211988
-
adam127 #4188 Nem akarok senkit belevinni, de számomra az Albánia - Ciprus meccs az nagyon hazainak tűnik, 2,08 a szorzója! -
Gaba94 #4187 Crystal Palace [1 - 0] Torquay
remek, mostmár csak a Sheffieldtől várok egy gólt, ami remélhetőleg a győzelmet jelenti számukra :) -
Gaba94 #4186 Preston [1 - 0] Morecambe
33' [1 - 0] Brown -
Gaba94 #4185 1-1 :) -
#4184 sheffield utd meg vesztésre áll:S -
Gaba94 #4183 vezet a Cardiff illetve a Reading is :) -
#4182 hát ja... normális lóvét úgy lehet nyerni ha megteszel 3-4 négy rizikós meccset megérzésre hagyatkozva... aztán ha bejön király vagy. -
#4181 Lehet az 1,2-ket játszani, csak nem szabad belőlük túl sokat kötni, mint ahogy egyébként sem szabad túl sok meccset kötni max systemben. -
adam127 #4180 Ha nem is hasalsz el, erre minimum szerintem 1000 Forintot kell tenni és akkor is "csak" 2600 Forintot nyersz, persze ha 10000 játszol akkor oké, már hoz pénzt.
De ezekben a nagyon fix meccsekben (nagyon alacsony szorzójú) szerintem csak rizikó van. Tény, hogy 10/8 nyernek, de én már akkor sem játszom ezeket. Legalacsonyabb szorzó amit beleteszek az az 1,4, de azt is jól meggondolom.
De mindenki úgy játszik, ahogy szeretne, csak sokszor látom, hogy kinézitek az 1,2-es meccseket, és általában elszáll egy, mert sok kell belőlük, hogy nyerjen is az ember. -
KoniZTE #4179 na ma is tettem hogy ne unatkozzak
Magyar-Észt kosár H ( 36 - 28 )
Németu21-Töröku21 H
portugál u21 H
3000 -> 7000 körül jön -
#4178 Én mára Barrow Altrinchamot raktam hazaira. -
Dean Winchester #4177 ez igaz
igaz
igaz
sztem is nyernek de én félek az ilyen kupától!
mondjuk az idei szezont jó lenne ezzel a kupával kezdeni majd jön a bajnokság,kupa,bl.. ÁÁ -
Gaba94 #4176 ott a pont:DD -
#4175 én beteszem hogy nyer a Barca :D mikor volt a kupa döntő volt egy megérzésem h baszkok széthajtják magukat és nyernek de hát esélyük se volt , Barcat idén nem tom ki tudja majd megállítani de elég kemények lesznek az idei szezonban is az fix :\ -
Dean Winchester #4174 hát ha azt nézzük nincs akkora!
rangadó rangadó + laziót hogy leírta itt mindeki :D
az igaz,hogy mákkal hozták össze de a lényeg,hogy nyertek rendes jatekidőben!
én meg azt mondtam,hogy nem nyer az inter rendesbe :D
most meg azt mondom a barca megint nem nyer rednes jatekidőben!
a szakadékot meg ha nézzük lehet a barca nem is áll ki a legerősebb kezdő 11ével ...
a lényeg tegyétek be a mixbe és majd hétvégén kiderül jól tettétek-e :P
-
#4173 na meg a Lazio is rég látott mákkal hozta össze azt a meccset -
#4172 kicsit nagyobb a szakadék a két csapat között. -
Dean Winchester #4171 a barca-n :D
döntő + rangadó tiszta inter-lazio eset ...
-
mypetsblog #4170 Én nem találtam semmit amire szemrebbenés nélkül rá mernék nyomni :D
Talán a
Dél-Afrika v Szerbia ---Away
Ha van prémium akkor a szerbek megeszik őket. Ha nincs akkor maguk ellen fogadnak és veszítenek :D -
mypetsblog #4169 Chelsea v Hull City ---Home 1,166
Manutd v Birmingham City ---Home 1,181
Rangers v Falkirk ---Home 1,2
AthleticBilb v Barcelona ---Away 1,57
(sportingbet ods)
Hol hasal szerintetek?:) -
Dean Winchester #4168 :DDD
topiklakók ébresztőőőőő
általános riadóóóóó :D
mindjárt szerda van és senkisem tett még be tuti tippeket a válogatott mérkőzésekből :O -
mypetsblog #4167 Mindig máshol kerestem :D
Többnyire nem pakolom tele fogadó kiblimet (sőt csak egyet szoktam kispécizni egyszerre) és így nem is volt esélyem kiszúrni :D -
mypetsblog #4166 Köszi :) -
Dean Winchester #4165 kombinációsakat?
kiválasztod,hogy chelsea-arsenal hazai
inter-bremen hazai
.
.
.
pl.5 meccs és akkor a mérkőzések alatt ott lesznek szépen sorba a kombo lehetőségek!
kiválasztod a neked megfelelelőt!
van trixi,patent ...stb
ha kiválasztasz egy mérkőzést akkor ott lesz oldalt egy kis szöveg meglinkelve - segítség a fogadás típusokhoz -
erre klikk és kész ott van minden szépen leírva! -
#4164 nekem tetszik,talán a Chelsea hendit kivenném -
mypetsblog #4163 Sziasztok!
Fogad vki a sportingbeten?
Ha igen meg tudná súgni hol lehete combo fogadásokat tolni mert egyszerűen nem tudok rájönni... :( -
KoniZTE #4162 uppéval 28 -
KoniZTE #4161 hétvégére rengeteget teszek az tuti , egyenlőre sztem a tutik :
252 Lyon - Valenciennes H 1.26
241 Schalke – Bochum H 1.43
242 Debrecen – Haladás H 1.40
243 Videoton - Honvéd H 1.65
244 FTC - Paks H 1.45
245 Győr - Diósgyőr H 1.48
231 *( 0-1 ) Manchester Utd. - Birmingham H 1.60
222 *( 0-1 ) Chelsea - Hull City H 1.58
.
együtt 22,5 de ezekből többet is teszek...
tippek ? -
Dean Winchester #4160 váó nálam az ilyen ha csak ugy nincs kedvem akkor a min tétet dobok rá és cső :D
-
KoniZTE #4159 ma nem volt kedvem komoly mixet összetenni, kerestem 5 meccset és mindegyikre 2-3 gól esik-et tettem : darlington,grosetto,bielefeld,caen és winterthur , 1000est megér 27 jöhet -
KoniZTE #4158 hetvegen nyer a zete... -
#4157 Szerb meccset nem teszem bele csak egy megérzés de nem fogom...
6,6ost meg nagyon biztosra érzem. első két meccsnek jönnie kell, az utóbbi 3nál meg mind 3 csapat esélyesebb és még otthon is van , csak nehogy most törjön meg a jó sorozatuk :D Igaz a Fradi nem nyert legutóbb de otthon behúzza. -
#4156 Bayern helyett beteszem az Ftc-Paks H -
Gaba94 #4155 Crystal Palace - Torquay H 1,50
Cardiff - Dag & Red H 1,37
Preston - Morecambe H 1,40
Sheffield Utd. - Port Vale H 1,32
Reading - Burton H 1,39
így kapásból ezt raknám meg, de erősen gondolkodom rajta, hogy még egy meccset hozzá csapok, kérdés: melyiket? :) -
Dean Winchester #4154 ha valakit érdekel egy jó szorzó akkor mára megteszi a bundesliga 2ben a vendég csapatot hogy nyer vagypedig,hogy vezet félidőben! -
Dean Winchester #4153 nem nyersz ...
dél afrika okozhat meglepit
a 6,6 os szorzós szelóból meg egy tuti elmegy! Meg is mondom melyik lehet az :D
FTC vagy MTK !
-
#4152 Észtország - Brazília 1,16 V
Manchester Utd. - Birmingham 1.19 H
Videoton - Honvéd 1.65 H
FTC - Paks 1.45 H
MTK - ZTE 2.00 H
6,6
meg amit még várok:
Dél-Afrika - Szerbia V 2,33 -
Rudee #4151 Kecskemét, Bayern, Hannover necces. Egyik biztos, de valószinűbb hogy minimum 2 elmegy belőlük. -
Rudee #4150 Angol meccsek szerintem sose lefutottak, főleg a kupákban.
Ami bejöhet:
Crystal Palace-Torquay 1
Barner-Watford 2
Bury-WBA 2
Cardiff-Dagenham 1
Exeter-QPR 2
Sheffield Utd.-Port Vale 1
Reading-Burton 1
Preston-Morecambe 1 -
Dean Winchester #4149 bayern és marseille lehet h nem nyer de amúgy jónak tűnik ...