263
-
#141 Mától ha a bannerra kattintotok, akko bejön a hivatalos Magyar DOD oldal!!! -
#140 Na kéne egy mecset játszani délután! Valaki? -
#139 igazad van.... csak most ezt raktam fel... -
FLeK0 #138 Az 1.1es azert picit jobb, tobben jatszak, es a kov. frissitesnel meg gyorsulni is fog remelhetoleg. -
#137 Madia Marktban 1490-ért megkapod már az eredetit! -
#136 -a HALF-LIFE a gépeden (eredeti)
-a HALF-LIFE 1.1.1.0-ás patch
-és a DOD_v1.0
-
Pill #135 Mi kell ahhzo hogy az ember DOD ozhasson a neten?
Nekem 1.0 verzió van de nicns eredeit HL-om -
FLeK0 #134 egyebkent nemreg megujult a dod.hu.- -
#133 ÁZ! Most is játszok vele lassan... egész délelőtt... :) -
FLeK0 #132 nem kell semmi hozza a Steamen (meg egy eredeti HL/CS/DoD cdkeyen) kivul. -
#131 hi, amióta van steam elég a dod steam verzióját letölteni és a hl nem is kell vagy hogy van ez? -
#130 na visza raktam! :) megyek és DOD-ozok tovább... :) -
#129 nekem is visza kéne raknom, mert format c: volt nemrég... lehet hogy ma jó napom lesz... :) -
#128 Ritkán, de kevés a jó (lag nélküli) szerver...
Multkor pl. nem tudták egyes pályákon a nyerési feltételeket, amikor nem zászlókról volt szó... -
#127 hogy eltünk a topic! valaki egyáltalán nyomja még??? -
vader #126 ááá. vazz. most töltöm az unreal 2 xmp-t. letesztelem. de maj' nyomathatjuk. -
#125 Nézzek szervet akko???? -
vader #124 day of defeat a király gammmma!!! :P legnagyobb császár a vereség napja.. (baz mekkora rímállat vaok hehe) -
#123 Valaki benne van egy netes játékban????? -
lachun #122 Ja de engem enm érdekel a hl meg cs stb a DoD a kira csak nem kaptam mult héten! -
#121 Helyes. De mi az hogy veszed??? Netről is le tudod szedni. -
lachun #120 na végre már azt hittem nem rakod kira nagyon párnap és veszem a gamét:))) -
-
#118 Na ne már!!!! Teszek fel új képeket... -
#117 Mi van????? Kihalt ez a fórum???? Ne má!!! -
#116 oki... -
FLeK0 #115 nezd meg magad
a lenyegm hogy csak ezen jatszhato a CS a DoD meg a tobbi HLmod legujabb verzioja, es az erkezo Valves jatekok (CZ, HL2) is Steames jatekok lesznek. -
#114 de mire jo ez a Steam? csitek ellen? -
FLeK0 #113 ha nem akarsz sokat toltogetni akkor jo ha hagyod hogy a regi dolgokat athuzza, utana megkerdezi majd, hogy megtartsa e a regit vagy sem. -
FLeK0 #112 az szukseges az 1.0as dodhoz, de inkabb 1.1el jatsz a Steamen, sokkal jobb. -
#111 Ez az egyik legjobb HL mod ami csak van (Natural Selection se volt azért rossz .) ) -
#110 figyi a Steammel szivok .) felraktam de felül akarja csapni a régi filaim megengedjem neki? .) mert majd lanban nem kellene hoyg stemes legyen megmarad a régi? -
lachun #108 Szia Life Lacus vagyok csak WWII miat igy reggeltek és ezért irok igy :))) -
Lifeforce #107 A mediamarktban 1490 FT :D -
lachun #106 ja mégis Bocs -
lachun #105 Thx az ajánlatot mivel én egy 2vh örült vagyok engem a sima DoD érdekel a többit kihagynám:)))) nem tudom mivan nem enged bejelentkezni a server:((( -
#104 Elég hát. -
FLeK0 #103 eleg egy sima HL-t venni 1700Ft-ert es a Steamen lehuzni a DoD1.1et. -
#102 -on -
#101 Elég ha a kb 6-7e Ft-os HL+OF+CS+BS csomagot megveszed, és letöltöd a hivatalos DoD ingyenes 1.0 Mod változatát, feltelepíted, esetleg steam-el frissíred...
Megtalálható például a fileplanet.com-en.