Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronaldo07
Én csak a tiédet találtam,de ott gondolom már nincs hely!!

Akadnak klanok. Olvass bele a topicba a regebbi uzeetek koze, es meglatod.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Ronaldo07
Na, vannak klánok??

Szomorú hír.....
Ha megjelenik a kieg.,valszeg én is megveszem.
Nincs crack hozza es a jovoben sem varhato. A kulfoldi cracker csapatok is feladtak sajnos a harcot a J.O.-val szemben.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

nem

Üdv!
Egyébként várható valami crack vagy progi ami megoldaná a nem legális verzióval történõ netes játékot?
Ronaldo07
Én ma vettem meg!!

Pietrot keresd meg mer õ akar Klánosodni!!!
nekem nincs meg az eredeti, és nem tudok fullal nyomulni!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Ronaldo07
Ehhez a játékhoz alakultak már klánok??
Ha ige akkor mondjatok légyszi egy párat ,mert csatlakozni akarok valamelyikhez!!

AnarchoiD

mind1 legyen igazad 😉 magikus ketyered mukodik, es nem onamitas 😉 es most rohanj el es vegyel egy ilyen trendi kis mp3 playert is 😉 csataban joljon 😉 az ellenfellel mp3-at cserelni mondjuk ket tamadas kozott 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
"Használatakor a teljes fel- és letöltési sávszélesség
EGYSZERRE kihasználható," tehat az amugy asszinkron adsl hirtelen valami szinkron/duplex dologga valik 😉 legalabbis ezt irtad 😉 mtu rol meg csak annyit hogy nem egy csodaszer ami mindenre jo 😉 hanem valami ami ha szarul van allitva akar egyaltalan nem megy a dsl-ed 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Én igen, ajánlottam is a gpontnak az MSN-t, a Teamspeakot, de neki valamiért ez nem jön össze egyik sem:-( Elnézést mindenkitõl,hogy teleszortuk a forumot, viszont egy jó hir:
sikerült átvinni DCC-n hozzá az én PB könyvtáramat, onnan instalállta, és megszünt a problémája:-)) Ilyenkor ugye vissza kell talpalni a TESCO-ba, ahol a játékot vette, és cserét kérni, mivel hibás a CD-n PB könyvtár.Akkor neki most elméletileg lesz 2 serial száma....
Ha nekem történetesen nem lenne meg a játék, nekiálnék vele alkudni:-))
baszki IRC-rõl vagy MSN-rõl hallotatok már?

God server
az email cimet, mindent töltsd ki, mert levág! A kapcsolatot pontosan, nem modemes, hanem cable!!!!brrrr....
jah gomez vagyok beraktam 2 gigat mi kell ennek meg.
valami felhasználonév ilyen formátumban:
valami
hat ahaljak meg. Beraktam egy filmet de meg mindig nem enged kapcsolodni.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dfe utalom ha bena vagyok
mi van?
megosztás van?
érdekes, nekem nem jött le az a rar file
megosztást is kell csinálnod, elég 1 giga, valami filmet tegyél be,mert csak akkor tutsz csatlakozni
azt toltottem ale amit beirtal. ezt a fileot adta be
kapcsolodas folyamatban azt irja. mar egy ideje😊
magyar nyelvût töltöttél le?
igy megvan?
ok
name: Netkocsma (- Nincs Topic -) (netkocsma.dyndns.org:444)
adress-hez: netkocsma.dyndns.org:444
akkor nyisd meg a kedvenc hub listát
Na, mi van?
de kinos. Eskuszom nem latom. gonndolom mindenki nevet, de en meg nem hasznaltam a dcct. megvan a publikus lista, de ott nem latom a netkocsmat
netkocsmán keress rá TSpietro.tx.hu -ra
netkocsma
Betöltötte a publikus hublistát?
ok fent van
http://soldat.nethely.hu/progik/SoldatDC.zip
mindjárt megy a cim, honnan töltsd le
uh dcc m nincs de megprob aszerezni egyet
Na, akkor punkbaster. Ha van DCC-d, akkor csatlakozz rám, berakom az én PB-met a CD-rõl, és onnan instaláld.
de az mar megtortent😞 mar h leszedtem es ujrafelraktam az egeszet...
Aztán gyere a pofozkodora,kiprobáljuk PB-vel is, akkor kiderül, hogy a pinglimit, vagy a PB a ludas
uninstalálld, aztán uj install
szerintem nem lehet
az benne van a játékban
hol lehet letolteni uj pb t?

Látom kidobott a Foxiról,akkor még mindig a PB-vel van a baj
nem kapcsoltam be a punkbustert, hogy ha azzal van bajod, akkor is be tudj jönni
igen, most inditottam
teamspeakom van, csak a koltozes miatt a mikrofonom eltunt. hol van a magyar pofozkodo? jatekszerver?