Joint Operations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehun e a link, innen rendel kod (160 Ft+fa , 1 napig érvényes) és ezzel jutsz be az oldalra, ott a játéklista tetején van:
http://www.uw.hu/smsaccess.php?user=dox
Ujat nem fogsz látni, mert azok vannak benne, amin a bétán jácottunk:-((
Este pofozkodunk? Hurrá!! Én 18 órára megbeszéltem eruf-al, meg Janó-val, hogy jönnek, a többiek is remélem elõkerülnek nyócig!:-)))
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

www.jointoperations-hungary.com [email protected]
pedig egy nagyon jo játékrol van szo...
dehát, scak az tolhatja aki megveszi, nemde?
Na szep. :) Es hol az osszetartas? Paran mar ltoltottek, jatszottak vele, de a linket senki sem adja meg a tobbieknek? <#confused>#confused><#rinya>#rinya><#buck>#buck>
Mas. Gyermekek! Ma este egy ujabb game mondjuk 8-tol? Jo lenne sokan lenni, hogy egy csoportkepet is ossze lehessen hozni. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Azt hittem, azok a hibák amit láttam csak a béta betegségei, de sajnos a kész játékban is benne vannak. Csak az az érdekes, hogy amit most hibának látok, az a béta elején már müködtek, tehát megcsinálták, csak egyszerüen nem tették bele a kész játékba. Na, ezért vagyok csalodott.
Hogy öszinte legyek - ez a játék úgy kiegészitöstõl is simán megéri a 20 rugót, pont az ilyen játékélmény miatt, amiben tegnapelõtt volt részünk:-)) Nem hinném, hogy bármely más MP FPS játék ezt az élményt vissza tudná adni! Én sem vagyok gazdag, mindössze ami jó, arra áldozok, más igényeimtõl vonva el a pénzt.
Kb. 10 éve játszok sz.gépen, és ez az elsõ játék, amit eredetiben megvettem, ez már azért jelent valamit!:-)))
Megadod a cimet? :-)))))))))))
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Akinek megvan a full verzio, estenkent jojjon jatszani. Ma este peldasan jo jatek volt. :) Screenshotok ittlathatok.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Amugy tenyleg nem mesz vele sokra, hacsak nem magadban vagy sajat halozaton akarod nyomni. Ugyanolyan vedelme van mint a Typhoon Risingnek, tehat eredeti CD-key nelkul max csak a helyet foglalja a vinyodon ha a neten akarsz jacccodni vele.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Group: ELEGANCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2004-11-19
Size: 39x15
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szerintem osszesitettek az eladasi listakat az ooszes tobbi europan kivuli Media Marktal. Vagy nagyon szar a forgalma az MM-nek, hogy eme par jatekos mar a 9.-helyre felhuzta a JO-t. Bar megjegyzem en pl nem itt vettem meg ahogy meg par mas ember sem, igy... <#vigyor2>#vigyor2>
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

http://www.mediamarkt.hu/charts/game.html
És ami még érdekes, hogy rajta kívül multiplayer FPS csak egy van még a listán.
akkor az is nagyon jó lesz! Ezek a változások kicsit átformálják a csapattaktikát, de ahogy az elején megszoktuk azt is, hogy pl. a BTR80 -ból a vezetõ nem látta, ha melette ment el az ellenség, majd megszokjuk ezt is. Jó játékot mindenkinek!
Egyreszt ma este 8-kor jovok, lesz mikrofon is! :)) legalabbis 90%
Ami a bugot illeti. Nos igaz nehezebb lett, de ez igy van jol. Miert baj az, ha nehezebb? Engem is zavart, mert vegul is par eve az elso resz ( Delta Force ) ota sniperkent nyomom a jatekot, de meg lehet szokni. Arrol nem is beszelve, hogy a sniperfegyvereken sem bagyon van allithato zoom. :) Szereny velemenyem szerint ez egy realizmusra kihegyezett jatek, nem hentelesre. Ez utobbira ott a Quake es tarsai.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Thx
Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te
vagy csekkolj rá pietro TS-ére: pietro.tx.hu
eredetiben van meg a game, és van egy olyan problémám, hogy updateltem a gamet, a játékban müködik csak lett egy számomra nagyon zavaró BUG, mégpedig a sniper karakter amikor távcsövel néz nem tudok az egér scroljával (és semmilyen más lehetöséggel) zoomolni. Kérdezném, hogy esetleg találkozott más is evvel a hibával vagy csak még nálam fordult elõ?A game újra lett telepítve, és update nélkül még jó amint frissitek már nem mükszik.:(
Észrevételekt elõre is köszi
Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te
Az Ecobitnal mar beszerezheto a honlapjuk szerint
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Coop pályát el tudsz magad is indítani, ekkor olyan mintha single-player lenne.
Még egy újdonság az Escalation-ben hogy MOD-olható lesz. Már készül is egy reality MOD hozzá.
Magyar szerver kezdeményezés volt, de ahogy látom abba is maradt. Nem tudom elhinni, hogy ezt a boltokban bárhol megvehetõ játékot alig játszák magyarországon. Persze az ára még mindíg 10KFt, de szerintem multiplayer FPS-ben nincs riválisa.
Mert gondolom, ha kijön a kiegészítõ hozzá, akkor leesik az alapjáték ára. És ha van állandó magyar szerver akkor Én lehet, h megveszem.
<2004-11-03 @ 20:07 - sHadeS>2004-11-03 @ 20:07 - sHadeS>
A NovaLogic jószántából kerül most ez a hír ki. Elkészült ugyanis a Joint Operations: Typhoon Rising nevû gáma kiegészítõje, Escalation alcímmel. A korong többek között 25 új pályát, új co-op módot, és még egy csomó érdekességet tartalmaz. Megjelenés: november tizenhetedike! Addig meg csak kihúzzuk valahogy a többi "novemberi" nagyágyúval.
info:Gamestar
Kár hogy nincs benne singleplayer és hogy nem lehet tört szervert csinálni,pedig fasza game ez.
Next PC upgrade: 2022
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
http://joh.uw.hu/pics/flame2.jpg
De piszok jók, ámbár a rifleman fegyverek közül az újaknak nagyon nagy a szórása, nem lehet vele célozni, de van pl. egy repülõ, aminek a gannerja alol van, és teljesen körbefordul, ájulat! Motorozni meg egyenesen élvezet, repültem egy domb tetejérõl vagy 30 métert, de kerékre érkeztem:-))) A GTA ezért már "örült mutatvány bonuszt" adott volna:-)))
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu

Hat uberkiraly lesz a JO: Escalation kiegeszito. Motor, M1-es harckocsi, MI-28-as helikopter a pelda kedveert, vagy fegyverek teren MP7, G-36, MK23, stb.... Shotok a honlapunkon lathatok a kiegeszitesbol. Ezen tul meg 25 uj multiplayer palyak, valamint ujabb, realisztikusabb jatekos sebzodesi modellek.
Izelito:
A tobbi kep a honlapunkon.
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu