Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem tudjátok, hogy van-e valahol olyan lista, ami tartalmazza azokat a dobozos játékcímeket, melyeket mostanában a dobozhoz adott kóddal elvileg már lehet aktiválni a steamen, pedig korábban nem lehetett? Ilyenekre gondolok, mint GTR, GTR 2, GT Legends, ETS2, stb.

A medve nem játék.

bosco05
Van két Toki Tori 2+ -10% kuponom, ha kell valakinek szívesen odaadom akár mindkettõt. Pü!
Elég király felajánlások, köszi. 😊
grebber

Next PC upgrade: 2022

Mardel
steam.exe-n es a jatekok telepitesi mappajan kivul mindent torolsz.
A steam.exe-t inditod es letolti ami kell neki.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Fpocok
Elég sok feltelepített játék van. Simán uninstall steam aztán install vissza oda és akkor a játékok is indulnak majd egybõl? Vagy töröljem az egészet, azt rakjam fel õket újra?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem tökéletesen mûködik win7 64-bit alatt. Kikapcsoláskor is rendben bezárja csak várni kell egy picit. Otthon az asztali gépemen volt ilyen gondja, de én rendszer újratelepítéssel orvosoltam minden baját. Talán elég lenne nálad csak a steamet újratelepíteni, lehet beakad valamiért.
Fpocok
Észrevettem, hogy az utóbbi pár hétben egyszerûen a gép kikapcsolásnál mindig szarakodik a steam. 90%-ban mindig kiírja, hogy valamelyik steam ablak nem válaszol és csak erõszakosan tudom lekapcsolni. Nektek nincs hasonló tapasztalatotok? Nagyon zavaró, hogy állandóan rá kell nyomnom egy párnát a steam ablakra és a fülébe súgni, hogy "psssz... mindjárt vége lesz". Vagy pedig elõtte mindig kilövöm, de semmi más program nem csinálja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

szucsy89
Köszi szépen! Régen nem ment a gépemen mert túl nagy volt a gépigénye, erre emlékszem errõl a játékról... most kiélvezkedem fullon. 😄 😄
kosárba tevésnél kiírta, hogy nem elérhetõ az országodban, szóval régiózáras
azért köszi a segítséget
IMYke2.0.0.0
Én már vásároltam a Nuuvemrõl - Fallout New Vegas Ultimate Editiont és gond nélkül mûködik.
Tényleg érdemes odafigyelni, hogy mit írnak , ha valami gyanúsnak tûnik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Szoktunk, nincs vele gond, de figyelj oda a régiózárakra. Nem látok feltüntetve semmit, elvileg jó lesz, de kérdezz be az Eredeti Játékaink topikba is, ott mintha vett volna valaki ilyet Nuuvemrõl.

[merlinw.org]

errõl az oldalról vásárolt már valaki közületek? www.nuuvem.com.br

borderlands 2 season pass érdekelne
az alapjátékot megvettem amazonról, ami elvileg WW-s. de nem tudom, hogy ez felmenne-e rá?
MerlinW
Még mindig😊

[merlinw.org]

Evin
Meddig?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Jim Morrison
köszi! Steamgiftsen pont megnyertem, de akkor én is felrakom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Genndy. Köszönöm a játékot. Aktiváltam is. Steamgifts-en vissza is igazoltam. Nagyon boldog vagyok. 😄 😄
DarkSector
Igen, olcsón megkaphattok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

téged bundleban árulnak? nem is tudtam... <#banplz>

grebber
Továbbra is a tied mert sehol senki nem ad érte olyat ami nincs meg és érdekelne!

kigyi
Azt mondtad, ha reggelig nem lesz jobb ajánlat akkor enyém a dark-ért akkor most mégsem?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

DarkSector
Azonnal cseréld el!!!! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Max Payne 3 még mindig cserélhetõ!
Az eddigi legjobb ajánlat érte a budle-es Dark Sector!

Scooter
Én is láttam a steamgifts fórumában, de annyira nem vonzott. Viszont gameminer-en egy csomót tesznek fel, 0 szén pályázással. Reggel nyertem is 1-et!
genndy
Vampire2nd nyerte a Skyrim LE-t. Itteni nevét sajna nem ismerem.
Gratula! Az ajándékot emailben elküldtem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem tudom. Én normálisan beregisztráltam.
MerlinW
Wow. Ez a csaknem 20 éves oldal még mûködik?😊

[merlinw.org]

kigyi
Ha facebook-al lépek be az is regisztrációnak számít? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Csak összejött. Baromira lassú volt az oldal, de nagy nehezen sikerült összehozni.
otisz111
Szintúgy, nálam is.
Halott az oldal. Úgy tûnik, sok embernek kell Enclave. 😄
Ingyenes steames Enclave : Regisztrálsz a dlh.net -re majd aktiválod a fiókot, a levelet lehet hogy a spam mappába küldi

stalkereket szerintetek max mennyire fogják leárazni? a mostani 33% elég kevés

SzirmosSzisza
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4988-DHXV-7272#yesaccountname. Szerintem ehhez muszáj kliens és azzal tudod majd.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
Elfelejtettem a Steam jelszavamat, de sehol sem találom (Steamen belül), hogy hol tudnék újat csinálni... hogy kell?
Szabi
a dobozos játék kódját be lehet regiszrálni steambe..

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
nem, mert meg sem engedi õket venni a steam ha az alap játék nincs regelve.

RoboKutya78
Skacok egy kérdés
Ha van egy euro truk simulator 2-m dobozos verzióm
arra fel tudom tenni a steamen kapható dlcket?
Mert ha jól látom eme játék nincs a hozzárendelhetõ dobozos játéklistán.
Gondoltam mielõtt megveszem a kieget megkérdem.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
hm szép köszike😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Köszi!

Evoluti0N : <#vigyor5>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Király vagy Genndy!
Sziasztok.

Azt lehet tudni, hogy CS:GO orosz Steam Gift-en van-e régiózár? Bevásárolnék néhány 10-et késõbbi eladásra. Outpost-on 2 kulcs darabja, ennél olcsóbb nem nagyon lesz.
dartonite
Koszi es HBD!
IMYke2.0.0.0
Az jó jel - érdemes egy kis értékû dolgot venni elõször, próbaképp <én legalábbis így tettem>, és akkor tutira kiderül minden.
Fontos, hogy az Amazonos profilod alatt ott legyen a vásárlás után a termék , mert akkor minden menni fog késõbb is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszi. úgy néz ki, hogy jó lesz, legalábbis a vásárlás gombot már engedi megnyomni
IMYke2.0.0.0
A kártya adataid lehetnek valódiak, a vásárláshoz, de az Amazonon érdemes a hamisnévgenerátorral készíteni mondjuk egy Toledo városában élõ hölgyet és már is mehet a vásárlás.

A kreaált adataidat nagyon õrizd meg, késõbb kellhetnek.

papi08
Nem tudom most mûködik-e, de én anno a Just Cause2-t így, kamu címmel vettem meg Amazon-on 😄

13 éve itt. Szép idő.

SzirmosSzisza
Itt azt írják igen, meg máshol is azt olvastam.

MerlinW: a videó beszúrása gomb kilóg a sorból 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

gondoltam rá, de annyi elég hozzá?
SzirmosSzisza
US címet adsz meg?😄