3026
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
pietro #2546 Most elmegyek csicsis kicsit meg szundika, 3-4 körül felriadok, aztán TS -en vagyok, meg jáccódóm, remélem a csapatból minél többen jönnek!:-))) -
pietro #2545 két sebességmérő szerint is 1.6 Mb-s letöltési sebességem van. Ha látjátok a MATÁV-ot, modjátok meg neki, hogy puszilom:-))) -
pietro #2544 hogy optimálisan tekerd a jointot:-))) -
pietro #2543 Kicsit sajnállak, mert nincs pénzed, habár..ha valaki nagyon akar valamit, azt eléri.
Viszont egy dolgon gondolkozz el.
Az embert az teszi igazán boldoggá, ha amire vágyik, azt el is éri.
És akkor igazán nagy az öröm, ha ezért meg is harcolt, lemondott valami másról.
Te most keserű vagy, mert szeretnél valamit, de úgy érzed, nem tudod elérni.
Ha egy kicsit megfordítanád a gondolkozásod, és félreraknál, azon gondolkoznál hogyan tudnád előteremteni a rávalót, összejönne, megvennéd, élveznéd a játékot mint mi, nem csak keseregnél, - nos, ez egy kicsi győzelem, akár a saját pesszimizmusod felett is, ami boldoggá tenne.
A két érzés között oriási külömbség van, hidd el.
Nem okosítani szeretnélek, de én igazán autentikus forrás vagyok, mivel én személy szerint 18 órahosszát áltam egy helyben a Santana koncerten (dolgoztam) , hogy erre a játékra meglegyen a pénz, és ezt úgy, hogy 67,5 %-os rokkantnyugdíjas vagyok.
Megküzdöttem érte, megvan, kielégitettem a vágyamat, és most jól érzem magam. -
#2542 escalationt hol mikor lehet mar kapni ? -
Myron #2541 Nos, ha ez a helyzet akkor egyetértek veled. Tényleg brutál vas kellhet ilyen 150 playeres gammához, na meg sávszélesség. Igazad van.
Mivel apám fizeti a havi 10 rugót, mert neki amúgy is kéne net, és mivel a gép igaz 180k és az egész még július előtt sulinetből lett megoldva, full ingyen, és mivel kerek egész 10 ezrem van se több se kevesebb és nem is lesz több és mivel kijött a kiegészítő ami plusz 10k és mivel félek hogy mindenki átáll és baszhatom hogy kifizettem 10k-t inkább úgy döntöttem hogy nem veszem meg.
Ja és van még egy nyomós érvem. Már 16 vagyok és még soha nem voltam mekiben. Pedig ittvan egy köpésre. :) Úgyhogy számomra ez a spórolási lehetőség nem értelmezhető :) -
El Fuego #2540 Eleg sok szervert uzemeltet. Egyreszt vannak hivatalos nova jatekszerverei, masreszt azon szerverek, amik osszefogjak a kulombozo szervereket. Ezek fenttartasat miert a nova fizesse sajat zsebbol? Vagy Te dolgoznal ingyen fizu nelkul? A nova nem volt inkorrekt, sosem mondta, hogy ingyen lehet jatszani a JO-val multiban. Alltalaban hozzateszem az igenyesebb online rendszerekert havidijjat kell fizetni mig a novanal csak egyszer kell hosszu tavon a toredeket fizetni.
De vegszokent csak annyit, hogy altalaban azok agalnak a fizetes ellen, akik nem probaltak a jatekot. Ez jo szuro es aki eleddig nem sajnalta ra a penzt mindenki megmondhatja, megerte hisz hatalmas a jatek. Nem sracok? :)))
Itt leginkabb a lustasag donto, hogy ki veszi meg es ki nem.
Hisz akinek mondjuk elfogadhato netkapcsolata van a netes jatekhoz az fizet kb havi 10 rugot, valamint nem egy olcsobb gyengebb vasa van, nem hiszem hogy pont ez a 10k vagja foldhoz. :) Ez a 10k mondjuk 2 szorakozas ara ( vagy csak egy. :)) ) vagy 3-szor nem kell mekiben kajalni. Akinek meg ennyi lemondas nem eri meg, nem is jatszana szivvel lelekkel hosszu tavon, igy nem is kell, hogy megvegye. :) Tisztelet azoknak a kiveteleknek akik tenyleg nem engedehtik meg, de nekik nem is futja egy olyan vasra, amin erdemben lehetne mar ezeket a jatekokat futtatni. Oket megertem, hogy sajnalkoznak, de ha meglenne nekik sem tudnak maradektelenul elvezni, viszont nekik ott vannak a regebbi novas jatekok. DF, DF1, DF2, DF3, DF:BHD es TS
Ezek meg mindig mukodnek es van is rajtuk elet.
De ezen tenyleg nem kell vitazni. Megvenni nem kotelezo, igy aki erre sajnaja, annak marad a CS, ET es tarsai. Hozzateszem ossze sem lehet oket hasonlitani a JO-val, marcsak a jellegenel fogva.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#2539 Vannak nova szerverek meg privátok is. A nova szerverek a nagyobbak: 100-150 player, a privátok kissebbek. A játékban mindet látod. Azt tudja valaki milyen erőműveken vannak a nova szerverek? -
Myron #2538 A játékszervereket ő üzemelteti? Én személy szerint baromira nem igénylem a NOVA-t elég lenne nekem az ASE mutatná a szervereket és én csak felcsatlakoznék. Nem tudom hogy a szervereket is ő futtatja e. Ha a NOVA futtatja a szervereket akkor megértem. De ha az ember vesz egy szervert és beregisztrál a Novához hogy az ő szerverét is mutassa akkor meg csak szopatás az egész ha csak ezért van a nova.
" te sem tartanal fel ingyen egy szervert mindenkinek "
ASE ingyen van és látja a szervereket. Meg még millió másik. -
El Fuego #2537 "Mert ha valamit meg lehet szerezni ingyen azt inkább lewarezolom de ezt nem lehet és ez olyan szopatás."
Szopatas? Csak az erdekeit vedi a Nova. Pl szerintem te sem tartanal fel ingyen egy szervert mindenkinek amit raadasul fejleszteni, karbantartani kell, valamint te sem orulnel ha megcsinalsz egy melot, aztan mas kapja helyetted a penzt. :)
Ha egy olyan program lenne ami nem online, akkor en sem fizetnek erte, de igy vegul is egy olyan szolgaltatasert fizetsz ki egyszer 10.000 forintot ( plusz az Escalation ami plusz 10k bar nem kotelezo megvenni es jatszani vele, hisz nem alakul at az osszes JO szerver ) amiert mas jatekoknal havonta kell csengetni rendszeresen 30 dolcsit. Es ha azt vesszuk, hogy egy evnyi jatek 360 dollar lenne, mindjart nem draga erte 10k. :) Tehat amiert fizetsz, az nem csak a CD maga, hanem hozzaferes a nova szerverehez, online jatek lehetosege, valamint lehet jelentkezni a beta jatekok tesztelesere, mint paran meg is tettuk, lehet indulni a Nova altal szervezett versenyeken ( Nova-wars. Ezekhez merten abszolut de nem sok a 10k.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
Myron #2536 Nekem már nem... Mi az a Joint Ops? -
greco #2535 pontosan ez a bajom nekem is :-( -
Myron #2534 Gondolom milyen jó lehet, még mikor a demóval játszottam csak 3-at dolgoztunk össze és már úgy nagy dolgokat lehetett elérni. Én imádom ezt a játékot meg minden, de 10k az 10k + a kieg. az már 20 és akkor már úgy vagyok vele hogy a pénz eszköz és lehet hogy meg kéne venni. De nekem nics is pénzem Mert ha valamit meg lehet szerezni ingyen azt inkább lewarezolom de ezt nem lehet és ez olyan szopatás. 1. játék amin igazán elgondolkodtam mikor kijött hogy megvegyem-e de én játékért akkor sem adok ki ennyit. Nem fizetek ilyenért és kész inkább megpróbálom elfelejteni -
pietro #2533 Nem. Találkozunk TS-en, aztán keresünk egy szervert. Fontos, hogy legyen rajta csapatváltás, ha külön csapatba tesz minket, akkor átváltunk egybe. Aztán csapatmunka, yeah!!:-)) Nézd meg az El Fuego clánoldalát, ott vannak friss képek a csapatmunkáról! Azzal a 3 BTR80-assal megettünk 2 bázist 4 perc alatt! A komolyabb szervereken van több ilyen kis összedolgozó egység mindkét oldalon, ez harc közben látszik, pl. amikor ketten maradunk egy elfoglalt bázist védeni, ellenség sehol, aztán meg egyszerre 13 (!!) ! 2 helikopter tele! És nem egyszerre száltak ki, hanem 4-5 ponton körberakott minket, aztán egyszerre rohamoztak. Ez 100 % TS-es munka!
Csapatban harcolni teljesen más érzés, ennek a játéknak tulajdonképpen ez az értelme. -
Myron #2532 5-6 an játszani egy 5km2-es pályán nem szar? Vagy ezt hogy csináljátok? Többiekhez bementek valamelyik Novára és TS-en összebeszéltek? -
pietro #2531 Az eruf meg a janó ha belelendül, el se lehet verni öket a gép mellől:-)) Tegnap 6-kor feljöttek, este 11-kor én bucsuztam tőlük, mert kidőltem, de ők még maradtak! Hál istennek! -
pietro #2530 Zotya nem tud jönni, mert tanulnia kell, vear meg Baga még nem tudom, mert nincsenek msn-en, de majd figyelem:-)))
4-en már így is vagyunk, az két BTR!:-))))) -
El Fuego #2529 Akkor este am ram is lehet szamitani. :)))
Csak tartsatok ki addig, azaz ne szaladjon el 8 elott sem eruf, sem Jano, de te mondvan eleg volt. :) En fel-7 korul vegzem, aztan nyakamba veszem labaimat es huzok haza a gep ele. Vearnek is szolj, illetve Zotyat is zaklassuk a jatekkal. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
pietro #2528 Akkor ez a jáccódás nem neked való.
-
pietro #2527 És akkor mindenkinek : Itt a link, ahonnan az escalationt le lehet tölteni:
http://dox.uw.hu/wcenter/00000127.php
erről is lehet indulni, amikor a letöltésre kattintasz, úgyis elvisz az sms-es jelszórendelő oldalra. ( Jujj, most warezt reklámoztam, sicc!!:-)))
-
Myron #2526 Már rég megtörtént kivéve hogy ugyanolyan drága mint volt. -
pietro #2525 Ja, sajna:(( De azt javaslom, töltsd le valahonnan, játszd végig a coop meg a trening pályákat, aztán majd meglátod, hogy nem is olyan drága!:-))) -
pietro #2524 Hali harcostársam!:-)
Ehun e a link, innen rendel kod (160 Ft+fa , 1 napig érvényes) és ezzel jutsz be az oldalra, ott a játéklista tetején van:
http://www.uw.hu/smsaccess.php?user=dox
Ujat nem fogsz látni, mert azok vannak benne, amin a bétán jácottunk:-((
Este pofozkodunk? Hurrá!! Én 18 órára megbeszéltem eruf-al, meg Janó-val, hogy jönnek, a többiek is remélem előkerülnek nyócig!:-))) -
Myron #2523 De máshol nem is lehet neten keresztül csak Nován, nem? -
El Fuego #2522 Tolhatja barki, de aki a neten akarja a Nova szerverein, akarja tolni, annak meg kell vennie. Hozzateszem megeri. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
Chaos Mad #2521 nem igazán pörög a topik...
pedig egy nagyon jo játékrol van szo...
dehát, scak az tolhatja aki megveszi, nemde?
-
El Fuego #2520 Udv!
Na szep. :) Es hol az osszetartas? Paran mar ltoltottek, jatszottak vele, de a linket senki sem adja meg a tobbieknek?
Mas. Gyermekek! Ma este egy ujabb game mondjuk 8-tol? Jo lenne sokan lenni, hogy egy csoportkepet is ossze lehessen hozni. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
pietro #2519 Na, letöltöttem, jácottam, kicsit csalódott vagyok.
Azt hittem, azok a hibák amit láttam csak a béta betegségei, de sajnos a kész játékban is benne vannak. Csak az az érdekes, hogy amit most hibának látok, az a béta elején már müködtek, tehát megcsinálták, csak egyszerüen nem tették bele a kész játékba. Na, ezért vagyok csalodott. -
pietro #2518 Ma este kb. 8 körül vagyok, akinek van kedve, jöjjön és pofozkodunk megint egy marhajót!:-)))
Hogy öszinte legyek - ez a játék úgy kiegészitöstől is simán megéri a 20 rugót, pont az ilyen játékélmény miatt, amiben tegnapelőtt volt részünk:-)) Nem hinném, hogy bármely más MP FPS játék ezt az élményt vissza tudná adni! Én sem vagyok gazdag, mindössze ami jó, arra áldozok, más igényeimtől vonva el a pénzt.
Kb. 10 éve játszok sz.gépen, és ez az első játék, amit eredetiben megvettem, ez már azért jelent valamit!:-))) -
pietro #2517 Hali! Ezt úgy írod, mintha jácottál volna már a full escalationnal....Talán csak nem letötötted valahonnan?
Megadod a cimet? :-))))))))))) -
#2516 nemvan , csak az alap trening viszont ki van egeszitve tank, motorbicikli, egyebekkel -
#2515 Az Escalation-ben is ugyanolyan coop mód van mint az alap JO-ban. Amit viszont én hiányolok, az hogy a bot-ok AI-ja ugyanolyan amőba szintű maradt, és hogy a szövetséges botoknak továbbra sem lehet parancsokat adni. Vagyis a parancsok megvannak, csak nem reagálnak rájuk, mert úgy látszik nem fejlesztették le őket. -
Htjet #2514 Az "Escalation"-ban sincs Single Player mód ? -
El Fuego #2513 Hali!
Akinek megvan a full verzio, estenkent jojjon jatszani. Ma este peldasan jo jatek volt. :) Screenshotok ittlathatok.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
greco #2512 De a kieggel együtt 20. :-( -
El Fuego #2511 Ezzel nem ertek egyett. Egyszer ketszer nem mesz mekibe, vagy nem mesz berugni esetleg ketszer lemondod a szorakozast es maris megvan az ara. 9 rugo nem olyan sok.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
greco #2510 A Joint Operation a gazdagok játéka. -
El Fuego #2509 Legalabb a linket adtad volna.
Amugy tenyleg nem mesz vele sokra, hacsak nem magadban vagy sajat halozaton akarod nyomni. Ugyanolyan vedelme van mint a Typhoon Risingnek, tehat eredeti CD-key nelkul max csak a helyet foglalja a vinyodon ha a neten akarsz jacccodni vele.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
#2508 sokrafogasz menni vele ;) -
#2507 Joint Operations Escalation (c) Vivendi
Group: ELEGANCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2004-11-19
Size: 39x15