3026
![](http://iaro.srv.hu/kep/jntprtn.jpg)
KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
greco #2666 már működik... -
greco #2665 Ti tudtok csatlakozni a Novara?Nekem mindig vmi hibát ír. -
Én mikor megláttam a kiegben a tankokat, rögtön eldöntöttem. -
Érdemes megvenni a kieget? -
Elkészült a JointOps movie-m. Négy nap online jáccása van öt klippbe szedve. Letölthető innen:
http://vear.atw.hu
Méret 300Mb, hossz 14 perc.
Hálás lennék ha valaki mirrorozná, mert félek hogy az atw kitörli, ha megindul a tömeges letöltés
-
BÚÉK -
pietro #2660 Bujjék mindenkinek!!!!! -
pietro #2659 Ma este J.O.H Magyar edzőterem néven J.O.H tréningszerver indul, alapjáték+ realism mod.
Mindenkit szeretettel várunk. -
greco #2658
Joint Operations Flash Game
-
El Fuego #2657 Azert lassabban... :) Helyesbitenek. Aki erdeklodik, az a klan foruman jelentkezzen. Ha ez megtortent, jojjon velunk jatszani, aztan ha par jatek utan ugy latjuk, hogy beleillik a csapatba, akkor ha a tobbiek megzavazzak a klanbol ( azaz a tobbseg ) akkor onnantol tag. Vegul is mi is csiszolodunk egy ideje. :) A tobbit jol irta Pietro, tomegesen is lehet jelentkezni. :)
J.O.H El Fuego
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
pietro #2656 No! Lészén ap épibári! Mostan már nagyon megváltoztunk, mert megklánosodtuk magunkat! Szeretettel várunk még tagokat, mert - hogy az orbánc viki tőmondatával éljek - sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen! Tehát! Aki szeretne JOH klánban résztvenni, meg vért folyatni, meg ilyesmi, az bitte itt a fórumban jelezze, oszt mi meg jól felvesszük tagnak, ha nem tud harcolni, akkor vagy megtanítjuk, vagy le TK-zzuk:-)))
Tehát kérnénk sokan - tömegesen jelentkezni!!!!
:-))))) -
pietro #2655 Egyszerüen játék "connection interrupted" , TS-ről mindenki ki, msn kikapcsol, és kész. Nem a játék vagy a gép fagyott ki, hanem egyik pillanatról a másikra elment a netem.Csak most jött vissza. A TVnetnél ilyen még nem volt..... -
Mi történt pietro? Bejegesedett a hálózatod? -
tudtok müködö battlelan servereket mondani mert nem lát egyyet sem az enyém?? -
pietro #2652 Halihóó harcostársak!!!
Ma lesz lövöldözés???He??? -
pietro #2651 pietro ma ujitotta be, de milyen körülmények között....:-))) Maj TS-en elmesélem:-)))
Este jáccunk??
Irtam msn-en a vearnak, hogy megvettem, de nem válaszolt, lehet, hogy már nem barátom???Brühühü..... -
El Fuego #2650
Akkor este mar lehet tolni az Escalaciot. :) Remeljuk Pietro is beujjitotta mar. :)
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
megvettem ecobitban potom 9990Ft-ér -
El Fuego #2648 Miert nem remdelitek meg hazhozszallitassal az Ecobittol?
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
pietro #2647 Tényleg nem örülök -
pietro #2646 Jövő héttől már a zöldséges józsinál is kapható lesz:-)) -
nekem elegem volt a keresésből mára, majd a sarki ABC-ben megveszem -
greco #2644 Csak most fogom kipróbálni mert éjszaka dolgoztam és most keltem fel.De már nagyon kíváncsi vagyok. -
greco #2643 Nem hiszem,hogy örülni fogsz.A miskolci Coráról és MM-ról írtam. -
pietro #2642 Napok óta szeretnénk venni egy eszkalációt
ecobit hétvégén zárva
Ember tud egy MM-et, ahol lehet kapni
Ember tud egy Cora-t is, ahol még olcsóbban lehet kapni!
De nem mondja meg nekünk hol vannak ezek az üzletek, pedig ma a vear, az eruf és én is akarunk jáccani este a játékkal, ezért a várost járjuk, hátha kapunk
Greco! Te olyan kedves vagy! Nem lennél a barátom? -
pietro #2641 lennél olyan barát, hogy elárulnád, melyik cora-ról van szó????
-
Melyik MM-ben vetted? -
greco #2639 Megvettem a MM-ban az Escalationt-t 10-ért,majd elsétáltam a Corába és kíváncsiságból megnéztem, hogy lehet-e már kapni.Volt is, ráadásul 9-ért... -
pietro #2638 Azéé, mer dógózóm hónap is a Sportarénába, oszt éjfél utánn érek haza
Csak vasárnap vagyok szabad -
pietro #2637 Én is voltam a Budaörsi teszkó gazdaságosba, de asse tutták, miről beszélek:-))) Ecobit irigy??? Nem ad másnak? He? -
greco #2636 Volt az alap JO dobozában 1 megrendelőlap.Gondolom ezzel is meg lehet rendelni az ECOBIT-től nem?Rá van írva,hogy ingyenes csomagküldés értékhatár nélkül,utánvéttel.Ez igaz?Ha nincs pk. akkor így rendelném meg.
Amúgy Corában,Tescoban néztem,de még nincs kieg. -
Sajna nincs! Te hol vetted? Voltam két üzletben is, de még nem árulják. -
El Fuego #2634 Hajra, hajra, hajra! Megvan mar? :))))))
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
most megyek veszek én is egy eszkalációt... -
El Fuego #2632 Vasarnap? Csak vasarnap????
† El Fuego †
joh.srv.hu
johforum.srv.hu
-
Megvan:
FRAPS 2.3.3 -
pietro #2630 Hehe,remélem, vasárnap már az Escalation serverekre hozzuk a hideglelést!
Hétfötől csütörtökig minden este vagyok,kb. nyoctó!
Ez annak lehet értékes információ, aki esetleg le akar TK-zni:-))
-
greco: tudsz dobni egy linket? Vagy adjak e-mail címet?
pietro: arra jó a FRAPS, hogy a nován elkövetett felforgató tevékenységünket bizonyítékul rögzítsem -
pietro #2628 Köszi! És honnan tudnék én olyat befinanszirozni magamnak? -
greco #2627 "A Fraps, indítását követően megbújik gépünk memóriájában és játékoknál, illetve egyéb háromdimenziós programoknál lép működésbe. Ez abban nyilvánul meg, hogy az aktuális képsebességet (frame/second mértékegységben) írja ki a monitorunk egyik sarkába. A programot hotkey billentyűk segítségével kapcsolhatjuk ki és be. A kettes változatban alkalmas képek kilopására és mozgófilmek (avi) elmetésére: programoknál és játékoknál."