Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

közben kiírta, miután megadtam az adataimat

nem találok erre leírást, hogy hogy lehet kijátszani ezt
IMYke2.0.0.0
Ettõl eltekintve:
"Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address"
minden további nélkül megveheted õket.

Természetesen, és gondolom, már olyan fiókod van, amivel ezt meg is teheted .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

soha nem vettem még amazonról játékot, szóval ha vennék, akkor tudom majd aktiválni õket steamen? nincs ilyesmi sehova írva, hogy régiózárasak lennének, illetve én nem találok erre utaló infót

pontosabban ezek kellenének: Desert to Sea Bundle, Lara Croft and the Guardian of Light, BORDERLANDS 2 AND BORDERLANDS GOTY Pack, Max Payne 3 + Season Pass
Nazgul1980
Kösz a választ szerintem z lesz, hogy a Steamet megkerülve fogok vele játszani

RoboKutya78
elvileg a nagyokos steam ismerettel rendelkezõ kollégák annó mintha azt mondták volna hogy vannak olyan steam játékok amik allergiásak az úgynevezett hackelésre a magyarítás is egy efféle dolog.
Nem tudom ha esetleg feltelepítés után kiixeled a frissen tartását a játéknak és úgy teszed fel a magyarítást hátha.
Lehet ez a játék pont abba a pixisbe tartozik ami nem szereti az efféle akciókat.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nazgul1980
Sziasztok. Egy olyan érdekes gondom lenne, hogy pár éve megvettem eredetiben DVD én a Supreme Commander Forged Alliance játékot. Na most. Ennek a kulcsával hozzáadtam a játékot a STEAM könyvtáromhoz. Eddig nem nagy dolog. Gondoltam felrakom lemezrõl, de a STEAM nem látta a játékot. Jó, leszedtem, letöltötte, felrakta magának a STEAM. A gond ott van, hogy van a játékhoz egy magyarítás, a feliratokra ugye, amit anno én használtam is. Gondoltam most is felteszem. Megadtam neki a Steam mappát, oda fel is ment, de ugyanúgy angol maradt a játék. Feltelepítettem egy külön mappába, és onnan bemásoltam a steam be, de úgysem jó. Valakinek van ötlete?

Devv
Üdv! Tud valaki infót arról, hogy a Black Mesa mikor kerül fel Steamre?
DarkSector
oks thx, csak akkor nem tudom még havernak feldobni a játékokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Bétában van még, jelentkezni kell afaik, de nem tudom, hogy sorsoltak-e már jelentkezõk között.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Srácok már mûködik ez a játék kölcsönadás ismerõsöknek?
vagy még nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Max Payne 3 valaki valami cserére?

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Szerintem senkinek se. Szinte minden nap 17 és 19 között megdöglik.
Elõbb egy pillanatra bejött és egyiknél 0 pályázó volt. Még 11 perc volt hátra belõle. Nem jött be azóta, hogy pusztulna meg, pedig de jó lett volna elvinni 😊
lalakov
Nem.
Csak nekem nem megy a steamgifts ?
Szabi
?

"Nulla tenaci invia est via"

BoneDragon
?

szucsy89
?
wesker24
Igen biztos lehetsz benne nekem is 3 nap után már ott volt a lové a kártyámon amit a Paypal visszautalt !
RoboKutya78
És akkor tuti hogy ezen tényállás szerint 2 max 3 napon belül visszadobják a lovét.
Most derítettem ki hogy valószínû azé nem fogadták a vásárlásomat mert egy másik facebook fiókon keresztül léptem be és ez nem tetszett nekik.
Nekem se tûnt fel hogy nincs bent a régi számlák az oldalon amit már megvettem.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
na jól van okés gondoltam hogy ilyesmi lesz belõle😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Akár 4-5 nap is lehet egy ilyen tranzakció. Ne türelmetlenkedj, ha mégis izgulsz, akkor írj a supportnak ahol vásároltál és/vagy a Paypalnek.

Szerintem paypal-nal ez 2-3 nap.
otisz111
Ez igen! Köszi! <#eljen>
RoboKutya78
Ebbe az esetben mikor lesz újra írva a számlámon a visszatérített pénz vagy paypalen valahol külön engedni kell hogy vissza dobja?

RoboKutya78
Természetesen csak újra kell letöltened illetve újratelepített rendszer esetén a steam egy igazoló linket fog kérni majd amit elküld a regisztrálásnál használt mailcímedre.Arra figyelj oda a fiókod biztonságánál hogy megbízható mailcíme legyen gmail pl illetve erõs jelszava legyen.8 16 karakter a biztos.

Igen, ez az egész rendszer lényege.

sziasztok nagyon friss vagyok még a steam világában lehet túl egyszerû a kérdésem: azt szeretném kérdezni hogyha kaptam ajándékba egy játékot valakitõl azt utána már bármikor fogom tudni használni? szóval most jó, betettem a játékkönyvtáramba és el is kezdte letölteni, de ha majd késõbb újrarakom az oprendszert stb. akkor megmarad nekem ugyanúgy a játékaim közt a telepítõje ha majd belépek a steam kliensbe az accountommal? köszi
RoboKutya78
köszi😊

genndy
Boldog Õszt! <#bohoc>

SG.hu tagok részére, min. 10$ contri. Szombat este 8-ig. Sok szerencsét!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Béluska74
A steam-es Crysis játékokat be lehet az Orignes fiókba aktiválni? Hej de hülyén sikerült ez a kérdés...

If you give a little love you can get a little love of your own

SzirmosSzisza
Abbol kifer 1 kulcs :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hopp, egy Skyrim már be is ugrott a tatyóba! 😊
Jim Morrison
Basszus, itt az autumn sale és csak két és fél euróm van steam walleton :'(
Bár lehet ennek örülnöm kéne 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
na a paypal on ott a lové minuszban remélem holnap visszakerül a számlámra valszínû hogy a globál jelzés miatt dobja vissza a cuccot mert nem eut vettem😊

Lehet, hogy várni kell valamennyit. Nálam is volt egyszer visszatérítés. Akkor mondjuk én kértem, mert egy ismerõsömnek rendeltem elõ valamit, csak utána meggondolta magát. Az ügyfélszolgálattal beszéltem és ott azt mondták akkor nekem, lehet, hogy néhány napot várni kell, mire visszakapom a pénzem.
Szabi
majd reggel 8körül megkapod 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
de a számlámon még nem jött vissza a play visszatartja?

Jah. Visszakaptad a pénzed a játék helyett. Hogy miért, azt nem tudom.
RoboKutya78

hm még nem kaptam semmit.
Kaptam egy ilyen levelet valami vissza térítésrõl dumál???
Vettem már itt én is játékod a cod black opsot azt meg is kaptam rendesen pár percen belül.

Lehet gondja van hogy globál verziót vettem?

Dear ????,
G2A.COM just sent you a full refund of €13.16 EUR for your purchase.
If you have any questions about this refund, please contact G2A.COM.
The refund will go to the card you paid with.
To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.

Prince23
Két játékot vettem innét, és én 2 percen belül meg is kaptam a kulcsot, csak a lényeg hogy ezen a címre menj: g2a

szucsy89
csak azért, mert régebben megvettem a Tomb Raidert, és most 0 acsit ír hozzá, pedig párat megszereztem már... nah mind1.
4-5 játékot vettem onnan. Legtöbb, amit vártam 30 perc volt. A http://www.go2arena.com/customer/account/ oldalon azt kell írnia a Status-nál, hogy Complete, ott klikk View Order-re és ott van egy link, aminél mutatja a kulcsot. Azonban, ha jól tudom, akkor kapsz egy mailt is, ha minden kész, amiben van link a kulcshoz.
RoboKutya78
ha letörlöd a játékot nem vesznek el az acsik azok meglesznek próbáld ki valami lényegtelen játékon elõször
de az acsik megmaradnak hisz azt gyûjtöd az a lényeg.

genndy
Minden ilyen adat az accountodhoz tartozik, tehát a központi szerveren tárolódik.
Játékot nyugodtan törölheted, felteheted újra, maximum a mentett állásaid és a sávszélességed bánja, játékóra és achik maradnak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

szucsy89
Ha van egy játékom Steamen, végigviszem, megszerzem hozzá az összes acsit (amit szintén számol a Steam), és ha letörlöm a játékot, akkor ezek el is vesznek? Vagy majd ha újra felrakom akkor ki lesz maxolva?
RoboKutya78
http://www.go2arena.com
Srácok vett már itt valaki valamit?
Ha igen hogy kapta meg a keyt?
mennyi idõ mire kiküldik mert a számlát megkaptam levontak meg minden okés.

Peet81
hát remélem, hogy online is tudok vele játszani, mert ha nem akkor lenyalhatják a szõrõs golyóimat <#mf1>

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Bemásolom neked amit a játék topikjába írtam:

"Európában még meg sem jelent. Steamrõl és egyéb online shopból (pl.: GreenManGaming) nem lehet megvenni, ugyanis az országban régiózáras. (Tényleg csak és kizárólag nálunk, elvileg valamelyik DLC skin kommunista jelképhasználata miatt. A Warner döntése ez, nem idehaza tiltották le a játékot. Ha minden igaz ez a DLC a konzolos kiadásokhoz se vásárolható meg.) A Warner, nem hajlandó válaszolni semmilyen érdeklõdõ levelemre, hogy jajj ugyanmár hagy költsem el a pénzem nálatok, de nem. Ami röhej. Találtam fizikai kópiát árusító üzletet. Ide is írtam levelet, õk se válaszoltak, de elõrendeltem, majd meglátjuk mi lesz belõle. A Steamen VPN-es ügyeskedéssel megvehetõ, de online nem fogsz tudni játszani, így nem látom értelmét. A gift verziója megszerezhetõ pl.: a tf2outpost-on keresztül 12-15 kulcs körül, a felhasználhatósága kérdéses. Xbox-on egy barátomnál kipróbálva azt kell, hogy mondjam igencsak örülnék neki. Egyébként gondoltam tört verzióra ideiglenes megoldásként, és tekintettel arra, hogy nehogy már nekem kelljen küzdeni azért, hogy elkölthessem a pénzem, de a torrent oldalak felhasználói szerint egyik törés sem hibamentes."

Ugye azóta látjuk Peet81-nek hála, hogy van mód vpn nélküli vásárlásra, de én várnék a pénzköltéssel most már a megjelenésig. Amúgy szvsz ezt a játékot picit túlárazták. A 30-35€ méltányosabb lett volna.

Peet81
mondom a Gamersgate-rõl sikerült megvennem és aktiválnom is a kulcsot a steam-en, ma felajánlotta az elõletöltést, pénteken meg majd kiderül, hogy tudok-e vele játszani

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,