34737
  • Eftörsokk
    ha van valakinek cs:sourcea cserére az írjon rám privben plz
  • gosumofo
    ha fel is törik olyan titkosítással van tárolva amit nem törnek fel a kártyák lejártáig.
  • ratgab
    Mert van, aki megjegyezteti az adatait.
  • totyak
    Nem kell hozzákötni? Én azt hittem kell. De akkor mért fél mindenki, mikor gonosz hekkerek feltörik a rendszert?
  • gosumofo
    ne ikszeld be hogy tárolja az adataidat és meg van oldva.
  • ratgab
    Miért kéne hozzákötni? Nekem sincs!
  • totyak
    Nincs hozzákötve a bankkártyám a steam-hez és nem is szeretném hozzákötni. Nem akarok megadni semmilyen adatot magamról a neten (nem paranoia, csak nem szeretném)

De, ha valaki hajlandó a legócskább, olcsó szar játékot megvenni és elküldeni nekem a másik accomra, akkor a mostani accomról, odaadom mind a 4 kuponomat. Esetleg hátha valaki bevállaja.
  • ratgab
    Ez a legolcsóbb! Kíváncsiságból csináltam egy 2. accountot, de ott is csak szén jött, meg kupon!
  • Rowlend
    Silent Hill Homecoming, Avadon The Black fortress játékokat cserélnék fogalmam sincs mire, hasonló árban bármi ami jó, jöhet. :)
  • ratgab
    1-et veszel és jónapot kivánok! Hammerfight 0,49 euró 150 Ft.
  • totyak
    Egy. Mért, hánynak kéne lenni? Ezzel az egyel megcsináltam 11 achit eddig, és annak nagy része szén, meg kupon lett.
    Egyébként van egy másik accountom is, de azon nincs játék, így nem tudok gyűjtögetni. Egyébként, ha már itt tartunk. Ha másik accomra átküldök egy játékot, de nem bontom ki, akkor gondolom nem gyűjtögethetek, muszáj kinyitni, hogy legyen játék az accon.
    Kéne valami kis filléres szar, amit átküldök és akkor az ingyeneseket megcsinálnám.
  • Laci82
    Valamelyik haverodnak nem kell?
    Én csak egy Wings of Preyt+Trine-t kérek cserébe,estleg egy Mafia 2-őt vagy valamelyik Stalkert az első rész kivételével.
  • grebber
    25 szenet adok Shogun 2 Total War-ért ha van aki kevesli de van neki Shogun 2 akkor elmegyek 30 db ig!!!!
  • ratgab
    Hány accod van már?
  • FZoleee
    pedig megéri, jó játék, venném is, csak már megvan :D
  • Laci82
    És ha adok hozzá egy Homefront 2 50-es kupont pluszba?
  • totyak
    Mindig csak szeneket ad ez a rohadt vacak, már elegem van. Legalább valami apró játékot adna. Igaz, főleg csak az ingyeneseket csinálom, de akkor is.
  • ratgab
  • Shep
    Ja de most kapcsolok te már építed a január másodikát követő üzletedet :D
  • Laci82
    Senkinek nem kell a Nuclear Dawn hasonló árú játékért?:(
  • Shep
    Még ma meg holnap adhat szenet, vagy egy Metro 2033-at :D
  • ratgab
    Elviszem a kuponjaidat 1 szénért... Ha neked nem kellenek.
  • Shep
    1 db.
  • Renjike
    én elfogadom :DD
  • ratgab
    Nekem van most 5 szenem, de érdekelnek a kuponok is! Biznisz?
  • ratgab
    Mennyi kell hozzá?
  • Renjike
    szenet is elfogadok .
  • Shep
    Nekem ha meglesz a 7 szén beváltom egy kuponra, mert úgyis azt fog adni aztán az egészet odaadom valakinek.
  • FZoleee
    az lesz, de hátha találok valakit :)
  • Shep
    Jobban jársz ha meghagyod vagy beváltod nem kell már senkinek a szén.
  • Laci82
    De ha valaki Mafia II-őt vesz érte nekem az a legjobb :D
  • FZoleee
    9 szenemet még mindig játékra cserélném (legfőképpen Flight Control HD, Edge, illetve Greed Corp érdekel, de mást is elfogadok :))
  • Renjike
    hát játékért inkább . :D
  • DarkSector
    Miért?
  • Renjike
    Cahntelise, -50% Penny Arcade Adventures: Precipice of Darkness Combo Pack , -25% Bethesda , -50% Grand Theft Auto IV: Complete , 14 szenet kínálok szerére :)
  • Laci82
    Hali ,most craftoltam egy Nuclear Dawnt.
    10,80 most a játék hasonló értékű játékra cserélek....
    Trine érdekel vagy Wings of Prey esetleg Staker (a Shadow of Chernoby kivételével)....de bármit meghallgatok.
    Persze két kis értékű egybe is érdekel ha kiteszi ennek az árát
  • Shep
    Hát ok, de új játékra nem használhatod, mármint ami ezután jelenik meg. Ha meg valami tényleg kell akkor az akció alatt érdemesebb megvenni. De biztos az én elgondolásom rossz. :)
  • gosumofo
    sapi mindig lesz.
  • Shep
    Hát én most aláírom neked, hogy hiába fognak a kuponjaim érni legalább 20€-t senkinek nem kell majd.
  • ratgab
    jan 2-a után úgyis csak a kupon lesz márciusig!