Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akadnak klanok.
Olvass bele a topicba a regebbi uzeetek koze, es meglatod.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Olvass bele a topicba a regebbi uzeetek koze, es meglatod.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
Szomorú hír.....
Ha megjelenik a kieg.,valszeg én is megveszem.
Ha megjelenik a kieg.,valszeg én is megveszem.
Nincs crack hozza es a jovoben sem varhato. A kulfoldi cracker csapatok is feladtak sajnos a harcot a J.O.-val szemben.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
nem
Üdv!
Egyébként várható valami crack vagy progi ami megoldaná a nem legális verzióval történõ netes játékot?
Egyébként várható valami crack vagy progi ami megoldaná a nem legális verzióval történõ netes játékot?
Pietrot keresd meg mer õ akar Klánosodni!!!
nekem nincs meg az eredeti, és nem tudok fullal nyomulni!!!
nekem nincs meg az eredeti, és nem tudok fullal nyomulni!!!
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ehhez a játékhoz alakultak már klánok??
Ha ige akkor mondjatok légyszi egy párat ,mert csatlakozni akarok valamelyikhez!!
Ha ige akkor mondjatok légyszi egy párat ,mert csatlakozni akarok valamelyikhez!!

mind1 legyen igazad 😉 magikus ketyered mukodik, es nem onamitas 😉 es most rohanj el es vegyel egy ilyen trendi kis mp3 playert is 😉 csataban joljon 😉 az ellenfellel mp3-at cserelni mondjuk ket tamadas kozott 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Használatakor a teljes fel- és letöltési sávszélesség
EGYSZERRE kihasználható," tehat az amugy asszinkron adsl hirtelen valami szinkron/duplex dologga valik 😉 legalabbis ezt irtad 😉 mtu rol meg csak annyit hogy nem egy csodaszer ami mindenre jo 😉 hanem valami ami ha szarul van allitva akar egyaltalan nem megy a dsl-ed 😉
EGYSZERRE kihasználható," tehat az amugy asszinkron adsl hirtelen valami szinkron/duplex dologga valik 😉 legalabbis ezt irtad 😉 mtu rol meg csak annyit hogy nem egy csodaszer ami mindenre jo 😉 hanem valami ami ha szarul van allitva akar egyaltalan nem megy a dsl-ed 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én igen, ajánlottam is a gpontnak az MSN-t, a Teamspeakot, de neki valamiért ez nem jön össze egyik sem:-( Elnézést mindenkitõl,hogy teleszortuk a forumot, viszont egy jó hir:
sikerült átvinni DCC-n hozzá az én PB könyvtáramat, onnan instalállta, és megszünt a problémája:-)) Ilyenkor ugye vissza kell talpalni a TESCO-ba, ahol a játékot vette, és cserét kérni, mivel hibás a CD-n PB könyvtár.Akkor neki most elméletileg lesz 2 serial száma....
Ha nekem történetesen nem lenne meg a játék, nekiálnék vele alkudni:-))
sikerült átvinni DCC-n hozzá az én PB könyvtáramat, onnan instalállta, és megszünt a problémája:-)) Ilyenkor ugye vissza kell talpalni a TESCO-ba, ahol a játékot vette, és cserét kérni, mivel hibás a CD-n PB könyvtár.Akkor neki most elméletileg lesz 2 serial száma....
Ha nekem történetesen nem lenne meg a játék, nekiálnék vele alkudni:-))
baszki IRC-rõl vagy MSN-rõl hallotatok már? 

God server
az email cimet, mindent töltsd ki, mert levág! A kapcsolatot pontosan, nem modemes, hanem cable!!!!brrrr....
jah gomez vagyok beraktam 2 gigat mi kell ennek meg.
valami felhasználonév ilyen formátumban:
valami
hat ahaljak meg. Beraktam egy filmet de meg mindig nem enged kapcsolodni.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dfe utalom ha bena vagyok
mi van?
megosztás van?
érdekes, nekem nem jött le az a rar file
megosztást is kell csinálnod, elég 1 giga, valami filmet tegyél be,mert csak akkor tutsz csatlakozni
azt toltottem ale amit beirtal. ezt a fileot adta be
kapcsolodas folyamatban azt irja. mar egy ideje😊
magyar nyelvût töltöttél le?
igy megvan?
ok
name: Netkocsma (- Nincs Topic -) (netkocsma.dyndns.org:444)
adress-hez: netkocsma.dyndns.org:444
akkor nyisd meg a kedvenc hub listát
Na, mi van?
de kinos. Eskuszom nem latom. gonndolom mindenki nevet, de en meg nem hasznaltam a dcct. megvan a publikus lista, de ott nem latom a netkocsmat
netkocsmán keress rá TSpietro.tx.hu -ra
netkocsma
Betöltötte a publikus hublistát?
ok fent van
http://soldat.nethely.hu/progik/SoldatDC.zip
mindjárt megy a cim, honnan töltsd le
uh dcc m nincs de megprob aszerezni egyet
Na, akkor punkbaster. Ha van DCC-d, akkor csatlakozz rám, berakom az én PB-met a CD-rõl, és onnan instaláld.
de az mar megtortent😞 mar h leszedtem es ujrafelraktam az egeszet...
Aztán gyere a pofozkodora,kiprobáljuk PB-vel is, akkor kiderül, hogy a pinglimit, vagy a PB a ludas
uninstalálld, aztán uj install
szerintem nem lehet
az benne van a játékban
az benne van a játékban
hol lehet letolteni uj pb t?
Látom kidobott a Foxiról,akkor még mindig a PB-vel van a baj
nem kapcsoltam be a punkbustert, hogy ha azzal van bajod, akkor is be tudj jönni
igen, most inditottam
teamspeakom van, csak a koltozes miatt a mikrofonom eltunt. hol van a magyar pofozkodo? jatekszerver?