Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezen a poénon meddig gondolkodtál? <#beka3><#awink><#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Ugyanaz mint a vagyok, csak agy nélkül 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jetblack
Szerintem ez ugy lesz mint a Google Nexus 4 eseteben hogy a google nem keres azon ha te a telefont veszed meg hanem a google play-es vasarlasaidon huz hasznot inkabb

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Én is tudnám furcsállni, de elfogadom, hogy angolszász környezetben így rövidítik, hivatalosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Túl jószívû vagy 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nem félreérthetõ, mivel a speciális edény amivel össze lehetne keverni W betûvel írandó.

Továbbra sem értem mi szükség volt egy 4 betûs szó lerövidítésére, de elfogadom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Egykori pedig a szóval.

Ellenben a "vok" létjogosultságát szívesebben kérdõjelezem ebben a világban.

Micsoda rövidítés...XD Mennyire szükséges ez ebben az esetben.

genndy
Szó sincs lustaságról, az "in" az inch hivatalos rövidítése.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Elképzelhetõ. Biztosan fájt már a keze annak, aki begépelte és már nem volt erõ arra a két karakterre az "in" után...XD

SzirmosSzisza
"in" szerintem inch-re utal 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A méret centiméterben van megadva vagy milyen mértékegységben?

12 cm hosszú és széles, valamint 2,9 magas lesz ez a cucc? Ez számomra teljességgel hihetetlen.

Amúgy számomra nagyon vonzó, hogy nem egy hatalmas nagy számítógép ház mögül lehet gamelni.

Ha tényleg ilyen kicsi a mérete, akkor elõbb utóbb biztos veszek egyet.

IMYke2.0.0.0
"max fektetve."

Véleményem szerint és a kártya / lapka méreteit ismerve <és feltételezve a sûrítés lehetõségét is!>: még úgy sem.

SzirmosSzisza
Kíváncsi leszek, hogy Magyarországon (vagy Európában), hogyan lesz elérhetõ.

szerk.: részekre szedve így jó drága, remélem bejátsszák, hogy "veszteséges áron" adják el 😄

MerlinW
Szerintem tuti olcsóbb lesz, mintha te raknád össze. Továbbá még azt sem tudjuk, hogy normális alkatrészekbõl áll-e majd, vagy integrálnak/varázsolnak mint a neves konzolgyártók. Mert ugye unit-okról írnak, valamint nem igen férne bele pl. egy Titan a lent említett méretû dobozba, max fektetve.

[merlinw.org]

Van egy olyan érzésem, hogy nem lesznek olcsók. 😄
jetblack
Hmmm nem is hangzik rosszul

Here are the specifications for Valve's 300 prototypes.

The 300 prototype units will ship with the following components:
GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)
Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
Power Supply: Internal 450w 80Plus Gold
Dimensions: approx. 12 x 12.4 x 2.9 in high

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
Egy kulcs az 1$ és egy másik a 6$ rész.

Solyom2: Start menü, Futtatás: "C😛rogram FilesSteamSteam.exe" -install E:
Az útvonal persze az legyen, ahol neked van a Steam.exe, az E: meg a te DVD meghajtód betûjele.
Ettõl függetlenül frissítést le fog szedni, tehát lehet hogy nem érsz sokat a DVD-rõl telepítéssel.

IMYke2.0.0.0
Korábban már leírtam, hogy lehet ezt megoldani, csak most a fórum keresõ meghalt.

lalakov
Egyben.
a kulcsok külön vannak?
Én is meglepõdtem mikor megláttam, így instant vétel volt.
humblebundlen új játékok, 6$ ért 9 játék :o köztük darksiders 2, ami most steamen 50 eur.

Passz, nálam is egy-kettõnél nem írja de a többségnél viszont mindkettõt mutatja.
Béluska74
Sziasztok! Jött valami frissítés vagy valami? Mert nem írja ki a játékidõt a steam csak azt,hogy mikor játszottam vele utoljára.

If you give a little love you can get a little love of your own

van egy felesleges -66% awesomenauts kuponom, ingyen vihetõ
RelakS
látom ezt a topikot sem kímélte a script tiltás

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok!
Fel szerettem volna telepíteni egy Steames játékomat amit korábban már letöröltem. Cdrõl akartam telepíteni, de automatikusan átváltott a steam letöltésre és most meg kéne várnom míg mint a 20GB-ot letölti.
Ez direkt van így vagy én rontottam el valamit?
DarkSector
Steam újabb lépcsõfok. 😄

"XXXXXXXXXXX has not offered any items in the trade. When this trade is completed, you will not receive anything. If XXXXXXXXXXX has promised you Steam Wallet funds, CD-Keys, or other items outside the trade window, they may be attempting to scam you.

Please confirm that you are giving your items away, and expect nothing in return."

Yeah!

(ha nem adnak cserébe semmit, csak te adsz! 😄)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Peet81
hello engem a sniper elite érdekelne.

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

otisz111
50%-KAL OLCSÓBB Sniper Elite: Nazi Zombie Army
50%-KAL OLCSÓBB Divekick
66%-KAL OLCSÓBB A New Beginning - Final Cut
50%-KAL OLCSÓBB King Arthur II - The Role-playing Wargame
75%-KAL OLCSÓBB Frozen Synapse

Ingyen elvihetõk!
IMYke2.0.0.0
Le a kalappal elõtted!
Nekem még X360-as (PC) vezérlõvel sem ment jól a játék a SkyDrifttel 😞

Hát, sok sikert az ilyesmihez, én nem szeretek így belepiszkálni dolgokba, fõleg, hogy nem is értek hozzá. Meg be nem látható következmények. Inkább csapatom tovább a SkyDriftet. 😊
genndy
Nincs benne pénz, úgyhogy az achijaiddal is nagyjából azt csinálsz amit akarsz.
Soha nem hallottam senkirõl akinek baja lett volna az achi-macerálásból.

IMYke2.0.0.0
De õ nem öcsiket akar nullázni, hanem komplett eredményeket. Küldetés órákat, teljesített fejezeteket stb.

De ha ezt észreveszik azért dá-dá jár nem? Accsinullázásra.
No megnéztem,sajnos nem nullázódnak a statok..
genndy
Írtam a #20223-ban. Ha a játékban lehet, akkor a felhõ követi és ott is törli.
Direktben nem férsz hozzá a felhõhöz.
Van még egy trükk, amikor abból a fájlból törlöd az infót, ami azt tartalmazza, hogy mi kerüljön a felhõbe, de ezt a módszert nem vágom fejbõl és most nem tudom megnézni.

ha kipróbálnám?lehet nem kérdezgetnék hülyeségeket kora reggel... 😄 ki fogom próbálni,bár ettõl függetlenül érdekelne,hogy felhõbõl lehet-e állást törölni 😊
genndy
Mi lenne ha kipróbálnád? Szerintem de.

nem az achievement-eket,hanem magában a játékban a statokat.alan wake amúgy.szerintem ha új mentést kezdenék,nem nullázódnának le a statok..
genndy
A Steam achikat? Ahhoz nem elég játékállást törölni, felhõbõl se, más trükk kell.
Mondom: új játék kezdése, akkor 0-ról indulsz...
Melyik játék?

szeretném lenullázni a statjaimat,és ezért kellene felhõbõl törölnöm..
genndy
Nem elég ha új játékot kezdesz?
Általában a játékból is lehet (egyenként). Ekkor szinkronizáláskor a felhõbõl is törli.
Vagy megkeresed a menésmappát, és törlöd kézzel (viszont ha felhõs akkor onnan visszamásolja, szóval ez nem 100% módszer).

üdv!steam-ben lehet valahogy törölni a játékállásokat?gondolom valahogy a felhõbõl kellene,de nem vágom,hogy lehet-e egyáltalán,help plíz 😊
kifli
válts régiót, beállításoknál...
Systore
üdv. mostanában a steam letöltés szarakszik nálam. (megáll, lassan tölt)

van erre valami megoldás?

végülis most tölti, de 6 helyett 1 megával jön a patch :c
genndy
Meg badge craftoláskor is kapsz egyet véletlenszerûen.

MerlinW
Minden kupon ingyen van és a Steam dobálja õket véletlenszerûen, amennyiben éppen "akció" van. CS:GO-hoz nem volt kupon mostanában.

[merlinw.org]