Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Duplázd a tétet amíg nem nyersz jövõ hétre meglesz a 100 milla.
Idióta. <#idiota>#idiota>
Vagy tényleg annyira hülye vagy és akkora idiótának nézed az embereket , hogy el fogják hinni az ócska szar dumád?
Ez ide nagyon gyenge , próbálkozz mással.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
+ a betclices 11ks bónuszt is feltoltám rájuk.
Leütötte mint a büdösszart !! <#boxer>#boxer><#nevetes1>#nevetes1>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
zenit-rubin 0-2
kombira én meg nem is a zenit gyõzelmet hanem a zenit nyeri a kupát-ra fogadtam 😄
igazándiból a tegnapi newcastle vereséget követõen nem is reménykedtem...
viszont ez tényleg szép,hogy félidei 0-2 után se volt képes a szépítésre
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds:1.75
Office: Expekt
Tét: 10
Ezen a csodás szombati napon Svédországban ma és holnap rendezik a 15. Fordulót. Egy olyan meccset választottam ki, ahol a két, jelenleg legjobb formában lévõ csapat csap össze. (Legalábbis a tabellák szerint.) A hazai csapat otthon sokkal jobban szerepel mint idegenbe, igaz ez elmondható szinte az összes Svéd csapatról a ligába. De az Atvidabergsnek ez még plussz motivációt ad. Volt egy rosszab sorozatuk amikor egy huzamban ötször kikaptak, de ebbõl már rég kilábaltak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy ötöt rúgtak az Elfsborgnak, hármat a Kalmarnak, ezen kivûl megverték 1-0 ra a Syranskát, és X- eltek idegenben a Norrkopingel, és a Sundvallal. A csatárjaik is magukra találtak A 11 gólos Prodell utolsó 3 meccsükön 5 gólt hintett, míg a másik csatárjuk Eriksen 2- õt rúgott.. Tehát levonhatjuk a tanulságot: Atvidabergs otthon bárkit képes megszorongatni, sõt megverni is. Lássuk a vendég csapatot. A góljaik nagy részét hazai pályán lövik. 18 hazai lõtt gól, és csupán csak 8- at lõttek idegenbe. Utolsó 5 Hazai meccsükön kétszer X- eltek, és háromszor kikaptak. Emelett pedig csak 1 rúgott gól szerepel. Ennél többet tud ez a csapat, és a mai napon ezt be is fogja bizonyítani. Atvidabergs védelme nem a legbiztosabb, így fõleg egy Stockholm lazán fog nekik hinteni eggyet, viszont Atvidabergs otthon fog játszani, és a Stockholmnak se megy valami túl jól idegenbe. Én azt mondom, egy gól gazdag döntetlent fognak játszani a csapatok ma. Tippem: 2-2
nem nagyon érzem ezt a meccset 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
4950 jöhetne
lottózóban 6an voltak elõttem, gondoltam is ,hogy lehet kikéne hagyni ez egy jel...
aztán csak megraktam 😄
nézem félidõ 0-1, így örültem ,hogy nem a hazaira raktam mert bizony az is megfordult a fejemben... mondom a 2.5 over még jöhet, erre most nézem,hogy 0-2rõl lett 4-2 😄DDD
Gól: 48. 50. 52. perc 😄 Most tennék over az 1000% nem lenne több gól...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
119 Derry City - Sligo H 2,90
112 Lilleström - Tromsö: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65
Eredõ odds: 14,83350
vétek kihagyni! aki 1.19ért megrakja a spanyol gyõzelmet és elbukja az meg is érdemli
245 U19Görögország (H) vagy U19Spanyolország (V) nyeri az Eb-t H 3,20
204 Luzern - FC Zürich V 2,75
155 Zenit Szentpétervár (H) vagy Rubin Kazan (V) nyeri a Kupát H 1,45
229 St. Patrick's - Drogheda Utd. H 1,67
95 Chemnitz - Newcastle V 1,60
Eredõ odds: 88,29148
5/4-be
100ft-os alaptéttel
*kapusok: David de Gea, Diego Marino.
*védõk: Martin Montoya, Azpilicueta, Dominguez, Botia, Jordi Alba.
*középpályások: J Martinez, Inigo Martinez, Koke, Romeu, Isco, Ander, Muniain.
*csatárok: Adrian, Rodrigo, Mata, Cristian Tello
Cervenak, P v Monaco, J
SET <2>2> Winner
Cervenak, P
2.25
2-0, 30-0 nél. 2.25 oddsz. KIHAGYHATATLAAAN ! Aztán majd kiderül.😊
2. fogadásom: 415 HUF Nyitott 2-es gyûjtõ (1.350 HUF) Tenisz
Zopp, J v Hajek, J
Total Games
Over
1.833 +21.5
Tenisz