Joint Operations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

láttam honlapotok meg klánotok is van.Hányan vagytok akik ezen a gamen toljátok rendszeresen
radionet
64 egy kicsit sovany. Milyen eleresed van? Telefonvonalon keresztul? Jatszani megprobalhatsz, de ne csodalkozz ha laggolsz majd. 😊

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]

64 kit/s nem lesz egy kicsit kevés a játékhoz
Konkretabban milyen info erdekelne? Nagyresze itt van a forumon, csak olvasd vissza az uzeneteket, azokon tul meg konkretizald a kerdesedet, igyexunk valaszolni. 😊

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

engem minden info érdekelne mert még csak most lett kész a netem
Sok sikert akkor és a sok hibát zuditsátok a nyakukba 😄DDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Sajnos nekem nincs ennyi idõm pedig nyomnám biz a😄DD

Nem nyomom meg a betat, en is most delelott regisztraltam be magam. Aztan majd csak dobnak egy mailt, vagy valamit. 😊

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Krinyo
te nyomod már a bétát?
Kiváncsi lennék a véleményekre

Várd a mailét majd harcolj

Krinyo
feliratkoztam a bétára...és most?

na tényleg bocs azt hittem nem olvastad!!

Krinyo

dehát mindent le irt még jelenkezõ ivet is rakot be én lamar hõhõõ!!

Krinyo
bazzeg ne legyémá
el fuegora kérdeztem, a béta tesztre

ako mire??

Krinyo
pontosan mik lesznek a kiegben?
tank, SAM luncher?

Finom lesz az is mondjuk nem nagy kunszt át skinezni a vietnámra de hajrá😊)
ww2 modot pedig Nova igérte de szerintem elvettték eggyenlöre de nem baj!!!

Krinyo
de én nem arra kérdeztem

Joint Operations Hungary

Oktober kozepen jon ki a kuldeteslemez, bar a novalogicot ismerve lehet szamolni csuszassal. Ez most csak a betatesztelesre valo jelentkezes. 😊 A WW2-modrol csak forumokon talalgatas szinten olvastam, hivatalos novalogic forumon nem talalkoztam vele. Meg egy masik modrol tudok, ami Vietnamot dolgozza fel. Shotokat mar lattam a jatekbol, de meg az sincs kesz es egy novatol fuggetlen csapat kesziti. A nova-inside-on van rola hir.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Én arra értettem hogy azért BF42 killer mert 150en nyomják már a bf ben meg 32 talán tudja nyomni egy erõmüvel😊))

Krinyo
igen? 😄
nem október közepétõl?

Viszont igértek egy gyári ww2 es modot is , mikor jönn mert 150 fövel az is állat nagy csata lenne!!!!

Kirnyo ez már megy!!!

Krinyo
és ez mikó?

"... BF1942 Killer is here..."

Joint Operations Hungary

JO: Escalation Beta test sign-up begun

Calling all Joint Operations owners!

Want a sneak peak at what's going to be in Joint Ops: Escalation? Sign up NOW to take part in the confidential Joint Ops: Escalation Beta Test!

Click here to sign up!

(You must have a Joint Operations key on your account in order to sign up)

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Hali gpont! amióta beállítottuk a játékodat, jól eltüntél.....Talán fogjul ejtettek az indonézek??
egy kérdésem lenne: melyik szolgáltatónál van a kábelneted?
Krinyo

Joint Operation Hungary

Amint elmegyek megvenni a FULL gamet a szerver szamara, indulhat. A vas mar bent van a szolgaltatonal, igy csak ez az egy akadaly van mar csak. 😊 Valoszinu ho elejen, fizu utan inditjuk el.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Krinyo
Mikor lesz szerver?

Krinyo
a kiegben lesz

Ejtõernyõ van a játékban ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

THX.Én már nagyon várom!
Krinyo
november asszem.
De elég komoly újdonságok lesznek benne

A kieg. mikorra várható???
AnarchoiD
van szerver binaris JO -bol ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Igen, csak a full verzioval lehet nyomulni, attil ameg nem felek, hogy kevesen leszunk. 😊 Mert kulfold fele is nyitott lesz a szerver, igaz nem akkora savszelesseggel mint a magyarok fele. Belfodre 10 Mbit.... 😊)))))
Tenyleg csak annyi kell, hogy megvegyek meg egy full JO-t a szerverre es mar telepithetem is. 😊

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Joint Operations Hungary

Krinyo

Kaszi46
csak eredetivel lehet majd csatlakozni? emrt akkor nem lesztek valami sokanD:

*Posse*T.W.D*

Na kerem, a vas mar osszeallt es le lett teve a szolgaltatonal!!!!!! Mar csak az adminisztracio van hatra, es hogy beszerezzunk egy full JO-t!!!
Aztan mehet a harc az elso magyar full non-stop JO szerveren! Remeljuk max 2 heten belul szalad!

Ronaldo: tagsaggal kapcsolatban a forumunkon erdeklodj.

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Ezzel is úgy vagyok, mit a coca-cola sétálopalacckal. Elõször nem tudtam, mi az, de mivel minden reklámban az volt, meg mindenki mondta, hogy az milyen jó, háát, azóta én is minden délutánn leviszem 2-tõl 4-ig sétánli a félliteres kolásüvegemet, biztos jót tesz neki. (a kutyának jót tesz)
Háát, én nem vágom eztet, csak találtam a neten, DCC-sek használják, én is kiprobáltam, és tényleg nem lassul be a letöltésem ha 6-an töltenek le rólam akkor sem, de nem értek hozzá, csak beidéztem az ismertetöjét.Te biztos vágod, ezért nem tudok mit mondani, de azért ha ezt használom, attól ugye nem fogják a virusok szétrágni a hardweremet??:-))))
Jól benéztem, mi?:-))))))))))))
Ronaldo07
Én szívesen lennék a klánod tagja,mert általában elérhetõ vagyok és az eredeti verziója a játéknak megvan!!

Na mar en is megijedtem ettol a 49 fotol hirtelen.

Elmeleti sikon vagyunk, illetve hogy helyesbitsek gyakorlatilag is letezunk, csak pangunk, lustulunk ezerrel.
Sajnos kevesek birtokoljak a full verziot, igy egyenlore hanyatott a sorsa a magyar full JO klanoknak. Talan ha kijon a hivatalos kiegeszites, valtozik a helyzet es akik eddig gondolkodtak a megvasarlasan a jateknak, belevagnak es megveszik. 😉

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

"Klán már van, az EL Fuegoé, 49 tagot számlál..."

az az oldaon regelt userek száma 😄

Szia Laci! Ez így nem teljesen igaz, mert én nem klánosodni akarok, mindösze csapatban játszani, az egészen más élmény miatt. Az én ambicióim csak odáig terjednek, hogy egy 3-4 fõ magyart szerettem volna öszehozni, akik a TeamSpeak segítségét használva együtt játszanak külömbözõ szervereken, egymást segítve. Az itt lévõk közül egyedül a vear (ámbár nem is tudom, hogy itt is van-e) kapott rá az izére, vele rendszeresen közösen játszunk.
Klán már van, az EL Fuegoé, 49 tagot számlál, azt hiszem, én is tag vagyok, de klántársaimmal még nem sikerült egy közös játékban sem résztvenni, egy TS beszélgetést sem megejteni. Tehát van klán - egyenlõre elméleti szinten.
Én egy német klán tagja (is)lettem idõközben, mivel 14 fõs klán, minden este 5-6-7 tag fent van, TS-en kordinálva játszunk, rendszeresen van klántréning. A vear is velünk szokott játszani, bevették tiszteletbeli tagnak, mert ügyes, meg medic:-)))
En szivesen látom bárki azon szándékát, hogy közös játékban vegyünk részt, MSN címem : [email protected] , esténként elérhetõ vagyok.