Day of Defeat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már meg próbáltam azért kérdeztem hogy az-e a hiba.
A dod.hur-ól szedtem le egy demot hogy megnézzem hogyan is tolják a nagyok de nem akarta betölteni.
A dod.hur-ól szedtem le egy demot hogy megnézzem hogyan is tolják a nagyok de nem akarta betölteni.
Ti a magyar szervereket szoktátok használni??? Én most ugyebár a háromból amit tudok, kettõt tok játszani a steam miatt! De azokon én ma nem találkoztam magyarral... 😞
tökre szeretek 1 vs. 1-ben nyomulni, csak az a baj, hogy változott picit az égész, másképp vannak az épületek stb... és a Kalt-on is pl. a hídon lévõ zászló elfoglalásához 2 ember kell. mind1 qurva jót játszottam. elõször 1 v 1 aztán kb 10 min múlva 2 v 2! mondanom sem kell, NYERTÜNK! 😊)
a Steam fuggetlen a regi HL telepitesektol.
Tehát továbbra is tudom majd nyomni az 1.5-ös CS-t?
nem, beugrik simán a steam ablak kicsiben, szerverek, és aztán ha kiválasztom, akkor elindul teljesen nagyban a játék. A töltõkép az más, és zene is megy alatta.
Ha letöltöm a Steam-es DoD-ot az nem írja át a HL-emet?
Na vazze én is használom a steamet. Látványosan több szerver van, 1000* jobb!!! Nagyon cool!!! MEgyek is és 

Igen tudom, megvan az a Pc Guru amiben tesztelték 73%-ot kapott, a régi engine miatt kicsit csúnya a mai játékokhoz képest. De szerintem egy második világháborús játékhoz illik ez a fajta grafikai megjelenítés, nem túl szines, nem túl kirivó olyan háború súlytotta és ez ad neki egy fajta feelinget!
Azt is írták hogy idézem : "letölthetõ hatalmas fegyverválaszték". Ezt hogy kell érteni? Lehet nemzeteket letölteni hozzá vagy plussz fegyvereket?
Azt is írták hogy idézem : "letölthetõ hatalmas fegyverválaszték". Ezt hogy kell érteni? Lehet nemzeteket letölteni hozzá vagy plussz fegyvereket?
egy 5 eves jatek nem szokott tul sokba kerulni 😊 a dodot is kiadtak kulon tavaly (1.0-t), az 7000ft volt a megjelenesnel.
Nekem 2 HLem van és megy, mint ahogy 8 millió másik HL-tulajdonosnak, csak onnét gondolom 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Hétfõn megveszem eredetiben. ugyis láttam itt valami üzletben. Csak attól félek hogy megveszem és azzal a keyel sem fog menni. Majd kiderül.....
ez egy ilyen rendszer.
Tényleg, de láma vagyok!
De a következõ lépésnél megint elakadtam, a cd key-nél.
minden key foglalt. Most mehetek megvenni a Half-Life-ot.
De a következõ lépésnél megint elakadtam, a cd key-nél.
minden key foglalt. Most mehetek megvenni a Half-Life-ot.
games -> day of defeat
Elkezdtem frissiteni 1.1-re, és letöltött valamit és egy ikon jelent meg amelyen ilyesmik vannak hogy friend,server..stb most hogyan tovább?
Így utólag belegondolva tényleg nem lenne értelme!
Ezt a game-t tuti hogy toljuk lanon!
A botokkal még nem sokat játszottam de nekem úgy tûnt hogy még nem igazán tudják kihasználni a terep adta lehetõségeket. Ami az útjukba esik azt használják (barikád az uton ilyesmi) de például a a zászló körüli épületeket nem tudják "használni", sniperest egy erkélyre küldeni ilyesmi.
Ezt a game-t tuti hogy toljuk lanon!
A botokkal még nem sokat játszottam de nekem úgy tûnt hogy még nem igazán tudják kihasználni a terep adta lehetõségeket. Ami az útjukba esik azt használják (barikád az uton ilyesmi) de például a a zászló körüli épületeket nem tudják "használni", sniperest egy erkélyre küldeni ilyesmi.
1. igen, mindig ott folytatja ahol tartott.
2. nem, ez nem az a jatek.
2. nem, ez nem az a jatek.
Ha elindítom az 1.1-re való frissitést akkor azt meg lehet szakítani és késõbb folytatni?
És van vagy lesz team deathmatch lehetõség?
És van vagy lesz team deathmatch lehetõség?
nekem azt nem kellet csinálnom az 1.0-nál... simán elinditottam a játékot és egy gombhoz hozzárebdeltem (sturmbot menüt) és kész.
meg meg annyi hogy -dll sturmbot\dlls\STURM_bot.dll -el inditod a jatekot.
Akkor már ugyanúgy lehet mint az 1.0-ásnál? Feltelepítem, beállítom hogy melyik gombokkal addbotoljon és kész?
Ilyen hiba az uj menurendszer mellett tuti nincs😊
a regiben meg egy esc, majd resume gamemel kikuszobolheto.
playdemo demonev, vagy a Steames verzioban mar a viewdemo parancsal is, az utobbival lehet gyorsitani meg lassitani a lejatszast.
egyebkent mostmar 1.1 ala is konnyu feltenni a botot a legujabb frissitesnek koszonhetoen, szoval csak ajanlani tudom 😊
a regiben meg egy esc, majd resume gamemel kikuszobolheto.
playdemo demonev, vagy a Steames verzioban mar a viewdemo parancsal is, az utobbival lehet gyorsitani meg lassitani a lejatszast.
egyebkent mostmar 1.1 ala is konnyu feltenni a botot a legujabb frissitesnek koszonhetoen, szoval csak ajanlani tudom 😊
THX!
Akkor valamikor nekiesek ennek a frissitésnek. Van egy bug ami nagyon zavar, mégpedig hogy néha amikor inditok egy játékot, miközben tölti a pályát megjelennek a menü feliratok(multiplayer, done, configuration stb) a képernyõ közepén és nem tûnik el még akkor sem amikor már bent vagyok a pályán és persze ezektõl a feliratoktól nem látni semmit. Ilyenkor disconnect majd újra betöltöm a map-ot és akkor már jó. nem mindig jelentkezik ez a hiba és nem is annyira vészes csak kicsit idegesítõ.
Még egy láma kérdés : Hogy lehet demo-t nézni?
Akkor valamikor nekiesek ennek a frissitésnek. Van egy bug ami nagyon zavar, mégpedig hogy néha amikor inditok egy játékot, miközben tölti a pályát megjelennek a menü feliratok(multiplayer, done, configuration stb) a képernyõ közepén és nem tûnik el még akkor sem amikor már bent vagyok a pályán és persze ezektõl a feliratoktól nem látni semmit. Ilyenkor disconnect majd újra betöltöm a map-ot és akkor már jó. nem mindig jelentkezik ez a hiba és nem is annyira vészes csak kicsit idegesítõ.
Még egy láma kérdés : Hogy lehet demo-t nézni?
Itt megnezheted. a november 14-ei frissitestol szamitjuk 1.1-nek, de igazan mar nincs szamozas, folyamatosan frissitik a jatekot. Most is dolgoznak par nagyobb ujitason (valoszinuleg uj nemzetek, fegyverek stb is erkeznek) de errol meg nem beszeltek sokat.
nincs valami lista ahol leírják, hogy az 1.1 miken javít vagy miket változtat meg? Mert a sima 1.0-ban vannak idegesítõ bugok.
De amúgy kira ez a game!
De amúgy kira ez a game!
valoszinuleg akkor epp nem mentek a regisztracios szervereik, es hagyott jatszani egy meg be nem regisztralt kulccsal. utana vki mas is jatszott vele, es kapott egy sucess feliratot. valoszinuleg ujra eladtak (mostani bestseller kiadasokkal elofordul hogy mar hasznalt keyyel csomagoljak), vagy elloptak toled.
a cd kulcsommál már játszottam korábban, de a steam baszakodott így leszedtem, most raktam újra egy hete, megvan még a régi login-om, mûködik is, de amikor a games-bõl kiválasztom hogy install, akkor kéri a cd kulcsot, és akkor írja ki hogy már regisztrálva van. Rajtam kívül pedig nem ismeri senki ezt a kulcsot. Már a steam-nek is irtam levelet, de nem válaszlnak. A kulcsom eredti, és a hl-t megvettem, nem pedig kaptam "valahonnan" egy eredetit.
http://www.steampowered.com/download/SteamInstall.exe
az 1.1 frissites kb 80 mega lesz. a botokat biztos meg lehet csinalni a Steam ala is, ugy ahogy lejjebb leirtam elvileg, de nezz utana a sturmbot.net forumokban inkabb.
az 1.1 frissites kb 80 mega lesz. a botokat biztos meg lehet csinalni a Steam ala is, ugy ahogy lejjebb leirtam elvileg, de nezz utana a sturmbot.net forumokban inkabb.
Ez a fél megás steam-et honnan lehet leszedni mert csak a 400megásat találom. És Mekkora lesz a frissités amit az csinál? Most néztem hogy kell hozzá a Half Life 1.1.1.0-ás patch is ami 80 mega. Ez már nem is patch hanem upgrade. 😊
Ha frissitem és 1.1 lesz belõle akkor is jók lesznek hozzá a botok?
Ha frissitem és 1.1 lesz belõle akkor is jók lesznek hozzá a botok?
nem, eleg lesz ez a fel megas Steam is, ez frissiti 1.1re magatol.
a ~400 megasban is az 1.0 van benne, csak Steames cache formatumban.
a ~400 megasban is az 1.0 van benne, csak Steames cache formatumban.
Akkor az 1.1-hez le kell majd szednem a 400megás steam-et ha jól sejtem?
Nem baj mert az 1.0-ás arra jó hogy megnézzem milyen is ez a game és hogy tetszik-e, mert ha nem akkor nem szedem le azt a 400 megát feleslegesen.
Nem baj mert az 1.0-ás arra jó hogy megnézzem milyen is ez a game és hogy tetszik-e, mert ha nem akkor nem szedem le azt a 400 megát feleslegesen.
az jo hozza. a Steammel tudod csak frissiteni.