263
-
#100 Van 1 rossz, meg 1 jó hírem... (Számomra legalább is azok...)
1.) Felszámolódott a volt munkahelyem (egy internet kávézó), ahonnan is eddig neteztem főleg, szóval játszani a neten már nem tudok... (A suliban html roxy van, nem lehet játszani onnan.)
2.) Kiárusították a játékokat, és 1500Ft-ért megvettem a Half Life + Opposing Force + Counter Strike csomagot eredetiben! (3 db eredeti kód!) -
lachun #99 Sainos meg kell vannem a gamát de az ajándékok után ha marad 7000hufom akor rohanok és veszem azt megnézem.Mert nagyon sok jot olvastam rola.Lehetne kérni az utolso verziobol egykis képmagot annak örülnék vagy link is jo klán-é vagy mittutom én????? -
#98 Érdekes. -
#97 NEM HÜLYÉSKEDEK! TÉNYLEG!
És nem a DoD pach maga, hanem a Steam! Miután elzavartuk a vinyóról utánna ment minden simán... -
#96 Nem akar valaki játszni neten????????? MOST!!!!! -
lachun #95 Szerintem ell nézte a topikot :)) -
#94 ?????????????????
-
#93 Na már csak ez hiányzott, BAAAAAAAA!!!!!!! -
lachun #92 Akkor a társunk nem nyugodot meg mert más baj van ott:( -
#91 A DOD patch-nak szerintem semmi köze nincs a MOHAA-hoz. Marhára nincs...... -
FLeK0 #90 biztos, hogy nem. -
lachun #89 MI köze a DoD pacsnak a Mohaa hoz ? Biztos az kavart be???? -
#88 Van 1.1? Gec...
Gec Steam!
Nem használom, fel lett rakva, és onnantól olyan játékok nem indultak el, mint pl MoHAA...
Valve-nak üzenem: -
lachun #87 Régota szemezgetek a gammával mert WWII mániás vagyok persze csak FPS szinten. Amint modom lesz meg veszem és kiprobálom remélem elég realisztikus meg minden:)!!!! -
FLeK0 #86 nem, voltak betak (1tol 3.1ig) ugy mint a CS eseteben, aztan jott az 1.0 amit kiadtak boltokban is, majd a legujabb patch, az 1.1. -
FLeK0 #85 sztem meg Steam kell, es 1.1et azon lehet jatszani. -
#83 a képek alapján ez egy akkor xar mint ide lacháza. ugyanaz a trébbnél is tré grafika, mint a cs esetében. gondolom a mozgás is hasonlóan Jacksonosra sikeredett. hogy ezen mit esztek? -
#82 Te mig miröl beszélsz???? Ha nekem itt leálsz baszakodni akkor gáz lesz. Mi a faxom ez a kérdés ,,hány éveseknek készült???" Ugylátszik nem neked. Felkéne nönöd hozzá nem testileg hanem agyilag, PUDRA!!!!!!!! -
#81 és netre hogy menjek?
internet games... ?? -
#80 ok thx! -
#78 Nem értem miröl zagyválsz. Ez a játék egy HILF-LIFE mod. Igen innen lehet leszedni. Semmilyen patch meg stream nem frissít semmit. Ami kell:
-a HALF-LIFE a gépeden
-a HALF-LIFE 1.1.1.0-ás patch
-és a DOD_v1.0
ENNYI!!!!!
-
#77 ez a weblap amit mutattal ez a halflife mod amit a half-life.hu rol lehet leszedni?
a mapoknal azt irja :"Pályák a DoD 2.0-hoz (és 2.1-hez)"
gondolom a 2.0 és a 2.1 a leguljabb patch a steam az 1.0 felfrisiti ugye? -
#76 Bocsi. Tudom hogy nem voltam igazán jó, De a Caent utálom, és egyébként is kb 10 percet voltam fent összesen mert baszakodott at tüzfalam. De már mükszik. Ki van benne egy uj játékban?????? -
#75 Nem mondod CAT???????? Tudom béna farok vagyok. De közröhej tárgy délelőtt voltam!!!!! Miért nem akkor dumáltál?????? Most már magamra veszem!!!!!!!!
-
#74 ja, valami ilyesmi -
Cat #73 mukika, figyi, tudod mért nem jöttek be az elején a képek?
nézd meg a linkeket:
file:///C:/Dokumentumok/Muki/Day%20of%20Defeat/K%E9pek/bot31.bmp
a merevlemezedről nem fog menni a belinkelés bazzeg :) -
#72 gondolom amit a weblapról lehet letolteni az a nem hivatalos amit meg kell venni az meg a hivatalos -
#71 Hmmm... Csak a kalt-on tudsz játszani? -
#70 volt 1 Half-Life mód is, ami máig népszerűbb... de készített a Valve 1 különálló Day of Defeatot is, azér van 2 külön verziószám is, és azér az 1ik hivatalos, a másik meg nem. -
#69 jpg volt, úgy tűnik így is müködik, mer a MOHAA szobába raktam 1et be :) -
#68 Azért nem lelkesednek mert ez egy 2 éves mod :o)
Egyébként volt már egy ilyen topic.
Ha több választ akarsz akkor az index fórumra menjél ott van több dod-os. -
#67 mi az hogy hivatalos gamebol???
ez nem halflife mod?
amit irtam az is 1.0 az nem ez? -
#66 Bocsi de szarakodik a tüzfalam. Hol enged játszani, hol nem, hol tudok netezni hol nem. KAKI!!!!!!! Mindjárt jó lezs...... -
#65 Egyébként ha eltünök bocsi. Baszakszik a tüzfalam....... -
#64 A nickem mindig Attila (hun). Gyere a MORTAL-Soulsba..... KALT IS COOL!!! CAen kaki.... -
#63 Bent vagyok... Mi a nicked? -
#62 Megvan... :-( -
#61 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Már beléptem... -
#60 Nekem nincs meg!!!! Gyere inkább a Sweden CLub55re!!! Hátha az is megvan!!! -
#59 Megvan! Jövök!