Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
itt kerdezd meg...
amugy mar leirtam...
netrol szedj le egy pb konyvtarat ami fel van installalva...vagy kerj meg olyat akinek mukodig a game hogy csomizza be es kuldje el neked...mielott tolem kernel..en nem kuldom mert en mar nem ajccok vele...amugy google a baratod...csak angol forumokba kell olvasgatnod... 😉
...
3-an küzködünk ezzel a problémával. Új játék, frissítva a game, a pb. Kb. egy éve van meg a játék, kb fél éve nem játszottam. Most hogy többen lennénk a játékra( ezek az új szoftverek ), nem müködik a pb.
PB init failure (gdc041)
Hogy nem basSZ** meg.
A pb-s szerverek, ebbe beleértve a RÉGEN JÓL MÜKÖDÕ szervereket is, mind kidobnak ezzel a szarral. Ha valakinek van tippje, vagy valami emléke ilyesmirõl az kérem segítsen.
THX
Majd leirom ha lesz idom...lenntebb van engem mivel dobott le meg egy masik sracot... nah arra talaltam modot ... es azota jo neki is meg nekem is😄
keress egy letoltheto pb konyvtarat zipelve...ennyi...
...
Tudsegíteni valaki?
Miért dobálnak ki a szerverek 1-2 perc játék után PunkBuster hibával.
Eddig jó volt.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
...
...
www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Én felmegyek mert ugy olcsobb mint házhozszálitással meg amugy is körülnézek még azt veszek még 1-2 cuccot.
Next PC upgrade: 2022
Ha nem akkor nemveszem meg mert máshol drágáb sokkal!
Kérdésem van-e hozzá crack??
Meg is fogom venni csak lusta vagyok felmenni pestre!
s nekem csak a netes boltok jöhetnek szóba, nem Bp-n lakom...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudjátok hol lehetne beszerezni? Sokan játszanak még vele? 576-on láttam, csak ott nincs készleten, nemtom hogy lesz-e 1általán...

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Olyan problémám lenne, hogy megvettem a Joint operationst, és felmentem a novaworld oldalára ott létre hoztam egy accountot, de azóta sem jött az email, és nem tudom újra csinálni sem mert azt írja ki hogy a cd kulcsomat valaki használja. Most mit csináljak, nincs valakinek ötlete.
Mégis csak 5000ft ba került, már gyüjtögettem rá egy ideje.
Feltudom venni a novaworldel a kapcsolatot esetleg, van neki valami magyar képviselete, nem tudom mit csináljak hiszen a singleplayer rész az semmi.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nem találok skill beállítási lehetõséget a játékban. A gém tényleg jól sikerült, de idegesít, hogy kb 200 méterrõl egy susnyás mögül simán leszednek 1 db lövéssel. OK, hogy így a fair, meghogy lehet használnom nekem is snipert, de ez engem ettõl függetlenül eléggé visszavet. Próbáltam keresni olyan állományt, ahol be lehetne állítani az ellenfelek fegyvereinek a hatékonyságát, de nem találtam. Van esetleg valami olyan mod, ami egy kicsit is könnyít a játékon?
Elõre is köszi!