3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    Tort magyar szerver nincs. Ahogy nem tudunk tort szervereket sem, hisz miota kint van azota megvan az eredeti es a szerverunk is csak igy elerheto, Battlelanon keresztul nem. Igy mivel senki nem foglalkozik kozulunk battlelannal, mindenki eredetivel nyomja, nem is tudunk neked tort IP cimeket adni. :(

• Sheke
    segícss lécci és aggy ipt de vmi jó szerverét ha lehet mondjuk magyar
  • Sheke
    de nem eredeti és tod battlelan ahhoz kell ip
  • El Fuego
    Semmi szukseged IP cimekre ha jatszani akarsz. Igy nem is ertem a kerdest. Ha eredeti jatekod van, az automatikusan lehozza a szerverek listajat, ha tort akkor meg semmit sem ernel a cimekkel, leven a Nova szerverein keresztul tudsz csatlakozni, ahova ha nincs regisztralt accountod, akkor nem ersz el semmit.

• Sheke
    non fontos lenne az ip
  • Sheke
    csáztok tudnátok adni typhoonos szerver ipket
  • grebber
    LOL még jó hogy nem mentem fejvesztve az említett Cora-ba.
    Felhivtam őket és mi volt a válasz? 7990FT.
  • El Fuego
    Sot! Ha etnyleg ennyiert tudod a Coraban, akkor szedjetek ossze, hogy kinek kell, beszeljetek meg a fizetest es tenyleg vedd meg tobb embernek. Bar az is megoldas lehetne, hogy belefeccolsz 5 rugot, veszel 5 darabot, aztan eladod oket. TUti nem maradna a nyakadon.

• grebber
    Ha ennyire hirdeted ,akkor légyszives vegyél 1-et és küld el nekem postán.
  • lac coo
    FÓTI CORÁBAN 990 FT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • VINIKOR
    Szeretnék feltenni néhány kérdést.
    Egyenlőle még a teszpályákon próbálok végigmenni ezzel kapcsolatban kérdeznék.

A Land Vehicles pályán mit kell csinálni, ha a 3. bázist ért támadást visszaverem? Rendszeresen kilövik a 8 kerekü páncélosom vezetőjét. Hogyan kell befejezni ezt a tesztpályát?

Mortar pályán nem tudok tovább menni. Szétlövik a teherkocsit, és kúszva sem jutok át az ellenséges tűzön. Nem jövök rá a megoldásra.

Satchel Charges pályán hogyan kell végigmenni? Helikopterig ejutok, fel is szállok, de eddig mindig lelőtek.

kösz a válaszokat!!!
  • greco
    Megoldódott....Kösz El Fuego!
  • greco

Olyankor mi a helyzet,amikor regisztrálásnál megkapom mailben az aktivációs kódot és a novaworld-ön meg nem fogadja el!? Elírás nem lehetséges...

• greco
    Mindenhol annyi. A médiában azért ilyen olcsó,mert sérült a külső fólia.
  • grebber
    Megnéztem a Westendben a MédiaMarkt-ban 10 rongy.
    KAMUZTOK!!!!!!!!

• grebber
    Hát felénk sajna nincs ilyen akció :(
    Pedig kéne a game nagyon.
  • greco
    Én a miskolci MM-ban láttam.Volt még belőle vagy 8db.Havernak vettem is 1-et.
  • lac coo
    Emberek !!!
    Nem kamuzok tényleg 990 Ft a Fóti Corában !Tegnap láttam ! A BF1942 is ugyanannyi pl......
  • lac coo
    Tegnap néztem Fóti Corában : 990 ft :-DD

Nem elírás...990 Ft.
  • grebber
    Persze? Ez most komolyan mondod? HOL? :D
  • greco
    Én már láttam a boltban 3000-ért is.Vettem is a havernak...
  • El Fuego
    Szerverunk cime ( azaz neve ) az oldalunkon lathato.

Statot ketfelekeppen lehet nezni. Egyreszt az oldalunkon Ambostat ami a sajat szerverunket figyeli ( igaz az uj reality patchet nem szereti igy nem nagyon frissul ) illetve a korok vegen a jatekban van osszefoglalo tablazat. De a JO pont nem az a jatek, ahol az szamit mennyit oltel. :)
  • Shep
    szerveretek címe mi? pinget statot hol tudom megnézni a gaméban?
  • grebber
    Én X800XL-t akarok venni de azokhoz nem nagyon adnak.
  • Shep
    ASUS 6600GT, de szerintem aránytalanul drága a kártya.
  • Shep
    sajna nincs annyi időm mint amennyit szeretnék, meg hát sajna azért még mindíg a CS az első, de hétvégénként ezt is nyomom majd, realityt leszedtem.

Hol lehet a pingemet megnézni, valamint, hogy hány embert lőttem le, stb?
  • El Fuego
    Myron:

Vannak olyan szerverek ahol 100 fo felett van a letszam. Nem sok, de van.

Shep:

Akkor most mar tudsz jonni velunk jatszani. :) Toltsd el a reality patchet, es gyere a szerverunkre. Regelj be az oldalunkra es vegyel fel MSN-ra ha van. Estenkent szoktunk riadot fujni kozos jatek vegett. :)

• grebber
    Nemtudja valaki melyik "erősebb" VGA-khoz adnak Joint Operationt?
    Mert be kéne szerezni egy új vga-t is majd.
  • grebber
    Már kezdtem azthinni hogy ennyire lement az ára :(
  • Shep
    haver kapta kártya mellé, de neki nem kellett, annyi, hogy papírtasakos, majd nyomtatok neki egy borítót.
  • vear
    Shep hol vetted?
  • Shep
    nem zsír újjan

hát én ma nyomtam olyanon hogy 120-an voltunk
  • Myron
    vannak olyan szerverek ahol mondjuk vannak 100 an?
  • grebber
    "Használtam" vetted a gamet 2500-ért?
  • Shep
    közben megvettem kettő félért, ennyit szerintem simán megér, tegnap nyomtam kicsit és továbbra is azt mondom (régen kipróbáltam a demot) simán veri a battlefiled 2-t a grafra sem lehet panasz sőt, pl a víz nem vmi higanyszerű izé, és lehet úszni is, több játékos, nagyobb csaták és még sorolhatnám
  • El Fuego
    Szasz Shep!

Nem feltetlen kell Escalation. Rengeteg alapjatekos szerver van. Illetve vannak a reality-s szerverek ( mint pl a mienk ) melyhez szinten eleg az alapjatek, es az oldalunkrol le tudod tolteni a reality patcheket is ( 190-es es 192.-es patch kell, a 191-est ki kell hagyni ). Ez ingyenes. A lenyege, hogy realisztikusabba tettek a jatekot, illetve ahogy vear is irta, at lett bele teve jopar Escalationos stuff is. Harckocsik, harci helikopterek, par epulet, fegyverek. A motor nincs. :) Dehat ez nem is lenyeg. Roviden az alappal is sokan jatszanak, tehat lehet vele nyomulni. Mi is vagy az alapjatekkal vagy a Realityvel nyomjuk a meccseinket. Tehat mindenfelekeppen ajanlom, hogy fektess be ra, es az Escalation nelkul is lehet nagyokat jatszani.

• vear
    Sőt. Inkább az alap+realitymod most a nyerő. A reality ingyenes, és egyre több escalation dolgot raknak át bele. Úgyhogy ha tankozni akararsz, de pl nem ragaszkodsz a motorhoz, akkor elég az alap.
  • Shep
    Srácok az alap játékkal lehet még játszani, vagy mindenképpen kell már az escalation is? Azért kérem mert hozzá tudnék jutni olcsón a fullhoz, de ha nem lehet nyomulni már vele vagy nincs hozzá értelmes szerver akkor nem költök rá.
  • Myron
    Nem vírus az nyugi, csak tévesen riaszt a Norton.
  • greco
    Kösz!Sajnos ez van.Ilyen az időjárás... :-(