Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
ingyé' van 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ryder62
Mi ez a nagy Mafiázás Steamgiftsen?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szabi
nem kell, csak illik, de engedélyezett olyanba is belépni ami már megvan neked

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Nem "vágom" (nem edami sajt, vagy friss magyar kenyér, netán télire felaprítandó fa), ellenben nem tudom.
Viszont, az etika azt diktálja, hogy a nyereményt (ajándékot) nem adjuk el és tovább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lostprophet
Azt vágja valaki, hogy ha gameminer.ru-n nyerek valamit, ott is be kell aktiválnom, ahogyan steamgiftsen?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

DarkSector
Jah, én a helyedbe ha nem nagy gond, újra feltenném, aktiváld, Microsoft Security Essentials-t ugyis frissitésekkel feldobadhatod, az untig elég, ha nem császkálsz virusos oldalakra, poros téma meg ilyenek.

És akkor 1000% hogy ilyen hibák nem jönnek elõ. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RaZoK
igen volt rajta Nod32 de letöröltem ... szerintem az lesz a baj akkor, hogy beépültek a fájlok. egy újratelepítés megoldaná?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

DarkSector
Fogadok szar virusirtókkal televan a géped...vagy valamivel ami nem a windows beépitett tûzfala. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RaZoK
OP: Windows 7 (32)

gépadatok (kép)

letöltöttem a klienst és nem jó igen ... (.msi) vagy milyen fájlt

kill3r21
Ez miez jézus maris...és ettõl vannak elalélva? 😄
DarkSector
Oprendszer.
Géped adatai.

Leszedted a netrõl a STEAM klienst és nem jó?

RaZoK
Sziasztok

Köszönöm a válaszokat de ezeket már egytõl-egyig lezongoráztuk és sehogysem jó ...

azért kösszz!!!!

DarkSector
Ne törölj mindent, szedd le a steam-en. install, ekkor rákérdez:

Repair, vagy Remove.

Nyomd hogy Repair, ha nem javítja ki, utána törlés és install.

Botond
Törölj le mindent. Töltsd le a steam klienst a honlapról, telepítsd, lépj be a steam fiókodba a klienssel, és töltsd le a játékot, aztán indítsd el és élvezd.
RaZoK
Sziasztok,

Lenne egy ilyen gond a játékkal telepítéskor:

A weboldalon a regisztráció sikerült, legál példánnyal amikor elkezdem futtatni a dvd-t 27%-on megáll és a fenti üzenetet kapom.

Az lenne a kérdésem mégis mi a tenndõ 😊

Köszönöm elõre is a segítséget 😊

bon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

IMYke2.0.0.0
Elég volt egy perc 56 mp az egészbõl (1 perc 56 mp) és lássam, hogy ez egyelõre egy érzékenyebb laptopos tapipad az ujjak alatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Fordulás....<#wilting>

bon
Nyertesnek elküldve a nyereménye, jó játékot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

genndy
Steam Controller bemutató, az elején Portal 2-vel.
0:34-nél már érdemes figyelni a fordulást! <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

jetblack
Steam akcioban vettem meg -50% kedvezmennyel de mindegy megvan es kesz nemsoka nekiulok egy vagy ket het 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
Jobban jársz ha megveszi neked valaki, akkor készpénzátutalási megbízással utalhatsz a bankszámlájára.

Az sincs..
Amúgy ha valakinek befizetnék pénzt a számlájára, azt átutalná nekem a paypalomra?
Vagy az is elég lenne egyelõre ha valaki megvenné a teljes pakkot a humblebundle -ról.

genndy
Remember Me lehet hogy lesz még a mostani Steam akcióban (de csak -66%-ot jósolok neki, ha egyáltalán lesz), azzal esetleg várhattál volna.

jetblack
Most kovezzetek meg de en nem varom vagyis inkabb kivanom hogy a DMC es a Remember Me ne legyen benne mert most adtam ki ertuk 24 fontot es nem akarom megszivni 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

RatBaG
hitelkártyával is össze lehet kapcsolni.

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
Capcom-ot én is lehetségesnek tartom.

Paypalra lehet valahogy befizetni, ha nincs bankszámlám?

És ha igen, akkor kellene fizetni valamely tranzakciónál? Pl befizetés, vagy ha veszek valamit steamen...

TBTPumpa
Én Capcom/Ubisoft vagy SquareEnix csomagot várok.

Activision szinte biztos, hogy nem lesz...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Azért az elõzõ hetiben a Darksiders2 ütött nagyot.
TBTPumpa
Valószínû, hogy valami különlegesség lesz, hisz az lesz a 10. HumbleBundle.
A 9.-ik volt a Mark of the Ninja, Brutal Legend, Trine 2 hármasa.

Azóta volt még egy Mobil bundle - ami a héten ért véget. Úgyhogy most várakozás van.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mardel
Múltkor ph-n megbeszéltük, hogy accounton jelzi, hogy VAC bant kaptál valamiben de játékonként külön veszi, ha példaként felhozza, hogy ha COD MW2-ben VAC-ban kaptál annak nem lesz kihatása a COD MW3-ra és a többi játékaidra.

PErsze vannak játékok, jellemzõen Valve játékai ahol ha egyikben megkaptad, akkor a másik játékban is kihatása lesz.

Cheating in one of the following Source games will result in a VAC ban for all games in the list and your items from Team Fortress 2 will be removed except any items that have been purchased:

Counter-Strike: Source
Half-Life 2: Deathmatch
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2

Cheating in one of the following Gold Source games will result in a VAC ban for all games in the list:

Counter-Strike
Condition Zero
Ricochet
Day of Defeat
Team Fortress Classic
Half-Life: Deathmatch
Deathmatch Classic

"Timeo Danaos et dona ferentes."

tutituti
nem jön be a steamgifts topik ezért iderakom:

Two World II Giveaway

Mindenkinek sok sikert!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jah, igen arra gondoltam, nem értem az miért maradt ki. 😊 Köszi az infót.
genndy
Gondolom a HumbleBundlera gondolsz.
Nincs hír, ha nem indul rögtön az elõzõ után, akkor bizonytalan. Majd egyszercsak lesz. Remélem azért a késlekedés, mert megint valami nagyot villantanak.

A hosszabb ajánlat mint pl most a mobilos volt, azok mikor szoktak frissülni (új ajánlat)?
Értem, köszönöm!

genndy
1. VAC-bant csak VAC-védett szervereken lehet kapni, ha feljelentenek csalásért, és az admino jogosnak is találják.
2. Single megy továbbra is, de semelyik játék multija nem fog (Valve által ellenõrzött szervereken biztos nem. Hogy ha a multi Steamen kívüli, akkor lehet hogy azért megy, de szerintem az sem).
3. Nem vásárolhatsz több játékot az accountra.

Valaki ki tudná fejteni nekem mit is jelent a VAC ban? Szerencsére nekem nincs olyanom, de már régóta érdekel, hogy mi is történik ha VAC bant kap az ember. A játékokat ugyanúgy tudja használni csak a multiplayert nem? Vagy az egész profil mehet a kukába ha olyat kap az ember? Csak akkor lehet VAC bant kapni ha VAC által védett játékban csal az ember? Valaki világosítson fel légyszi 😄

Scooter
Pont ezt akartam írni. Megelõztél. Én is beregeltem olyan játékot ami érdekel, de nem telepítettem fel. Akkor teszem fel, majd ha kedvem lesz hozzá. Addig a telepítettekre állítottam.
Botond
Nekem installedre van állítva, és ami nem érdekel azt nem rakom fel.
lalakov
Csinálj egy "Kuka" kategóriát és tedd oda azokat a játékokat amik nem kellenek.
Mardel
Külön külön nem tudnak törölni, ha 1 kulccsal több játékot regisztálnak be, vagy steamen packban vették. Ilyenkor vagy mindet törlik vagy egyiket sem. A felhasználó döntésén múlik.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Csak úgy tudod, ha írsz a supportnak és megkéred õket, hogy töröljék.
Amúgy játékot lehet valahogy törölni steamról? Mert én csak olyanokat szeretnék amikkel játszom is, és a bundlek miatt elég sok olyan összegyûlne amik nem érdekelnek, és emiatt inkább meg se veszem a bundlet..

Igen.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Scooter
Erre a gameminer-re, hogy lehet bekerülni?
papi08
Focus Home bundle. Vegyétek, vigyétek.

13 éve itt. Szép idő.

Ezek az oldalak vannak olyan megbízhatóak mint a steamgifts?