Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Áh, thx 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Fél perc volt.

Megoldás a spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A topik: http://forums.steampowered.com

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Nem tiltja semmi, de hogy akarod feltölteni? Nekem még nem sikerült külsõ képet megetetnem vele.
Amit leginkább érdemes megpróbálni, az hogy hozzáadod nem-Steames játékként, és ha mûködik alatta a Steam overlay, akkor tudsz képet csinálni az F12-vel (vagy amit beállítottál). Viszont ezzel is csak új képeket tudsz csinálni tudtommal.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ryder62
Hali

Képernyõmentést fellehet úgy tölteni a steamen hogy nem játszottam még az adott játékkal? Jó pl erre a Mass Effect, dobozosan magyar felirattal van meg és mivel a steamen is meg van (csak nem tartalmaz magyar feliratot) ezért nem steames verzió van fent. Viszont van egy rakás shottom. Tiltja ezt valami szabályzat? (pl steam felhasználói szerzõdés amit senki nem olvas el 😛 )

XenHai
Úgy szint!Csak várni kell egy kicsit.
FrostBite
Én ma kaptam meg a levelet, hogy "köszönik a szavazást", ráklikkeltem a GmG-s linkre amit küldtek, és már kaptam is instant a kódot.

hmm tegnapelõtt szavaztam azóta se sikerül kulcsot kapni.

Panzeradler
Sok sikert!
genndy
Annyit, amennyi pontba kerül rá belépni (aktuális akció nélküli Steam ár). Nagy csomagnál akár 150-et is.
Bundliba került játékoknál (felajánlásnál *-gal jelölve) jóval kevesebbet (asszem 20%-át).

Scooter
Steamgifts-en egy felajánlással maximum hány pontot lehet szerezni? Attól függetlenül, hogy hányan lépnek be rá?
papi08
Vagy türelmesen vársz, és egy nap múlva ránézel 😄

13 éve itt. Szép idő.

otisz111
otisz111
Tárgytalan.
otisz111
Az ilyen felajánlásokat hogy lehet ide ilyen módon beilleszteni? <#nemtudom>
Scooter
Megvan végre a Mafia 2 is. Nyomogatni kell a linket sûrûn, aztán egyszer csak siker XD
Ryder62
Mivel valszeg akkor esek neki, igen 😛

papi08
Decemberben? ha jó vagy, 6 óra alatt végigviszed 😄

13 éve itt. Szép idő.

Nekem is. Civ5 aktiválva.
Ryder62
Mafia 2 bezsákolva. Már tudom mivel gémelek decemberben - még jó hogy pár fejezet télen játszódik, adja majd a hangulatot ha kinézek és esik a hó 😄

Aki nem kapta meg a kulcsot, annak valóban várnia kell. Vártam 24 órát kb rákattintottam ugyan arra a linkre amit tegnap kaptam mailban. Most már az oopsss helyett egy köszönõ ablak jött elõ és azonnal jött a levél a kulccsal.

IMYke2.0.0.0
Egy valamire jó volt, hogy ránéztem a Google-val - nem a Big Brother-ben volt Elvis, hanem a másik szarban, a Való világ 2-ben (2003).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mardel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem South Park volt nem a Big Brother. 😄 link

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Az engem is. A mostani weekly 1$-os is elég jó pack. Viszont a kövire már lehet nem maradt pénz a kártyán 😄
Ha jön, jön hanem, akkor nem. Humblebundle új akciója jobban érdekel, hogy mi lesz. 😊
Lehet hogy túlterhelt a rendszer és az amúgy is 24 órás határidõ a feldolgozásra még jobban kitolódott
De én csak 1x csináltam, meg most regeltem elõször + mafia2 nem érdekel csak a civ5. De már az elsõnél azt kaptam, hogy nem szavaztam még. Szóval passzolom, hogy mi baja lehet.
papi08
"Elvileg" szûrik.. gyakorlatban gond nélkül megkaptam a két kódot fixIP-rõl 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

Ha ugyanarról az IP-rõl akarsz regelni az gond lehet mert állítólag szûrik. Ennyibõl jó a T-home net hogy újraindítom a modemet más IP-t kapok és így simán regelhetek új accot a másik játékra is
Jogos.
Akkor te ügyes/szerencsés voltál. Kiválasztom melyik játék kell, alul kitöltöm a mezõket jön egy e-mail linkkel és azt mondja nem szavaztam még. Nagyon nem erõlködök vele mert a Civ5 jó játék de a 4 jobb volt. 😊
Én megkaptam már mindkét kódot, nem kellett megerõsítenem emailt sem hozzá
Scooter
Én se, de azért na, hamár sikerült a CiV 5-el... XD
A GMG oldalon se értem, hogy új fiókot regeltem és az nincs aktiválva e-mail-el. Az lenne az aktiválás, amelyikben a játékkód jönne?
Fene se érti ezt az egészet.
IMYke2.0.0.0
Ne nyelvészkedjünk, mert az itt off.
Amúgy meg, a "vágom" szó elterjedését a "tudom, értem, ismerem" helyére bizony annak a tapló Elvisnek köszönhetjük az elsõ Big Brotherek egyikébõl.

Tiszteletre méltó a harcod a szleng ellen, de ezúttal nincs igazad. A "vágom" kifejezés levezethetõ a "Vág az agya, mint a borotva" mondásból, így nyugodtan tekinthetõ a természetes nyelvi fejlõdés részének.
Ez van, nekem se mûködik, azt mondja nem szavaztam még. Majd késõbb is ránézek. Nem fogok sírva fakadni ha mégse kapnék kódot. 😊
Scooter
Nem jött meg a kód. Nem értem én ezt. A két oldal mintha elmenne egymás mellett. Az elsõ kódra se emlékszek, hogy milyen sorrendben fogadta el.
A GMG oldalra csak olyan névvel lehet regelni, amilyen a Steam-es accountod? Esetleg szigorították? A GMG-n ki kell tölteni a nevet meg az országot? Bár az elsõnél se csináltam meg és mégis jött a kód.
IMYke2.0.0.0
Ige, muszáj volt, mert korunk legundorítóbb módon használt szlengje.

oh köszi, bamba voltam.

Scooter
Nézd meg a #20333 hozzászólást!
honnan?

Scooter
Azt mondod, hogy várni kell? Csináltam ma 2 fiókot, de mind a kettõnél ugyanazt játsza. Rányomok, hogy melyik játék kell, beregelek a GMG-re, utána kiírja, hogy OOOPS, még nem szavaztál. Átvezet a CVG-re ott meg már kiírja, hogy "köszönjük, hogy szavaztál" Megint visszairányít a GMG-re és ha megint megpróbálom regelnim akkor azt mondja, hogy ezekkel az adatokkal már 1x regisztráltál. Érdekesen mûködik.
Bár tegnap megcsináltam a CIV 5-el és azt is csak reggel fogadta el telefonról. Viszont az a vicc benne, hogy onnan újból szavazni kellett az egészre, hiába léptem be a felhasználómmal. Mintha elfelejtette volna, de utána rögtön dobta mail-ben a kódot.
Remélem, hogy ennél is ez lesz.
Ryder62
Gondolhattam volna hogy túlterhelt a rendszer.

lostprophet
Muszáj volt a "vágom"-ba belekötni, mi? 😊 Ejj 😛

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

várni kell kb. 1 teljes napot. én most megint rámentem a megerõsítõ mailre és most azt írta ki, hogy okés. meg is kaptam a kulcsot
Ryder62
Nekem meg kiírja a megerõsítõ mailnál hogy menjek szavazni mikor szavaztam lol

RoboKutya78
a másik játékot hogy kérted ki más mailcímre?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
most lestem megkaptam a keyt😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
én megkaptam mind a két játékot.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
GMG-CVG-GoldenJoystick nyereményjáték, ha szavazol kapsz.

RoboKutya78
nekem valahogy nem küldték a kódot pedig végigszavaztam meg minden.