3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    Akkor varunk szeretettel a szerverunkon es TS szerverunkon. :)

• greco
    Szerintem is...
  • Daniel Hunt
    Az új vidkártyámhoz (Nvidia Geforce 6600GT) kaptam meg. Szerintem totál jó játék.
  • El Fuego
    Persze. :))) "jaccogatunk" paran. :)
  • bigfoot
    játszik még vele vki??
  • greco
    Gondoltam felhozom a topicot!(bár mostanában nagyon elhanyagolom a játékot)
  • devil hu
    Köszi! Valóban este ment a game:):)
  • El Fuego
    A nove szervereit massziroztak, es ezert instabil volt a kapcsolat, ezert vagott ki a PB. Este 9 korul mar tokeletesen mukodott. :)

• devil hu
    Üdv mindenkinek!

Du 3 órától folyamatosan kihajít a gép punkbasterre hivatkozva.
    Nem tudja vki mi a baj?
  • El Fuego
    Lenyeges ujjitas nem tortent. Szerintem csak elokeszitettek a jatekot egy nagyobb patchez. Legalabbis a nova egy embere szerint az uj patchben lesznek uj jarmuvek stb... Azaz ezt mondta kb 2 honapja, ezert is mentek a beta tesztek. Majd kiderul. Jelenleg ami ujjitas, az par aprosagot jelent. Pl a terkepen tortentek valtozasok, azaz a TKTH zonat jelolo kor olyan sinu, amilyen csapat uralja a zonat, a zonaidot maskeppen meri a jatek ( visszaszamlal ), belenyultak a halozatos kodba, a celkereszt felbontasat javitottak, javitottak a rangsorolast... Egyszoval aprosagok, nem lenyeges. Ezert gondolom, hogy csak elokeszitettek a jatekot valaminek. A beta tesztelesek alatt nem ezt gyurik a nova foruma szerint. :)

• greco
    Pontosan mik az újítások? English leírást találtam, de azt nem nagyon vágom...
  • vear
    De legalább történik végre valami.
  • vear
    BF2 meg árkád hatások. Ott kezdtük, hogy állítani kellett célzó magasságát, most meg kamera mutatja az ellenfelet.
  • greco
    Megjelent az új update: JO Update 1.6.7.13
  • Coco
    De látom felesleges erőlködni, emiatt :)
  • Coco
    "A legkönnyebb lelámázni, s lenézni valakit, mert nem azt csinálja és nem ahhoz ért, ami a fórumon zajlik?"

Visszaolvasni 2 perc.
  • El Fuego
    Hat igen sajnos, de mostanaban lejjebb kell vigyek az arat. Vegul is ha videokartyak melle mar adjak ( pl ASUS Nvidia kartyak ) akkor elobb utobb leviszik majd. Sot, inkabb elobb mint utobb. :))) Amugy ha van ismerosod tolunk nyugatra, vagy ebay-en megrendeled, akkor par ezressel olcsobban jutsz hozza. Ha jol emlekszem nem 9-re jott ki, hanem 6-ra.

• trident
    Szia El Fuego!
    Mielőtt kérdeztem volna 23.-án előtte -természetesen- visszaolvastam, ezért is nem arra számítottam, amit kaptam.
    Ami érdekelt, azt megtudtam. Arra sem számítottam, hogy mennyire tartja azt árát a JO. Egyszerű emberként gondoltam beszerzem, ne csak egy játékban merüljek nyakig...:D Miután a cd galaxisban megláttam mennyi...:(
  • El Fuego
    Hi Trident!

Szivesen. Barmi kerdesed van johet. Vagy itt vagy a klanunk foruman.
    A dolog pikanteriaja, hogy pont olyasvalaki szolt be neked, akinek koze sincs a JO-hoz. :DDD Ne vedd magadra. Ha normalisan kerdezel, akkor barmit kerdezel, normalis valaszt is kapsz tolunk ( mar ha tudunk valaszolni ) hisz ezert van eme forum.

Udv!

• trident
    Ok, thx!:)
    (Bár még elég magasan van az ára. Kevesebbre számítottam, mielőtt rákerestem.)
  • vear
    Azt hogy mennyi magyar van, azt ugyan ki tudná megmondani? Nem sok az biztos. Németek azok sokan vannak, de a magyarok nem.
    Azt hogy a közelharc vagy a jármű a mérvadó, azt az adott pálya határozza meg.
    Olyan szerverre kell menni, ami a kedvelt pályáidat futtatja.
  • trident
    A legkönnyebb lelámázni, s lenézni valakit, mert nem azt csinálja és nem ahhoz ért, ami a fórumon zajlik?

Mi a pöcsért is kérdeztem ezt?
    (Bár ha valki gondolkodott volna hamar rájön).

Aktívan egy "másik" online fps-sel játszom. (nem részletezzük, nem ide vág).
    A JO-val még kijövetelkor találkoztam, akkor nem fogott meg, mivel nem volt eredetiben meg, nem is forszíroztam a témát.

Éjszakásként dolgoztam, szétnéztem minden fele, elvégre hátha találok egy olyan elfoglaltságot, ami ellenpontozza az eddigi CoD-os (pontosabban GFM-es) szórakozásom.

Szétnéztem a fenti linken, megnéztem újra pár screenshotot, videót. Láttam, hogy egy ZÁRT, DE AKTÍV, EGYMÁST SIMERŐ KÖZÖSSÉG VAN ITT. (ami általában biztosítja a jó szórakozást). Megnéztem hogyé adják az eredeti játékot. Elvégre nem egy tizenkétéves faszláma vagyok, és ugyebár nem is crackért nyivákoltam.

Miért is fontos mennyi az aktív hazánkbeli játékos?! Miért ne lenne jobb olyanokkal játszani, akiket ismersz, könnyebben kommunikász vele? Esetleg kooperálni tudsz vele....

fegyveres közelharc. Már említettem egy másik játékot. Nyílván szerettem volna tudni, hogy mennyire balanszírozott a játék.

Köszönöm a szives és kedves felvilágosítást. Sikerült bemutatkozni. Sok sikert a Magyar scene fenntartásához és építéséhez.
  • vear
    Jó ötlet.
  • Coco
    Nem lenne jobb egy FAQ-t írni, és kirakni a bannerba? :-/
  • El Fuego
    Trident:

Konkretan mire gondolsz? Koveket nem lehet egymashoz dobalni es birkozni sem lehet. :D De a viccet felreteve. Ez elsosorban "gyalogos kozpontu" jatek megtamogatva jarmuvekkel, teha a kozelharc jelentos. Igaz vannak palyak, ahol hatterbe szorul ( nayobb AAS palyak vagy pl a Tank Battle szerver amit elarul a neve ). Tehat ha kozelharcot keresel, az van. :)
    Hany magyar jatekos? Akad par, igaz nem sok mivel szerencsenkre tortel nem lehet jatszani, csak ha megveszed. De akik jatszanak, azok sokat relative. Sot, most hogy lejebb ment a jatek ara es VGA kartyakhoz is lehet kapni azt mondhatom, hogy szaporodunk. :)

• Coco
    "-kb. hány Magyar aktív játékos van?"

:DD ez a fórum kész
  • trident
    Sziasztok!
    Néhány kérdésem lenne:
    -kb. hány Magyar aktív játékos van?
    -Mennyire van létjogosultsága a játékban a közelharcnak (lőfegyverre gondolok, de mégsem a csipára).
  • vear
    Jelenleg 20vs20-ban menne a war, de még nincs vége a jelentkezésnek. De hát ezért kell reklámozni, nemde?
  • Myron
    ez tök poén lehet. nekem nincs meg a játék de kb így hány VS hány lenne egy WAR?
  • vear
    Felhívás!

Azoknak akik szivesen játsznának csapatban, de nem szándékoznak klánhoz csatlakozni, itt egy lehetőség hogy megmérkőzzenek egy rendszeresen szervezett klán-war szerű csatában, Joint Operations:Reality mod alatt.

Az INTERNATIONALGAMER szervezésében hamarosan indul a második JO:R tournament. Az IG-n szervezett csapatjáték megy, de osztagokra bontva. Két "hadsereg" ütközik egymással. Itt vannak a részletek:

Reality Mod (ingyenesen letölthető az eredeti Joint Operations:Typhoon Rising mellé)

- A versenyre kidolgozott nagy AAS pályák, változatos környezettel, sok játékosra beállítva.
    - Játékidőpont szombatonként 18 óra
    - USA IG szerver (egyáltalán nem laggos)
    - TS-szerver az IG-s (angol) a JOH-os (magyar), de TS nélkül is lehet játszani

Az IG-hez egy új játékos nevet kell létrehozni a meglévő mellé. Ezt seperc meg lehet tenni meg át lehet váltani a játékban. Klánteg nem viselhető az IG-n.

Mindenki a "hadseregében" rangot kap, és előléptetésekre számíthat. Az én IG nevem:
    [EF]31|Sgt.VeaR

Aminek a jelentése:
    EF: Expenditionary Tactical Force, ami a hadsereg neve
    31: 31st Infantry Regiment, ami az osztag
    Sgt. : Seargent; ez rang, ami nálam őrmestert jelent
    A VeaR a magam választotta tag-em.

Miért kellene jelentkezni?
    1. Mert ez a legnagyobb JO:R megmérkőzés
    2. Mert a legjobb játékosok is ott lesznek
    3. Van egy lehetőségünk, hogy minden magyar egyetlen osztagba kerüljön
    4. Mert az egész jobb, mint a public játék

Elvárások:
    1. A szombatonként 18-tól kezdődő 3 órás csata legalább felén (1,5 óra) ott lenni
    2. A "háború" 7-8 "csatájának" legalább felén ott lenni
    3. Csapatszellem, a generális ("Gen.") utasításainak követése

Jelentkezésben való segítséghez keressétek meg VeaR-t vagy Sobri-t, a JOH www.jointoperations-hungary.com Web-oldalán.
  • Myron
    Ronts be valami szerverhost szobába, vigyél egy baltát aztán csinálhatsz magadnak tört szervert nem is egyet :D

Ja előtte ne felejtsd el leírni az IP címüket :D
  • El Fuego
    Hat rossz hirem van. :( Korulneztem a raktarban es nincs tort szerver, de egy egett hever a sarokban. :D

De mostmar total nem ertelek Sheke. Eloszor tort szerverek IP cimet kerted battlelanhoz. Aztan kozolted nem csak torteke kell. Tehat nem Battlelanhoz kell. Aztan most megint torteket keresel... :D

• El Fuego

• vear
  • Sheke
    kösz hogy kiálsz értem
  • greco
    Hogy lehettek ilyenek? Adjatok már neki egy tört szervert! :-))
  • Sheke
    akkor ne tuttok tört szerverelket adni,
  • El Fuego
    Szerintem Te sem tudod mit szeretnel....

1: Ha nem tort IP cim kell, azzal nem mesz semmire ha nincs teljes verziod, ami eredeti es nem warez.
    2: A jatekhoz semmilyen update nem jott ki
    3: Battlelannal csak tort szerverekre tudsz fellepni.
    4: Azt mondtad battlelannal akarsz jatszani, akkor minek kellene nem tort szerverek IP cime? Hisz semmit nem ersz vele.

• vear
    Ezt ki tudnád fejteni egy kicsit jobban?
  • Sheke
    nem kell a tört jó más is mer van update