3026

KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    Upsz.... Ez a duplazas erdekes dolog. :)))))
  • greco
  • El Fuego
    Meg egyszer elmondom... :)

Feltort verzioval NEM TUDSZ a neten jatszani!!!!! #2577-os hozzaszolas, illetve valahol a topic elejen is szo van rola. :)))))

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • greco
    A kérdésed már megválaszolta #2577
  • El Fuego
    Meg egyszer elmondom... :)

Feltort verzioval NEM TUDSZ a neten jatszani!!!!! #2577-os hozzaszolas, illetve valahol a topic elejen is szo van rola. :)))))

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Evogordon
    A játékban csatlakozatm a novaword-höz és ahol kérdezi a nevemet meg a kódomat az alatt rányomtam a regisztrációra kilépet a játékból és bejött egy internet oldal ahova beírtam az e-mail címemet meg hogy mikor születtem meg a feltört játék kódját és bejött egy oldal ahol rá lehetett menni a novaword internet oldalára meg hogy visszalépek vagy kilépek. És azt akarom kérdezni hogy mikor küldik ell az e-mailra a kódot ha regisztráltam?. Vagy nem is jól csináltam?
  • Evogordon
    Helló
    Tudsz nekem segíteni? Látom nagy joint o. rajongó vagy és szerintem te tudod erre a kérdésre a választ: Interneten akarok játszani és be kell írni a nevemet a kódomat meg az email címemet és megycsinálom de valami hibát ír ki. Regisztrálni kell magamat a novaword-ön? Vagy mi a baja? Különben feltört verzió van nekem.
  • El Fuego
    Passzolom. Proba cseresznye. Probald ki es ird meg a tapasztalataidat.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Myron
    És ha mondjuk megveszem és jó a CD kulcs és szépen leírom magamnak otthon aztán reklamálok hogy nem működik és kapok mégegyet akkor mivan? Ilyet lehet? Vagy leellenőrzik hogy tényleg nem jó-e?
  • El Fuego
    Eredeti boltban vasarolt kiegeszito, vagy letoltott?
    Ha letoltott, akkor ugyanugy nem fog menni, mint a JO:TR letoltott verzioi. Ha boltban vasarolt, akkor lehet reklamalni ott, ahol vetted.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • Evogordon
    Nem csak ahogy néztem a képet alúl nem valami szép. De különben erős a gépem hogy full grafikán menjen. De különben azért jöttem mert megvan hozzá a kiegészítő de a kódot nem fogadja ell. Ez miért van?? Pedig nem is írtam félre.
  • El Fuego
    Evogordon: Ne irigykedj. :) A grafikaja abszolut de nem csunya, ebbol latszik, hogy vagy gyenge a vasad, vagy nem lattad a jatekot. Mondj meg egy olyan jatekot, aminek ennel szebb a grafikaja es 64 negyzetkilometernyi teruletet es egyszerre akar 150 jatekost lekezel.

Myron: Akkor en senki lennek? Fullon van minden egy akadas nelkul megy, pedig csak egy 128MB-os 9600-as kartya van alatta. :) Lasd a shotokat a honlapunkon. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu

• vear
    Ez a kép teljesen alacsony grafikai settingen készült. Egy idő után megunod a csillogást-villogást, és már csak a játékmenet számít...
  • Myron
    Max grafikán gyönyörű de úgy senkinek sem megy zökkenőmentesen.
  • Evogordon
    jó lenne ez a játék ha nem lenne ilyen csúnya grafikája
  • pietro
    Namost, az üzlet nem mindig zökkenőmentes, itt például épp a parti örség helikoptere csapott le ránk:-))) Az El Fuegot ittas vezetésért, minket pedig ittas éneklésért vittek be:-)))
  • pietro
    [IMG][/IMG]
  • pietro
    Jobban utánanéztem a dolognak, és valóban nem éri meg. Ahol hivatalos cég árulja, és DHL hozza, az átszámolva 8500 HUF, akkor inkább ithon veszem 9900-ért, és ha bibi van, akkor vissza lehet menni az üzletbe műsorozni:-)) Az e-bay-os cuccosba benne a veszély, hogy már regelt a CD-key, vagy pl. hibás a CD , mint pl. egy társunk járt így nemrég a punkbasterral. Ha vissza kell küldeni, a plussz postaköltséggel már rögtön a magyar árnál vagyunk.Viszont amit pár hónapja javasoltál, azt lehet, hogy most meg lehetne csinálni:-)))
  • pietro
    Hát persze, hogy így csináltuk, hisz a játék neve is az, hogy optimálisan tekerd a join-tot:-)) Csak abban tévedsz, hogy itt már a hajón van az árú, és az ellenséges csapat alapbázisa felé tartunk, mert mi a demoralizálás eszközével harcolunk:-)) Jól beszivatjuk őket, aztán fexenek-kelnek:-))
  • vear
    nem mintha védekeznék, de senki nem tartott igényt ezekre. legalábbis senki nem tiltakozott hogy elvettük. vagy ha tiltakozott, akkor leTKztuk.
  • AnarchoiD
    lenyultatok a csapatszalitokat, igazi magyar capazos modra mikozben valahol tombol a harc es szukseguk volna ezekre a vasakra a nepeknek ... ;) de ti mar uton vagytok a hatar fele hogy rumra es fure csereljetek a szajret ;)
  • pietro
    Egy kis csapatmunka ujra:-))[IMG][/IMG]
  • pietro
    Hali!
    Én most jöttem haza 24-ből, alszok egy kicsit. Aztán du.16-tól hajnal 1-ig dolgozom a sportarénában, tehát a mai este kilőve:-((
    De holnap kb. déltől estig vagyok!:-))
  • El Fuego
    Hi! Egyreszt kiraktam par uj ]screenshotot. :))) Masreszt lesz valami jatek? Ma vagy hetvegen valamikor?

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
    [IMG]http://joh.uw.hu/pics/flame2.jpg[/IMG
  • pietro
    Én kettöre kattintottam rá, az mindkettö cég volt, nem magánszemély.
    Még nem érkezett meg az account kodom, de ha megjön, akkor én onnan rendelek, aztán majd meglátjuk.Kockázat nálkül nincs nyereség.
    Ha Lord Majornak bejött, akár nekem is bejöhet.
  • vear
    Igen nekem is ez az aggályom vele. Meg ebay-en problémás visszaküldeni, meg ki tudja vissza-veszi e feladó. És habár mindegyik váltig állítja hogy vadiúj, nem tudni, hogy bereggelte-e már a CD-key-t a novás account-jára. Láttam olyanokat ("sofort kaufen") akik lehet hogy több példányt is árusitanak. Habár ezek valamivel drágábbak, lehet hogy ilyeneket kellene venni, és mindet egyetlentől venni, persze csak akkor, ha már valaki vett tőlük előttünk. Most hogy belegondolok, nem is elképzelhetetlen hogy valaki ilyen áron adja. Bizonyos ATI kártyák mellé adják a JO-t, és lehet hogy valaki megveszi a kártyát, de nem akar JO-val játszani. Vagy a boltos kilopta a dobozból, és mellékkeresetet csinál belőle. :)
  • El Fuego
    Engem pl talan erdekelne ebben a formaban az Escalation. :) Bar egy aggalyom van. A JO-val is sok problema volt CD-Key ugyileg. Volt akinek vissza kellett vinnie, mert a gyari cd-key-t mar aktivalta valaki. Namost ez itthon megoldhato, de ha a kintivel is ez a helyzet... :))))) Kicsit nehezebb. :)

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • greco
    Köszi a címeket.Igaz nem vágom a németet,de ennyi pénzt megér.
  • pietro
    Na, szóval! Mint lássátok feleim szümtükkel, ez egy nemzetközi online adok-kapok( ja nem, az a box), adok veszek oldal. Az én Lord Major barátom, aki Munchenben lakik, megigérte hogy segít, mert kedvel engem, biztos azért mert a játékban többször nem TK-ztam le, pedig tehettem volna:-)
    Tehát!
    Ö megrendeli a saját címére, amennyi kel. Németországon belül a postaköltség kb 6 euró - távolságtól függően. Aztán az egészből csinál egy nagy csomagot ( rak bele csokit is, mert azt nagyon szeretem:-)) És elküldi az én címemre. Én meg majd jól nem adok belőle senkinek! (mármint a csokiból!:-))
    Vagy:
    Én megrendelem a saját cimemre, de ha külömböző eladóktól kell rendeljem, akkor a postaköltség is soxorozódik, tehát elképzelhető, hogy személyenként 10-12 euróval emeli az alapárat. IMHO még akkor is olcsóbb. Tessék erősen gondolkozni!:-))
  • pietro
    Aki rendelni akar, jöjjön TS -re, és megbeszéljük, vagy itt a forumon, vagy a mónikasóba!:-)))
  • pietro
    Ez meg a JO Escalation oldal, nesztek, lehet mazsolázni:-))

http://search.ebay.de/joint-operations-escalation_PC-Videospiele_W0QQsacategoryZ14616
  • pietro
    Ez az alap JO oldal

http://search.ebay.de/joint-operations_PC-Videospiele_W0QQsacategoryZ14616
  • pietro
    Az FF klánból a Lord Major volt délután a TS-en, és ő mondta, hogy már escalationnal nyomja, megkérdeztem, menyiért vette, amikor megmondta, hogy 21 euroért, meglepődtem.Aztán felkeltem a földről, visszaültem a székre, és elkértem a címet, hogy honnan.
    Most megosztom veletek is, mert nem vagyok irigy:-))
  • greco
    Egyébként mi az oldal címe?
  • greco
    Nekem jöhet az alap+kieg.(ha nem warez)
  • vear
    Biztosan nem warez? Mert van olyan hogy interneten hirdetnek, de mégiscsak warez.
  • pietro
    Na! Mivel kérdezte tölem egy társunk privátban, utánanéztem.
    Az Alap Joint Operations : 13.5 Euro (3375 Ft)
    Az Escalation kiegészitő : 21.99 Euro (5500 Ft )
    Ha egy személy rendel több darabot, akkor van kedvezmény, illetve a postaköltség is csökken.
    Részemről válalom, hogy összegyüjtöm a megrendeléseket, megrendelem, kifizetem, és egy Budapesten szervezett IHB ( Iszunk-Hányunk-Belefekszünk) buli keretében átadom a rendelőknek.Kérem sokan jelentkezni, mert egyrészt akkor személyenként olcsóbb a játék, másrészt, ha minél többen vagyunk az IHB bulin, személyenként annál részegebbek tudunk lenni:-))))
  • pietro
    Németortszágból meg tudjuk rendelni az Escalationt, 22 euro az ára.
    kb 10 euro a postaköltség, de ha legalább 5-en rendeljük meg, akkor személyenként 24 euroba került a játék. Az 250 Ft-al számolva 6 Ezer forint fejenként. Én vagyok 1 jelentkező.Még valaki?
  • El Fuego
    En leszek ma este, csak kerdes meddig tudok maradni. :)
    Ellenben valami faja kis szervert kellene kinezni, ahol egyreszt sokan vannak, masreszt eleg jarmu van. Ezek olyan AAS szerverek altalaban, ahol nincs idolimit.

† El Fuego †
    joh.srv.hu
    johforum.srv.hu
  • vear
    Ja a matáv megemelte nálam is a sávszélességet, viszont vszeg a szörnyű lagok is ettől lettek a játékban. Máshol találtam, hogy a sávszél növelése melett roszabb lett a ping. A letöltősöknek jobb, a játékosoknak roszabb lett.