?
[email protected]
egyébként egy iszonyat jó játék volt, két nap alatt nyomtam most végig hogy volt idõm játszani, 30-hoz közel is lekötött, annyira profi munka

Sil3nt
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=H

littleNorbi
HP3 -ra hol lehet magyarítást szerezni ?

Adri
Legfelsõ emelet!!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Sziasztok. Lenne egy kérdésem, a végén tartok, de nem találom Fredék boltját. Merre keressem? Elõre is köszi.
Megpróbálom. Ha nem megy, akkor küldök egy listát, hogy melyik kártya hol található, illetve az adott feladatban összesen mennyit lehet megszerezni. Összesen 74-et kell meglelned, a 75-diket Fredék boltjában kapod meg. Az utolsó ötöt pedig a Bónusz Bab Szobában. Ja és magyarosítást 50%-ig elkészültet találtam, de nagyon sok benne a helyesírási és fordítási hiba..
el tudod küldeni azt a mentést ahol már megvan az összes kártya ha igen akkor elküldöm a cimemet bexsomagolva küld el mert a freemail nem szereti ha 2 megánál nagyobb.írj ha oké .köszi elõre is

Szuper volt! Az összes kártyát sikerült megszereznem. Bár a végére 5letesebb befejezést vártam....
Adri
Asszem már csinálják a magyarítás, bár mért nem kérdezed meg a "játékmagyarításról tudtok-e" nevü topikba?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

senki nem tudja hogy van e magyarítás és végigjátszás hozzá ? mert baromire izé hogy nincs meg az a nyamvadt kettõ kártya / 72 van meg hol lehet a többi ?/

De ha ott elmegyek balra, mindig csak visszafordít. Megyek 10métert, és visszafordít automatikusan. Valami extra kell még ahhoz?
qwert
Na megpróbálom mégegyszer az utolsó mentésnél...de mondom, az a baj, hogy hiányzik még kártya!

tommmyv
Pedig a végén fredék engedik hogy megvedd. Utána abba a terembe kerülsz ahol a varázslatok tanulása után kerülsz ha megszerzed az összes páncélt .Abban a teremben van a maradék kártya.

qwert
Igen, mondták is, hogy ügyes vagyok, vonattal haza is küldtek 😊)

tommmyv
A kártyákon kivül mindent megcsináltál?

qwert
Ja, végül 73 kártyával fejeztem be 😞(

qwert
Fredéknél a fazekakon, a csokibékékon és a tökökön kívül mindent. Kivéve persze a fekete kártyát, azt nem engedi...