3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    Hat nem tudom mire alapoztak, hisz joforman nem latok uj magyar arcot a szervereken. Ugyanazzal a max kb 10 emberrel futok ossze allandoan.
    Szerintem osszesitettek az eladasi listakat az ooszes tobbi europan kivuli Media Marktal. Vagy nagyon szar a forgalma az MM-nek, hogy eme par jatekos mar a 9.-helyre felhuzta a JO-t. Bar megjegyzem en pl nem itt vettem meg ahogy meg par mas ember sem, igy...

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • vear
    Van remény, hogy számos harcostársat szerzünk a közeljövőben. A media-markt PC game eladási TOP 10 listáján a JO a 9-edik!

http://www.mediamarkt.hu/charts/game.html

És ami még érdekes, hogy rajta kívül multiplayer FPS csak egy van még a listán.
  • pietro
    Hali! Nem bug, hanem átálították. Ahogy megkaptuk ajándékként az Escalationban kifejlesztett jármű 3D nézetet,(ami szerintem nagyot dobott a harc közbeni jármühasználat fomtosságán, + a felderítésnél is nagyon hasznos), úgy el is vettek pár dolgot, pl. riflemantól az AT4-et (jön egy páncélos, akkor bujok el, mert így már kilőni nem tudom), vagy pl. a Te problémádat, a távcső fokuszálhatoságát.Én rifleman vagyok, ezért kevésbé zavar, de elhiszem, hogy bosszantó lehet, majd megszokod.Igaza van El Fuegó-nak, ezentúl olyan távolságot kell keresni a spinernek, ahonnan reálisan tud még lőni, de nincs túl közel. Mindent összevetve, az alapjáték már nagyon kész van (és nagyon ott van!:-) Az Escalation beta most upragelt megint, ha azt, ahogy most áll lemezre égetik (márpedig pár nap, és teszik:-)
    akkor az is nagyon jó lesz! Ezek a változások kicsit átformálják a csapattaktikát, de ahogy az elején megszoktuk azt is, hogy pl. a BTR80 -ból a vezető nem látta, ha melette ment el az ellenség, majd megszokjuk ezt is. Jó játékot mindenkinek!
  • El Fuego
    Udv a nepnek.

Egyreszt ma este 8-kor jovok, lesz mikrofon is! :)) legalabbis 90%

Ami a bugot illeti. Nos igaz nehezebb lett, de ez igy van jol. Miert baj az, ha nehezebb? Engem is zavart, mert vegul is par eve az elso resz ( Delta Force ) ota sniperkent nyomom a jatekot, de meg lehet szokni. Arrol nem is beszelve, hogy a sniperfegyvereken sem bagyon van allithato zoom. :) Szereny velemenyem szerint ez egy realizmusra kihegyezett jatek, nem hentelesre. Ez utobbira ott a Quake es tarsai.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • vear
    Megünnepelendő hogy még két embernek megvan a full JO , hétfő este 8-ra összehozhatnánk egy közös játékot . TS szerver lehet a pietro.tx.hu, vagy a tss.thomi.hu "Joint Operations Official" room-ja.
  • baga
    köszi az infot. Viszont az még nem világos, hogy ha én most délután updatel-tem, miért rossz még mindig ez a zoom funkció?!Hol az a fránya javitás ami végre számomra is játszhatóvá teszi a gamet?messengeren megkerestelek Vear de még nem voltál online.léci majd ha leszel ako beszélgessünk evvel kapcsolatban is.
    Thx
  • vear
    Hehe, nem bug. A legfrisebb update-ben megszüntették a sniper zoom-ot. Sokan panaszkodnak. A nova állítólag elindított pre-update szervereket is, amelyiken a legfrisebb update előtti verzióval lehet játszani. Baga, ha van kedved csapatban játszani keress meg MSN-en: [email protected]
    vagy csekkolj rá pietro TS-ére: pietro.tx.hu
  • baga
    Sziasztok!

eredetiben van meg a game, és van egy olyan problémám, hogy updateltem a gamet, a játékban müködik csak lett egy számomra nagyon zavaró BUG, mégpedig a sniper karakter amikor távcsövel néz nem tudok az egér scroljával (és semmilyen más lehetöséggel) zoomolni. Kérdezném, hogy esetleg találkozott más is evvel a hibával vagy csak még nálam fordult elő?A game újra lett telepítve, és update nélkül még jó amint frissitek már nem mükszik.:(
    Észrevételekt előre is köszi
  • El Fuego
    Hozzateszem, hogy az Escalation kiegeszito ara is 9990.-
    Az Ecobitnal mar beszerezheto a honlapjuk szerint

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Myron
    nincs hát de faszomnak sincs 10k ja
  • vear
    Nem szünnek meg az alapjáték szerverek. Meg privát szerverek is vannak.
    Coop pályát el tudsz magad is indítani, ekkor olyan mintha single-player lenne.
    Még egy újdonság az Escalation-ben hogy MOD-olható lesz. Már készül is egy reality MOD hozzá.
    Magyar szerver kezdeményezés volt, de ahogy látom abba is maradt. Nem tudom elhinni, hogy ezt a boltokban bárhol megvehető játékot alig játszák magyarországon. Persze az ára még mindíg 10KFt, de szerintem multiplayer FPS-ben nincs riválisa.
  • grebber
    Bárcsak lennének,de ha a simában nemvolt kétlen hogy ebben lenne.
  • Myron
    Vagy lehet hogy leesik de megszűnnek az alapjátékok, és akkor szopás van. Lehet hogy NowaWorld-re csak a kiegészítős játékokat enfedi majd fel.
  • AndrewCB
    Van állandó magyar szerver?

Mert gondolom, ha kijön a kiegészítő hozzá, akkor leesik az alapjáték ára. És ha van állandó magyar szerver akkor Én lehet, h megveszem.
  • hykao #2492
    Ebben vajon lesznek már egyjátékos küldetések, vagy marad a "csak multi"?
  • grebber
    Joint Ops: Escalation GOLD!

[2004-11-03 @ 20:07 - sHadeS]

A NovaLogic jószántából kerül most ez a hír ki. Elkészült ugyanis a Joint Operations: Typhoon Rising nevű gáma kiegészítője, Escalation alcímmel. A korong többek között 25 új pályát, új co-op módot, és még egy csomó érdekességet tartalmaz. Megjelenés: november tizenhetedike! Addig meg csak kihúzzuk valahogy a többi "novemberi" nagyágyúval.

info:Gamestar

Kár hogy nincs benne singleplayer és hogy nem lehet tört szervert csinálni,pedig fasza game ez.
  • pietro
    Hahóó! Na mi van? Mindenkit lelőttek az indonézek???
  • vear
    szevasztok. na, sikerült kipróbálnom a JO Escalation Betát. ez egy egészen más játék mint az eredeti JO. tank rulez. apacs rulez. csak egyenlore ne próbáljatok tankkal helikoptert loni, mert nem sebzi, kicsit bugos... mekkora tankcsaták lesznek ebben a játékban, oldalanként 20-30 tankkal...
  • AnarchoiD
    nekem is valaszoltak, most talaltam meg a junkmailjaim kozott .. ;)
  • El Fuego
    Igen lejott. Tegnap este ki is probaltam. Kicsit bugos meg, de ha keszen lesz, iszonyat nagy jatek lesz. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
    http://joh.uw.hu/pics/flame2.jpg
  • pietro
    Na, mi a helyzet?Lejött már? A vear is megkapta, csak neki most nincs ideje:-((
  • pietro
    4 szerver van, jelenleg 281 játékos. A 4-ből 2 timeqout, a másik 2-nek 240-271 a pingje, mind a 4 amerikai.Nekünk ez nagyon lagos lesz.Még rengeteg a hiba, az egyi ka kocsit nem tudja vezetni, a másiknak kifogyhatatlan lőszere van, engem kipuntol mert cheatolok, pedig nincs is benne a punkbuster:-))
    De piszok jók, ámbár a rifleman fegyverek közül az újaknak nagyon nagy a szórása, nem lehet vele célozni, de van pl. egy repülő, aminek a gannerja alol van, és teljesen körbefordul, ájulat! Motorozni meg egyenesen élvezet, repültem egy domb tetejéről vagy 30 métert, de kerékre érkeztem:-))) A GTA ezért már "örült mutatvány bonuszt" adott volna:-)))
  • El Fuego
    En most huzom le, de nagyon lassan jon. :( Viszont legkesobb holnap rakucorodom az anyagra es le sem jovok a szerverekrol. :) Iszonyat varom a harci helikoptereket es a harckocsikat is kiprobalnam. :) De mar csak par ora addig es... :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    Vazze,engem mindig kivág a szerver, pedig olyan jót motoroztam!!!:-)) yeahhhh!!!!!! 240-es ping, lagol mint álat, de marha jóóóóó!!!!
  • El Fuego
    Az enyemet is. :) Kuldtek a license key-t es a letolteshez a linket. Es mar most latszik, hogy ugyanaz a cd key megoldas lesz mint a full JO-nal, ugyhogy abbol sem megy majd a warez megoldas. Pietro majd egyeztessunk MSN-en, hogy mikor hol es nyuzzuk egy serveren. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • pietro
    YES!YES!Elfogadta a Novalogic a jelentkezésemet as bétatesztre, most kaptam meg a serialszámot, meg hogy honnan lehet letölteni!! Yeeaaahhh!!!:-)))
  • grebber
    Mért a warezessel lehet multizni??
  • greco
    Szerintetek a warezolt kiegészítő menni fog az eredeti jointal?Vagy azt is meg kell venni eredetiben?
  • grebber
    A motros kép nagyon cool.Ha lenne tört multi jó lenne.
  • El Fuego
    JO:Escalation screenshotok a honlapunkon!!!!

Hat uberkiraly lesz a JO: Escalation kiegeszito. Motor, M1-es harckocsi, MI-28-as helikopter a pelda kedveert, vagy fegyverek teren MP7, G-36, MK23, stb.... Shotok a honlapunkon lathatok a kiegeszitesbol. Ezen tul meg 25 uj multiplayer palyak, valamint ujabb, realisztikusabb jatekos sebzodesi modellek.

Izelito:

A tobbi kep a honlapunkon.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • lakigyu
    láttam honlapotok meg klánotok is van.Hányan vagytok akik ezen a gamen toljátok rendszeresen
  • lakigyu
    radionet
  • El Fuego
    64 egy kicsit sovany. Milyen eleresed van? Telefonvonalon keresztul? Jatszani megprobalhatsz, de ne csodalkozz ha laggolsz majd. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • lakigyu
    64 kit/s nem lesz egy kicsit kevés a játékhoz
  • El Fuego
    Konkretabban milyen info erdekelne? Nagyresze itt van a forumon, csak olvasd vissza az uzeneteket, azokon tul meg konkretizald a kerdesedet, igyexunk valaszolni. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • lakigyu
    engem minden info érdekelne mert még csak most lett kész a netem
  • lachun
    Sok sikert akkor és a sok hibát zuditsátok a nyakukba :DDDD
  • lachun
    Sajnos nekem nincs ennyi időm pedig nyomnám biz a:DDD
  • El Fuego
    Nem nyomom meg a betat, en is most delelott regisztraltam be magam. Aztan majd csak dobnak egy mailt, vagy valamit. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Krinyo
    te nyomod már a bétát?
    Kiváncsi lennék a véleményekre