Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldás a spoilerben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A topik: http://forums.steampowered.com
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amit leginkább érdemes megpróbálni, az hogy hozzáadod nem-Steames játékként, és ha mûködik alatta a Steam overlay, akkor tudsz képet csinálni az F12-vel (vagy amit beállítottál). Viszont ezzel is csak új képeket tudsz csinálni tudtommal.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Képernyõmentést fellehet úgy tölteni a steamen hogy nem játszottam még az adott játékkal? Jó pl erre a Mass Effect, dobozosan magyar felirattal van meg és mivel a steamen is meg van (csak nem tartalmaz magyar feliratot) ezért nem steames verzió van fent. Viszont van egy rakás shottom. Tiltja ezt valami szabályzat? (pl steam felhasználói szerzõdés amit senki nem olvas el 😛 )
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Bundliba került játékoknál (felajánlásnál *-gal jelölve) jóval kevesebbet (asszem 20%-át).
Aki nem kapta meg a kulcsot, annak valóban várnia kell. Vártam 24 órát kb rákattintottam ugyan arra a linkre amit tegnap kaptam mailban. Most már az oopsss helyett egy köszönõ ablak jött elõ és azonnal jött a levél a kulccsal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Timeo Danaos et dona ferentes."
13 éve itt. Szép idő.
A GMG oldalon se értem, hogy új fiókot regeltem és az nincs aktiválva e-mail-el. Az lenne az aktiválás, amelyikben a játékkód jönne?
Fene se érti ezt az egészet.
Amúgy meg, a "vágom" szó elterjedését a "tudom, értem, ismerem" helyére bizony annak a tapló Elvisnek köszönhetjük az elsõ Big Brotherek egyikébõl.
A GMG oldalra csak olyan névvel lehet regelni, amilyen a Steam-es accountod? Esetleg szigorították? A GMG-n ki kell tölteni a nevet meg az országot? Bár az elsõnél se csináltam meg és mégis jött a kód.
Bár tegnap megcsináltam a CIV 5-el és azt is csak reggel fogadta el telefonról. Viszont az a vicc benne, hogy onnan újból szavazni kellett az egészre, hiába léptem be a felhasználómmal. Mintha elfelejtette volna, de utána rögtön dobta mail-ben a kódot.
Remélem, hogy ennél is ez lesz.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming