Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
szvsz 1 góllal kikap a dvsc, de ne legyen igazam és nyerjen min. 3:0ra 😄
H 9,10 D 4,55 V 1,22
2012. 07. 17. 18:45
133 3 Rapid Wien - Roma
H 2,90 D 3,10 V 2,07
2012. 07. 17. 19:15
160 3 AmaZulu (RSA) - Manchester Utd.
H 14,00 D 6,55 V 1,08
2012. 07. 18. 19:45
161 3 Seattle - Chelsea
H 6,05 D 3,40 V 1,45
cityre az al hilal után nem lehet tenni mert ha zsé keret megint akkor itt siman hazai is lehet
amazulu is jó lehet 😄DDD ezek közül bármelyiken bármi eredményt eltudok képzelni, a roma lehet egyedül egy jó kis döntetlen...
kb. erre teszek sztem a holnapi nap, elsõ blikkre a shamrock gyõzelmet akartam tenni de mivel szerintem az ekranas lõ gólt így a 2.5 over jobb vételnek bizonyul...
a basel meccs meg ugye a saját szabályaimba ütközik hiszen a szorzó 1.5 alatt van és az x simán benne van hiszen a basel hazai pályán még hendivel is képes nyerni...
Lehet,hogy tegyek vmit akkor végül csak 1k-t rakok a shamrock overre és max. örülök a 850ft-nak a holnapi napra...
84 Flora Tallinn (EST) - Basel V 1,30
131 Shamrock Rovers - Ekranas: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,85
Eredõ odds: 2,40500
aztán nem is néztem oda ,csak most... hál Istennek kihúzták
haverom töltött mixet, õ meg a strom...-t rakta meg 😄 így én is raktam egy ezrest a strom, és malmö gyõzelmére amelynek a kettõnek a szorzója szintén 1.83 😄
szóval hajrá malmö és strom....
jelenleg -170 ft a mai akció ám ha a stromge.. nyer és a malmö nem bassza el 2-0ról akkor plusz 1.6k lehetne a mai mérleg ami bõven jó 😄
hétközben a dvsc gyõzelme elég jó vételnek bizonyul ám idegenben az x is sztem jó lehet, így rájuk nem merek fogadni
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
többet nem kérek kaszinóból
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ráadásul 10 emberre hozták 02-rõl 2-2 re a hazaiak
utána vendég kiállítás 10-10 ember és 4-2 a vége😄D:
0-2
kíállítás koppenhága 70. perc
naná 2-2
kiállítás 81. perc Midtjylland
vége 4-2
Állítólag 40 fölött volt az élõ oddsa a hazainak a kiállítás után...bah
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Nehogy azt hidd , hogy te találtad fel a spanyolviaszt , fel kellene fogni , hogy a Martingale a legbiztosabb út a bukáshoz. Még csak "stratégiának" sem nevezném , a duplázásokra még egy idomított majom is képes lenne.
Ha olyan tuti módszer lenne szerinted miért nem ebbõl él mindenki?
Elárulom, ha nem úgy jönnek a szinek/páros-páratlanok/számsorok ahogy kellene és eléred a max limitet (jellemzõen 5-6 pörgetés után) akkor buksz mindent , a kaszinók sem hülyék.
Színtiszta lutri , mindenki eldönti maga megéri-e neki a kockázat.
Ezzel itt szerintem majd' mindenki tisztában van , de ha mégsem , nem kéne a reflinkek után járó pár szaros dollárért ámítani / átverni és anyagi romlásba vinni a témában kevésbé tájékozottabb , laikus embereket.
azt hittem kettõs állampolgár vagy
de amúgy ha mondjuk németbe ki mennék és nyernék egy kaszinóba és beraknám egy német bankba és haza jönnék akkor i basztatna a nav???
vagy ez most hogy van
#186683: látom nem érted cartmannel együtt az egész módszert. Csak akkor duplázol ha vesztesz. Tehát, 1eurót felteszel, vesztesz, felteszel 2eurót, vesztesz, felteszel 4-et,nyersz, és utána megint 1euróval teszed meg a színt. Mellesleg nem elõször használom ezt a módszert, ráadásúl haverom napi félóra-1óra játékkal 150eurókat szokott csinálni. Leírtam hogy nem 100%-os módszer, és mivel szerencsejáték, egyértelmû hogy kell hozzá "mák" is. Mellesleg magyar IP cimrõl regelõk után nem kapok bónuszt, szóval ennyit errõl a ref. link témáról.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A kérdésedre a válasz: mert segíteni szeretnék másoknak p@ztmek. Pont ezért nem akarok visszamenni mo.-ra mert mindenkiben csak a szart keresik az embert.
de a norvégoknál a Ranheim is bekaphatja
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa