Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze ez év elején a Valve mindenkinek telespammelte a raktárát Dota 2 kulccsal, úgyhogy értelmüket vesztették ezek a dolgok. Azóta pedig már a "végleges" változat is megjelent és már mindenki hozzá tud férni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vacs disz: Congratulations zsolty81, you're the winner! (Ended 11 months ago)
Köszönöm a választ, igyekszem nem elfelejteni ezt a 200-at 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eddig 140 tételt adtam el.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De ismerek olyan SG fórumost is, aki már 160 nyereménnyel büszkélkedhet. Nem vicc. 😄
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-10% shadow warrior
-50% magicka
-50% triple town
-90% iron sky
-75% faerie solitare
-50% sniper elite zombie
-50% gary's mod
-66% revenge of the titans
-66% awsomenauts
-33% foul play
illetve eladnám vagy cserélném a következõ játékokat sajnos nekem mindkettõ megvan már korábbról
2db - Renegade Ops
1db - Left 4 Dead 2
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Segítséget szeretnék kérni. Half-Life ep2 moddal szerettem volna játszani, de ezt a hibaüzit dobta ki:
can't find background image materials/console/startup_loading.vtf
Ezt mi okozza?
If you give a little love you can get a little love of your own
((Eddig azt sem tudtam hogy van ilyen opció a steamben..😄))
13 éve itt. Szép idő.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valami gebasz van a Saints Row: The Tirdh-ömmel. Indítás után egyszerû fekete kép.. Eddig jó volt.. 😄
A lényegi kérdés: Nem lehet valahogy újratelepíteni anélkül, hogy megint le kelljen töltenem azt a 9GB-ot?
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás