Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Dinamo Breszt - Naftan D
Aarhus GF - Aalborg D
Servette - Basel V
Derry City - Sligo V
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
itt volt az eb😄😄😄lecsúsztak róla pedig szép kis pénzeket kereshettek volna rajta:😄😄
itt az olimpia😄😄
valószínû errõl is lecsúsznakD😄😄
Hajrá..
"Tulik Ágnes szóvivõ tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési idõszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják. "
nem mondod? Tényleg értesíteni fogják a sajtót? azt hittem, titokban tartják :/
Egyébként én is várom, kíváncsi leszek az újításokra és szerintem nem lesz ez rossz...
ugye jó pár éve még egyes kötésben alig volt pár esemény, volt 3 és 5ös kötésû mérkõzések. Ezek mostanság majdnem eltûntek, ami elég jó. kínálatba is végre bekerültek az over lehetõségek ami régen abszolút nem volt. Szerintem jó lesz ez, de ha ilyen tempóban haladnak a fejlesztéssel és a tesztüzemmel akkor miért nem mondják azt, hogy karácsonykor akarják beüzemelni ? vagy mondjuk 2013 januárjában? Miért kell hitegetni az indulással kapcsolatosan... vicc 😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
079 D. Ferrer - T. Robredo H
080 J. Tipsarevic - B. Phau H
081 J. Isner - I. van der Merwe H
082 S. Williams - C. Scheepers H
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Robson megint tovább lépett, megverte Vincit.<#taps>#taps> Érdemes követni a csajt, hihetetlen tehetség.
A hírügynökség annak kapcsán kereste meg a társaságot, hogy a FortunaWeb szerencsejáték hírportál azt írta: a július 27-én kezdõdõ londoni olimpiára sem indul el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala. Tulik Ágnes szóvivõ tájékoztatása szerint az oldal indulása a tesztelési idõszak hosszától függ, a dátumról mind a fogadókat, mind a sajtót értesíteni fogják.
A Szerencsejáték Zrt. június 8-án azt közölte, hogy csak a labdarúgó Európa-bajnokság után indulhat el a cég új sportfogadási oldala. A társaság a csúszást a beszállító késedelmével magyarázta. A cég akkori tájékoztatása szerint a szerzõdött partner - a GTECH-G2 - a szerzõdés rendelkezéseinek megfelelõen köteles az állami szerencsejáték-szervezõ esetleges kártérítési és egyéb igényeit kielégíteni. A társaság mindehhez még azt is hozzátette: a szükséges játékengedély beszerzése a törvényi elõírásoknak megfelelõen zajlik, a csúszás kizárólag a szállító késedelmével magyarázható." sg.hu
na még az olimpiára se lesz kész😄😄😄ezek de balfaszok😄 tipikus Magyarok mintha egy építkezés lenneD:😄😄
úgy volt, hogy eb-re kész lesz az új felület és eltünik a tippmax.hu de késtek vele😄😄😄(balfaszok)
650 milliórt fejlesztik egyébként(vagy i már kész állítólag)
U19 EB Döntõ: Spanyolország - Görögország
NÕI Döntõ: Svédország-Spanyolország
Hajrá svédek,görögök!!!
A franciák kiejtik a spanyolokat!
görögök jól nyomják, megverik a portugálokat, most kiejtik az angolokat...
lehet a döntõben rájuk fogadok, fõleg ha a spanyolok játszanak a döntõben 😄
ezt az eb-t is meglepetés görög csapat nyerné?
am fasza, baszki ennyi pénzért ilyen szart 😮
aki fényképezõgépek terén picit is otthon van az kérem nézzen be ide
most nem fognak kapni 😄DD
franciák elsõ fordulóban is a 80.-perc körül lõtték be azt a bizonyos gólt ha jól emlékszem, szóval én kinézem belõlük,hogy nem fognak tudni gólt lõni .(
franciáknak drukkolok de a realitás az hazai gyõzelmet mutatja...
3-0 át én se tudok elképzelni, viszont a spanyol-olaszon se tudtam volna :/
sztem 1-0ra nyernek a spanyolok
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Tipp: Mind 2 csapat szerez gólt
Oddsz: 1.70
Iroda: Bwin
Tét: 10
Ma rendezik az U19- es Európa bajnokság két elõdöntõjét. Én a Spanyol - Francia meccset választottam ki, ahol körülbelül két azonos tudású csapat méri össze erejét. Spanyolok az elsõ helyen jutottak tovább a csoportból 2 gyõzelemmel, és 1 döntetlennel. Franciák 2 gyõzelemmel jutottak tovább, és mindössze az Angoloktól kaptak ki egy szoros 2-1 mérkõzésen. Franciák az elsõ két mérkõzésüket kapott gól nélkül játszották le, míg az Angoloktól kettõt Kaptak. A Spanyolok eddig ha nyertek mindig úgy nyertek az EB ideje alatt, hogy kaptak gólt. Portugálok elleni adok-kapok meccsen háromszor is megtudták szerezni a vezetést, de a Portugálok mindig kiegyenlítettek.Ez is azt mutatja, hogy sebezhetõ a Spanyol csapat. Tehát látszik, hogy ugyan jó ez a Spanyol csapat, de hátul vannak még gondok, és fejben sincsenek ott mindig a toppon. Abban, hogy a Spanyolok gólt fognak szerezni, egy percig sem kételkedem hiszen mint minden tornán, megint kitûnõ csapatot hoztak össze. Franciáknál is ilyesmi helyzet állt elõ. Ezen a srácok bele fognak adni apai-anyait ebbe a meccsbe, hiszen a tét az Európa - Bajnoki döntõ, és egy gól gazdag, szoros meccset fognak játszani. És a végén az a csapat lesz a befutó ahol a játékosok ott lesznek mind észben, mind lélekben
Lokomotiv Plovdiv
ki lett a kupagyõztes?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?