263
-
#181 Elkezdtem frissiteni 1.1-re, és letöltött valamit és egy ikon jelent meg amelyen ilyesmik vannak hogy friend,server..stb most hogyan tovább? -
#180 Így utólag belegondolva tényleg nem lenne értelme!
Ezt a game-t tuti hogy toljuk lanon!
A botokkal még nem sokat játszottam de nekem úgy tűnt hogy még nem igazán tudják kihasználni a terep adta lehetőségeket. Ami az útjukba esik azt használják (barikád az uton ilyesmi) de például a a zászló körüli épületeket nem tudják "használni", sniperest egy erkélyre küldeni ilyesmi. -
FLeK0 #179 1. igen, mindig ott folytatja ahol tartott.
2. nem, ez nem az a jatek. -
#178 Ha elindítom az 1.1-re való frissitést akkor azt meg lehet szakítani és később folytatni?
És van vagy lesz team deathmatch lehetőség? -
#177 nekem azt nem kellet csinálnom az 1.0-nál... simán elinditottam a játékot és egy gombhoz hozzárebdeltem (sturmbot menüt) és kész. -
FLeK0 #176 meg meg annyi hogy -dll sturmbot\dlls\STURM_bot.dll -el inditod a jatekot. -
#175 Akkor már ugyanúgy lehet mint az 1.0-ásnál? Feltelepítem, beállítom hogy melyik gombokkal addbotoljon és kész?
-
FLeK0 #174 Ilyen hiba az uj menurendszer mellett tuti nincs:)
a regiben meg egy esc, majd resume gamemel kikuszobolheto.
playdemo demonev, vagy a Steames verzioban mar a viewdemo parancsal is, az utobbival lehet gyorsitani meg lassitani a lejatszast.
egyebkent mostmar 1.1 ala is konnyu feltenni a botot a legujabb frissitesnek koszonhetoen, szoval csak ajanlani tudom :) -
#173 THX!
Akkor valamikor nekiesek ennek a frissitésnek. Van egy bug ami nagyon zavar, mégpedig hogy néha amikor inditok egy játékot, miközben tölti a pályát megjelennek a menü feliratok(multiplayer, done, configuration stb) a képernyő közepén és nem tűnik el még akkor sem amikor már bent vagyok a pályán és persze ezektől a feliratoktól nem látni semmit. Ilyenkor disconnect majd újra betöltöm a map-ot és akkor már jó. nem mindig jelentkezik ez a hiba és nem is annyira vészes csak kicsit idegesítő.
Még egy láma kérdés : Hogy lehet demo-t nézni? -
FLeK0 #172 Itt megnezheted. a november 14-ei frissitestol szamitjuk 1.1-nek, de igazan mar nincs szamozas, folyamatosan frissitik a jatekot. Most is dolgoznak par nagyobb ujitason (valoszinuleg uj nemzetek, fegyverek stb is erkeznek) de errol meg nem beszeltek sokat. -
#171 nincs valami lista ahol leírják, hogy az 1.1 miken javít vagy miket változtat meg? Mert a sima 1.0-ban vannak idegesítő bugok.
De amúgy kira ez a game! -
FLeK0 #170 valoszinuleg akkor epp nem mentek a regisztracios szervereik, es hagyott jatszani egy meg be nem regisztralt kulccsal. utana vki mas is jatszott vele, es kapott egy sucess feliratot. valoszinuleg ujra eladtak (mostani bestseller kiadasokkal elofordul hogy mar hasznalt keyyel csomagoljak), vagy elloptak toled. -
#169 hozzáteszem, hogy a steam-en játszottam korábban ezzel a kulccsal, nem csak a won-on. -
#168 a cd kulcsommál már játszottam korábban, de a steam baszakodott így leszedtem, most raktam újra egy hete, megvan még a régi login-om, működik is, de amikor a games-ből kiválasztom hogy install, akkor kéri a cd kulcsot, és akkor írja ki hogy már regisztrálva van. Rajtam kívül pedig nem ismeri senki ezt a kulcsot. Már a steam-nek is irtam levelet, de nem válaszlnak. A kulcsom eredti, és a hl-t megvettem, nem pedig kaptam "valahonnan" egy eredetit. -
#167 Kösz az info-kat, leszedegetek mindent és kipróbálom! -
FLeK0 #166 http://www.steampowered.com/download/SteamInstall.exe
az 1.1 frissites kb 80 mega lesz. a botokat biztos meg lehet csinalni a Steam ala is, ugy ahogy lejjebb leirtam elvileg, de nezz utana a sturmbot.net forumokban inkabb. -
#165 Ez a fél megás steam-et honnan lehet leszedni mert csak a 400megásat találom. És Mekkora lesz a frissités amit az csinál? Most néztem hogy kell hozzá a Half Life 1.1.1.0-ás patch is ami 80 mega. Ez már nem is patch hanem upgrade. :)
Ha frissitem és 1.1 lesz belőle akkor is jók lesznek hozzá a botok? -
FLeK0 #164 nem, eleg lesz ez a fel megas Steam is, ez frissiti 1.1re magatol.
a ~400 megasban is az 1.0 van benne, csak Steames cache formatumban. -
#163 Akkor az 1.1-hez le kell majd szednem a 400megás steam-et ha jól sejtem?
Nem baj mert az 1.0-ás arra jó hogy megnézzem milyen is ez a game és hogy tetszik-e, mert ha nem akkor nem szedem le azt a 400 megát feleslegesen. -
FLeK0 #162 az jo hozza. a Steammel tudod csak frissiteni. -
#161 Köszi a linket. azért kellenek botok mert szeretek felkészülni egy új játékban az emberek elleni mecsre, mindig így szoktam.
HA lejött az 1.0-ás akkor ahhoz milyen bot jó? Ez a sturmbot1.6 jó hozzá?
És később egy egyszerű patchel tudom 1.1-re upgradelni nem? -
#160 eredeti Half-Life? -
FLeK0 #159 az nem a Steam hibaja, hogy mar mas beirta azt a keyt elotted. -
FLeK0 #158 innen, de magyar 1.0-as server mar nincs, szerintem jobb ha az 1.1et probalod alapbol, jobb es bugmentesebb jatekelmenyt fog nyujtani. netes jatek a lenyeg, itt nem botokkal kell szorakozni. -
#157 miért van az, hogy a WON elfogadja a kulcsomat a steam pedig nem??? utálom a steam-et!!! NAGY KALAP SZAR! szarszarszarszarszarszarszar -
#156 Honnan lehet leszedni a nem steames 1.0-át? A dod.hu-n nem az van a Half-Life.hu-n pedig nem működik a link. -
#155 Akkor inkább a nem steames 1.0-át szedem le, jó lesz arra hogy megnézzem milyen is a game. aztán ha bejön akkor majd a steam is jöhet! -
FLeK0 #154 legalabbis a CShez igy kell felrakni a botokat, lehet, hogy itt mashogy megy. ha igy nemjo akkor a forumaban biztos van vmi info. -
FLeK0 #153 a Steamhez elo netkapcsolat kell. hamarosan lesz offline verzio is.
nem bonyolult, ha fentvan at fogod latni a mukodeset.-
sturmbottal a Steam eseteben: mielott felteszed indits egy sima jatekot otthon, majd lepj ki. utana install, aztan a dod/liblist.gam filet tedd irasvedette, es jojatekot. -
#152 aha, egyébként énse tom hogy müxik ez a steam dolog, pedig imádom a DOD-ot! én is most töltöm... Fleko hogy van ez? :) -
#151 Azt fogom de még nem töltöm mert most másra kell sáv :) -
#150 Te melyik steamet töltöd most? ami a dod.hun van??? -
#149 Miért nehéz őket felrakni? A nem steamesre könnyebb felrakni? És ha Lanon akarom nyomni akkor nem fog panaszkodni hogy nem tudja frissiteni 1.1-re magát? -
FLeK0 #148 Mas nem kell, az 1.1-et automatikusan leszedi a Steam ha elinditod a DoDot. a botokat szerintem most hagyd, egy picit nehezkes felrakni a steames dod ala. -
#147 Oké, bocsi nálam volt a gond már működik az oldal. mivel a dod.hu-n csak a 400 megás steam-es van ezért azt szedem le + botokat hozzá hogy az is legyen. meg a mapackokat akkor ehhez nem kell seemi se half life se seeemi nem?
Ja csak majd az 1.1-es patch! -
FLeK0 #146 nekem mukodik az oldal. akkor a fel megas stealinstaller.exe -t szedd le, az majd atmasolgatja es frissiti 1.1re.- -
#145 A dod.hu mikor fog újra működni? Mert pár órája még ment most meg nem.
mivel ugyis van itthon Hal Life-om ezért inkább a nem steameset szedem le.
THX -
FLeK0 #144 Letolteni egyben csak 1.0-t tudsz (vagy Steamesen, akkor siman frissiti, vagy a HL-re ra 1.0 modot, akkor elobb Steambe konvertalja es utana frissiti, talald ki, hogy melyik az egyszerubb..) Az update kb. 80 mega.
ezek a dod.hu-n levo mappackok meg foleg a BTX szerveren futnak. -
#143 Melyikkel járok jobban, ha leszdem a Dod 1.0-át és patchelem 1.1-re. Vagy ha leszdem a 380megás Steam installert (ehhez gondolom nem kell a Half Life)?
És kell hozzá a Hun mappack és a missing mappack is? -
#142 Most éppen játszottam, neten, hát mitnemondjak, eléggé kaki volt, 20 min-es mecs, azalatt 18 zászlószerzés, 30 kill és 19 death, nem is kell mondanom a Kalt pályán! :))