3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
El Fuego #2826 Persze, hogy nem talalkoztal senkivel. Ilyenkor emberfia dolgozik. :) Csak estenkent jovunk ossze. :)
Jo pihenest! :) Bar nem a legjobb idot fogtad ki a balcsira. :(
-
greco #2825 Nincs mit! Már ki is próbáltam, de nem találkoztam senkivel a TS-en.
Majd a jövő héten.Most megyek a balcsira fagyoskodni.Addig is jó játékot mindenkinek!
-
El Fuego #2824 Na atiranyitottam. Kicsit lassabb, mert a Team Speak oldalarol jon le. De ez mar tiszta. A regit toroltem az oldalunkrol, koszi, hogy szoltal. :)
Akkor mostmar tudsz jonni te is a TS szerverunkre. :)))
-
El Fuego #2823 Greco!
Ha talaltal benne trojait, akkor ne toltsd le, majd leszedem es frissitem a dolgot. Sajnos mar volt egy ilyen bug a teamspeakkel regebben, hogy volt benne valami. :( Innen tudod letolteni a frisset: http://www.goteamspeak.com/
Tehat ha ilyet dob ki a virusirtod, akkor ne telepitsd fel. Ha mar feltelepitetted, akkor torold a TS konyvtarat es telepitsd fel ujra azzal, ami 10 percen belul letoltheto lesz az oldalunkrol.
Ezt a virus dolgot most megnezem, addig atiranyitom a letoltes linket az oldalunkrol a teamspeak oldalara. Koszi, hogy szoltal. Szolok ha atiranyitottam a linket.
-
Myron #2822 nem kell kikapcsolni a tűzfalat csak engedélyezni a progit -
greco #2821 Ja,kikapcsoltam és felraktam.Csak most meg ha csatlakozni akarok akkor meg legtöbbször connection time out hibát ír.Kikapcsoltam a tűzfalat is,de legtöbbször így is.(más servereknél is) -
Myron #2820 nekem is talál de az nem trojan, míg telepíted addig kapcsold ki a vírusírtót, aztán ha felraktad kapcsold vissza. vagy nemtom de én is felraktam valahogy -
greco #2819 El Fuego!
Az oldaladról letöltött team speaker 2-ben az installnál trójait talál a gép.
Pontosan ezt írja ki: PWS.Hooker.Trojan
Így nem is tudom felrakni,mert automatikusan törli a keypress.dll-t. -
El Fuego #2818
Üdv Mindenkinek!
Ezennel újfent keresünk tagokat a csapatunkba. Így hát akit érdekel és szeretné külföldi klánokkal megmérkőzni, ne szégyeljen jelentkezni.
Elég, ha:
- csak az alapjáték van meg ( NEM LETÖLTÖTT!!! ), Escalation nem szükséges, reality mod letölthető díjjmentesen
- valamint nem árt ha van egy mikrofonod de ez nem feltétel.
Amit kérünk, az az intenzív játék ( legalább a meccseken és a tréningeken ), a csapatmunka.
Ami rendelkezésre áll és szabadon használható:
- saját szerver J.O.H warfare ( alapjáték + reality mod v.192 )
- saját TS szerver
- jó kapcsolatok külföldi klánokkal
Jelentkezni az oldalunkon, a TS szerverunkon, vagy esténként a harcmezőnkön lehet.
-
#2817 a mondandód első felére már nem reagálok, nem fogok iylen piti dolgokon vitázni!
a másoidk feléhez pedig csak annyit hogy egy multiplayer játéknál igen is fontos hogy mennyien játszák! tudod nem akarok 10eft-ot kidobni az ablakon hogy aztán az üres szervereken kergethessem magamat!
a játék pedig tetszik, a demojával is rengeteget játszottam, sőt azokban az időkben ide is irogattam. a megvételt pedig azert fontolgatom, mert volt szerencsém kiproszálni a bf2 demot és az olyanyira "tetszett", hogy egyböl futottam ide. gondolom nem kell mondanom miert:)
a másik meg nem szokásom azert venni játékot mert 10en vagy 1000en tolják. 2001decembere ota 1 játékkal játszom a mai napig. ez amugy a sof2, ennek az alpha demojával kezdtem. előtte 1.5. évet wolfoztam. szóval láthatod nem az slágerjátékos típus vagyok, ha játszom vmivel az azert van mert tetszik, szeretem, és nem azrt mert x ember erölteti!
és végül végre láéttam azt a mondatot amit már az első kérdésemnél is szívesen fogadtam volna, talán akkor nem fajult volna a vita idáig! szóval ha elsőre normálisan vki azt mondja hogy kaszikám sokan játszanak megéri megvenni, és gyere csak mert szívsen látunk, ugy is kevés honfitársunk játszik, akkor most tök máshogy állnának adolgok! (sof2 forumba ez a szokás legalábbis. mégha sokadszorra felttet kérdést is intéznek hozzánk)
legjobbakat mindenkinek ha külföldröl be tudom hozatni vagy kishazánkban is mérséklik az árát, akkor találkozni fogunk a szervereken! -
El Fuego #2816 A kerdesekhez hozzatennem, hogy ( es nem ezzel a temaval kapcsolatban ) mielott felteszi valaki, olvassa vegig a forumot, vagy olvassa vissza es maris rengeteg kerdesre megtalalhato a valasz. -
El Fuego #2815 Nem allna a bal, ha normalisan kerdeznel..... Ha meg nem kapsz valaszt valoszinu azert mert kutya sem foglalkozik ezzel, hogy hanyan toljak mert nincs ertelme. Max annyit lat az ember, hogy a jobb szervereken ahova jarunk hanyan vannak. Es kb 5 perc alatt utana tudnal jarni ezen infoknak ha akarnal es nem mastol varnad a megoldast. Pl az oldalunkon az ambostat, amin lathatod csak nalunk hanyan fordultak meg eddig.... Ehhez meg nova sem kell.
A kerdesekkel semmi baj, johetnek kulturaltan.
Szemelyes velemenyem pedig az, hogy ha csak azert veszel meg egy jatekot, (pl JO ) mert sokan jatszak, akkor ne vedd meg. Akkor vedd meg csak, ha tetszik a jatek maga, es akkor meg nem problema, hogy hanyan jatszak vilagszerte. Ha csak azert veszed meg, mert sokan toljak, akkor te is csak a szerverek savszelesseget foglalnad. :D Ahogy mi sem azert jatszunk vele. Ez a legutolso szempont. Ha viszont tenyleg erdekel a jatek, szeretettel varunk, bar akkor ninsc jelentosege, hogy hanyan jatszak.
Annyi ember mindig is lesz, hogy elvezetesen lehessen jatszani. Ha csak 150-en jatszak vilagszerte, mar az utos csatakat hozhat, leven akkor szerverbol sem lenne tobb mint 2-3. -
#2814 #2812 köszi
#2811 köszi
#2813 igenis apuci! figy én nem vártam el semmiylen részletes statisztikai kimutatást hogy hányan játszák ezt a játékot csak megkérdeztem hogy sokan vagy kevesen!!!mint utobb kiderült tudták is a választ csak nehéz volt vmiert beirni. nemtom miert nehéz annyit bepötyögni hogy sokan, vagy nézz el novaworld oldalára aztán megtudod! amugy is a forum azert van hogy bizonyos infokat megkérdezhessünk azoktól akik jártasak az adott témában. már bánom az egészet komolyan mondom, egy kurva kérdés miatt áll a bál lassan:\\
ja, és ha megnézed Myron 2807es hsz-t talán még meg is érted miert azt amit írtam!
-
El Fuego #2813 A BF2 nem fog elszipkazni jatekosokat a JO alol, azaz nem nagy szamban. Eddig a demo alapjan eleg nagy doles a BF2, es ezt nem csak en allitom, hanem ha megnezed a BF forumokat, pl battlefield.hu, ott is lehuztak. Egy dologban jobb, mint a JO, az a grafika. Az osszes tobbi gyermeteg. Pontlovo fegyverek, stb...
Ahogy mar megallapitast nyert, a BF2 egy arcade stilusu csapat lovoldozos jatek, mig a JO Reality, egy taktikai FPS ami a realitason alapul, nem csesztek szet a jatekot azzal, hogy az ovisok is hu de jol tudjanak vele jatszani. Igy akik a realisabb dolgokat tobbre ertekelik mint a grafikat, az marad a JO mellett. Foleg most, hogy valaszkeppen a Brutal Arts megkapta a jogokat, hogy a reality modba bevegyek az Escalationos cuccok tobbseget igy sokkal jobb lett a jatek. A Brutal Arts meg rendszeresen javitgatja a jatekot, adja ki az ujabb patchaket amire otleteket a forumukban lehet feltenni. Azaz nem hanyagoljak el a jatekosok igenyeit.
Kaszi a 2808-as valaszodra azt mondom, hogy moderald magad legyszives, vagy hagyd el a forumot. Ha ennyire lama vagy, hogy ezen infoknak nem mesz utana, akkor mastol se vard, hogy helyetted megtegye. Publikus info, a legegyszerubb ha felmesz a www.novaworld.com-ra es a statisztikaknal latod mennyien jatszak.
Azaz fikazas helyett szedd ossze magad, es nezz utana, ne mast baszogass ilyen modon. Ok? Eleg egyszer feltenni, ha valaki tudja a konkret valaszt, akkor valaszolni is fog. Sokan jatszanak kozulunk is, de senki nem azt turkalja, hogy egeszeben a Central Europa szerveren hanyan vannak fent. Sokan. De van aki csak az alapjatekot nyomja, van aki Escalationt, van aki mindkettot es vannak akik a Realityt mint mi altalaban. Igy belathatod nem lehet neked konkret infot adni. -
#2812 escalationnal nyomom néha ott általában fullosak a 64es szerverek -
#2811 Nesze fogdmeg itt van valami:
most jáccik:
USA
220/16 szerver
662 játékos
EURO
242/26 szerver
1174 játékos
Ha sokat akarsz statisztikázni a dolgon, akkor töltsd le ez:
http://www.jointoperations-hungary.com/download.php?view.39
Ez kiírja.
Ha nem cserélsz kedvenc játékot naponta, akkor vedd meg. Ha el tudod rendezni, hogy ne itthon vedd meg (pl németből), akkor féláron is megszerezheted.
-
#2810 nesze semmi fogd emg jól, de azert köszi.
akkor pontosítom és ujrafogalmazoma kis kérdésemet, ugyanis az általad emlitett hsz-ben(Vear) csak a magyar helyzetre kaptam válszat!
Szóval, legyen olyan kedves és árulja el nekem az a kedves Joint Operations játékos aki a mai napig rendszeresen játszik ezzel a játékkal, hogy mennyire vanak tele a szreverek általában, szóval sokan játszák e a játékot napjainkban is! -
Coco #2809 európában sokat játszák.van sok server. nincsenek mindig tele. tört verzió csak battlelannl. vannak ilyen serverek de szart sem érnek a rendesekhez képest.
mondom én ezt hogy kb 1éve jáccottam vele utoljára:)
hogy menyien játszák vear már leirta, leljebb :) -
#2808 mivel egyszer sem kaptam normálisan választ arra hogy mennyien is játszák még ezt a játékot, kénytelen vagyok ujrakérdezni!!!
tudod mi lesz azokkal akik nem válaszolnak normálisan?? ÚJABB KÉRDÉSEKET KAPNAK!!
nemtom te játszol e vele, de ha igen nem értem miert nehéz beböfögni azt, hogy igen bazmeg sokan tolják gyere te is vegyed meg ezt a akhirály gamet te paraszt!
(persze ha megveszem fenn áll aza aveszély hogy még több kérdést fogok feltenni szal ovatosan mit válaszolsz)
-
Myron #2807 túl sokat kérdezel. tudod mi lesz azokkal akik túl sokat kérdeznek? MEGHALNAK!!! -
#2806 tehát akkor ha europát nézzük sokan játszák?? van sok szerver? ezek tele vannak mindíg?
tört verzio csak battlelanal műxik ugye? ilyen szerverek vannak? ezeken vannak playerek? -
#2805 Jogtisztában nem sokan játszák magyarok, de ez így van minden játékkal. Meg: lásd topic. Főleg hogy idehaza nem nagyon csökkent a játék ára a megjelenés óta.
Végső soron arról van szó, ki milyen játékstílust kedvel. A BF2 újabb játék, szebb grafikával. A JO (főleg a reality moddal) meg taktikásabb.
Végső soron a BF2 megjelenés egész jó dolog. A NOVA beijedt, és most belehúzott, hogy visszacsalogassa a játéktábort. Úgyhogy még számíthatunk pár meglepetésre tőlük.
-
#2804 megnéztem az oldalt de arrol továbbra sincs semmi infom, hogy mennyien játszák a játékot külföldi, és magyar viszonylatban, ez által tudnám eldöntni a játék be ill. be nem szerzését. mondjuk lehet érdemes lenne most várni kicsit a bf2 miatt, mert lehet sok embert elszív JO-bol. bár én is azert vagyok itt mert kiprobáltam bf2 demot, meg anno a JO demot, és azt kell mondjam hogy ez sokkal jobb! -
El Fuego #2803 Hogy van e magyar szerver? :D Ez csak termeszetes. J.O.H warfare 192 a neve, es a legrisebb reality moddal fut. De ha felnezel az oldalunkra, akkor megtalalsz minden infot. -
#2802 Aki észheztért a BF2-ből az jöjjön a JOH warfare szerverre JO Reality modban játszani. Kijött a v191 belőle, és benne vannak az Escalation cuccok (tank, stb) is!
-
#2801 van mádzsár szerver? sokan játszák még a játékot? érdemes lenne még befektetni rá? -
Myron #2800 há bakker nincs itt. máshol biztos megvan. -
Myron #2799 nemttom. nézdd meg -
#2798 :\
mennyi az alap játék + a expack összesen? bár ugysem venném meg mert akkikkel játszom napi rendszrességgel ők nem vennék meg, de azert kíváncsi vagyok! -
Myron #2797 úgy tudom a második demó is megszűnt. ja, nekem se megy. -
El Fuego #2796 Hogy mostanaban mi van a demoval, azt passzolom. De ket demo jott ki. Egy a Twin Island palyaval, majd azt megszuntettek es jott a Dormant Vulcano. Hogy azota mi tortent, arrol nem tudok, nem foglalkoztam a demoval regota. Nem lehet, hogy Te az elso demot toltotted le? -
#2795 a demoval már nemm lehet játszani?? letöltöttem és a azt irja nem aktuális demo tartsam nyitva aszemem az uj demo érkeztéig:) hogyvan most akkor ez? -
#2794 a battlelannal csak ip szerint lehet sajnos -
El Fuego #2793 Hivatalos szervereken tuti nem. Ezen lehetosegeknek mar lealdozott. Igy a BF2-ot is meg kell hozza venni, vagy ott is Battlelan. -
greco #2792 Szerintetek a BF2-vel lehet majd neten játszani?(Másolattal persze.)Az eddigi részek nekem nagyon nem jöttek be,de ez talán még JO-t is felülmúlja majd.Majd meglátjuk... -
Coco #2791 :DD
a fél topic erről szól, hogy magyarázzuk, hogy 2 hsz.-el leljebb le van irva a megoldás...:)) -
El Fuego #2790 Ezt nem hiszem el. :DDDD
Ismetlem NOVAWORLD!!!!!!!!! A Novaworldon nem lehet jatszani. Es ha kicsit megerolteted magad es tovabb olvasod, akkor ott van, hogy neten lehet de csak a Battlelannal. :))))) A kettot valaszd mar kulon. a netet meg a novaworldot.
-
#2789 Miért az mi ha nem net csak becsapja és lannak nézi. -
El Fuego #2788 Olvasd vegig feigyelmesen:
Ez volt az eredeti levele Evogordonnak:
"Én mégis tudok játszani ennek ellenére:Csak jogtiszta jatekkal lehet a Novaworldon jatszani!!! Ha tort verziod van, azzal nem.lehet hogy program segítségével de tudok."
Azaz arrol szol a mondat, hogy a Novaworldon nem lehet jatszani, erre jott a valasz, hogy program segitsegevel de tud. Ami lehetetlen. :) Neten csak a Battlelannal, de az ... :) -
#2787 most ez mi volt battlelannal igaz hogy lehet de ki mondta hogy a novaworldon lehet törtel