355
Harry Potter és az Azkabani Fogoly
-
#315 hali!
vagy 1 olyan relytett rész, hogy a kastély bejáratával szemben van egy kis valami aminek a közepén víz van. Ott a víz alatt van egy olyan szőnyeg amin lehet a csillagokig ugrani és az felvisz a toronynak a tetejébe és ott mit kell csinálnom? Van még ott 1 pár olyan petárda szerűséget dobáló manó
mit kell ott csinálni?
PLS HELP!
előre is THX -
Aleika232 #314 Könyesz mond meg honnan.Nagyon kéne.Már régóta próbálom letölteni,de nincsen olyan oldal ami letöltötte volna.Kösszencs -
#313 Lito!
Azt az egy rejtett helyet én sem találtam meg, de ha már csak 1 kártya kell, akkor menj fel a Fred és a George boltjába, és ott lesz egy nagy kártya, mondtásk is, h akkor kapod meg, ha az összes többi meglesz. Szal sétálj oda, vedd fel, és akkor bekerülsz a Bean Bonus Room-ba, de most nem lesz idő, úgyhogy felveheted az összes dolgot, és itt lesz szétszórtan az öt bónusz kártya is. -
Lito1986 #312 Hali Dexter!
Egy olyan gondom volna a HP3-mal hogy a kastély környékén már cask egy rejtett helyet nem találtam meg és egy kártya kellene már csak. Már szinte mindent végignéztem. Voltam a kunyhónál, ott ahol a pálya vége van Dumbledorenál, a padláson. Megvolt a négy szobor is ahol egy ugrós izé van. A szobrot is megtaláltam hogy hová vezet, az állatos alakzatok is megvolt. Szal nem tudom hogy ezen kívül van e még valahol. Esetleg a szobor mellett jobbra (más színű a fal) ott lehet valami? Vagy esetleg valahol máshol amire nem figyeltem? Egyetlen kártya kellene, meg plusz a bónuszok de az gondolom máshol lesz.
Előre is köszi
Tomi -
grigorij #311 Hali!
sok kérésem vollna :$ az egyik az h programok kénének, hogy megnyissam a következő kiterjesztésű fájlokat: .UAX .UKX .UNR .UTX h miért ide irtam ezeket? mert ezek a HP3-hoz való fájlok. a másik kérésem az, hogy ki tudna nekem küldeni egy olyan mentést amin még nem beszélt dumbival és mcgalagonnyal és nem lépett tovább és megvan neki az összes gyűjőkártya. én minden erőfeszítés bevetve sem tudtam összegyüjteni az összeset és kivánmcsi vagyok a bónuszpályára. aki tud küldeni nekem egy ilyen mentés azt a [email protected] kérném :$ és a programokat, már ha vki veszi nekem rá a fáradtságot és keres vagy már van neki az is elküldheti erre a címre.
előre is köszi! -
bobo11 #310 sziasztok
tudnátok segiteni ott akadtam el hogy kint vagyok valahol egy kis téren ,középen egy ház mellette szobor,két kapu van de eggyiken sem lehet kijutni itt párbajoztam melfoyékkal
köszi -
Bubcsi #309 én már végig vittem a játékot! -
Mrlego #308 régi lemez ez gyerekek ha kell irj nekem egy kis üzenetet -
sgsg #307 howard 13 lécives mond meg honnan. -
howard13 #306 -
#305 No Warez... nem kérdezem.... meg sem veszem.... majd meglesz valakinek azt kölcsönkérem. -
howard13 #304 11 990. Ft!
Én viszont letöltötem!
De ne kérdezd honnan! -
#303 Neckem nincs :( -
howard13 #302 Neked már megvan?
Én már majd végigvittem 1x! -
#301 4 után már uncsi, mégegyszer végig nem viszem :)
Majd legfeljebb a negyedik részt. -
howard13 #300
Sebaj!
Most fogok bele az ötödik végigjátszásba!
Ez a bejegyzés, hogy:
"3* végigjátszottam!",Nem azt jelenti, hogy négyszer nem kezdtem bele!
Most tehát:
Én is 4x! -
#299 Én már 4 x :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
howard13 #298 3* végigjátszottam!
A kedvencem a Lapifors és a Draconifors megtanulása!
És nagyon-nagyon-nagyon utálom a csontvázakat és az impeket!
Tudtátok, hogy van magyarítás ezzen a honlapon?:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=190
-
howard13 #297 Én mindent tudok!
ÉN is egy biztos forrás vagyok! -
#296 Na sikerült-e már végig vinni? -
#295 Akkor meg sztem ki mész a kastélyból, balra mész ottt lest valószínűleg már nyitva az ajtó, ahol áll majd mcgalagony meg dumbledore /ha Hagridnél is levizsgáztál már/, és akkor eldöntik, illetve ki lesz írva hogy megvan e midnenből elegendő darabszám. -
hphphp #294 de már nincs aboltb..max csokibéka meg csupor, tök de abból nincs hiányom. a gyerekek meg már nem adnak el semmit,kikerülnek..bizti nekik is elfogyott..?.. -
#293 Mondom Fred & Gorge shopba lenni kell, amúgy meg menny oda ácsorgó gyerekekhez azok is árulnak némelyik. -
hphphp #292 igggen, a boltot már kifosztottam, portrék mind megvannak.. viszont akártyákról ezt nem mondhatom el:( mert még hiányzik 6db.. és nemtom hol lehetnek.. egymég bizti jön majd a csikócsörös repüléssel, ha majd végre sikker:) -
#291 Hmmm..a kastély körül? A kastélyba nem? A nagyterembe is van egy hasonló, a nagy kapu melletti két serleg vagy mi, arra ha rávarázsolsz akkor kinyílik az óra vagy mi a lépcső felett. Oda is fel kell pl. menni.. Így most fejből nem nagyon jutnak eszembe... talán még az, hogy amikor ki mész a kastélyból, balra mész, akkor (ahol év végén majd oda kell menni Dabledórhoz meg Mecgalagonyhoz), ott fel kell menni a "padlásra"...
Amúgy majd mennedd kell a Fred & Gorge Shopba, meg oda kell menned gyerekekhez, venni kell tőlük collector kártyákat vagy mi a rákokat, + még portré kártyákat -
hphphp #290 egyébként meg "csak" a csikócsörel való uccsó repülés hiányzik..de az nekem elég nehéz:D nembaj, nem adom fel!
:) -
hphphp #289 köszze szépen,de ezeket már megtaláltam...
más ötlet? -
#288 Komolyan tudnék írni egy végigjátszást a játékhoz. :) -
#287 Azt az egyet én se találtam meg. A szobor, amire Lumos! varázsigével kell varázsolni. Amúgy ott van a falba egy ilyen kis valami, arra is rá kell varázsolni, és ott a parkba meg kell találni még olyanokat, mindegyiken egy állat van, és mindegyikre rá kell ugranod, utána vissza megint ahhoz a bizéhez a falba.
"ott a 6ból kettő hiányzik."
1. Ahogy kimész a kastélyból, ott lesz az a víz, egy ilyen valami szökőkút szerűség. Ott van 4 szobor, mindegyikre rávarázsolsz, utána eltűnik a víz, és ott lesz egy olyan ugró izé, arra rávarázsolsz, és akkor fel ugrasz egy torony tetejébe, ott leszenek ilyen bogyókat dobáló manók.
2. Ahogy végigmész azon a hídon vagy min, ahol mind a két oldalt vannak bogyók, ott van az a kő lépcső, és balra ott van Hagrid kunyhója. Gondolom arra már rájöttél hogy a tököket szét kell "bobmázni", meg a madárijesztőt. De a kunyhó mögött egy kisebb dombon van egy olyan fazék vagy mi amit gyűjteni kell, és ahogy megfordulsz, látni fogod, hogy Hagrid kunyhójának a hátuljánál az ajtónál ott van egy "Collector card". Az is egy rejtett hely.
Szerintem ezeket nem találtad. -
hphphp #286 közben rájöttem mit jelent a lakat..a talált titkokat.. na, ebből mind megvan, csaaak a kastély környékéről nem. ott a 6ból kettő hiányzik. van pár tippem mi lehet a hiányzó.. az egyik: ha a kastély bejárati kapujával szembe vagyunk, akkor balra vagy egy hely, ahol ilyen állat alakos sövények vannak. na és ott egy zászló mögött az a szobor áll,ami láthatatlan ajtókat tesz láthatóvá. rávarázsoltam meg minden, csak éppen nem találom mit tesz láthatóvá..... ?? segitsetek!!!:))
-
Fred & George shop van ott, a klubbhelyiségmellett.
Milyen lakatok? Alahamore.... kattint rá bal klikkel.......... -
hphphp #284 Szijasztok!
vk tudna nekem segíteni..??
-a lakatokat nyitó kulcsokat hol találom? 6ból csak négy van meg.. és egy csomo ajtón így nem tudok bemenni..:(
-másik: a 7. em-en, ahol van a bolt van egy szoba..kanpéval, kandallóva.. na ott lehet vmt scinálni???
előre is köszi,aki segít!!:) -
#283 Akárhol elakadsz, ide jössz, én válaszolok/segítek. A játék nagy mestere vagyok. 3 óra alatt úgy végig viszem a játékot, hogy mindenből maximálisat összegyűjtöttem az összesféle bizét. Szal ismerek mindent a játékba. Kérdezz bátran. -
#282 hali!
tudnátok nekem adni egy helyet ahol találok egy végigjátszást a HP3-hoz??
PLZ!!
e-mailban válaszolj
köcce -
Harry Potter #281 Szerintem szedd le DC-ről. Én könnyen beszélek, nekem egy teflon, azt megvan...:P -
Monoton #280 Valaki küldene linket ahonnan le tudnám tölteni?
ingyeneset Please!!! -
#279 utálom, ha valaki idejön beböffenteni, hogy mekkora szar játék, ami még csak nem is igaz, dehát ez teljesen szubjektív, játszon mindenki azzal, ami megfelelő játékélményt biztosít neki : - D Például én ettől is megkapom ezt, leköt, elszórakozom vele, akárhogy is egyszerű, de számomra nagyszerű, egész visszaadja a H.P. hangulatot, pedig nem vagyok egy nagy fan, mégis : - D
szóval várom a 4. részt, nemsokára itt van : - P -
TMRacing #278 Háj ! Kellene nekem copy minőségben ez a játék....
Aki tud ebben segíteni az dobjon nekem már mailt. /nevemre kattintva megtalálod./
Köszi
magyarosítások: www.gamestar.hu/gmiki -
TMRacing #277 Háj ! Kellene nekem copy minőségben ez a játék....
Aki tud ebben segíteni az dobjon nekem már mailt. /nevemre kattintva megtalálod./
Köszi
magyarosítások: www.gamestar.hu/gmiki -
Kikoki #276 Szar ez a játék kviddics nuku,mászkálás nuku és réadásul a vége is elég idegesítő.eyébként 1 nap alatt végig toltam.Minden megvolt elég nehéz volt dehát meg lett.