Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Lincoln's Repeaternek viszont sokkal nagyob a coolness faktora.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Calver
ezekkel a szép számokkal csak az a baj, hogy Mr. Ejjderettenes Shotgun akkor sebez 82-t ha az unszimpatikus ellenfél arcába tolod, ha neadjisten 10 méterre állsz már csak karcol, Lincoln's Repeater és társai pedig mosolyszünetet tartanak a lövések között, ezért VATS-on kívül szívás használni. namost... egy jó kis Plazmapuskával ha már látod az ellenfelet ki tudod lõni - tényleg, gusztustalan milyen pontos - és ha neadjisten VATS-on kívül kell harcolni, közelre/mozdulatlan célpontra még úgy is durva lévén szép tûzgyorsasága van, gyorsan mozgó dögökre csak a lassú lövedék miatt nem. egyetlen elõnye van ezzel szemben Lincoln's Repeaternek, hogy lehet vele könnyen Sneak Attack-olni, míg A3-21's Plasma Rifle-el VATS-on kívül nem.

"The trees move. Do you not see it?"

Én igen. Aztán beleültem a székébe és gyönyörködtem a kilátásban. 😊

Why so serious?

Shep
Megatonban hol lehet lõszert venni, próbáltam az Armoryban, valamiért csak úgy be tudtam menni, persze volt ott egy robot aki szépen szétkapott 1mp alatt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CS@
Azonos körülményeket azért vegyük figyelembe, az androidos plazmafegyver sztem a leghasználhatóbb nevesített energia fegyvernek számít, úgyhogy ha már Assault jellegû small gunhoz hasonlítjuk, akkor az ne a Chinese legyen hanem mondjuk a Xualong.

böröczk
Nem pazaroltam rá a jó anyagból : D

Kumiho #2179

Tenpenny nálam is hasonlóan végezte. Csak más fegyverrel köszöntem meg a vendéglátást. 😊

Why so serious?

hát nem tudom én laser riflel lõttem õket de nem akaródzott megdögleniük 😊
erre egyébként már énis gondoltam h számolja-e a rendszer a sebzésnél hogy milyen fajtából jött, de szerintem itt a fallout3ban egyszerûsített rendszer van ebben is. legalábbis erre utal hogy a páncélok csak egy egyszerû százalékos DR stattal rendelkeznek

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

böröczk
Játszottunk picit:

Mosolyog : D

Kumiho #2179

Lacee
a megatoni házban próbáltam, ott mûködött, de lehet hogy csak mivel kulcsra zárt lakásról van szó. máshol nem tudom sajnos.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lobsterman
Hát azt nem tudom hogy az idõk végezetéig, de elég sokáig letárolja az infókat. Még a hullák is a helyükön maradnak jópár ingame napig. Cuccokat nem próbáltam elrakni, de a házban biztos örökké tárolja a dolgokat, de máshol is valszeg elég sokáig(ha nem örökké)

AnarchoiD
mukodik a 3-ban az ami az 1-ben ? kinezek valahol egy ladat belerakom a cuccomat (vagy pl amikor kocsi csomagtartojat hasznaltam) akkor az ottmarad az idok vegezeteig ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Lacee
feral ghoul bármilyen fegyverrel egy ütés/lövés szerintem, legalábbis chinese assault rifle-bõl egy VATS lövés mindegyik, plazmapuskával szintén, sniperral szintén. csak a miheztartás végett 😊

másik téma: egyébként a nyers, játék által kiírt sebzésadatokhoz képest (small gunok ugye nagyobbat ütnek papíron) valamiért nekem is úgy tûnt, hogy az energiafegyverek hatékonyabbak: játék vége felé chinese riflebõl kellett olyan 3-4 háromlövéses sorozat, míg az androidos plazmával max 2-3 lövéstõl feküdt minden mob, talán csak a tesla armoros katonák nem.
Talán azért, mert az ellenfeleknek damage reductionjuk szinte mindig van (sima golyók ellen), a plazmát/lézert viszont nincs mivel kivédeniük? Nem tudom, csak ötletelek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

CS@
én nem kapok választ a #5043ra? 😊 mert tényleg érdekel, hogy jön ki neked kevesebbre az, ami sztem több.

Gunner
kövesd a fáátert

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

grebber
Én csak belenéztem legelejébe hogy kijutottam a szabadba.De nem tûnt fel hogy lett volna feladatom ott kint.
A fõküldetéseket mikor kitõl kapjuk?

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
R-t nyomd meg még egyszer...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
Kipróbáltam az Alien Blastert és Firelance-t, egy Deathclaw 1 lövés, néha 2. Minden más egybõl porlad. Sajnos kevés bele a lõszer, de valamit valamiért.

Nekem a Small Guns azért csalódás, mert a kevesebb sebzésért valamit vártam, legalább a sniper lehetne pontos.

nekem egyébként csak most esik le hogy mi hiányzott egész eddig
gauss fegyverek...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

sherlock1
Tudtam, hogy a bethesda el fogja kúrni valamivel a játékot és mi mással, mint a befejezéssel... Ez még az oblivion végénél is szánalmasabb + klisés...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

CS@
Apróság, de azért javítom/megjegyzem, hogy Terrible nálam 80DMG és nem 82.

Hogy lehet elérni, hogy ez a büdös bunkó letegye a mancsát? Kezd idegesiteni komolyan.

CS@
Ezt én nem értem.
Azonos körülmények között az AE21 50DMG, TerribleShotgun 82DMG, Lincoln 50DMG, Xualong 64DMG, akkor neked, hogy jön ki az, hogy a SmallGun –ok sebzése minden esetben kevesebb?

meele/unarmed csak szerinted felesleges. szerintem 😄
power fisttel egy ütés egy feral ghoul, ezzel a shishkebabbal meg pláne marha hatékonyan lehet irtani a népet.
persze nem CSAK meele/unarmed kell alapozni a karaktert, de kijelenteni róla hogy felesleges...
ráadásul ebben van az élvezet 😄

nekem egyébként pont hogy az energiafegyveek nem jönnek be annyira. plasma rifle alatt trágya az összes. akkor már inkább a jó öreg shátgán

ízlések és pofonok

Baze, Super Mutant Brute vagy mi a fene eléggé brutális 😄
Bár ráhagytam Raiderekre h megöljék õket, aztán a végén szépen leöltem mindenkit 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ron Ragm
Snipernél nem számolja a VATS a távcsõbõl adó pontosságot, épp ezért tûnik ugyanannyinak a pontossága mint a Lincoln's repeaternek.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Magh
Én most tesztelgettem kódokkal, és azt kell mondjam, az energiafegyverek magasan verik az összes többit. Melee/Unarmed egy nulla, ráadásul a legerõsebb sneakkel sem igazán lehet elég közel osonni a crithez. Small guns érdekes, Victory Rifle pontatlanabb, mint a Plasma Rifle, hiába sniper. A sebzésük minden esetben kevesebb, a lõszer meg ritkább és/vagy zabálják a fegyverek, szóval nem gyõzött meg. A Big Guns mûködik, de igazán csak a Gatling Laserrel és Vengance-el voltam elégedett, a Minigun, Raksi nem valami hatékony. A MIRV-et meg szerintem ne vegyük bele, 2 perc alatt kilõttem vele 200 Mini Nuke-ot, ezt valaki finanszírozza...
Ha még megemlítem, hogy a kategóriák legjobb fegyvereit hasonlítottam össze a viszonylag hamar beszerezhetõ androidos plazmapuskával, már elég egyértelmû. Majd most megnézem a Firelance-t és Autumn stukkerét is.

Lobsterman
Pár kép csak úgy:
Éjlienz

Úgy tûnik Cthulhu mindenhol felbukkan 😊

Ez meg csak úgy mert tetszett a hangulat 😄

Rapid81
Azért az egy kicsit gáz, hogy a Jefferson Memorialból (régi mentéssel sikerült bejutnom végre) át kell vágni az egész Wastelanden a következõ célig. Egyébként mennyi település és fontosabb hely van a térképen összesen, mert nekem eddig 42 van meg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tatyla
ó ne tudd meg még tényleg ott volt egy kis árva mutáns lenn egy kis szobában.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tessék:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_weapons

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Rapid81
És honnan szedek olyan cuccot, amivel fel lehet robbantani a Megatoni bombát? Mert anno a játék elején hatástalanítottam, így csak a játék eleji mentéssel tudnám, de kér valami összetevõt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

nevesített fegyverekrõl van valami összegzés hogy mit tudnak és hol szerezhetõek meg?

Lent az alaksorban voltál mutáns vadászaton?
Bent van az ajtó oda is, nekem is volt gondom itt, mert bent + a tartálynál kitakarítottam, de az alaksorba nem mentem le, nem is figyeltem hogy van..

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

CS@
(az egész csak magánvélemény és saját tapasztalat)
Na most jutottam odáig, hogy érdemben tudtam tesztelni azonos körülmények között az energia fegyvereket is, 3 kivételével: Alien Blaster, Firelance, Colonel Autumn's Laser Pistol. Errõl a 3ról a neten a következõ infókat találtam: elsõ2 AlienCell -ás a harmadik pedig csak a játék végén szerezhetõ meg, ha ezek az infók helytállóak, akkor ezek alapján ez a 3 nem igazán mérvadó sõt szinte figyelembe se kell venni õket sztem. A maradék alapján sztem szó sincs arról, hogy a SmallGun –okat hú, de nagyon elkennék az energiafegyverek, sõt eddigi tapasztalatok alapján a választékosság/használhatóság miatt a SmallGun –ok felé billen a mérleg. Lényegesen könnyebben öltem meg azonos körülmények között egy Deathclawot korábban a TerribleShotgun –al(de talán még a Xuanlong –al is), mint most bármilyen energia fegyverrel.

Majd a következõ karim BigGun –os lesz, bár az látatlanba se kérdéses, hogy valószínûleg az lesz a legdurvább.

Tatyla
itt most mi a feladat mire várakozik a csoport?map nem mutat semmi új útvonalat innen,környéken kiiktattam minden mutánst???

Lobsterman
Lehet Emil is magyar. Benne van a nevében is egy magyar szó 😄

hali
azaz 😄 nalam is kb igy vegezte

www.napisajto.hu

Vlaghimiir
Fiuk a repair-t hogy lehet használni meik gobmal vagy mit merre? mert javittatni elég drágaXD a és a power armort mikor fogom tudni használni még csak 6-os szintû vagyok de már megvan lassan 2 szintje....

Carlos
Lead Design:
Emil Pagliarulo

Lead Artist:
Istvan Pely

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Belenéztem az egyik videóba és valóban lead artist. 😊

Ch_Slater
próbaképpen felperzseltem Megaton-t..
ez a Moira semmit sem változik.. ugyanolyan habókos 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Lobsterman
Nem lead designer? :S

Carlos
Mármint Lead Artist.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezzel? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Oké, akkor azt hiszem foglalkozom vele egy kicsit mielõtt folytatom pusztai kalandozásomat.

Why so serious?

Lobsterman
Hát onnan nem sok van vissza, de bõven ott lehet még hagyni a fõszálat miután beengednek. De amikor arra a pontra érsz ahol már nem nagyon hagyhatod ott a fõszálat, közvetlen a vége elõtt szól az egyik NPC ha még akarsz valamit akkor most csináld meg.

Lobsterman
Legalább nem Lazlo. Mégis csak magyar a fõdesigner 😄

De ugye az még nem a fõsztori vége? Mert van egy marha jó power armorom és szívesen használnám már de addig nem akarom befejezni a fõsztorit amíg be nem jártam mindent.

Why so serious?

Encore
Nem kell sokat visszamenned, egy éttermen át jutottál fel a csávókhoz. Az étterem elõtt van egy konyha, ahogy kilépsz a konyhából az étterembe (ahol lépcsõk vannak) ott valahol balra les egy kis spájz szerû valami, ott lesz egy kikapcsolt robot, tõle megszerezheted.