211988
-
Rudee #4068 Második feléből nem kaphatnak, mert azok a Debrecennel együtt a nem kiemelt csapatok. -
#4067 Vesztettem! Legkozelebb nem hallgatok ratok -
#4066 nem értem am mi ezzel a baj? :D -
#4065 pár napja jársz atopikba.. eddig soha senkivel nemvolt itt gond erre egyből elkezdesz személyeskedni és rombolod a topikot is.. -
#4064 ez jó kép^^..csak nemtom ,h hol itt a gond:D... de várj még csak most fogsz repülni innen:) -
KoniZTE #4063 napi rajok
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=159874 -
#4062 szerintem is:)
APÓEL, Ventspils, Sheriff Tiraspol.
ez a 3 verhetőnek tűnik:) a többi már kevésbé ha reálisak akarunk maradni.
talán talán még asalzburg de én inkább őket is az erősebb kategóriába tenném. -
KoniZTE #4061 anyuka korán hazavárt ? :) -
#4060 a sor második feléből kapjanak :D -
Dean Winchester #4059 ha ezek lehetnek akkor meg nagy sansz van a bl csoportba kerülni!
Ám én már annak is örülök,hogy az EL csoportkör már megvan,szóval én szomorú nem leszek az tuti!
de a blbe bejutni az szép lenne és mivel 15 éve került be magyar csapat utoljára szvsz szép kerek szám szóval itt az idő! -
adam127 #4058 Megnéztem wikipédián és szerintem igazad lesz, ha pedig így lesz, akkor itt vannak a lehetséges ellenfelek:
Olympiakos, FC Köbenhavn, Levszki Szófia, Makkabi Haifa, FC Zürich, Red Bull Salzburg, APÓEL, Ventspils, Sheriff Tiraspol. -
Dean Winchester #4057 a rangers-city hazait jól éreztem :D viszont azt is,hogy ma nem kellene fogadni a bl-re!
Holnap viszont nyerni kell az EL mérkőzéseken! -
Dean Winchester #4056 de várj most nincs olyan szabály ,hogy a nagyobb országok klubbjai csak velük azonos erősségüvel csaphat össze?
azaz pl a debrecen csak "kisebb" csapatokat kaphat ?
-
Dean Winchester #4055 ja én is úgy tudom..
hiszen mindig péntek dél volt a sorsolás időpontja akkor reméljük most is az lesz!
Egyébként meg ilyenkor mikor nemzetközi porondon szerepel egy magyar csapat akkor minden magyarnak kötelessége a saját hazáját képviselő együttesnek drukkolni!
Legalábbis ez lenne az ésszerű,aztán hogy ki hogy vélekedik erről az más dolog :(
--------------------
Péntek (Augusztus 7.)
Eurosport
12:00
Labdarúgás
UEFA Bajnokok Ligája sorsolás - élő -
#4054 Amióta focit nézek kétszer volt meg igazán a sansza magyar csapatnak. Még a Dunaferrnek a Rosenborg ellen , az nagyon szoros volt. MEg a Fradinak a Prága ellen. Jó lenne most is hasonló kaliberü csapatot kifogni nem valami Atleticot. -
#4053 szánalmas vagy :) -
adam127 #4052 Pénteken lesz délben, ha jól tudom! -
#4051 Arról nem tudsz valamit, hogy mikor lesz sorsolás? -
#4050 nézz utána az utolsó körbe eljutott magyar csapatok milyen csapatokat kaptak az utóbbi 10 évben , és mennyi esélyük volt. a java még csak most jön a dolognak. -
Dean Winchester #4049 szóval EL csoportkör már megvan!Most azért kell harcolniuk,hogy az E betű B-re fejlődjön :D
"
A kettős győzelemmel továbbjutó magyar bajnoknak már csak egy kört kellene sikerrel vennie a csoportkörbe jutáshoz. Herczeg András együttese legrosszabb esetben is az Európa-liga csoportkörében folytathatja nemzetközi kupaszereplését.
"
teljes cikk -
Dean Winchester #4048 miért?
BL selejtező következő forduló győztese BL csoportkör aki veszít az meg EL csoportkör :) -
#4047 ajjaj csoportkörtől még elég messze áll a loki :D de szurkolok nekik ofkorsz. -
KoniZTE #4046 faszom sheriff -
Gaba94 #4045 ilyen nincs :@@@@@@@@@@@@@@
90. percben 1-1 -
KoniZTE #4044 először is már voltunk bajnokok...ha a kondások bejutnak a BLbe olyanok lesznek mint a Lyon,15ször zsinorban bajnokok lesznek, ez aztán igazán izgalmas lesz...cigány nem vagyok, maximum anyád...szar kondások meg szopjanak továbbra is... -
#4043 fúúj te milyen magyarnak mondod magadat? miat ,h reméled kiesik a loki?..úristen te is a kisebbséghez tartozhatsz.. gondolkozz már atyaúristen..a loki nem csak a saját sikereiért küzd.. felbirod azt épp ésszel fogni ,h aszerencsétlen magyar csapatoknak azért kell 8millió selejtező meccset játszania mert nemzetközi porondon mindig szopunk..végre a Loki mutat valamit és ha a csoportkörben is menni fog nekik, akkor talán ha egyszer(?) bajnok lesz a csicska zte akkor ne kelljen nekik is ennyit szenvedni ,h bekerüljenek hanem elég legyen esetleg 1 selejtezőkört játszani.
Jajj de hulladék ember lehetsz te is.. -
Gaba94 #4042 eddig úgy néz ki nekem is :) -
KoniZTE #4041 loki remélem kiesik de nekek minden meccsem jön :) -
Dean Winchester #4040 végre vezet a debrecen mostmár egyre közelebb kerülnek a csoportkörhöz! -
KoniZTE #4039 levski is kipipálva:2-0 -
KoniZTE #4038 alakul,alakul -
Gaba94 #4037 65' Levszki Szófia 1 - 0 FK Baku
ohh yeaahhh -
Gaba94 #4036 6' Partizan 1 - 0 APOEL
mit nem adnék egy Levszki gólért:D -
Gaba94 #4035 :)
mostmár tényleg csak egy Levszki gól kéne.. -
KoniZTE #4034 Slavia Prague [1 - 0] FC Sheriff
.
15' [1 - 0] A. Hlousek -
KoniZTE #4033 még van idő bőven -
Gaba94 #4032 már csak 3 :P
kéne egy Levszki gól:D -
KoniZTE #4031 már csak 4 -
Dean Winchester #4030 OMG
de örülök,hogy nem mentem el mixet tenni :D jeeeeeeeeee
celtic nyert és a poén hogy a 90.ben lőtte be a továbbjutást érő találatot :O így 0-2 lett! -
KoniZTE #4029 Krivets parádézik