Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ellenben a "vok" létjogosultságát szívesebben kérdõjelezem ebben a világban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
12 cm hosszú és széles, valamint 2,9 magas lesz ez a cucc? Ez számomra teljességgel hihetetlen.
Amúgy számomra nagyon vonzó, hogy nem egy hatalmas nagy számítógép ház mögül lehet gamelni.
Ha tényleg ilyen kicsi a mérete, akkor elõbb utóbb biztos veszek egyet.
Véleményem szerint és a kártya / lapka méreteit ismerve <és feltételezve a sûrítés lehetõségét is!>és feltételezve a sûrítés lehetõségét is!>: még úgy sem.
szerk.: részekre szedve így jó drága, remélem bejátsszák, hogy "veszteséges áron" adják el 😄
[merlinw.org]
Here are the specifications for Valve's 300 prototypes.
The 300 prototype units will ship with the following components:
GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Solyom2: Start menü, Futtatás: "C😛rogram FilesSteamSteam.exe" -install E:
Az útvonal persze az legyen, ahol neked van a Steam.exe, az E: meg a te DVD meghajtód betûjele.
Ettõl függetlenül frissítést le fog szedni, tehát lehet hogy nem érsz sokat a DVD-rõl telepítéssel.
If you give a little love you can get a little love of your own
Fel szerettem volna telepíteni egy Steames játékomat amit korábban már letöröltem. Cdrõl akartam telepíteni, de automatikusan átváltott a steam letöltésre és most meg kéne várnom míg mint a 20GB-ot letölti.
Ez direkt van így vagy én rontottam el valamit?
"XXXXXXXXXXX has not offered any items in the trade. When this trade is completed, you will not receive anything. If XXXXXXXXXXX has promised you Steam Wallet funds, CD-Keys, or other items outside the trade window, they may be attempting to scam you.
Please confirm that you are giving your items away, and expect nothing in return."
Yeah!
(ha nem adnak cserébe semmit, csak te adsz! 😄)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
50%-KAL OLCSÓBB Divekick
66%-KAL OLCSÓBB A New Beginning - Final Cut
50%-KAL OLCSÓBB King Arthur II - The Role-playing Wargame
75%-KAL OLCSÓBB Frozen Synapse
Ingyen elvihetõk!
Nekem még X360-as (PC) vezérlõvel sem ment jól a játék a SkyDrifttel 😞
Soha nem hallottam senkirõl akinek baja lett volna az achi-macerálásból.
Direktben nem férsz hozzá a felhõhöz.
Van még egy trükk, amikor abból a fájlból törlöd az infót, ami azt tartalmazza, hogy mi kerüljön a felhõbe, de ezt a módszert nem vágom fejbõl és most nem tudom megnézni.
Mondom: új játék kezdése, akkor 0-ról indulsz...
Melyik játék?
Általában a játékból is lehet (egyenként). Ekkor szinkronizáláskor a felhõbõl is törli.
Vagy megkeresed a menésmappát, és törlöd kézzel (viszont ha felhõs akkor onnan visszamásolja, szóval ez nem 100% módszer).
van erre valami megoldás?
végülis most tölti, de 6 helyett 1 megával jön a patch :c