Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Mas, akinek meg nincs meg az eredeti:

Az lenne a kerdesem, hogy hova rakjam a mapokat amiket letoltottem? Megneztem a JOTR konyvtarat es sehol nem talaltam .npz kiterjeszteseket!
A Reality modot a kovetkezo oldalrol tudod letolteni: www.psyphon.com
Ez a Psyphon Games oldala, ok keszitettek a modot. regisztralj be, aztan keresd a

A Typhoon Rising maga az alapjatek. 😊 A jatek sajatossaga, hogy single playerkent CSAK treningkuldetesek vannak, a jatek maga kimondottan a multiplayerre lett kihegyezve szemben az elozo reszekkel ( Delta Force sorozat ). Ergo nincs single player a treningeken tul. De ha megvan az eredeti, akkor azzal mar tudsz jatszani a neten ami altal nem is kellenek a single kuldetesek, raadasul le tudod hozza tolteni a Reality modot, mely sok Escalationos dolgot tartalmaz.
Tehat a TR maga az alapjatek. 😊 Az Escalation meg a kiegeszito hozza.
Az Escalation annyiban mas, hogy van benne par uj epulet es jarmu ( motor, harckocsi, harci helikopter ), de ezek a Reality modban is benne vannak. Ez a Reality mod ingyenes!!! 😊
Az Escalation mivel kiegeszito, igenyli az alapjatekot, azaz a Typhoon Risinget.

A Typhoon Rising-ben vannak single player kuldetesek?
Meg kell csinalni az osszes training kuldetest, hogy lehessen single-ben nyomni, vagy ez kimondottan multyplayer kiegeszito? Amugy az alapjatek nincs meg csak a TR, ezt adta az Asus a 6600GT-hez!
Az Escalation mennyiben mas multiplayer-ben, ehhez sem kell az alapjatek mint a TR-hoz?
A www.jointoperations-hungary.com magahoz a Joint Operations jatekhoz van, pontosabban egy Joint Operations klan ( Joint Operations Hungary ) oldala, igy amik ott vannak ( mod/map/stb ) az nem csak a Typhoon Risinghez jo, hanem az Escalationhoz is.
Modok kozul a Reality mod az amihez eleg csak az alapjatek, raadasul a reality modban benne van az Escalationos dolgok ( jarmuvek es epuletek ) jelentos resze.
Mapok kozul a legtobb ami nem az International Conflicts szekcioban van, reality mod ala keszult ( ezek vegen v198, v2 van, attol fuggoen melyik reality verzio alatt keszult. Lefele kompatibilis. ) a tobbi elketyeg az alapjatekkal is, bar elkepzelheto, hogy van koztuk Escalationos map is. Akkor meg nem voltak szetvalogatva. 😊
Es ebbol kovetkezik, hogy altalaban a TR-rol, es mellette az Escalationrol, Reality es IC modrol, illetve mindenrol ami magaval a Joint Operations jatekkal kapcsolatos. Persze mindezek felett leginkabb a klan oldala, tehat elsosorban magarol a klanrol es utana a jatekrol szol. 😊
J.O.H El Fuego

A www.jointoperations-hungary.com-on talalhato letoltesek a Typhoon Rising-hoz valok? Leginkabb a modok es a mapok erdekelnenek, meg ugy altalaban az oldal a TR-rol szol?!
Amugy nagyon bejon a jatek, Daniel Hunt-hoz hasonloan en is a videokartyahoz kaptam a jatekot!
Ha onmagaban a jatzekszerverekre gondolsz, akkor csak a novaworldon keresztul. Ha eredeti peldanyod van, es regisztraltad akkor elvileg letrehoztal egy novaworldos accountot is. Ott meg aztan szerverek dogivel. 😊

Csapatot valtani ketfelekeppen lehet. Ha a szerver ugy van beallitva, hogy engedi, akkor ha meghaltal ( lelonek vagy CTRL+R ) jobb oldalon felul lessz egy switch team gomb. Ha viszont a szerveren nem engedelyezett, akkor ujra be kell lepni, es remelni, hogy a masik csapatba tesz be. 😊

Most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal es szerintem nagyon jooo😄
egy kerdes:
-hogy lehet csapatot valtani?
...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Gondoltam felhozom a topicot!(bár mostanában nagyon elhanyagolom a játékot)
Du 3 órától folyamatosan kihajít a gép punkbasterre hivatkozva.
Nem tudja vki mi a baj?

Visszaolvasni 2 perc.

Mielõtt kérdeztem volna 23.-án elõtte -természetesen- visszaolvastam, ezért is nem arra számítottam, amit kaptam.
Ami érdekelt, azt megtudtam. Arra sem számítottam, hogy mennyire tartja azt árát a JO. Egyszerû emberként gondoltam beszerzem, ne csak egy játékban merüljek nyakig...😄 Miután a cd galaxisban megláttam mennyi...😞
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szivesen. Barmi kerdesed van johet. Vagy itt vagy a klanunk foruman.
A dolog pikanteriaja, hogy pont olyasvalaki szolt be neked, akinek koze sincs a JO-hoz. 😄DD Ne vedd magadra. Ha normalisan kerdezel, akkor barmit kerdezel, normalis valaszt is kapsz tolunk ( mar ha tudunk valaszolni ) hisz ezert van eme forum.
Udv!

(Bár még elég magasan van az ára. Kevesebbre számítottam, mielõtt rákerestem.)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Azt hogy a közelharc vagy a jármû a mérvadó, azt az adott pálya határozza meg.
Olyan szerverre kell menni, ami a kedvelt pályáidat futtatja.
Mi a pöcsért is kérdeztem ezt?
(Bár ha valki gondolkodott volna hamar rájön).
Aktívan egy "másik" online fps-sel játszom. (nem részletezzük, nem ide vág).
A JO-val még kijövetelkor találkoztam, akkor nem fogott meg, mivel nem volt eredetiben meg, nem is forszíroztam a témát.
Éjszakásként dolgoztam, szétnéztem minden fele, elvégre hátha találok egy olyan elfoglaltságot, ami ellenpontozza az eddigi CoD-os (pontosabban GFM-es) szórakozásom.
Szétnéztem a fenti linken, megnéztem újra pár screenshotot, videót. Láttam, hogy egy ZÁRT, DE AKTÍV, EGYMÁST SIMERÕ KÖZÖSSÉG VAN ITT. (ami általában biztosítja a jó szórakozást). Megnéztem hogyé adják az eredeti játékot. Elvégre nem egy tizenkétéves faszláma vagyok, és ugyebár nem is crackért nyivákoltam.
Miért is fontos mennyi az aktív hazánkbeli játékos?! Miért ne lenne jobb olyanokkal játszani, akiket ismersz, könnyebben kommunikász vele? Esetleg kooperálni tudsz vele....
fegyveres közelharc. Már említettem egy másik játékot. Nyílván szerettem volna tudni, hogy mennyire balanszírozott a játék.
Köszönöm a szives és kedves felvilágosítást. Sikerült bemutatkozni. Sok sikert a Magyar scene fenntartásához és építéséhez.
Konkretan mire gondolsz? Koveket nem lehet egymashoz dobalni es birkozni sem lehet. 😄 De a viccet felreteve. Ez elsosorban "gyalogos kozpontu" jatek megtamogatva jarmuvekkel, teha a kozelharc jelentos. Igaz vannak palyak, ahol hatterbe szorul ( nayobb AAS palyak vagy pl a Tank Battle szerver amit elarul a neve ). Tehat ha kozelharcot keresel, az van. 😊
Hany magyar jatekos? Akad par, igaz nem sok mivel szerencsenkre tortel nem lehet jatszani, csak ha megveszed. De akik jatszanak, azok sokat relative. Sot, most hogy lejebb ment a jatek ara es VGA kartyakhoz is lehet kapni azt mondhatom, hogy szaporodunk. 😊

😄D ez a fórum kész
Néhány kérdésem lenne:
-kb. hány Magyar aktív játékos van?
-Mennyire van létjogosultsága a játékban a közelharcnak (lõfegyverre gondolok, de mégsem a csipára).
Azoknak akik szivesen játsznának csapatban, de nem szándékoznak klánhoz csatlakozni, itt egy lehetõség hogy megmérkõzzenek egy rendszeresen szervezett klán-war szerû csatában, Joint Operations:Reality mod alatt.
Az INTERNATIONALGAMER szervezésében hamarosan indul a második JO:R tournament. Az IG-n szervezett csapatjáték megy, de osztagokra bontva. Két "hadsereg" ütközik egymással. Itt vannak a részletek:
Reality Mod (ingyenesen letölthetõ az eredeti Joint Operations:Typhoon Rising mellé)
- A versenyre kidolgozott nagy AAS pályák, változatos környezettel, sok játékosra beállítva.
- Játékidõpont szombatonként 18 óra
- USA IG szerver (egyáltalán nem laggos)
- TS-szerver az IG-s (angol) a JOH-os (magyar), de TS nélkül is lehet játszani
Az IG-hez egy új játékos nevet kell létrehozni a meglévõ mellé. Ezt seperc meg lehet tenni meg át lehet váltani a játékban. Klánteg nem viselhetõ az IG-n.
Mindenki a "hadseregében" rangot kap, és elõléptetésekre számíthat. Az én IG nevem:
Aminek a jelentése:
EF: Expenditionary Tactical Force, ami a hadsereg neve
31: 31st Infantry Regiment, ami az osztag
Sgt. : Seargent; ez rang, ami nálam õrmestert jelent
A VeaR a magam választotta tag-em.
Miért kellene jelentkezni?
1. Mert ez a legnagyobb JO:R megmérkõzés
2. Mert a legjobb játékosok is ott lesznek
3. Van egy lehetõségünk, hogy minden magyar egyetlen osztagba kerüljön
4. Mert az egész jobb, mint a public játék
Elvárások:
1. A szombatonként 18-tól kezdõdõ 3 órás csata legalább felén (1,5 óra) ott lenni
2. A "háború" 7-8 "csatájának" legalább felén ott lenni
3. Csapatszellem, a generális ("Gen.") utasításainak követése
Jelentkezésben való segítséghez keressétek meg VeaR-t vagy Sobri-t, a JOH www.jointoperations-hungary.com Web-oldalán.