Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem találok erre leírást, hogy hogy lehet kijátszani ezt
"Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address"
minden további nélkül megveheted õket.
Természetesen, és gondolom, már olyan fiókod van, amivel ezt meg is teheted
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pontosabban ezek kellenének: Desert to Sea Bundle, Lara Croft and the Guardian of Light, BORDERLANDS 2 AND BORDERLANDS GOTY Pack, Max Payne 3 + Season Pass
Nem tudom ha esetleg feltelepítés után kiixeled a frissen tartását a játéknak és úgy teszed fel a magyarítást hátha.
Lehet ez a játék pont abba a pixisbe tartozik ami nem szereti az efféle akciókat.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
vagy még nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõbb egy pillanatra bejött és egyiknél 0 pályázó volt. Még 11 perc volt hátra belõle. Nem jött be azóta, hogy pusztulna meg, pedig de jó lett volna elvinni 😊
Most derítettem ki hogy valószínû azé nem fogadták a vásárlásomat mert egy másik facebook fiókon keresztül léptem be és ez nem tetszett nekik.
Nekem se tûnt fel hogy nincs bent a régi számlák az oldalon amit már megvettem.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

If you give a little love you can get a little love of your own
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bár lehet ennek örülnöm kéne 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
hm még nem kaptam semmit.
Kaptam egy ilyen levelet valami vissza térítésrõl dumál???
Vettem már itt én is játékod a cod black opsot azt meg is kaptam rendesen pár percen belül.
Lehet gondja van hogy globál verziót vettem?
Dear ????,
G2A.COM just sent you a full refund of €13.16 EUR for your purchase.
If you have any questions about this refund, please contact G2A.COM.
The refund will go to the card you paid with.
To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.
de az acsik megmaradnak hisz azt gyûjtöd az a lényeg.
Játékot nyugodtan törölheted, felteheted újra, maximum a mentett állásaid és a sávszélességed bánja, játékóra és achik maradnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Srácok vett már itt valaki valamit?
Ha igen hogy kapta meg a keyt?
mennyi idõ mire kiküldik mert a számlát megkaptam levontak meg minden okés.
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
"Európában még meg sem jelent. Steamrõl és egyéb online shopból (pl.: GreenManGaming) nem lehet megvenni, ugyanis az országban régiózáras. (Tényleg csak és kizárólag nálunk, elvileg valamelyik DLC skin kommunista jelképhasználata miatt. A Warner döntése ez, nem idehaza tiltották le a játékot. Ha minden igaz ez a DLC a konzolos kiadásokhoz se vásárolható meg.) A Warner, nem hajlandó válaszolni semmilyen érdeklõdõ levelemre, hogy jajj ugyanmár hagy költsem el a pénzem nálatok, de nem. Ami röhej. Találtam fizikai kópiát árusító üzletet. Ide is írtam levelet, õk se válaszoltak, de elõrendeltem, majd meglátjuk mi lesz belõle. A Steamen VPN-es ügyeskedéssel megvehetõ, de online nem fogsz tudni játszani, így nem látom értelmét. A gift verziója megszerezhetõ pl.: a tf2outpost-on keresztül 12-15 kulcs körül, a felhasználhatósága kérdéses. Xbox-on egy barátomnál kipróbálva azt kell, hogy mondjam igencsak örülnék neki. Egyébként gondoltam tört verzióra ideiglenes megoldásként, és tekintettel arra, hogy nehogy már nekem kelljen küzdeni azért, hogy elkölthessem a pénzem, de a torrent oldalak felhasználói szerint egyik törés sem hibamentes."
Ugye azóta látjuk Peet81-nek hála, hogy van mód vpn nélküli vásárlásra, de én várnék a pénzköltéssel most már a megjelenésig. Amúgy szvsz ezt a játékot picit túlárazták. A 30-35€ méltányosabb lett volna.