Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyi! Gyere most a MAGYAR POFOZKODO-ra, és megnézzük, mi a baj. TeamSpeakod van? Ha igen, akkor a : pietro.tx.hu -n vagyok most elérhetõ, ott élöben tudunk beszélni.

Szerintem külön upragelni nem lehet, ha van hozzá, az jön a rendes játékhoz valókkal.Én azt csinálnám , hogy CD berak, és install PunkBuster. Hátha az a baj, hogy a Punkbuster könyvtárban valamelyik file sérült, egy reinstall nem árthat.
Ezt azért mondom, mert nekem az elsõ installnál amikor felraktam a gamét, kérdezte, hogy felrakja -e a PB-t is, leokéztam, és amikor a játékot inditottam, nem volt ott.Akkor én így csináltam, és azóta jó.

Amikor becsatlakozol egy szerverre, ha megfigyeled, egy kicsit sárga szinû lesz az egyébként jó kapcsolatnál mindig zöld szinû kör a bal felsõ sarokban.Na, ilyenkor ellenörzi a PunkBuster a te játékodat, hogy trailerrel, vagy cheattal inditottad.Ha igen, rögtön kivág.
Na, mit mondassz? Volt cheat? :-)))

Namost, kedves Anarch tájékoztass engem lécci-a tudatlant, hogy ennek mi köze van a hardver képességeihez?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Vagy csak kifogtal egy "lagosabb" idoszakot a szerveren.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
lassú nektek is vagy csak a tüzfalam baszakszik?
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
Nem gpont-nak volt problemaja az enumerating sessinnal, hanem angellonak. Arra valaszoltam. #2349
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

:-
FIGYELEM! A cFos kizálólag DSL-hez és ISDN-hez használható! (Az ADSL is DSL kapcsolat.)
Az átlagos netkapcsolatok nagy problémája a feltöltés miatti lassulás. A cFos egy olyan
csatlakoztató program, mely optimalizáltabb netet nyújt a Windows-ban találhatónál (ezt
fõképp az MTU optimalizálásával éri el). Használatakor a teljes fel- és letöltési sávszélesség
EGYSZERRE kihasználható, tehát mindkét irányban elérhetõ a maximum, lassulás nélkül!
Van benne egy olyan sor, hogy : minping = 0
itt az érték a nulla.
alatta nemsokkal: maxping = 1500
ha ezek így állnak, akkor nem igazán lehet probléma, legalább is nálam így müködik. Ha a szerveren ahova csatlakozni akarsz, a maxping alacsonyra van állitva, az még leget gond, de ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni.Egy normál ADSL sebeséggel már fel kell hogy engedjen, mert az a ping már elég jó.persze lehet, hogy valamilyen program fogja a sévszélességedet, és ezért 1500 felett van a pinged.Ha van DCC-d, jelezd, tõlem tudsz mindenféle kémprogrameltávolitót-ADSL sebesség stabilizálót letölteni.

mert nem kapcsolodik a szerverekhez
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Masnak is van ilyen???

argo a film

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://soldat.nethely.hu/rmdc.htm
Ehun van e a cím, innen tõcsd le, oszt jóvan!

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

ennek az a haszna, hogy az ellenség elkezdi lõni a jármûvet, így megmutatva magát, hogy hol vannak(honnan tüzelnek) és a társaim meg tudnak tisztogatni. Ennek általában bázisfoglalás a vége, csak én nem élem mindig túl:-)))