3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
El Fuego #2866 Tort magyar szerver nincs. Ahogy nem tudunk tort szervereket sem, hisz miota kint van azota megvan az eredeti es a szerverunk is csak igy elerheto, Battlelanon keresztul nem. Igy mivel senki nem foglalkozik kozulunk battlelannal, mindenki eredetivel nyomja, nem is tudunk neked tort IP cimeket adni. :(
-
#2865 segícss lécci és aggy ipt de vmi jó szerverét ha lehet mondjuk magyar -
#2864 de nem eredeti és tod battlelan ahhoz kell ip -
El Fuego #2863 Semmi szukseged IP cimekre ha jatszani akarsz. Igy nem is ertem a kerdest. Ha eredeti jatekod van, az automatikusan lehozza a szerverek listajat, ha tort akkor meg semmit sem ernel a cimekkel, leven a Nova szerverein keresztul tudsz csatlakozni, ahova ha nincs regisztralt accountod, akkor nem ersz el semmit.
-
#2862 non fontos lenne az ip -
#2861 csáztok tudnátok adni typhoonos szerver ipket -
#2860 LOL még jó hogy nem mentem fejvesztve az említett Cora-ba.
Felhivtam őket és mi volt a válasz? 7990FT. -
El Fuego #2859 Sot! Ha etnyleg ennyiert tudod a Coraban, akkor szedjetek ossze, hogy kinek kell, beszeljetek meg a fizetest es tenyleg vedd meg tobb embernek. Bar az is megoldas lehetne, hogy belefeccolsz 5 rugot, veszel 5 darabot, aztan eladod oket. TUti nem maradna a nyakadon.
-
#2858 Ha ennyire hirdeted ,akkor légyszives vegyél 1-et és küld el nekem postán. -
#2857 FÓTI CORÁBAN 990 FT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
VINIKOR #2856 Szeretnék feltenni néhány kérdést.
Egyenlőle még a teszpályákon próbálok végigmenni ezzel kapcsolatban kérdeznék.
A Land Vehicles pályán mit kell csinálni, ha a 3. bázist ért támadást visszaverem? Rendszeresen kilövik a 8 kerekü páncélosom vezetőjét. Hogyan kell befejezni ezt a tesztpályát?
Mortar pályán nem tudok tovább menni. Szétlövik a teherkocsit, és kúszva sem jutok át az ellenséges tűzön. Nem jövök rá a megoldásra.
Satchel Charges pályán hogyan kell végigmenni? Helikopterig ejutok, fel is szállok, de eddig mindig lelőtek.
kösz a válaszokat!!! -
greco #2855 Megoldódott....Kösz El Fuego! -
greco #2854
Olyankor mi a helyzet,amikor regisztrálásnál megkapom mailben az aktivációs kódot és a novaworld-ön meg nem fogadja el!? Elírás nem lehetséges...
-
greco #2853 Mindenhol annyi. A médiában azért ilyen olcsó,mert sérült a külső fólia. -
#2852 Megnéztem a Westendben a MédiaMarkt-ban 10 rongy.
KAMUZTOK!!!!!!!!
-
#2851 Hát felénk sajna nincs ilyen akció :(
Pedig kéne a game nagyon. -
greco #2850 Én a miskolci MM-ban láttam.Volt még belőle vagy 8db.Havernak vettem is 1-et.
-
#2849 Emberek !!!
Nem kamuzok tényleg 990 Ft a Fóti Corában !Tegnap láttam ! A BF1942 is ugyanannyi pl...... -
#2848 Tegnap néztem Fóti Corában : 990 ft :-DD
Nem elírás...990 Ft. -
#2847 Persze? Ez most komolyan mondod? HOL? :D -
greco #2846 Én már láttam a boltban 3000-ért is.Vettem is a havernak... -
El Fuego #2845 Szerverunk cime ( azaz neve ) az oldalunkon lathato.
Statot ketfelekeppen lehet nezni. Egyreszt az oldalunkon Ambostat ami a sajat szerverunket figyeli ( igaz az uj reality patchet nem szereti igy nem nagyon frissul ) illetve a korok vegen a jatekban van osszefoglalo tablazat. De a JO pont nem az a jatek, ahol az szamit mennyit oltel. :) -
#2844 szerveretek címe mi? pinget statot hol tudom megnézni a gaméban? -
#2843 Én X800XL-t akarok venni de azokhoz nem nagyon adnak. -
#2842 ASUS 6600GT, de szerintem aránytalanul drága a kártya. -
#2841 sajna nincs annyi időm mint amennyit szeretnék, meg hát sajna azért még mindíg a CS az első, de hétvégénként ezt is nyomom majd, realityt leszedtem.
Hol lehet a pingemet megnézni, valamint, hogy hány embert lőttem le, stb? -
El Fuego #2840 Myron:
Vannak olyan szerverek ahol 100 fo felett van a letszam. Nem sok, de van.
Shep:
Akkor most mar tudsz jonni velunk jatszani. :) Toltsd el a reality patchet, es gyere a szerverunkre. Regelj be az oldalunkra es vegyel fel MSN-ra ha van. Estenkent szoktunk riadot fujni kozos jatek vegett. :)
-
#2839 Nemtudja valaki melyik "erősebb" VGA-khoz adnak Joint Operationt?
Mert be kéne szerezni egy új vga-t is majd. -
#2838 Már kezdtem azthinni hogy ennyire lement az ára :(
-
#2837 haver kapta kártya mellé, de neki nem kellett, annyi, hogy papírtasakos, majd nyomtatok neki egy borítót. -
#2836 Shep hol vetted? -
#2835 nem zsír újjan
hát én ma nyomtam olyanon hogy 120-an voltunk -
Myron #2834 vannak olyan szerverek ahol mondjuk vannak 100 an? -
#2833 "Használtam" vetted a gamet 2500-ért? -
#2832 közben megvettem kettő félért, ennyit szerintem simán megér, tegnap nyomtam kicsit és továbbra is azt mondom (régen kipróbáltam a demot) simán veri a battlefiled 2-t a grafra sem lehet panasz sőt, pl a víz nem vmi higanyszerű izé, és lehet úszni is, több játékos, nagyobb csaták és még sorolhatnám -
El Fuego #2831 Szasz Shep!
Nem feltetlen kell Escalation. Rengeteg alapjatekos szerver van. Illetve vannak a reality-s szerverek ( mint pl a mienk ) melyhez szinten eleg az alapjatek, es az oldalunkrol le tudod tolteni a reality patcheket is ( 190-es es 192.-es patch kell, a 191-est ki kell hagyni ). Ez ingyenes. A lenyege, hogy realisztikusabba tettek a jatekot, illetve ahogy vear is irta, at lett bele teve jopar Escalationos stuff is. Harckocsik, harci helikopterek, par epulet, fegyverek. A motor nincs. :) Dehat ez nem is lenyeg. Roviden az alappal is sokan jatszanak, tehat lehet vele nyomulni. Mi is vagy az alapjatekkal vagy a Realityvel nyomjuk a meccseinket. Tehat mindenfelekeppen ajanlom, hogy fektess be ra, es az Escalation nelkul is lehet nagyokat jatszani.
-
#2830 Sőt. Inkább az alap+realitymod most a nyerő. A reality ingyenes, és egyre több escalation dolgot raknak át bele. Úgyhogy ha tankozni akararsz, de pl nem ragaszkodsz a motorhoz, akkor elég az alap.
-
#2829 Srácok az alap játékkal lehet még játszani, vagy mindenképpen kell már az escalation is? Azért kérem mert hozzá tudnék jutni olcsón a fullhoz, de ha nem lehet nyomulni már vele vagy nincs hozzá értelmes szerver akkor nem költök rá. -
Myron #2828 Nem vírus az nyugi, csak tévesen riaszt a Norton. -
greco #2827 Kösz!Sajnos ez van.Ilyen az időjárás... :-(