Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronts be valami szerverhost szobába, vigyél egy baltát aztán csinálhatsz magadnak tört szervert nem is egyet 😄

Ja elõtte ne felejtsd el leírni az IP címüket 😄

Hat rossz hirem van. 😞 Korulneztem a raktarban es nincs tort szerver, de egy egett hever a sarokban. 😄

De mostmar total nem ertelek Sheke. Eloszor tort szerverek IP cimet kerted battlelanhoz. Aztan kozolted nem csak torteke kell. Tehat nem Battlelanhoz kell. Aztan most megint torteket keresel... 😄

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

<#taps><#vigyor2><#taps>

vear

Sheke
kösz hogy kiálsz értem

Le Parkour

Hogy lehettek ilyenek? Adjatok már neki egy tört szervert! :-))
Sheke
akkor ne tuttok tört szerverelket adni,

Le Parkour

Szerintem Te sem tudod mit szeretnel....

1: Ha nem tort IP cim kell, azzal nem mesz semmire ha nincs teljes verziod, ami eredeti es nem warez.
2: A jatekhoz semmilyen update nem jott ki
3: Battlelannal csak tort szerverekre tudsz fellepni.
4: Azt mondtad battlelannal akarsz jatszani, akkor minek kellene nem tort szerverek IP cime? Hisz semmit nem ersz vele.

vear
Ezt ki tudnád fejteni egy kicsit jobban?

Sheke
nem kell a tört jó más is mer van update

Le Parkour

Tort magyar szerver nincs. Ahogy nem tudunk tort szervereket sem, hisz miota kint van azota megvan az eredeti es a szerverunk is csak igy elerheto, Battlelanon keresztul nem. Igy mivel senki nem foglalkozik kozulunk battlelannal, mindenki eredetivel nyomja, nem is tudunk neked tort IP cimeket adni. 😞

Sheke
segícss lécci és aggy ipt de vmi jó szerverét ha lehet mondjuk magyar

Le Parkour

Sheke
de nem eredeti és tod battlelan ahhoz kell ip

Le Parkour

Semmi szukseged IP cimekre ha jatszani akarsz. Igy nem is ertem a kerdest. Ha eredeti jatekod van, az automatikusan lehozza a szerverek listajat, ha tort akkor meg semmit sem ernel a cimekkel, leven a Nova szerverein keresztul tudsz csatlakozni, ahova ha nincs regisztralt accountod, akkor nem ersz el semmit.

Sheke
non fontos lenne az ip

Le Parkour

Sheke
csáztok tudnátok adni typhoonos szerver ipket

Le Parkour

grebber
LOL még jó hogy nem mentem fejvesztve az említett Cora-ba.
Felhivtam õket és mi volt a válasz? 7990FT.

Next PC upgrade: 2022

Sot! Ha etnyleg ennyiert tudod a Coraban, akkor szedjetek ossze, hogy kinek kell, beszeljetek meg a fizetest es tenyleg vedd meg tobb embernek. Bar az is megoldas lehetne, hogy belefeccolsz 5 rugot, veszel 5 darabot, aztan eladod oket. TUti nem maradna a nyakadon.

grebber
Ha ennyire hirdeted ,akkor légyszives vegyél 1-et és küld el nekem postán.

lac coo
FÓTI CORÁBAN 990 FT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szeretnék feltenni néhány kérdést.
Egyenlõle még a teszpályákon próbálok végigmenni ezzel kapcsolatban kérdeznék.

A Land Vehicles pályán mit kell csinálni, ha a 3. bázist ért támadást visszaverem? Rendszeresen kilövik a 8 kerekü páncélosom vezetõjét. Hogyan kell befejezni ezt a tesztpályát?

Mortar pályán nem tudok tovább menni. Szétlövik a teherkocsit, és kúszva sem jutok át az ellenséges tûzön. Nem jövök rá a megoldásra.

Satchel Charges pályán hogyan kell végigmenni? Helikopterig ejutok, fel is szállok, de eddig mindig lelõtek.

kösz a válaszokat!!!
Megoldódott....Kösz El Fuego!

Olyankor mi a helyzet,amikor regisztrálásnál megkapom mailben az aktivációs kódot és a novaworld-ön meg nem fogadja el!? Elírás nem lehetséges...<#conf>

Mindenhol annyi. A médiában azért ilyen olcsó,mert sérült a külsõ fólia.
grebber
Megnéztem a Westendben a MédiaMarkt-ban 10 rongy.
KAMUZTOK!!!!!!!!<#eplus2>

<#eljen><#nevetes1>

grebber
Hát felénk sajna nincs ilyen akció 😞
Pedig kéne a game nagyon.

Én a miskolci MM-ban láttam.Volt még belõle vagy 8db.Havernak vettem is 1-et.
lac coo
Emberek !!!
Nem kamuzok tényleg 990 Ft a Fóti Corában !Tegnap láttam ! A BF1942 is ugyanannyi pl......

lac coo
Tegnap néztem Fóti Corában : 990 ft :-DD

Nem elírás...990 Ft.

grebber
Persze? Ez most komolyan mondod? HOL? 😄

Én már láttam a boltban 3000-ért is.Vettem is a havernak...
Szerverunk cime ( azaz neve ) az oldalunkon lathato.

Statot ketfelekeppen lehet nezni. Egyreszt az oldalunkon Ambostat ami a sajat szerverunket figyeli ( igaz az uj reality patchet nem szereti igy nem nagyon frissul ) illetve a korok vegen a jatekban van osszefoglalo tablazat. De a JO pont nem az a jatek, ahol az szamit mennyit oltel. 😊

Shep
szerveretek címe mi? pinget statot hol tudom megnézni a gaméban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én X800XL-t akarok venni de azokhoz nem nagyon adnak.

Shep
ASUS 6600GT, de szerintem aránytalanul drága a kártya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
sajna nincs annyi idõm mint amennyit szeretnék, meg hát sajna azért még mindíg a CS az elsõ, de hétvégénként ezt is nyomom majd, realityt leszedtem.

Hol lehet a pingemet megnézni, valamint, hogy hány embert lõttem le, stb?

Myron:

Vannak olyan szerverek ahol 100 fo felett van a letszam. Nem sok, de van.

Shep:

Akkor most mar tudsz jonni velunk jatszani. 😊 Toltsd el a reality patchet, es gyere a szerverunkre. Regelj be az oldalunkra es vegyel fel MSN-ra ha van. Estenkent szoktunk riadot fujni kozos jatek vegett. 😊

grebber
Nemtudja valaki melyik "erõsebb" VGA-khoz adnak Joint Operationt?
Mert be kéne szerezni egy új vga-t is majd.

grebber
Már kezdtem azthinni hogy ennyire lement az ára 😞

Shep
haver kapta kártya mellé, de neki nem kellett, annyi, hogy papírtasakos, majd nyomtatok neki egy borítót.

vear
Shep hol vetted?

Shep
nem zsír újjan

hát én ma nyomtam olyanon hogy 120-an voltunk

vannak olyan szerverek ahol mondjuk vannak 100 an?

grebber
"Használtam" vetted a gamet 2500-ért?

Shep
közben megvettem kettõ félért, ennyit szerintem simán megér, tegnap nyomtam kicsit és továbbra is azt mondom (régen kipróbáltam a demot) simán veri a battlefiled 2-t a grafra sem lehet panasz sõt, pl a víz nem vmi higanyszerû izé, és lehet úszni is, több játékos, nagyobb csaták és még sorolhatnám

Szasz Shep!

Nem feltetlen kell Escalation. Rengeteg alapjatekos szerver van. Illetve vannak a reality-s szerverek ( mint pl a mienk ) melyhez szinten eleg az alapjatek, es az oldalunkrol le tudod tolteni a reality patcheket is ( 190-es es 192.-es patch kell, a 191-est ki kell hagyni ). Ez ingyenes. A lenyege, hogy realisztikusabba tettek a jatekot, illetve ahogy vear is irta, at lett bele teve jopar Escalationos stuff is. Harckocsik, harci helikopterek, par epulet, fegyverek. A motor nincs. 😊 Dehat ez nem is lenyeg. Roviden az alappal is sokan jatszanak, tehat lehet vele nyomulni. Mi is vagy az alapjatekkal vagy a Realityvel nyomjuk a meccseinket. Tehat mindenfelekeppen ajanlom, hogy fektess be ra, es az Escalation nelkul is lehet nagyokat jatszani.

vear
Sõt. Inkább az alap+realitymod most a nyerõ. A reality ingyenes, és egyre több escalation dolgot raknak át bele. Úgyhogy ha tankozni akararsz, de pl nem ragaszkodsz a motorhoz, akkor elég az alap.

Shep
Srácok az alap játékkal lehet még játszani, vagy mindenképpen kell már az escalation is? Azért kérem mert hozzá tudnék jutni olcsón a fullhoz, de ha nem lehet nyomulni már vele vagy nincs hozzá értelmes szerver akkor nem költök rá.

Nem vírus az nyugi, csak tévesen riaszt a Norton.

Kösz!Sajnos ez van.Ilyen az idõjárás... :-(