211988
-
#3868 azaz..én azt nem érte, hogy hogyan lehettem ilyen hülye..tegnap a Zürich otthon kikapott akkor a baseltől most mit vártam idegenben ráadásul keményebb ellenféllel szemben.. -
#3867 11' KR Reykjavik 2 - 0 Basel :C -
#3866 én is nagyon:) -
Dean Winchester #3865 durva!
azért egy romanak illene otthon legyürni a gent-et...
remélem fordítanak mint a bruges a lahti ellen :D
az is 0-1re állt.
-
#3864 25' Roma - Gent 0-1
érdekes :) -
#3863 szerintem bayern nyer. -
#3862 Mu nyer -
Dean Winchester #3861 dejó a zdf 6 perc késéssel adja a boca-milan meccset :(
am bayern-mu -ra ki mit tenne?
sztem mindkét csapat lő gólt ezt tutinak vélem
-
Dean Winchester #3860 ja és drukkolsz a 2-1es eredményért és kész :) visszavágón meg elpicsázzák a fenert :D
remélem kikap a galata ,megtettem mellé a tromsö meg a brondby győzelmét -
geo91 #3859 remélem csak a honvédon bukod. :DDDD -
geo91 #3858 fener-honvédot senki nem meri megtenni x-re? pedig 0-0 v 1-1 lesz. :) -
#3857 CSZKA Szófia-Derry City H
Metalburg Doneck-Interblock H
Rapid Wien-APOP H
Steaua Bucarest-Motherwell H
Raners Freja-Hamburg V
Bruges-Lathi H
Fener-Honvéd H (sry. de maradunk a realitás elvén:)
PSV-Várna H
Roma-Gent H
Helsingborg-Szarajevó H
Sevojno-Lille V
KR-Basel V
Atl.Bilbao-Young Boys H
200-->10535
Hajrá-hajrá:) -
#3856 khm 1-1 :) -
#3855 én nem is raktam meg a Shakhtar-t, 1,25-ös oddsz túl kevés volt hogy megkockáztassam -
yellowfun #3854 oda a mix :D :(( -
yellowfun #3853 hát ebből sem lesz semmise -
#3852 2-2 mind2 :) -
#3851 Most meg már mindkettő vesztésre áll. :( -
yellowfun #3850 hálistennek már kiegyenlített, meg a Zürich is vezet -
yellowfun #3849 nekem a saktar rendes játékidő van, még reménykedek -
Dean Winchester #3848 na megmondtuk h nyer a debrecen!
viszont szerencséjük is volt mert ha az egyik talinni lövés nem a kapufán csattan akkor más a szitu :)
saktart megtettem arra,hogy félidőben vezet mg a celtic győzelmét lám 0-1 :@@@@@@ -
yellowfun #3847 vezet a FC Timisoara :(
de viszont a DVSC is :) :) mondjuk ők nem voltak a mixben -
Dean Winchester #3846 debrecen meccsre valakinek nincs linkje? -
Rudee #3845 Bayern szerintem nyer. Ribery el akar jönni Madridba, az vele a bajuk. -
Dean Winchester #3844 vmiért azt érzem,hogy a debrecen lő gól ... (persze nyer is:P)
bayern-milanon meg sztem bármi megeshet...
am tudja valaki,hogy mi a baja beckenbauernek riberyvel? -
#3843 a Salzburg meccs abszolút 3 esélyes. még talán a legjobb tipp rá az (bwinen) hogy mindkét csapat szerez gólt. én amúgy 1-1et mondanék rá, de benne van a 0-0 is. Dinamo sem erőltette meg magát Jerevánban, most sem fog nyerni idegenben, csak kiharcol egy döntetlent. -
#3842 -
Rudee #3841 Tavaly szerintem nem a Sivasspor volt erős, hanem a nagy török csapatok gyengélkedtek. -
Dean Winchester #3840 nekem pl.meglepő volt,hogy az anderlecht 5-0ra kiverte a sivasport aki sokáig tavaly bajnoki esélyes is volt ... -
#3839 tény hogy a bohemians ellen nem alkottak valami nagyot, de én azért nem írnám le őket mert az ír listavezető sem rossz csapat és őket azért legyőzték. -
Rudee #3838 Valahogy a Salzburgban nem látok most olyan erőt, hogy akár otthon is előnyt hozzon ki egy komolyabb ellenfél ellen. Persze lehet, hogy ettől függetlenül a mai meccsre szedik össze magukat, de nem hiszem. -
#3837 Dinamo Zagreb...ezt mire alapozod mert akár, hogy is nézem azért ez nem olyan egyértelmű? -
yellowfun #3836 köszi a tippeket, akkor csemegézgetek azokból amiket mondtatok :) -
Dean Winchester #3835 én is gondolom,hogy a debrecen nyer!
én csak is azért mert ugy gondolom,hogy a levadia kicsit gyengébb mint a kalmar! és hát a kalmar ellen is sikerült vezetést szerezni akkor a levadiat táncsak megverik!
na meg a csapatot csakfelspanolta ,hogy továbbléptek egy esélyesebb kalmaron!
+ tanultak a múltkori hibából és tudják, hogy 3 gólós előnyt nem szabad elherdálni!
az oddsokat nem néztem még de a debrecen győzelmét naon érzem,mintahogy a fener-honvéd hazai-t is!
anno az mtkval küzdött a fener és több gólós összesítéssel ment tovább ugye?
szóval jó ez a honvéd de azért egy fenerbahce ellen esélye sincs sztem főleg hogy idegenben fognak kezeni.
-
#3834 Jajj te ez nagyon necces szerintem. Nagyon az elején vagyunk az első fordulóban is lehetett látni, hogy némelyik csapat akire nem is gondoltál volna elég jól teljesített de pl ez aligakupa meccsen is így volt. Én azt mondom, hogy légy óvatos. -
#3833 ezekre a tippjeidre vártam. Meglesem az ajánlatot és erősen hiszem, hogy ezekből rakok egy mixet. Én is gondoltam a Lokira, csak féltem, hogy csak azért akarom őket megtenni, mert odahúz a szívem, de így már nyugodtan rászánom magamat. -
Rudee #3832 5 meccsből általában 1-2 el szokott menni még paprforma esetén is. Főleg a bajnokság elején.
Amúgy FTC-ZTE és Kaposvár-Haladás is X gyanús. Bár a Fradi győzelme is benne lehet, a teltház biztos felspanolja őket. -
Rudee #3831 A Debrecen és a Dinamo Zagreb idegenbeli győzelme igen jól fizethet és esély is van rá.
Többi meccsen nem hiszem, hogy nagyobb odds elérhető, de 1-2 győztes tipp:
Shakhtar, FC Zürich, Galatasaray, Met. Doneck talán, CSKA Sofia, Fulham, Rapid Wien, Steaua, Roma, PSV, Fenerbahce, Basel talán -
yellowfun #3830 Vasas - Győr V
Debrecen - Lombard-Pápa H
Videoton - Diósgyőr H
Újpest - Kecskemét H
MTK - Honvéd H
szerintetek?
Kaposvár - Haladás H ??
FTC - ZTE h ??
elkezdek újra mixelni, hátha ... :D
valamit kellene összedobni -
geo91 #3829 ha lehet 0-0-ra majd tenni, szerintem megteszem a poén kedvéért 200ft-al. :D