Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tudja valaki, hogy itt mit kell csinálni?
lényegében ízlsé dolga, milyen karaktert szeretnél. ha az õ személyiségébe belefér egy-egy hazugság vagy lopás, akkor hajrá, néhány turpisságtól nem fog megváltozni a státuszod. (amúgy a jelenlegi állapotod a pip-boy general részén látszik, a figurán glória, semmi, vagy ördögszarv van.)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még egy utolsó kérdés mielõtt kiutáltok😊 adott a lehetõség néha hogy hazudjak és ezzel elõnyt szerezzek valamiben. De ekkor csökken a karizmám. 1-1 hazugság belefér vagy megutálnak rögtön? Gondolom ezis facepalm kérdés😄
azért válaszolok is valamit röviden: igen érdemes megcsinálni mindent, még szép. mindenhol lehet kereskedni, csak nem biztos hogy érdemes (pl van-e elég kupakja/hasznos cucca a boltosnak). közlekedés sokáig tart, az természetes, de a már felfedezett helyek között van fast travel a térképen.
a markert meg keresd ki a szótárból 😊
(nem csak a questek jelzõpontjait követheted, hanem kitehetsz a térképre jobb gombbal egy saját jelzést is, ami az iránytûn megjelenik, erre jó.)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1: Meg akarod csinálni õket? Csináld. Nem akarod? Ne csináld.
2: Nem, majd csak a kedvedért ki fog blattyogni egy árus a biztonságos városból, hogy megvegye a sok kacatot amit cipelsz. A karavánok más lapra tartoznak mert azok olyan ritkák, hogy egyszerûbb visszamenni az egyik városba.
3: Marker: a helyszínek ikonjai.
4: Attól függ. Ha csak úgy vaktában nekivágtál akkor a kérdésre a válasz: igen, te vagy a béna. Ha elõrelátóan beállítottál egy waypointot (jobb klikk a térképen) amit elvezet a célállomásra akkor pedig a válasz: nem, csak kövesd a jelzést míg eléred a megadott helyszínt.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Érdemes minden küldetést megcsinálni?
Kereskedni mindig vissza kell járni a városba? Még csak 1 város van ahhol tudok.
Illetve térképen mit jelent az hogy marker? Mikor kijelölöm a várost.
és az normális hogy egy helyre tartok már órák óta a metro dzsungelba vagy én vagyok béna?😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
- Ez TPS vagy FPS?
- Ahogy érzed!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Ez a játék TPS vagy FPS?
"The trees move. Do you not see it?"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Találtam amúgy még 1 visszatérõ fegyvert én is. Nem tudom ki emlékszik a 2esbõl a brutális, energy cell-el mûködõ ripper-re (miniláncfûrész-kés) 😄 1 baj van vele, hogy bár darál folyamatosan, ezzel egyidejüleg romlik is a minõsége rendesen, fõleg ha 1 super mutantot akarunk a végtagjaitól megfosztani vele 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Power Armor Swap v0.76
A mod még mindig csak kozmetikai jellegû. Csak azért csinálom, hogy a régi Falloutos Power Armor legyen az általános viselet. A legutóbbi liknelés óta:
- Az Outcast páncél immáron inkább fekete mint fekete-piros.
- A csapatjelzések sokkal régebbinek tûnnek, kopottabbak.
- Beraktam a rendes normal-mapet az Outcast páncélhoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Míg egy igazán távoli ellenfélre ott a sniper, aminek a VATS része sztem is kalapkaka, de simán távcsõvel használva azért érezhetõen pontosabban el lehet vele lõni bárkit. Teljesen átlagos felhasználásra Ol' Painless, irdatlan mennyiségû lõszer és repair utánpótlással. Átlagos bunkeres commandózásra Xuanlong, lõszer töménytelen van hozzá és ez érezhetõen nagyobbat üt az energia fegyvereknél a tûzgyorsaságáról már nem is szólva, számomra egyetlen hátránya, hogy a többihez képest viszonylag nehéz fullos állapotban tartani. A Terrible természetesen azt a célt szolgálja, amit írtál közvetlen közelrõl fejbelõni vele a Deathclaw –ot, ezen esetben a sebzése szintén nem hasonlítható egy energia fegyverhez. Lincoln –t bevallom nem szeretem, mert kevés skulót tudok szerezni hozzá, úgyhogy nem nagyon használom.
Na de ezzel lekattantam a témáról, mindenki használja, ami neki kedves, hiszen azért játék, hogy azt csináljuk, amit akarunk, de azért ilyeneket, hogy minden esetben nagyobbat sebez mellékeljük, ha 1x nem így van.
tényleg, Tranquility Lane-el kapcsolatban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kipróbáltam, hogy betettem konzolból, 100%-os állapotban valami 70 körül sebez (nem maximum skillel természetesen, 100as energy weppel gondolom megvan 100 is)
btw, aki BoS Power Armort akar szerezni anélkül h kinyírna pár Brotherhood-ost látogasson el Arlington Public Libraryba. a bejáratnál álló két arcot lehet Mesmetron-nal... ööö... mes-elni? és utána szépen elkérheted tõlük <#nyes>#nyes>