211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Rudee
    Második feléből nem kaphatnak, mert azok a Debrecennel együtt a nem kiemelt csapatok.
  • ffxi
    Vesztettem! Legkozelebb nem hallgatok ratok
  • Atti12
    nem értem am mi ezzel a baj? :D
  • Barnabyka
    pár napja jársz atopikba.. eddig soha senkivel nemvolt itt gond erre egyből elkezdesz személyeskedni és rombolod a topikot is..
  • Barnabyka
    ez jó kép^^..csak nemtom ,h hol itt a gond:D... de várj még csak most fogsz repülni innen:)
  • KoniZTE
    napi rajok
    http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=159874
  • Barnabyka
    szerintem is:)
    APÓEL, Ventspils, Sheriff Tiraspol.

ez a 3 verhetőnek tűnik:) a többi már kevésbé ha reálisak akarunk maradni.

talán talán még asalzburg de én inkább őket is az erősebb kategóriába tenném.
  • KoniZTE
    anyuka korán hazavárt ? :)
  • Rockynhooo
    a sor második feléből kapjanak :D
  • Dean Winchester
    ha ezek lehetnek akkor meg nagy sansz van a bl csoportba kerülni!
    Ám én már annak is örülök,hogy az EL csoportkör már megvan,szóval én szomorú nem leszek az tuti!
    de a blbe bejutni az szép lenne és mivel 15 éve került be magyar csapat utoljára szvsz szép kerek szám szóval itt az idő!
  • adam127
    Megnéztem wikipédián és szerintem igazad lesz, ha pedig így lesz, akkor itt vannak a lehetséges ellenfelek:

Olympiakos, FC Köbenhavn, Levszki Szófia, Makkabi Haifa, FC Zürich, Red Bull Salzburg, APÓEL, Ventspils, Sheriff Tiraspol.
  • Dean Winchester
    a rangers-city hazait jól éreztem :D viszont azt is,hogy ma nem kellene fogadni a bl-re!
    Holnap viszont nyerni kell az EL mérkőzéseken!
  • Dean Winchester
    de várj most nincs olyan szabály ,hogy a nagyobb országok klubbjai csak velük azonos erősségüvel csaphat össze?
    azaz pl a debrecen csak "kisebb" csapatokat kaphat ?
  • Dean Winchester
    ja én is úgy tudom..
    hiszen mindig péntek dél volt a sorsolás időpontja akkor reméljük most is az lesz!

Egyébként meg ilyenkor mikor nemzetközi porondon szerepel egy magyar csapat akkor minden magyarnak kötelessége a saját hazáját képviselő együttesnek drukkolni!
    Legalábbis ez lenne az ésszerű,aztán hogy ki hogy vélekedik erről az más dolog :(
    --------------------
    Péntek (Augusztus 7.)
    Eurosport
    12:00
    Labdarúgás
    UEFA Bajnokok Ligája sorsolás - élő
  • Rockynhooo
    Amióta focit nézek kétszer volt meg igazán a sansza magyar csapatnak. Még a Dunaferrnek a Rosenborg ellen , az nagyon szoros volt. MEg a Fradinak a Prága ellen. Jó lenne most is hasonló kaliberü csapatot kifogni nem valami Atleticot.
  • Atti12
    szánalmas vagy :)
  • adam127
    Pénteken lesz délben, ha jól tudom!
  • Barnabyka
    Arról nem tudsz valamit, hogy mikor lesz sorsolás?
  • Rockynhooo
    nézz utána az utolsó körbe eljutott magyar csapatok milyen csapatokat kaptak az utóbbi 10 évben , és mennyi esélyük volt. a java még csak most jön a dolognak.
  • Dean Winchester
    szóval EL csoportkör már megvan!Most azért kell harcolniuk,hogy az E betű B-re fejlődjön :D
    "
    A kettős győzelemmel továbbjutó magyar bajnoknak már csak egy kört kellene sikerrel vennie a csoportkörbe jutáshoz. Herczeg András együttese legrosszabb esetben is az Európa-liga csoportkörében folytathatja nemzetközi kupaszereplését.
    "

teljes cikk
  • Dean Winchester
    miért?
    BL selejtező következő forduló győztese BL csoportkör aki veszít az meg EL csoportkör :)
  • Rockynhooo
    ajjaj csoportkörtől még elég messze áll a loki :D de szurkolok nekik ofkorsz.
  • KoniZTE
    faszom sheriff
  • Gaba94
    ilyen nincs :@@@@@@@@@@@@@@
    90. percben 1-1
  • KoniZTE
    először is már voltunk bajnokok...ha a kondások bejutnak a BLbe olyanok lesznek mint a Lyon,15ször zsinorban bajnokok lesznek, ez aztán igazán izgalmas lesz...cigány nem vagyok, maximum anyád...szar kondások meg szopjanak továbbra is...
  • Barnabyka
    fúúj te milyen magyarnak mondod magadat? miat ,h reméled kiesik a loki?..úristen te is a kisebbséghez tartozhatsz.. gondolkozz már atyaúristen..a loki nem csak a saját sikereiért küzd.. felbirod azt épp ésszel fogni ,h aszerencsétlen magyar csapatoknak azért kell 8millió selejtező meccset játszania mert nemzetközi porondon mindig szopunk..végre a Loki mutat valamit és ha a csoportkörben is menni fog nekik, akkor talán ha egyszer(?) bajnok lesz a csicska zte akkor ne kelljen nekik is ennyit szenvedni ,h bekerüljenek hanem elég legyen esetleg 1 selejtezőkört játszani.

Jajj de hulladék ember lehetsz te is..
  • Gaba94
    eddig úgy néz ki nekem is :)
  • KoniZTE
    loki remélem kiesik de nekek minden meccsem jön :)
  • Dean Winchester
    végre vezet a debrecen mostmár egyre közelebb kerülnek a csoportkörhöz!
  • KoniZTE
    levski is kipipálva:2-0
  • KoniZTE
    alakul,alakul
  • Gaba94
    65' Levszki Szófia 1 - 0 FK Baku

ohh yeaahhh
  • Gaba94
    6' Partizan 1 - 0 APOEL

mit nem adnék egy Levszki gólért:D
  • Gaba94
    :)

mostmár tényleg csak egy Levszki gól kéne..
  • KoniZTE
    Slavia Prague [1 - 0] FC Sheriff
    .
    15' [1 - 0] A. Hlousek
  • KoniZTE
    még van idő bőven
  • Gaba94
    már csak 3 :P
    kéne egy Levszki gól:D
  • KoniZTE
    már csak 4
  • Dean Winchester
    OMG
    de örülök,hogy nem mentem el mixet tenni :D jeeeeeeeeee
    celtic nyert és a poén hogy a 90.ben lőtte be a továbbjutást érő találatot :O így 0-2 lett!
  • KoniZTE
    Krivets parádézik