Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leírnád részletesebben ? 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hali
heh, talalkoztam egy Laszlo nevu raiderrel a jatekban 😊

www.napisajto.hu

Lobsterman
A fõsztori szála elvezet a BoS fõhadiszállására(The Citadel, aka Pentagon), ott/akkor tudod megtanulni Gunnytól az udvarban. Elõbb nem engednek be úgyse :S

citadelben gunny(azt hiszem így hívják) adja ha a küldetés során eljutsz oda, vagy sikerül valahogy bejutnod

rapid81:ott van az,rögötn ahogy bemész a tetõrõl az ajtón,lemész a lépcsõn és a másik oldalt a lépcsõ alatt egy szobában ott fekszik a földön sötétben egy robot, elõször én sem vettem észre

How much can you take,before you snap?

Na igazatok volt Tenpenny Tower-rõl. Tényleg eltûntek az emberek. Szóval felmentem megbeszélni a dolgot Roy-al. Nem tanúsított túl sok megbánást így kénytelen voltam vadászpuskával pontot tenni az ügy végére. Vesztettem egy kis karmát de, hogy végignézhettem ahogy az áruló féreg feje lerepül a helyérõl az mindent megért.

Why so serious?

Rapid81
Pls help!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg szeretném menteni Railley rangereit, de a lifthez nem találom az elemet, pedig már olyannyira bejártam az egész hotelt, hogy teljesen visszamentem oda, ahol bemegyek az épületbe. Hol van az a nyamvadt elem, mert volt nálam, de eladtam Rivet Cityben.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
Én kérek elnézést a következõ kérdésemért, tuti volt már kérdezve, de lusta vagyok visszaolvasni (de legalább nem kamuzok, hogy nem találtam).
Megvan a szép kis nemtommilyen 51-es páncél, amit nemtok felvenni, mert valami spec tréning/képzettség kell hozzá.
Hol, merre, mikor, mennyiért? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Ok, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

n3whous3
mondjuk én is megnézhettem volna a manualban, tuti benne van, duplán kösz

púúúúú

n3whous3
vááá köszi 😊

púúúúú

Ron Ragm
Tarsd lenyomva a pipboy gomját és felkapcsol egy lámpa. Nem valami erõs de jól tud jönni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

n3whous3
Nem tudom, hogy esetleg van-e éjjeli lámpa a játékban, de elkéne itt ott... Valaki valahol azt írta, hogy a pip-boy világít, de hát én nem a kijelzõre gondoltam 😊)

Mást is akartam kérdezni, de asszem elfelejtettem #Ð

púúúúú

Magh
Nálam nem év játéka, de top 5 mindenképp. Nagyon leegyszerûsítve szerintem kb. így néz ki pro/kontra:

+nagyfokú szabadság, remekül lehet szerepet játszani
+hangulat
+jól optimalizált és kiváló grafika
+rengeteg mellékquest, kalandozási lehetõség

-rövid fõszál
-monoton design (persze posztnukleáris világ, de szerintem ebbõl többet ki lehetett volna hozni)
-túlegyszerûsített fejlõdés - és harcrendszer
-kis armorválaszték
-fegyverek homogenitása

A negatívumokból az utolsó hármat egy jó modding team 2 hónap alatt rendberakja.

Szerintem sem kell több szint. Õszintén szólva ha van baja a programnak az talán az hogy túl könnyû - igazából soha nem volt gondom az ellenfelek bedarálásával, alacsony szinten sem, talán a tûzköpõ hangyás rész volt egy kicsit kihívás. Emlékszem ezzel szemben a Fallout 2-ben vért pisiltem az elején, nyavajás skorpiók ellen tribalként, de késõbb sem lett sokkal egyszerûbb a dolog.

Ami még nem tetszett hogy a minigunok mennyire gyér fegyverek, ahhoz képest hogy mennyi lõszert zabálnak és mennyi plusszsúlyt jelentenek - bár ez már az elõzõ részékben is hasonló volt, talán ezért nem jelentenek nagy kihívást a szupermutik. A lánctalpas õrrobotok, death claw-k messze a legdurvább ellenfelek.

Ennyi talán a negatívum a programmal kapcsolatban, egyébként simán az év RPG-je, és talán játéka is, pedig volt itt Mass Effect is, ami szintén nagyon erõs volt, de sokkal kevesebb szabadság volt benne..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Lobsterman
Abban a videóban legnehezebb szinten, törött fegyverrel, 0 skillel csinálta a csávó. Csoda hogy nem sebzett semmit?

Lobsterman
Nem zakkant csak a végletekig optimista. Ezt bizonyítja is párszor a Survival Guide-os küldi alatt 😊

Ez a tucatszor kell fejbelõni történet különben is baromság. Biztos látta azt az idióta Youtubeos videót ahol csávó 27x fejbelõ valami Caravan guardot, de én ilyennel nem nagyon találkoztam. A legkeményebb mutánsok is megfekszenek max. 2-3 jól irányzott lövéstõl, az átlag raiderek és egyéb bohocók sokszor az elsõ fejkokitól kifekszenek, a sima, hamar elérhetõ és egyébként talán a legtöbbet használt hunting rifle-tól.. feral ghoulok feje és szépen esik szét egy jól irányzott sörétes puskás találattól, de 2-3 testre irányzott sörétfelhõ is kifeketeti õket.

Szal ditto nem értem mirõl beszél az illetõ.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

MaskimXul
szerintem is. nem kell a szintek számát emelni, ott van a slower leveling mod, sokkal jobb, kevesebb xp-t kapsz mindenért, tovább tart elérni a 20-as szintet
Lobsterman
"A közlekedés a metróval lehetséges" - Sok helyre csak metrókon át lehet eljutni, azt nem írták hogy ez metrókocsival történik...😊"
Az igaz de a cikkben ez alatt a Fast travelt érti az író...vagy nem érti 😄

broman191
Tudtam hogy az a csaj nem százas, de az minimum lenne hogy megpróbálja leépíteni a te arcod is ha megtudja mit tettél...de bizony kicsit zakkant szegény.<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Lobsterman
Nos...khmm...ebben van valami 😄

"Hát nem tudom hogy volt e valami szó is szerelemrõl. Fõképp hogy nõi karaktert indítottam, de Amata szintén az 😊"

Attól csak még érdekesebb a dolog nemde? 😊

Why so serious?

broman191
A "Trait" biztos valami rossz karmás perk...mindjárt megnézem konzollal. 😊

"A közlekedés a metróval lehetséges" - Sok helyre csak metrókon át lehet eljutni, azt nem írták hogy ez metrókocsival történik...😊

"Gyerekkori szerelmünk riaszt fel minket álmunkból"

Egyértelmûen érezhetõ hogy te vagy a jófiú - aki ki mondjuk elkergeti a bõrdzsekis barmokat amikor szekálják a sarkon szegényt...😊 Kifejezett szerelmi szál nincs de, nagyon ott az érzés hogy összejöhetne....😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

LOL, visszatöltöttem egy régi állást hogy megnézzem Megaton felett milyen a gombafelhõ. Aki még nem próbálta ki, mindenképpen tegye meg, és menjen vissza Megaton romjaihoz nézelõdni/beszélgetni egy kicsit.

Találkozni fogsz Moira Brownnal, akinek Wasteland Survival könyvet segítettél írni. Kicsit megváltozott külsõre, leginkább csak az overállról lehet felismerni. Gondoltam poénra veszem a figurát és mondom hogy bocs, miattam égett le az arcod. A hülye kiscserkész eleinte nem hiszi el, majd lassan elkezdni kapizsgálni hogy lehet, hogy van összefüggés aközött hogy furán meredek az arcára, és hogy cafatokban jön le a bõre - talán még az is lehet hogy kezd átmenni ghoulba.
Majd mondom neki hogy "ja egyébként bocs de már megbántam". Mire Moira: "Ja akkor semmi baj ha már megbántad, de azért legközelebb ilyet próbálj nem csinálni jó?" Ezután elkezd örülni azon hogy milyen jó, így legalább van ürügye átmenni Rivet citybe, meg különben is milyen izgi így tanulmányozni a ghoulokat, mostmár hogy õ is az lett. <#vigyor1> Eldobtam az agyam.

Lobsterman
Szerintem pont jó ez a 20as szint. Fenének kell hogy a skillek 90%át kimaxolja. Így legalább van motiváció hogy új karakterrel vágj neki.

Lobsterman
Fuhh de nagy baromságok vannak ebben a cikkben :S

"Csak azok a karakterek ne állnának ott bambán és mereven, mindig egy helyben – néha nem ártana megmozgatni azokat a végtagokat és sétálni egyet. Kicsit dühítõ Oblivioni örökség."
Még cigizni is kimennek idõnként, de még az ellen is beszélget egymással.

"A járókából megszökve sajátítjuk el a mozgást, míg rá nem lelünk egy „You’re Special’s címû könyvre, amelybõl kiválaszthatjuk azokat a tulajdonságokat és képességeket, amivel saját szánk ízére fordíthatjuk karakterünket."
Hát képességeket csak a G.O.A.T. alatt kapjuk meg de sebaj

"A kiválasztott 3 képességben jobbak leszünk, mint mások és ezekben gyorsabban is fogunk fejlõdni."
Igen, az elsõ két részben így volt, itt csak +15 pont induláskor.

"A Traitek és Perkek a csillagjegyekhez hasonló bonuszokat adhatnak, persze ennek ára van, ha elsütjük a Trait képességünket, akkor annak néhány hátrányos tulajdonsága is lehet a késõbbiekben."
Valaki találkozott Trait-el? Mert én csak perk-kel. És mi az hogy "ha elsütjük a trait képességünket"? :S

"Mígnem elérjük a 16. életévünket a rögtönzött szülinapi parti után kézhez kapjuk elsõ légpuskánkat"
Ami a 10. szülinapon történik...

"amit ki is próbálhatunk néhány nagyobb rovar lemészárolásával"
Ami egy radroach-ot jelent...

"majd megkapjuk a világ legcoolabb csuklószorítóját, a PIP-BOY 3000-et"
Amit már a party elején megkapunk 😄

"19 évesen egy frankó tesztet írunk meg"
Ami 16 évesen történik

"Gyerekkori szerelmünk riaszt fel minket álmunkból"
Hát nem tudom hogy volt e valami szó is szerelemrõl. Fõképp hogy nõi karaktert indítottam, de Amata szintén az 😊

"A közlekedés a metróval lehetséges"
És nekem nem szóltak hogy újra mûködik a metró... a szemetek

"ám a történet szempontjából erõs ellenfelek fejébe sajnos hiába eresztünk bele két-három sorozatot, továbbra is vígan támadnak, ami azért erõs túlzás."
A kedves író nem játszott még RPG-vel ezek szerint. De nem ultrarealisztikus FPS-el sem nagyon. És milyenek azok a "történet szempontjából erõs" ellenfelek?

"Több ellenfélnél, mindenki gondolkodás nélkül ront egyenesen felénk"
Hát ha nincs lõfegyverük persze. Miért? Egyenként kéne jönniük?

"vagy ha éppen mi kergetjük õket, akkor logikátlan módon, jobbra-balra futkosnak, totál kiszámíthatatlanul."
Ha egy õrült ak-val lõne a seggemre menekülés közben, én is cikk-cakkban futnék hogy minél nehezebben találjon el

Mivel a fõszálban benne van,így:igen.😊

broman191
*SPOILER*

Kicsivel az outro elõtt mindenkinek szerencséje lesz hozzá...;-)

broman191
Van kód is találtam egy gamespot tápigban':

setgs iMaxCharacterLevel ###

Sets the maximum level that your character can reach through experience gain. Replace the ### with the desired maximum level.

Viktorr
Találkoztatok már ezzel a monstrummal?

broman191
konzolba "unlock" <#smile>

Máshol nem lehet ? :S Mert sajna nincs ott. Gépét meg sajna nem tom feltörni :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lacee
van mod, ami felviszi az xp capet lvl. 30 vagy 40nek megfelelõ mennyiségre, csak vigyázni kell hogy ne legyen túl sok a skillpont, mivel ha nem tudod elkölteni az összes pontot akkor ott ragadsz annál a képernyõnél.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

broman191

broman191
Ok. 😊 Valami ötlet a korlát kiütésére? Valami cheat csak van hogy engedjen huszas felé menni...mert ez így bizony nagyon nem jó. Öldököltem örömmel, erre az egyik terminálnál mosolygok hogy feltörtem, nézem nem kapok XP-t...erre 2 órával késõbb is 20 elején volt a mérõ...meglepõdtem hogy csak ennyi. -.-'

reaper4
semmi baj, csak kicsit ledöbbentem 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

broman191
Igen, de ha még nem láttál itt akkor olvass vissza - és ezt nem hagyhattam ki nagyon ide illett, én kérek elnézést...^^

Egy kérdés: 20 a max. szint konstatáltam sajnálattal...nincs valami trainer arc mint az Oblivion-ban ahol pénzért húzhatod xy skilled? Mert sajnos így csak a könyvek maradtak azzal meg lassú...vagy találsz vagy nem ha tálász is csak +1...-.-'' Gáz ez így...valahogy ki kellene ütni a 20-as korlátot...

reaper4
ide mindenkit beengednek? <#banplz>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

broman191
Rágjam ki a húsod testvérem de sukár vagy! <#idiota><#eljen>

Rapid81
Moriarty a szalonjában van hátul a pult mögött lévõ szobában.

Elmondtam az androidnak, hogy õ az android, és nekem adta a plazma stukkerét. Jupijééé!

Na megyek, segítek a csajszinak Megatonban megírni a második fejezetét a könyvéhez. <#vigyor2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Hmuda
Tudom, de én jobb szeretem amgam összerakni a listámat. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kövesd a gyereket, elvileg bemegy egy ilyen biztonsági helyre, attól balra van talán a ház. Márha ez a Fireant-es mission.

Ám Moriaty-t nem találom egyszerûen, ha városban vok és a questet jelölöm ki akkor azt mutatja h a parthoz menjek ahhol semmi sincs, ha meg ott akkor azt h a városba menjenk ahol Moriaty nincs 😄 Tuti h csak a szalonjûban lehet ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

csak 1 rad/secet kapsz be 😄
ha gyorsan úszol 1 elég is lesz

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Lacee
van, aki beakad, és az istennek nem hajlandó sehova menni. így nem tudtam kipróbálni, mi történik ha a Republic of Dave-ben csalok a szavazással, mivel az egyik lány a ház emeletén ácsorgott hetekig, és mivel nem szavazott mindenki, nem volt továbblépési lehetõség.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shep
Találkozta megy kis kölyökkel Megaton mellett, eltûnt az apja, na az öreget merre lelem? Szunyálni kell amúgy, van valami jele ha nem teszem? Gyógyítani mivel érdemes, mert a döghús nem az igazi 😊 (de régen volt már mikor az 1-el játszottam, alig emlékszem belõle valamire) Ha sima lõfegyverre gyúrok a késõbbiekben az is elég lesz a túléléshez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Okés, köszike. Megoldom. 😊 Csak kell egy pár RadAway. <#buck>

MaskimXul
van már ilyen mod nexuson, az elsõk között jött ki, le is cseréltem a gyári oblivion zenét jó kis falloutosra 😊
én tudok. úszni kell kicsit 😄
annál a bejáratnál, ahol a híd van, ugorj a vízbe. ússz arra, ahol a hajó ketté van szakadva. a másik részében a víz alatt van egy csõ, az vezet be arra a helyre, ahol pinkerton tanyázik. lesz majd még 2 Mirelurk meg pár csapda amit túl kell élni. sry ha nem teljesen tiszta

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Ja...Oblivionos ökörség? Érdekes...mind az Obli-ban mmind ebben mászkálnak...élnek...

Rapid81
Nálam is "élnek". Mennek kajálni étterembe, kocsmába, szunyálni, beszélgetnek a folyosókon, stb.

Valaki tud segíteni ebben: #4961 ?