Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
én így ha rutere van próbálja anélkül telepíteni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ha egy kicsit többet mondasz milyen szolgáltató meg hogy mi mögül kommunikál ruter vagy más. Akkor okosabbak lennék egy kicsivel mert így magában ez az üzi bármi lehet.
Ha nem is én de más a fórumon tuti segít ha van infó.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nameless1229
Szevasztok, olyan problémám van ill. egy cimborámnak, hogy az istenért sem tudja feltelepíteni a steamet (win8). Pedig tolnánk ezerrel a Left4Dead-et.
Fatal Errort ír és hogy ellenõrizze az internet kapcsolatát (amivel semmi probléma). Találkozott valaki hasonló problémával?! Köszi elõre is!

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Akkor nagyon figyelni kell,bár a steam jelzi.Csak én erõsködni akartam.😊
Még jó,hogy elõbb megkérdeztem.Köszi neked is.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MerlinW
Igen, a 2013 június óta érvényben levõ EULA szerint minden régiózárral való játszadozást banánnal jutalmaznak.

[merlinw.org]

otisz111
Szerintem is nagyon jó játék! A grafika nagyon lefoglalja az játék közben az embert. Néha meg-megálltam körbenézni, felfogni a környezetet.
Hárman toltuk barátokkal és nagyon élvezetes, vicces tud lenni.

Csak ajánlani tudom!
Köszi,akkor felejtõs.😊

genndy
Igen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sziasztok!Ha muszka kulcsot aktiválok VPN-el,akkor kaphatok banánt?😊

RoboKutya78
szép csomi jó játék tényleg tetszetõs grafikája van ketten játszani is tökéletes buli lehet😊
Én a szenezés alkalmával vettem meg annó és pont jó volt a hangulati háttér hozzá hogy végigtoljam😊
Én csak ajánlani tudom.
Köszi

Nem gondoltam volna, hogy ekkora visszhangja lesz. <#wow1>
Scooter
<#taps>
genndy
<#eljen>

otisz111
<#eljen>
Hátha valakinek még nics meg! <#integet2>
Egy kis infó, ha valaki esetleg megvette most bundle-ben a Clive Barker's Jericho-t és chrash-el win7 64 + nvidia kombón, az telepítse ezt a kis drivert: http://www.nvidia.com/object/physx-9.12.1031-legacy-driver.html
Nem kell uninstallálni semmit, csak ezt pluszban felrakni és menni fog.
genndy
<#eljen>

MerlinW

[merlinw.org]

Mardel
Ha kikapcsolod utana azt 15 napig nem tradelhetsz buntetesbol.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Szabi
most jöttek meg sorba a levelek.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Nekem Gmailben nem volt ott a leveleim között, de ha rákerestem, hogy Steam akkor látszott a levél 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
fail, most nézem, hogy a progiban ki lehet lõni a steam guard-ot.... már be vagyok lépve.. steam guard meg visszakapcsolva.. 😄D

Szabi
persze, egy órája várom azt a nyomorult kódot, nyertem egy DLC-t a gálás cuccon 1óra körül (100.000 pontért 😄D) és nem tudom visszaigazolni, hogy érvényes a kód.. :S

genndy
Ugye nem csukod be az ablakot amibe a kódot kell írni, amíg az meg nem jön? Mert összetartoznak, ha becsukod új kódot is kell kérned.

Mardel
Nekem is hotmailen van. De mikor nem kapom meg egybol a kodot, akkor a steam guard-on nyomok egy megse gombot, majd ujra belepek, de ez a 2. kod (ami ugyanaz mint amit nem kaptam meg) megjon egybol.

Szabi
10éves hotmail címemen van a steam 😄

Mardel
Email szolgaltato csere. (gmail vagy hotmail)

Szabi
a kliensbe gond nélkül be vagyok lépve, de a böngészõbe nem akar beengedni, nagyon nehezen jön a kód 5-10perc.. majd utána el se fogadja a kódot... 😞

lalakov
Köszi.
otisz111
Köszönöm szépen! <#eljen><#circling>
KiruHoshino
Köszönöm a nyereményt és a felajánlásod. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

genndy
Nem.
A profiljára asszem írhatsz, feltéve hogy nem tiltotta le.

lalakov
Nem barátnak lehet üzenetet küldeni?
grebber
A nyerteseknek elküldtem a cd kulcsokat!

Engem meg szopatóágra tettek. Múltkor ugye nem küldte el a gyerek most megy 10 db cucc volt feldobva abból nyertem 1-et 9 csókának el lett küldve a cucc csak nekem nem fasza! 😞

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Most csak engem szopat, vagy másnál se indulnak el a steames játékok?

A medve nem játék.

Értem.Köszi.

MerlinW
Asszem igen, de ha van gmail-es mail címed, akkor egyszerûen csak megadod a kártyaadataidat és fizetsz. Semmi extra.

[merlinw.org]

Hali!Az indiegalan csak paypal és kugli wallet jó?

genndy
Amíg létezik az oldal addig ott marad, nincs idõkorlát.

narumon
Igen megtaláltam, azt a linket elküldve mûködött a dolog, csak azt hittem steambe be lehet rakni giftként. Ez a Humble elküldési lehetõség meddig marad meg? Ez itt tárolható sokáig - ha nem tudom, hogy engem érdekel-e valamikor vagy inkább majd elküldeném valakinek?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

genndy
Most már ilyen, de elvileg játékonként van a "kód". Az url-t el tudod küldeni másnak, vagy email-címnek nem a sajátodat adod meg.
(lehet hogy nincs játékonként, csak BTA/non-BTA van, ezt nem tudom a mostaninál)

Maak
Sorok mogott kis szurke csomag?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

narumon
Humblebundle-n megvettem egy packot. Itt csak redeem kód van és rögtön hozzáteszi a steam accomhoz (tehát nem gift, hogy késõbb el tudjam ajándékozni). Ez ilyen vagy én csináltam valamit rosszul?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

grebber
Minden privátot elolvadtam itt is és a phen is.A dark sector volt a legértelesebb ami érdekelt is.

Next PC upgrade: 2022

Maak
Haaaat, mondjuk ha neznel privit neha akkor lehet kaptal volna erte tobbet.<#whatever>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

indiegalan is van most codmasters pakk

SzirmosSzisza
Megint van Humble Bundle új, egész pofás.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

a.carkey
Ezt láttam, de sajna hiányos. 😞 (Rengeteg akció van mostanában MMekben és Tesco-Auchan stb. boltokban, ahol sok dobozost már 303 forint alatt is megtalál az ember, amelyek pl. még induláskor nem voltak steamesek, de azóta már elérhetõek steamen, sokat be lehet regelni.)

A medve nem játék.

Dj Tommy
Gondolom ezt a listát láttad már?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX