263
  • zaki
    hát nálam sajna nem jönnek be a képek
  • mukika
    Ennyi elég lesz?? Még van egy pár....
  • mukika
    Punkok a gameben. Pálya dod_zalec....
  • zaki
    aha, szép x-ek :)
  • mukika
  • mukika
  • mukika
  • mukika
  • zaki
    pár képet benyomsz? thx
  • mukika
    Picit hivatalosabb játékleírás:

A DoD a Half-Life(HL) egy második világháború eseményeit feldolgozni próbaló módozata(egészen pontosan 1944-45között a Nyugati fronton).

Néhány dolgot bevezetésképpen:

Mint sok mostanában divatos játék esetében a DoD is csapatjáték,2 csapat küzd egymással a zászlókért:
    az Amerikai(Allie,ami ugyan szövetségeseket jelent,de se egy brit fegyver se egy egyenruha nem fordul elõ a játékban:)) és a Német (Axis),a játék folyamatos, tehát ha elhalálozol pár másodpercen belül újra éledsz(respawnolsz).Mivel a HLt használja a game ezért nem mentes a bugoktol,nem hemzseg tõle,de elõfordul. Már a dobozos 1.0-ás verzióju is kijött.
    [De hát sajna ma melyik játék az amelyikben nincs ilyesmi..]

• zaki
    aha, szal ez egy mod a Half-Life-hoz, thx :)
  • mukika
    Elrontottam . 2 csapat van mindig. Bocsi....
  • mukika
    Half-Life mod. Olyasmi mint a Medal of Honor(Háborús). ". világháborús. " capat van mindig. Németek Vs. Szövetségesek vagy az Angolok. Pályák is nagyon coolok pl.:Partraszállás Normandiában. A nevezetes D-Day. Egyezerű de nagyszerű. A sima lineáris pályák a legjobbak.
  • zaki
    szégellem megkérdezni, de ez milyen játék? :)
  • mukika
    Semmi gond. A gyengébek kedvéért megértem.
  • zaki
    kicsit átírom a topic címét, mert pl én se nagyon tudtam, hogy mit takar a rövidítés :)
  • mukika
    A legjobb DOD-os képeiteket rakjátok be ide.
  • mukika
    Na eze gy király játék. Aki ezzel játszik mint én is teszem, szerintem megváltozik az élete. Nincs kedvetek valamikor majd egy közös magyar háborúra??? persze csak a DOD-ban. KALT IS RULEZ!!!!!!