Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Viszont, az etika azt diktálja, hogy a nyereményt (ajándékot) nem adjuk el és tovább.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
És akkor 1000% hogy ilyen hibák nem jönnek elõ. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
gépadatok (kép)
letöltöttem a klienst és nem jó igen ... (.msi) vagy milyen fájlt
Géped adatai.
Leszedted a netrõl a STEAM klienst és nem jó?
Köszönöm a válaszokat de ezeket már egytõl-egyig lezongoráztuk és sehogysem jó ...
azért kösszz!!!!
Repair, vagy Remove.
Nyomd hogy Repair, ha nem javítja ki, utána törlés és install.
Lenne egy ilyen gond a játékkal telepítéskor:
A weboldalon a regisztráció sikerült, legál példánnyal amikor elkezdem futtatni a dvd-t 27%-on megáll és a fenti üzenetet kapom.
Az lenne a kérdésem mégis mi a tenndõ 😊
Köszönöm elõre is a segítséget 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
0:34-nél már érdemes figyelni a fordulást! <#eljen>#eljen>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Amúgy ha valakinek befizetnék pénzt a számlájára, azt átutalná nekem a paypalomra?
Vagy az is elég lenne egyelõre ha valaki megvenné a teljes pakkot a humblebundle -ról.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
És ha igen, akkor kellene fizetni valamely tranzakciónál? Pl befizetés, vagy ha veszek valamit steamen...
Activision szinte biztos, hogy nem lesz...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A 9.-ik volt a Mark of the Ninja, Brutal Legend, Trine 2 hármasa.
Azóta volt még egy Mobil bundle - ami a héten ért véget. Úgyhogy most várakozás van.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
PErsze vannak játékok, jellemzõen Valve játékai ahol ha egyikben megkaptad, akkor a másik játékban is kihatása lesz.
Cheating in one of the following Source games will result in a VAC ban for all games in the list and your items from Team Fortress 2 will be removed except any items that have been purchased:
Counter-Strike: Source
Half-Life 2: Deathmatch
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2
Cheating in one of the following Gold Source games will result in a VAC ban for all games in the list:
Counter-Strike
Condition Zero
Ricochet
Day of Defeat
Team Fortress Classic
Half-Life: Deathmatch
Deathmatch Classic
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nincs hír, ha nem indul rögtön az elõzõ után, akkor bizonytalan. Majd egyszercsak lesz. Remélem azért a késlekedés, mert megint valami nagyot villantanak.
2. Single megy továbbra is, de semelyik játék multija nem fog (Valve által ellenõrzött szervereken biztos nem. Hogy ha a multi Steamen kívüli, akkor lehet hogy azért megy, de szerintem az sem).
3. Nem vásárolhatsz több játékot az accountra.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
13 éve itt. Szép idő.