Harry Potter 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Én viszont letöltötem!
De ne kérdezd honnan!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Én már majd végigvittem 1x!
Majd legfeljebb a negyedik részt.
Sebaj!
Most fogok bele az ötödik végigjátszásba!
Ez a bejegyzés, hogy:
"3* végigjátszottam!",Nem azt jelenti, hogy négyszer nem kezdtem bele!
Most tehát:
Én is 4x!
A kedvencem a Lapifors és a Draconifors megtanulása!
És nagyon-nagyon-nagyon utálom a csontvázakat és az impeket!
Tudtátok, hogy van magyarítás ezzen a honlapon?:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=190
ÉN is egy biztos forrás vagyok!
Amúgy majd mennedd kell a Fred & Gorge Shopba, meg oda kell menned gyerekekhez, venni kell tõlük collector kártyákat vagy mi a rákokat, + még portré kártyákat
😊
más ötlet?
"ott a 6ból kettõ hiányzik."
1. Ahogy kimész a kastélyból, ott lesz az a víz, egy ilyen valami szökõkút szerûség. Ott van 4 szobor, mindegyikre rávarázsolsz, utána eltûnik a víz, és ott lesz egy olyan ugró izé, arra rávarázsolsz, és akkor fel ugrasz egy torony tetejébe, ott leszenek ilyen bogyókat dobáló manók.
2. Ahogy végigmész azon a hídon vagy min, ahol mind a két oldalt vannak bogyók, ott van az a kõ lépcsõ, és balra ott van Hagrid kunyhója. Gondolom arra már rájöttél hogy a tököket szét kell "bobmázni", meg a madárijesztõt. De a kunyhó mögött egy kisebb dombon van egy olyan fazék vagy mi amit gyûjteni kell, és ahogy megfordulsz, látni fogod, hogy Hagrid kunyhójának a hátuljánál az ajtónál ott van egy "Collector card". Az is egy rejtett hely.
Szerintem ezeket nem találtad.
Fred & George shop van ott, a klubbhelyiségmellett.
Milyen lakatok? Alahamore.... kattint rá bal klikkel..........
vk tudna nekem segíteni..??
-a lakatokat nyitó kulcsokat hol találom? 6ból csak négy van meg.. és egy csomo ajtón így nem tudok bemenni..😞
-másik: a 7. em-en, ahol van a bolt van egy szoba..kanpéval, kandallóva.. na ott lehet vmt scinálni???
elõre is köszi,aki segít!!😊
tudnátok nekem adni egy helyet ahol találok egy végigjátszást a HP3-hoz??
PLZ!!
e-mailban válaszolj
köcce
-.-
ingyeneset Please!!!
REAL MADRID
szóval várom a 4. részt, nemsokára itt van : - P
Kumiho #2179
Aki tud ebben segíteni az dobjon nekem már mailt. /nevemre kattintva megtalálod./
Köszi
magyarosítások: www.gamestar.hu/gmiki
Aki tud ebben segíteni az dobjon nekem már mailt. /nevemre kattintva megtalálod./
Köszi
magyarosítások: www.gamestar.hu/gmiki
Tud valaki mentést küldeni a Hippogrifes pálya után..
Nem tudok az 5.részen tuljutni(5600 pont)
A címem "[email protected]"
Köszönöm...<#worship>#worship>
na közben utánanéztem, így már minden sokkal világosabb, szóval ha megvan 74, akkor lehet megvenni a boltban a 75.et, és utána a bean bonus roomban a további 5 kártyát lehet megszerezni. a táblázat alapján meg tudja nekem mondani vki hogy melye az én hiányzó kártyáim mert nem igazodok el a jobb oldalon lévõ jelölésekben. mert akkor azokon a helyszíanekem még egyszer szétnézek. egyébként ha megvan az összes kártya más a vége?
[email protected]
egyébként egy iszonyat jó játék volt, két nap alatt nyomtam most végig hogy volt idõm játszani, 30-hoz közel is lekötött, annyira profi munka

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)