Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Trading Card List, Complete & Up-to-date - játéklista, a kártyák számával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoboKutya78
Vajon lehet e úgy játékra keresni a boltban hogy melyik játék hány kártyát ad Pl ha én csak mondjuk a 6 darabos kártyás játékokra vagyok kíváncsi Leszûkíthetõ e így a keresés vagy van lista amin a kártyadarabszám is fel van tüntetve?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ahoj. Ha valaki szereti a flippert, Pinball FX2 versenyt szervezek, hetente uj asztallal. E heti nyeremeny: Az uj 3 asztalos Star Wars, valamint a jovo heti verseny asztalabol tobb darab 😊. Ha nem is neveztek, probaljatok ki, messze a legjobb flipper jelenleg, van egy ingyenes asztala is (Sorcerer\'s Lair). Akinek nincs meg az e heti verseny asztala, 300ft-ert tudok neki biztositani. Peace!

off

bon
Köszi

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

jetblack
TY 😊

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

otisz111
<#eljen>
genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Azért, mert.... Na hosszú, hogy miért most, meg miért ez, de itt van.

TBTPumpa
Meg az Arkham Asylumból is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Prince23
Azek szerint BAC-ból ki vették a GfWL-t?

Maak
Steamworkos lett mindketto, gfwl megszunik hamarosan, halaegnek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Beton Fej
Kódok elküldve, köszönöm a leveleket.

DarkSector
ha valakinek van olyan ingyenes civ5-je adok érte renegade ops-ot.!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bakker, tényleg. Kösz! Na meglátjuk, letöltöm és telepítem, fel se tûnt. És ezt miért kellet így megvariálni? Ennek mi volt az értelme?

Beton Fej
Üdv!
Dead Space & Crysis 2 kulcsért privát üzenetben (max este 7-ig) lehet jelentkezni nálam. A legszimpatikusabb üzenet gazdája kapja.

Maak
Keress ra a konyvtaradban, Arkham City goty lett belole, regi torol uj letolt ujra es menni fog.

Ha ez nem akkor a cd kulcsot is a konyvtarbol tudod elerni, katt a jatekra es az adatlap mellett lesz. link

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

A mostani humble weekly bundle-t megvette valaki? Ha igen attól kérdezném, hogy egybe adja, vagy megint külön cd kulcsa van mindegyik játéknak?

Ja, hát elõsször nem indult, mert valami ddl. hiányolt, arra gondoltam ez a gügye gamw for.. Live kell neki, azt játék mappájából feltettem.. És most kéri a kódot , de az meg ügye sehol. Mi lehet a trükk?

HeadHunter86
Én is most raktam fel. De nálam ott van. Igaz elõször GFWL nélkül indult. Aztán jött egy STEAM frissítés, most már megint GFWL-el indul és CD kulcs is van, elõtte szerintem nekem sem volt ott, mert nem kérte. Elméletileg STEAMWORKS-ös lett. Szóval nem kellene, de úgy látom van még itt valami katyvasz.

Megkérdezem itt is, hátha valakinek van ötlete. Steam-en megvettem a Batman Akrham City-t, már jó régen.- Játszottam is vele többször, új gép, ki akartam prábálni, újra telepítés, kér a játék a kódot...de hol a kód? Igen, steam, könyvtár, jobb katt...de semmi. Nincs ott a CD-kulcs megnézése. Másnál ott van, itt eltûnt. Most mi van? Megvettem régen, és bukom? Hova lett a kulcs? Mi folyik itt?

Unknow
Szívesen mindkettõtöknek 😊
RoboKutya78
köszi a játékot😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Skynet85
Nem tudom ismeritek-e: http://www.indieroyale.com/

Annyiban módosult, hogy most megint kiírja a hibaüzenetet...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sziasztok!

2 napja szavaztam a Golden Joystickos akció miatt, megkaptam a Civ V-t, fel is telepítettem. Amikor azonban el akarom indítani, feldob egy ablakot, hogy válasszam ki az indítás módját (Dx 9 vagy 10-11), kiválasztom a 10-11-et, és indítás helyett azt mondja, hogy "Failed to start game (app already running). (ha a 9-et választom, akkor is ez van)

Rákerestem a Steam support fórumán, azt találtam, hogy lépjek be adminisztrátorként a Steambe, és akkor elindul. Nagy nehezen beengedett, indításkor annyi változott, hogy a Dx 10-11-es verziónál nem írja ki a hibaüzenetet, csak simán nem csinál semmit.

Az appcache mappát már elõtte töröltem, újra is indítottam, amit találtam, azt már kipróbálgattam. Mi lehet a gond?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

otisz111
Köszi!!! <#taps><#vigyor2>
Unknow
Kulcsok elküldve, grat a nyerteseknek 😊
otisz111
Gratulálok a nyertesnek, a kulcs elküldve. <#vigyor2>
Jó ez a civ5. Bár kicsit gáz, hogy a városokban csak 1 védõ egység lehet.

Szabi
gameminer-en nem lesz gond belõle 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Egyiket add nekem. Adok érte Mafia 2-õt 😉
nah írtam green man fb oldalára hogy 4 napja szavaztam, most nézem mostmeg már megvan a kód 😄

Segítség!Van egy kis gondom,ezen a GameMiner oldalon jelentkezdtem több ilyen MOW Assault squad nyereményre.De nem gondoltam hogy 2-ben is én leszek a nyertes.Most mit csináljak?Nem akarom hogy bannoljanak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

minden nap többször is, maffia 2 kéne amúgy mert civ 5 már megvan 😄

Unknow

Scooter
24 óra után ráklikkeltél? Azért kérdem, mert tegnap már a GMG-s oldalon ki volt írva, hogy felfüggesztették a kódokat. Bár elvileg ha hamarabb csináltad akkor meg kellett volna jönni. Viszont ha elfogytak a kódok akkor nem biztos.
RoboKutya78
lehet elfogyott a kulcs😞 nekem a maffia2 jött meg csak 😞

ma este lesz 4. napja hogy szavaztam, még mindig ooops looks like you havent voted yet..

Mardel
De ha jol emlekszem ossze is lehet fuzni oket mikor galapointra valtod be oket. 8. How do I connect my IndieGala profile to my GalaStore account?

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Dzsini
Vásárlásért kapott emailben van link a profilodra, abban van alul kigyûjtve, hogy melyikeket vetted meg eddig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maak
Hat igen, humblebundle szvsz sokkal jobb ilyen szempontbol, ott amit nem aktivaltam annak a kulcsa meg rejtve van...(mivel nem neztem meg), indiegalan ilyen nincs, legalabbis en sem talaltam ilyesmit.

RoboKutya78
Skacok kérdés
Az Indi Gala csomagokat amiket régebben vettem össze lehet fésülni egy csomagba valahogyan mint a Humble csomagokat?
most lestem hogy volt egy játék a listámban amit nem aktiváltam és majdnem megvettem a red orc 2-t 😊
Az Indi Gala oldalán nem látok semmiféle saját fiók létrehozási lehetõséget vagy rosszul látom?

Scooter
Köszi erre én is gondoltam, csak gondoltam elõbb megkérdezem 😉
szerintem itt kell szólni házigazdának

Scooter
Steam nick-et, hogy lehet itt kitenni, a hozzászólás szám alá? Beállításokban nem találtam ilyet.
Szabi
<#banplz>

Tinman
Mert banoltak. Ez van, jó volt veled <#vigyor2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
nem tud bejelentkezni a steam kliens.. o.0

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.