3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
#2946 webshop nem ugyanaz mint ha boltban személyesen veszed? -
#2945 576-nál szeretném megrendelni HA tudnak még hozni ,de remélem tudnak!
Ha nem akkor nemveszem meg mert máshol drágáb sokkal! -
#2944 ha megkérdezhetem, hol veszed? -
#2943 Na szerdán megyek pestre a Flatout 2-ért és megrendelném ezt a gamet!
Kérdésem van-e hozzá crack?? [Csak azért hogy ne a lemez karcolodjon!] -
#2942 csomó amcsi meg német oldalat néztem, s azokon is max 20 dolcsi. itt meg legtöbb helyen 10e ft fölött van. érdekes:( -
#2941 Nemtom de nagyon érdekes.
Meg is fogom venni csak lusta vagyok felmenni pestre! -
#2940 én is meg akarom venni, de vagy nincs készleten, vagy 11e Ft.
s nekem csak a netes boltok jöhetnek szóba, nem Bp-n lakom... -
#2939 Én elég régen vettem , Corában 990 Ft.-ért :) -
#2938 Az hogy lehet h csomó helyen 11e Ft, 576-on meg 1919?? -
#2937 és május óta próbálod megvenni, azóta nincs készleten? -
#2936 Nem, de tervezem a FlaOut 2 vel együtt anno még multi demót toltam nagyon bejött.
-
#2935 te megvetted?:) -
#2934 Hivd fel őket csak megmondják! -
#2933 Hi!
Nem tudjátok hol lehetne beszerezni? Sokan játszanak még vele? 576-on láttam, csak ott nincs készleten, nemtom hogy lesz-e 1általán... -
El Fuego #2932 Ez leginkabb csak multiban jo. :) Hisz erre fejlesztettek, nem single player jatekra. Szerverbol van rengeteg. :) Tobbek kozt mi is fentartunk egy allando szervert. Igaz ehhez le kell toltened a Reality modot, de ez ingyenes. www.psyphon.com
-
#2931 Ennek a multija amugy jó vannak fasza normális szerverek? -
iguanodon #2930 Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
RMarvin #2929 Egyetlen kérdés:
Nem találok skill beállítási lehetőséget a játékban. A gém tényleg jól sikerült, de idegesít, hogy kb 200 méterről egy susnyás mögül simán leszednek 1 db lövéssel. OK, hogy így a fair, meghogy lehet használnom nekem is snipert, de ez engem ettől függetlenül eléggé visszavet. Próbáltam keresni olyan állományt, ahol be lehetne állítani az ellenfelek fegyvereinek a hatékonyságát, de nem találtam. Van esetleg valami olyan mod, ami egy kicsit is könnyít a játékon?
Előre is köszi! -
#2928 1919FT :D nehogy megvegyem. -
#2927 Koszi de mostanaban pihentetema jatekot!:) -
El Fuego #2926 Na ja. :) Jo munkahoz ido kell. :)) Amugy a keses oka annyi, hogy ritkan jarok erre. Ha jatekkal kapcsolatban van kerdesed es gyors valaszt szeretnel, celszerubb a forumonkon feltenni, mint itt. :) A cimunk fent lathatod. :)
-
#2925 Gyorsan valaszoltal!:P
Kosz! -
El Fuego #2924 Nyugodtan másold a jatek konyvtaraba. Onnantol latni fogja.
Mas, akinek meg nincs meg az eredeti:
Rendelnék belőle
-
#2923 Nah fel is raktam a Reality Mod-ot, nagyon tetszik, le is lottelek parszor a szervereteken!:P
Az lenne a kerdesem, hogy hova rakjam a mapokat amiket letoltottem? Megneztem a JOTR konyvtarat es sehol nem talaltam .npz kiterjeszteseket! -
El Fuego #2922 Akkor szeretettel varunk a szerverunkon. :)
A Reality modot a kovetkezo oldalrol tudod letolteni: www.psyphon.com
Ez a Psyphon Games oldala, ok keszitettek a modot. regisztralj be, aztan keresd a
[Sticky] JOR Download Locations topicot a foumban es ott le tudod tolteni. :)
-
#2921 Nah vegre megertettem!:D
Akkor nekem nagyon kell ez a Reality Mod!;) -
El Fuego #2920 Hali! Na akkor tegyuk helyre a dolgokat. :)
A Typhoon Rising maga az alapjatek. :) A jatek sajatossaga, hogy single playerkent CSAK treningkuldetesek vannak, a jatek maga kimondottan a multiplayerre lett kihegyezve szemben az elozo reszekkel ( Delta Force sorozat ). Ergo nincs single player a treningeken tul. De ha megvan az eredeti, akkor azzal mar tudsz jatszani a neten ami altal nem is kellenek a single kuldetesek, raadasul le tudod hozza tolteni a Reality modot, mely sok Escalationos dolgot tartalmaz.
Tehat a TR maga az alapjatek. :) Az Escalation meg a kiegeszito hozza.
Az Escalation annyiban mas, hogy van benne par uj epulet es jarmu ( motor, harckocsi, harci helikopter ), de ezek a Reality modban is benne vannak. Ez a Reality mod ingyenes!!! :)
Az Escalation mivel kiegeszito, igenyli az alapjatekot, azaz a Typhoon Risinget.
-
#2919 Koszi az infokat!:D
A Typhoon Rising-ben vannak single player kuldetesek?
Meg kell csinalni az osszes training kuldetest, hogy lehessen single-ben nyomni, vagy ez kimondottan multyplayer kiegeszito? Amugy az alapjatek nincs meg csak a TR, ezt adta az Asus a 6600GT-hez!
Az Escalation mennyiben mas multiplayer-ben, ehhez sem kell az alapjatek mint a TR-hoz? -
El Fuego #2918 Szasz JimKirk!
A www.jointoperations-hungary.com magahoz a Joint Operations jatekhoz van, pontosabban egy Joint Operations klan ( Joint Operations Hungary ) oldala, igy amik ott vannak ( mod/map/stb ) az nem csak a Typhoon Risinghez jo, hanem az Escalationhoz is.
Modok kozul a Reality mod az amihez eleg csak az alapjatek, raadasul a reality modban benne van az Escalationos dolgok ( jarmuvek es epuletek ) jelentos resze.
Mapok kozul a legtobb ami nem az International Conflicts szekcioban van, reality mod ala keszult ( ezek vegen v198, v2 van, attol fuggoen melyik reality verzio alatt keszult. Lefele kompatibilis. ) a tobbi elketyeg az alapjatekkal is, bar elkepzelheto, hogy van koztuk Escalationos map is. Akkor meg nem voltak szetvalogatva. :)
Es ebbol kovetkezik, hogy altalaban a TR-rol, es mellette az Escalationrol, Reality es IC modrol, illetve mindenrol ami magaval a Joint Operations jatekkal kapcsolatos. Persze mindezek felett leginkabb a klan oldala, tehat elsosorban magarol a klanrol es utana a jatekrol szol. :)
J.O.H El Fuego
-
#2917 Csa!
A www.jointoperations-hungary.com-on talalhato letoltesek a Typhoon Rising-hoz valok? Leginkabb a modok es a mapok erdekelnenek, meg ugy altalaban az oldal a TR-rol szol?!
Amugy nagyon bejon a jatek, Daniel Hunt-hoz hasonloan en is a videokartyahoz kaptam a jatekot! -
#2916 szóval csak a novaworld-n keresztül...:)thx -
El Fuego #2915 Mit ertesz kulon szerveren?
Ha onmagaban a jatzekszerverekre gondolsz, akkor csak a novaworldon keresztul. Ha eredeti peldanyod van, es regisztraltad akkor elvileg letrehoztal egy novaworldos accountot is. Ott meg aztan szerverek dogivel. :)
-
#2914 hogy lehet felmenni külön serverre? csak a játékon belül a Novaworld-el? -
El Fuego #2913 Hali! Dehogynem jatszunk. Altalaban a sajat szerveren vagyunk, de ha estenkent feljossz a TS szerverunkre, akkor ott is elofordulunk paran.
Csapatot valtani ketfelekeppen lehet. Ha a szerver ugy van beallitva, hogy engedi, akkor ha meghaltal ( lelonek vagy CTRL+R ) jobb oldalon felul lessz egy switch team gomb. Ha viszont a szerveren nem engedelyezett, akkor ujra be kell lepni, es remelni, hogy a masik csapatba tesz be. :)
-
#2912 Ti nem jatszottok vele?:D -
Myron #2911 reconnect -
#2910 Hali!
Most kezdtem el jatszani ezzel a jatekkal es szerintem nagyon jooo:D
egy kerdes:
-hogy lehet csapatot valtani? -
El Fuego #2909 Hali! Probald meg az Ecobitnel, vagy irj a forumunkra, mert van klantag aki berendeli az Ebay-rol, igaz igy 2-3 het az atfutas
-
#2908 hollehet mostanaban JO kieget kapni ? :) -
#2907 huh kipróbáltam a neten!nagyon jó game!!