Day of Defeat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a linket. azért kellenek botok mert szeretek felkészülni egy új játékban az emberek elleni mecsre, mindig így szoktam.
HA lejött az 1.0-ás akkor ahhoz milyen bot jó? Ez a sturmbot1.6 jó hozzá?
És késõbb egy egyszerû patchel tudom 1.1-re upgradelni nem?
HA lejött az 1.0-ás akkor ahhoz milyen bot jó? Ez a sturmbot1.6 jó hozzá?
És késõbb egy egyszerû patchel tudom 1.1-re upgradelni nem?
az nem a Steam hibaja, hogy mar mas beirta azt a keyt elotted.
innen, de magyar 1.0-as server mar nincs, szerintem jobb ha az 1.1et probalod alapbol, jobb es bugmentesebb jatekelmenyt fog nyujtani. netes jatek a lenyeg, itt nem botokkal kell szorakozni.
miért van az, hogy a WON elfogadja a kulcsomat a steam pedig nem??? utálom a steam-et!!! NAGY KALAP SZAR! szarszarszarszarszarszarszar
Honnan lehet leszedni a nem steames 1.0-át? A dod.hu-n nem az van a Half-Life.hu-n pedig nem mûködik a link.
Akkor inkább a nem steames 1.0-át szedem le, jó lesz arra hogy megnézzem milyen is a game. aztán ha bejön akkor majd a steam is jöhet!
legalabbis a CShez igy kell felrakni a botokat, lehet, hogy itt mashogy megy. ha igy nemjo akkor a forumaban biztos van vmi info.
a Steamhez elo netkapcsolat kell. hamarosan lesz offline verzio is.
nem bonyolult, ha fentvan at fogod latni a mukodeset.-
sturmbottal a Steam eseteben: mielott felteszed indits egy sima jatekot otthon, majd lepj ki. utana install, aztan a dod/liblist.gam filet tedd irasvedette, es jojatekot.
nem bonyolult, ha fentvan at fogod latni a mukodeset.-
sturmbottal a Steam eseteben: mielott felteszed indits egy sima jatekot otthon, majd lepj ki. utana install, aztan a dod/liblist.gam filet tedd irasvedette, es jojatekot.
aha, egyébként énse tom hogy müxik ez a steam dolog, pedig imádom a DOD-ot! én is most töltöm... Fleko hogy van ez? 😊
Miért nehéz õket felrakni? A nem steamesre könnyebb felrakni? És ha Lanon akarom nyomni akkor nem fog panaszkodni hogy nem tudja frissiteni 1.1-re magát?
Mas nem kell, az 1.1-et automatikusan leszedi a Steam ha elinditod a DoDot. a botokat szerintem most hagyd, egy picit nehezkes felrakni a steames dod ala.
Oké, bocsi nálam volt a gond már mûködik az oldal. mivel a dod.hu-n csak a 400 megás steam-es van ezért azt szedem le + botokat hozzá hogy az is legyen. meg a mapackokat akkor ehhez nem kell seemi se half life se seeemi nem?
Ja csak majd az 1.1-es patch!
Ja csak majd az 1.1-es patch!
nekem mukodik az oldal. akkor a fel megas stealinstaller.exe -t szedd le, az majd atmasolgatja es frissiti 1.1re.-
A dod.hu mikor fog újra mûködni? Mert pár órája még ment most meg nem.
mivel ugyis van itthon Hal Life-om ezért inkább a nem steameset szedem le.
THX
mivel ugyis van itthon Hal Life-om ezért inkább a nem steameset szedem le.
THX
Letolteni egyben csak 1.0-t tudsz (vagy Steamesen, akkor siman frissiti, vagy a HL-re ra 1.0 modot, akkor elobb Steambe konvertalja es utana frissiti, talald ki, hogy melyik az egyszerubb..) Az update kb. 80 mega.
ezek a dod.hu-n levo mappackok meg foleg a BTX szerveren futnak.
ezek a dod.hu-n levo mappackok meg foleg a BTX szerveren futnak.
Melyikkel járok jobban, ha leszdem a Dod 1.0-át és patchelem 1.1-re. Vagy ha leszdem a 380megás Steam installert (ehhez gondolom nem kell a Half Life)?
És kell hozzá a Hun mappack és a missing mappack is?
És kell hozzá a Hun mappack és a missing mappack is?
Most éppen játszottam, neten, hát mitnemondjak, eléggé kaki volt, 20 min-es mecs, azalatt 18 zászlószerzés, 30 kill és 19 death, nem is kell mondanom a Kalt pályán! 😊)
Az 1.1es azert picit jobb, tobben jatszak, es a kov. frissitesnel meg gyorsulni is fog remelhetoleg.
Mi kell ahhzo hogy az ember DOD ozhasson a neten?
Nekem 1.0 verzió van de nicns eredeit HL-om
Nekem 1.0 verzió van de nicns eredeit HL-om
nem kell semmi hozza a Steamen (meg egy eredeti HL/CS/DoD cdkeyen) kivul.
Ritkán, de kevés a jó (lag nélküli) szerver...
Multkor pl. nem tudták egyes pályákon a nyerési feltételeket, amikor nem zászlókról volt szó...
Multkor pl. nem tudták egyes pályákon a nyerési feltételeket, amikor nem zászlókról volt szó...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
ááá. vazz. most töltöm az unreal 2 xmp-t. letesztelem. de maj' nyomathatjuk.
day of defeat a király gammmma!!! 😛 legnagyobb császár a vereség napja.. (baz mekkora rímállat vaok hehe)
Ja de engem enm érdekel a hl meg cs stb a DoD a kira csak nem kaptam mult héten!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
na végre már azt hittem nem rakod kira nagyon párnap és veszem a gamét😊))
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
nezd meg magad
a lenyegm hogy csak ezen jatszhato a CS a DoD meg a tobbi HLmod legujabb verzioja, es az erkezo Valves jatekok (CZ, HL2) is Steames jatekok lesznek.
a lenyegm hogy csak ezen jatszhato a CS a DoD meg a tobbi HLmod legujabb verzioja, es az erkezo Valves jatekok (CZ, HL2) is Steames jatekok lesznek.
ha nem akarsz sokat toltogetni akkor jo ha hagyod hogy a regi dolgokat athuzza, utana megkerdezi majd, hogy megtartsa e a regit vagy sem.
az szukseges az 1.0as dodhoz, de inkabb 1.1el jatsz a Steamen, sokkal jobb.