Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háát, két perc jáccodás utánn már nem az vág ki, az tuti
Figyi! Gyere most a MAGYAR POFOZKODO-ra, és megnézzük, mi a baj. TeamSpeakod van? Ha igen, akkor a : pietro.tx.hu -n vagyok most elérhetõ, ott élöben tudunk beszélni.
ujra felraktam a punkbustert segitett! azert nincs felhotlen orom, mert kb 2 perc jatek utan ujra megszakad a kapcsolat. gondolom ez mmar nem a punkbuster miatt??!
1.0-ás verzió, ami az enyémen van, nem hiszem, hogy frissitve lett.
Azért gondolom, hogy azt kellene ujra feltenni, mert az, hogy azokról a szerverekrõl vág ki, ahol be van kapcsolva, azt jelzi, hogy azzal van a bibi.
Ok, de olyan egyértelmünek tünt..,bocsi.Akkor szerintem installáld újra csak a punkbustert,nem az egész játékot.
Szerintem külön upragelni nem lehet, ha van hozzá, az jön a rendes játékhoz valókkal.Én azt csinálnám , hogy CD berak, és install PunkBuster. Hátha az a baj, hogy a Punkbuster könyvtárban valamelyik file sérült, egy reinstall nem árthat.
Ezt azért mondom, mert nekem az elsõ installnál amikor felraktam a gamét, kérdezte, hogy felrakja -e a PB-t is, leokéztam, és amikor a játékot inditottam, nem volt ott.Akkor én így csináltam, és azóta jó.
1 nem cheatolok. ELetem elso jogtuiszta jateka. Nem kockaztatom h kidobnak. Mas nem okozhatja ezt? (szerinted a forumon megvitatnam h a csit miatt kidobnak az miart van????) meg nem 15eves vagyok huh pont 12 vel tobb szal nem a csit erdekel... amugy havi 17 et fizetek erte es kabelnet. egyeb otlet? punkbustert lehet updateolni? mar h az enyemet ami a gepen van. vagy mit csinaljak??? mar egyszer leszedtem a gamet pont emiatt es ujra fel is raktam.
Már megint félreirtam.....upsz!:-)))
Szerintem megvan a válasz.Azokról a szerverekrõl esik ki, ahol a PunkBuster be van kapcsolva.Szerinted?.....:-))
Még egy kérdés. Az 1024/512Kbs - es netedet honnan szerezted? Mennyit fizetsz érte? Van még belõle?
Hali gpont! Amit Te írsz, az a PunkBuster, és ha csak azokról a szerverekrõl vág ki, ahol az be van jelölve, nos, akkor szerintem az lesz a legjobb, ha kikapcsolod a trailert, vagy nem használsz cheatot, ugyanis a PunkBuster arra hivatott, hogy ellenõrízze, tisztán játszol-e?
Amikor becsatlakozol egy szerverre, ha megfigyeled, egy kicsit sárga szinû lesz az egyébként jó kapcsolatnál mindig zöld szinû kör a bal felsõ sarokban.Na, ilyenkor ellenörzi a PunkBuster a te játékodat, hogy trailerrel, vagy cheattal inditottad.Ha igen, rögtön kivág.
Na, mit mondassz? Volt cheat? :-)))
Huh! Hát az a baj h nem feltetlenul a pingel van a baj. Ugyanis a pingek megha ki is dob a szerver nem rosszak am... Nekem amugy 1 mega le, es 512 fel kapcsolatom van. GOndolom elegendonek kell lennie. A tuzfal kikapcsolva ha jatszom, szal nem ertem. AZok a szerverek nem dobnak ki csak(es lehet h ez a lenyeg) aminel nincs a jatek soroknal az a kek ize. VAn hogy milyen orszagbol van(zaszlo) meg van nevezve roviditessel, ott a ping meg aszerver neve. Es ott a 3. vagy a 4. jeloles(valami kek ize) az oszlop tetejen PB felirattal szal ha az be van jelolve akkor kidob. A punkbasterem be van kapcsolva tehat nem ertem mi akkor az a sor
A cFos olyan DSL driver windows alá amivel elkerülhetö az a TCP/IP protokollból következö kellemetlenség, hogy nagy feltöltésnél a letöltési sebesség erösen lecsökken. Röviden mi is ez: Minden bejövö adatcsomag generál egy visszajelzö(ACK) adatcsomagot, amit vissza kell juttatni a partnernek. Ez a te részedröl feltöltés. Ha viszont a feltöltési sávod teljesen kihasznált, akkor ezen csomagok nem jutnak vissza kellö idöben a partneredhez. Ö erre ezt úgy veszi, hogy nem érkeztek meg hozzád az adatok, ezért alacsonyabb sebességre kapcsol, és újra elküldi ugyanazt a csomagot. Itt beindul az ördögi kör, és belassul a letöltésed. De itt lép be a cFos, ami utat biztosít ezen visszaigazolás csomagoknak. Tehát semmi "varázslat" nincs benne.

Namost, kedves Anarch tájékoztass engem lécci-a tudatlant, hogy ennek mi köze van a hardver képességeihez?
AnarchoiD
ez tokjo softwares megoldas arra amit a hw nemtud 😉 nincs proggid ami a pIII -ambol sun 15k -t csinal ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nekem sem lassu, pedig 3 tuzfal mogott vagyok. Egy hardveres a routeremben, egy NIS 2004 es az Service Pack 2 tuzfala. Milyen hozzaferesed van es nem fut e valami process a hatterben? Ennek kideritesere ajanlom a winpatrol progit. www.winpatrol.com
Vagy csak kifogtal egy "lagosabb" idoszakot a szerveren.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

Kerio tüzfalon keresztül játszom, és azzal semmi gond nincs.
angello
ok de közben babráltam a tüzfallal és megjavult viszont nagyon
lassú nektek is vagy csak a tüzfalam baszakszik?

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Bocsi, igazad van, én voltam figyelmetlen.
Hali pietro!

Nem gpont-nak volt problemaja az enumerating sessinnal, hanem angellonak. Arra valaszoltam. #2349

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Hali gpont! szerintem a bejelölt PB nem pingblok, hanem PankBaster!
Hali El! gpont azt írja, hogy az összes szerver kidobálja, elég valoszinûtlen, hogy az összes host szerver elötti router rosszul rosszul van konfigolva, de ha így lenne, akkor mi sem tudnánk csatlakozni, nemde?
Enumerating sessionnal akkor dob vissza, ha a host elotti router nem jol van beallitva. Reszletek a Nova Inside forumaban valahol. Egyszer ott is felmerul mar eme problema es ott volt a megoldas kulcsa. Tehat ez altalaban a host feloli hiba, nem nalad kell keresni az okat.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

pl. ez a progi segíthet rajtad.
:-
FIGYELEM! A cFos kizálólag DSL-hez és ISDN-hez használható! (Az ADSL is DSL kapcsolat.)

Az átlagos netkapcsolatok nagy problémája a feltöltés miatti lassulás. A cFos egy olyan
csatlakoztató program, mely optimalizáltabb netet nyújt a Windows-ban találhatónál (ezt
fõképp az MTU optimalizálásával éri el). Használatakor a teljes fel- és letöltési sávszélesség
EGYSZERRE kihasználható, tehát mindkét irányban elérhetõ a maximum, lassulás nélkül!
Hali gpont! Nyisd meg a totl kommanderban a "game.cfg" filet F4-el, szerkesztésre.
Van benne egy olyan sor, hogy : minping = 0
itt az érték a nulla.
alatta nemsokkal: maxping = 1500
ha ezek így állnak, akkor nem igazán lehet probléma, legalább is nálam így müködik. Ha a szerveren ahova csatlakozni akarsz, a maxping alacsonyra van állitva, az még leget gond, de ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni.Egy normál ADSL sebeséggel már fel kell hogy engedjen, mert az a ping már elég jó.persze lehet, hogy valamilyen program fogja a sévszélességedet, és ezért 1500 felett van a pinged.Ha van DCC-d, jelezd, tõlem tudsz mindenféle kémprogrameltávolitót-ADSL sebesség stabilizálót letölteni.
jo ha rájöttél, engem meg most vagy egy oráig nem engedett be, mindig ujra kelett irnom a login infomat, de akkor se. Most sikerült. Mi a franc lehet?
azt hiszem rajottem miert dobnak le konstans a szerverek. Azert mert ha be van jelolve a szerveren a pb (ping block) akkor ledob. bar nem ertem miert mert eleg gyors netem van. Erre magamtol jottem ra, de lehet h nem igaz. Azert irtam le mert ha massal is tortenne ilyen akkor ne torje szet a billentyujet ahogy azt en tettem.
pietro! egyreszt koszi, megproba majd megkeresni msn en, de . A foxi fighters is ugyanugy kidob azonnal. Nem tom mi lehet a gond, mert nem lassu a netem. SOt kifejezetten gyors. Tehat talan ping problema nem lehet. Nem ertem. ROhadtul nem.
Bizonyos szerverek csinálnak ilyesmit, de mivel én szinte mindig egy szerveren jáccom, így nem tapasztalom ezt a problémát.Probálkozz a Foxi Fighters Mem-en, ott nincs ilyen gond, minden faxni nélkül lehet csatlakozni,de már priviben is írtam neked, hogy MSN-en keress meg esténként, ha gondod van, és megprobáljuk megoldani.Tudod: Ha valamit nem tudsz, szólj nyugodtan, majd megkérdezünk valakit:-)))
angello
Enumerating Session -t ír ki a demo az mit jelent?
mert nem kapcsolodik a szerverekhez

Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

csö magyar server már nincs de vab német angol jo demo server:demot inenn

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Tibor
van olyan magyar szerver amelyik demos pályát üzemeltet?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
a demot honnan lehet letölteni?

Rogton adodik egy masik, egyben utolso kerdeskem. Ha felcsatlakozom egy jatekra, akkor a legtobbszor a szerver kidob 1 masodperc utan, illetve ha nem is rogton de kis ido mulva biztosan. Nem ertem miert. GOndolom kickelni nem kickel mert meg semmit nem csinaltam, es nem is ir semmi hibauzenetet, csak a "loading menus" feliratot latom jatekóon belul. Tehat nem kifagyok, hanem mintha kickelve lennek.
Masnak is van ilyen???argo a film
Koszonom a punkbuster helpet. vegig a szemem elott volt,. de nem tudtam mi az. ehe.
Ez meg a tegnap esti pofozkodás eredménye:-))))
AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ez meg itt egy sokkal jobb DCC, meg magyar, meg izé...

http://soldat.nethely.hu/rmdc.htm
http://bcdc.webhop.org/

Ehun van e a cím, innen tõcsd le, oszt jóvan!
Tibor
mi a dcc címe?

Tibor
internetrõl?

Basszus, ez mi? Sorozatlövõ lett az expolerem?
Ja!! A játékot!Aha! Azt külömbözõ illegális Warez oldalakról,DCC-rõl, kicsi költséggel(emeltdíjas SMS, áramszámla,ADSL havidíj)vagy külömbözõ bevásárlóközpontokból nagyobb költséggel, de ezzel már tudsz a neten is jáccani!:-)
Ja!! A játékot!Aha! Azt külömbözõ illegális Warez oldalakról,DCC-rõl, kicsi költséggel(emeltdíjas SMS, áramszámla,ADSL havidíj)vagy külömbözõ bevásárlóközpontokból nagyobb költséggel, de ezzel már tudsz a neten is jáccani!:-)
Igen ,de ezt már fejlesztettem, mert ha sikerül jól ugrani, akkor beszaladok a bázisra amíg kint lövik egymást, én aki bent van azt bántom, aztán "FF pietro.tx.hu PSP taken" Yeahhh!!!!:-)))
Tibor
a játékot?

Micsodát??Nekem is kell!!!
Tibor
honnan lehet letölteni?

Ezek szerint te vagy a "nyul a mezon", azaz a csali. Igy mar ertheto es derek dolog.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Hali El! AZ,hogy sokat halok, a harcmodoromnak köszönhetõ, de megvan az eredménye, mert ezzel segítem a többiek dolgát:-)) Van egy-két okos spiner, meg rifleman, akik ellopakodnak az ellenséges bázis közelébe, és lesnek.De természetesen az ellenségtõl is vannak egy páran, akik szintén hasalnak.Én meg eljátszom az "ugraszd ki a nyulat a bokorból" mutatványomat:-))Az úgy néz ki, hogy valami gyors jármûvel (jeep, vagy az a kétéltû kis izé) teljes sebességgel nekihajtok a bázisnak, és mielõtt odaér, leugrok.Ez nem mindig sikerül, ilyenkor van a gyors halál:-))A vear azt mondta, egszer látta hogy jön egy jeep, ahogy jött, abból tudta, az csak én lehetek:-))
ennek az a haszna, hogy az ellenség elkezdi lõni a jármûvet, így megmutatva magát, hogy hol vannak(honnan tüzelnek) és a társaim meg tudnak tisztogatni. Ennek általában bázisfoglalás a vége, csak én nem élem mindig túl:-)))