Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne ugass vissza te kis szaros....

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Forza Italia
Sztetek mára??? Simába vagy 3/4 be??

Dinamo Breszt - Naftan D
Aarhus GF - Aalborg D
Servette - Basel V
Derry City - Sligo V

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

FERNANDINHO1997
Ma 1500Ft,- os mobil biztosítás Sportingbeten. Ha Dimitrov bejön, akk eddig 1/1 és még 1500Ft ért fogadhatok mobilon kockázat nélkül. Egy +3-4k összehozni jó lenne..😄

vb-re talán elkészül 😄
Effe88
nagyon bután csinálják az egészet, mondhatnám amolyan magyarosan
itt volt az eb😄😄😄lecsúsztak róla pedig szép kis pénzeket kereshettek volna rajta:😄😄
itt az olimpia😄😄
valószínû errõl is lecsúsznakD😄😄

FERNANDINHO1997
1.000 HUF Nyitott Egyszeri (1.615 HUF) Tenisz Ramos, A v Dimitrov, GMatch PricesDimitrov, G 1.615

Hajrá..

Elvagytok. <#nevetes1>
FERNANDINHO1997
Ha már ennyire belém szeretnél kötni a helyesírásra fogva, akkor tehetnél pontot a mondat végére zsenikém..

baszki ez ki is ment a fejembõl 😄DD
"Tulik Ágnes szóvivõ tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési idõszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják. "
nem mondod? Tényleg értesíteni fogják a sajtót? azt hittem, titokban tartják :/

Egyébként én is várom, kíváncsi leszek az újításokra és szerintem nem lesz ez rossz...
ugye jó pár éve még egyes kötésben alig volt pár esemény, volt 3 és 5ös kötésû mérkõzések. Ezek mostanság majdnem eltûntek, ami elég jó. kínálatba is végre bekerültek az over lehetõségek ami régen abszolút nem volt. Szerintem jó lesz ez, de ha ilyen tempóban haladnak a fejlesztéssel és a tesztüzemmel akkor miért nem mondják azt, hogy karácsonykor akarják beüzemelni ? vagy mondjuk 2013 januárjában? Miért kell hitegetni az indulással kapcsolatosan... vicc 😄
Helyesírás 1. osztály, Robson meg sztárolva van csak

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Pipör
MÁra Teniszes Szelvényem

079 D. Ferrer - T. Robredo H
080 J. Tipsarevic - B. Phau H
081 J. Isner - I. van der Merwe H
082 S. Williams - C. Scheepers H

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

FERNANDINHO1997
Emberek ma van Péntek 13 ! Úgyhogy ma szerintem nem fogok nem fogadni. 😄
Robson megint tovább lépett, megverte Vincit.<#taps> Érdemes követni a csajt, hihetetlen tehetség.

Effe88
"Nem tudható pontosan, hogy mikor indulhat el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala - mondta Tulik Ágnes, a társaság szóvivõje.

A hírügynökség annak kapcsán kereste meg a társaságot, hogy a FortunaWeb szerencsejáték hírportál azt írta: a július 27-én kezdõdõ londoni olimpiára sem indul el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala. Tulik Ágnes szóvivõ tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési idõszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják.

A Szerencsejáték Zrt. június 8-án azt közölte, hogy csak a labdarúgó Európa-bajnokság után indulhat el a cég új sportfogadási oldala. A társaság a csúszást a beszállító késedelmével magyarázta. A cég akkori tájékoztatása szerint a szerzõdött partner - a GTECH-G2 - a szerzõdés rendelkezéseinek megfelelõen köteles az állami szerencsejáték-szervezõ esetleges kártérítési és egyéb igényeit kielégíteni. A társaság mindehhez még azt is hozzátette: a szükséges játékengedély beszerzése a törvényi elõírásoknak megfelelõen zajlik, a csúszás kizárólag a szállító késedelmével magyarázható." sg.hu

na még az olimpiára se lesz kész😄😄😄ezek de balfaszok😄 tipikus Magyarok mintha egy építkezés lenneD:😄😄

Effe88
én az új szrt-re leszek kivi
úgy volt, hogy eb-re kész lesz az új felület és eltünik a tippmax.hu de késtek vele😄😄😄(balfaszok)
650 milliórt fejlesztik egyébként(vagy i már kész állítólag)

Effe88
😄😄😄😄

24-tõl megújul a UNIbet, kíváncsian várom...
valaki verje már meg a spanyol válogatottat könyörgöm! Nem szeretnék a felnõttek után u19es és/vagy nõi spanyol gyõzelmet is látni...
U19 EB Döntõ: Spanyolország - Görögország
NÕI Döntõ: Svédország-Spanyolország

Hajrá svédek,görögök!!!
FERNANDINHO1997
Jo aztott elírtam.😊 lenyeg h jött...😉)

Reméljük a kicsiknek sikerül az ami a nagyoknak nem...
A franciák kiejtik a spanyolokat!
MTK megint piros... Blackburn egyenlít 😄 Miért nem igazolja le a Blackburn? XD
hát élõbe az angol meccsen tuti bepróbáltam volna az overt , fõleg h emberelõnyben is játszottak 😄
görögök jól nyomják, megverik a portugálokat, most kiejtik az angolokat...
lehet a döntõben rájuk fogadok, fõleg ha a spanyolok játszanak a döntõben 😄
ezt az eb-t is meglepetés görög csapat nyerné?
demonsss
nálam is , de olyan helyeken ahol semmi értelme

a linkeknél mi ez a nyíl végzõdés ? vagy csak nálam jelenik meg ? 😄
am fasza, baszki ennyi pénzért ilyen szart 😮
demonsss
baszod 11 rugó ezért ??????????????????????????😮OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Shep
Hihetõ, hogy mindkét U19 hosszabbításos ez a második meccs meg végképp nem gyanús.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
/off
aki fényképezõgépek terén picit is otthon van az kérem nézzen be ide
FERNANDINHO1997
Aztan lehet csak eljátszotta, és kamu volt az egész..

FERNANDINHO1997
Még sérülten is megverte Almangro ezt a Minart.. Viszont ha kap majd egy nevesebb ellenfelet siman ellehet veretni..

FERNANDINHO1997
Almagronak sérült a válla. Apróval lehet próbálni Minart.. 😊

Na, Almagro csak kiszenvedte a második szettet!Azt hittem már elb@ssza!
FERNANDINHO1997
Az nekem nemjóóó.. 😄 Legyen 1-1, és HO. ba nyernek a Spanyolok 😄

"A Spanyolok eddig ha nyertek mindig úgy nyertek az EB ideje alatt, hogy kaptak gólt. "'

most nem fognak kapni 😄DD
franciák elsõ fordulóban is a 80.-perc körül lõtték be azt a bizonyos gólt ha jól emlékszem, szóval én kinézem belõlük,hogy nem fognak tudni gólt lõni .(

franciáknak drukkolok de a realitás az hazai gyõzelmet mutatja...
3-0 át én se tudok elképzelni, viszont a spanyol-olaszon se tudtam volna :/
sztem 1-0ra nyernek a spanyolok
Sas6
Bet365-ön miért van az hogy egy élõ meccs egyik pillanatrol a masikra eltünik kezdés elött? Pedig fogadtam rá de nem látni a listában...

Forza Italia
hát én egy 2-1 es spanyol gyõzelmet várok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

FERNANDINHO1997
háát.. Azt nemtudom elképzelni, hogy valamelyik csapat 3-0 ra nyerjen. Ha over lesz akk tuti mind2 csapat gól is. Benne van az over is, de nekem valamiért nagyon az a sejtésem, hogy X lesz, de tuti nem 0-0. Ezért gondoltam. Aztán lehet sima 4-0 hazaküldi valamelyik csapat a másikat. De ez nem valószinû... 😊

Forza Italia
2.5 over??

FERNANDINHO1997
U19 Spanyolország - U19 Franciaország

Tipp: Mind 2 csapat szerez gólt
Oddsz: 1.70
Iroda: Bwin
Tét: 10

Ma rendezik az U19- es Európa bajnokság két elõdöntõjét. Én a Spanyol - Francia meccset választottam ki, ahol körülbelül két azonos tudású csapat méri össze erejét. Spanyolok az elsõ helyen jutottak tovább a csoportból 2 gyõzelemmel, és 1 döntetlennel. Franciák 2 gyõzelemmel jutottak tovább, és mindössze az Angoloktól kaptak ki egy szoros 2-1 mérkõzésen. Franciák az elsõ két mérkõzésüket kapott gól nélkül játszották le, míg az Angoloktól kettõt Kaptak. A Spanyolok eddig ha nyertek mindig úgy nyertek az EB ideje alatt, hogy kaptak gólt. Portugálok elleni adok-kapok meccsen háromszor is megtudták szerezni a vezetést, de a Portugálok mindig kiegyenlítettek.Ez is azt mutatja, hogy sebezhetõ a Spanyol csapat. Tehát látszik, hogy ugyan jó ez a Spanyol csapat, de hátul vannak még gondok, és fejben sincsenek ott mindig a toppon. Abban, hogy a Spanyolok gólt fognak szerezni, egy percig sem kételkedem hiszen mint minden tornán, megint kitûnõ csapatot hoztak össze. Franciáknál is ilyesmi helyzet állt elõ. Ezen a srácok bele fognak adni apai-anyait ebbe a meccsbe, hiszen a tét az Európa - Bajnoki döntõ, és egy gól gazdag, szoros meccset fognak játszani. És a végén az a csapat lesz a befutó ahol a játékosok ott lesznek mind észben, mind lélekben

Forza Italia
Ludogorets

Ludogorets-
Lokomotiv Plovdiv

ki lett a kupagyõztes?
na jó magyarok 😄DD nemtudja ki ossza ki a kupát és a serleget 😄DDDDD
Az durva volt.
FERNANDINHO1997
Hülye kurva Camerin 5-1 rõl kiszopik. Gratullok..<#taps><#worship>

demonsss
Na jó én mostanság nem írok tippeket mert nagyon nem jönnek

FERNANDINHO1997
Jah, a lényeg hogy jött. 😄 Mára még ezeket néztem: Watson hendikep (Wickmayer elég szar most..), Camerin gyõzelem.

Elsõ szett után úgy tûnt elúszik , de végül csak jön. 😄
FERNANDINHO1997
Huhh, ez kemény volt. 😊 De mivel már csak 5 game kell, így ha nem adja fel eggyik se akkor meglenne ez is <#taps>

FERNANDINHO1997
Ez így szokott menni, mikor nincs rá zsém, akkor minden bejön. 😊

Zenszkij
ez is bejött, meg is volt tétetve 😄 <#eljen>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

FERNANDINHO1997
2. szettet hajek behuzza.. De h a meccset megnyeri az tuti.