Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>néha már én sem tudom mivel játszok...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MaskimXul
vaze de ronda pipboy <#nyes>
mondjuk átfáradni a farcry2 topikba 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Megint elakadtam :S

Tudja valaki, hogy itt mit kell csinálni?
DJ Skyline
beteg! 😄D

Köszönöm az utmutatást😊
Lacee
a karma csak azt dönti el, hogy jó-gonosz vagy semleges vagy, közvetlenül nem függ össze azzal, hogy utálnak-e az emberek. közvetve úgy, hogy híred megy a világban, és pl eleve félni fognak tõled az idegenek (esetleg ellenségesek lesznek), vagy fordítva, a gonoszok állítanak rád bérgyilkosokat.

lényegében ízlsé dolga, milyen karaktert szeretnél. ha az õ személyiségébe belefér egy-egy hazugság vagy lopás, akkor hajrá, néhány turpisságtól nem fog megváltozni a státuszod. (amúgy a jelenlegi állapotod a pip-boy general részén látszik, a figurán glória, semmi, vagy ördögszarv van.)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SötétBarom
Ha jó a speeched, akkor mehet.. Nekem nem csökkent tõle a karmám.. (Bár lehet hogy azért, mert a gonoszoknak hazudtam 😄D )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rendben sajnálom! Amugy a questet követem. Valami technology museumot de már lassan odaérek😊
Még egy utolsó kérdés mielõtt kiutáltok😊 adott a lehetõség néha hogy hazudjak és ezzel elõnyt szerezzek valamiben. De ekkor csökken a karizmám. 1-1 hazugság belefér vagy megutálnak rögtön? Gondolom ezis facepalm kérdés😄
na mostmár ezt is tudom. Bocs, hogy ilyen alap dolgokat kérdeztem. csak ismerve az elõzõ részeket elég hosszu lehet és nem akartam hülyeséget csinálni pl hogy sok idõ elmenjen a fast travellal. de akkor gondolom nincs szerepe az idõnek.
SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Hehe, ezt vótmá? (nem követtem a topikot több napja)

40 mines vs Old Men

Lacee
a /facepalm jelentése:

azért válaszolok is valamit röviden: igen érdemes megcsinálni mindent, még szép. mindenhol lehet kereskedni, csak nem biztos hogy érdemes (pl van-e elég kupakja/hasznos cucca a boltosnak). közlekedés sokáig tart, az természetes, de a már felfedezett helyek között van fast travel a térképen.

a markert meg keresd ki a szótárból 😊
(nem csak a questek jelzõpontjait követheted, hanem kitehetsz a térképre jobb gombbal egy saját jelzést is, ami az iránytûn megjelenik, erre jó.)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SötétBarom
Aki eddig nem jut el magától, az miért nem várja meg azt a nyomorult magyar verziót??? :/

Hmuda
Facepalm: hülyeségeket kérdeztél.

1: Meg akarod csinálni õket? Csináld. Nem akarod? Ne csináld.
2: Nem, majd csak a kedvedért ki fog blattyogni egy árus a biztonságos városból, hogy megvegye a sok kacatot amit cipelsz. A karavánok más lapra tartoznak mert azok olyan ritkák, hogy egyszerûbb visszamenni az egyik városba.
3: Marker: a helyszínek ikonjai.
4: Attól függ. Ha csak úgy vaktában nekivágtál akkor a kérdésre a válasz: igen, te vagy a béna. Ha elõrelátóan beállítottál egy waypointot (jobb klikk a térképen) amit elvezet a célállomásra akkor pedig a válasz: nem, csak kövesd a jelzést míg eléred a megadott helyszínt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ezt kifejtenéd?😊
Hmuda
Megmarad a SPECIAL pont, ugyenez érvényes a skill figurákra is. Fõleg mivel ha lerakod a tárolóra akkor többet már nem veheted fel. Így kicsit érdekes lenne ha csak addig hatna míg nálad van. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Értem, akkor majd leadogatom a fegyvereim.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem mert azt azonnal megkapod amikor megtalálod

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SötétBarom
/facepalm

tényleg azt kihagytam 😊)

Ha a figurát lerakom a házamban arra a gyûjtõcuccra, akkor nem ad már str-et ?

Hmuda
Plusz a Bobblehead figurák között is van egy +STR.

1-2 alapvetõ kérdésem lenne mert nem akarok hülyeséget csinálni.
Érdemes minden küldetést megcsinálni?
Kereskedni mindig vissza kell járni a városba? Még csak 1 város van ahhol tudok.
Illetve térképen mit jelent az hogy marker? Mikor kijelölöm a várost.
és az normális hogy egy helyre tartok már órák óta a metro dzsungelba vagy én vagyok béna?😊

Piedon
Valakinek sikerült felrakni a patch-t a cd galaxisnál kapható sima (nem a gyûjtõi) verzióra? Mert nekem se az UK, se az US patch nem megy fel.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

van egy perk amivel tudsz 50-t növelni a teherbíráson meg van egy amivel tudsz +1 spec dolgot állítani

mint a hekkelésnél itt is 4 próbálkozásod van 4.re eltörik ... egérrel tudod forgatni a nyitót és a csavarhúzóval megnézni hogy nyílik e ... minnél közelebb állítottad be anyitót annál jobban meg tudod közelíteni a csavarhúzóval a 90°-os elforgatást

Power armoros kiképzést hol kaphatok ? Illetve hogy tudok több str-et szerezni ? Mert mindig ugyanannyi a max teherbírásom, szintlépésnél meg nem mutatja h tudnák rá rakni :S

TPS vagy FPS? RPG<#nyes>

Sziasztok, hogy kell picklockolni? Nálam csak oda rak elúlra egy csavarhúzót és nem tudom, hogy mit, hogy kell. Pls help!
jaa 😊 kösz

"Nézd a hátam".

miaza tps??

Ezjóvolt:
- Ez TPS vagy FPS?
- Ahogy érzed!
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Encore
a GNR állomás katonáin és a Citadelben a BoS katonáin is mûködik.
jó a ripper, de a shishkebabot (v hogyarákba hívják) semmi nem veri. nincs is annál jobb h miközben szeleteled az ellent még lángra is kap 😄

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

SötétBarom
Ahogy érzed.

Sziasztok!

Ez a játék TPS vagy FPS?
SötétBarom
Egyetlen egyet találtam belõle én is, nagyon jó cucc.. Még minimális meelee skillel is simán át tudtam vele darálni magam a földalatti helyeken.. Csótány-molerate-feralok ellen hatékony nagyon 😄DD

Calver
a Mesmetron alapból 4 NPC-n mûködik akiket be kell fogni egy Slaver küldetéshez... ezen kívül a legtöbb karakter vagy ellened (és mindenki ellen) fordul - ilyenkor halálakor nem vesztesz karmát - vagy egy eltúlzott hõgutát szenved el. nálam eddig összesen a 4 küldis NPC-n kívül az Arlington Public Libraryben lévõ két Brotherhood-oson müködött, de elvileg lehet használni Dukov két "barátnõjén" is.

"The trees move. Do you not see it?"

Ja, a másik: Mesmetron hogy mûködik pontosan? A slavert akitõl szereztem, nagy hatékonysággal "fejtelenítésnek" vetettem alá vele, de bárkit akit megabajogtatok vele csak rámtámad semmi sérülés nélkül, azzal a különbséggel hogy nem csak rám lõ hanem a spanjaira is 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Az a Lincoln's repeater hol található? Küldetés során fordul elõ, vagy a museum of history-ban van?

Találtam amúgy még 1 visszatérõ fegyvert én is. Nem tudom ki emlékszik a 2esbõl a brutális, energy cell-el mûködõ ripper-re (miniláncfûrész-kés) 😄 1 baj van vele, hogy bár darál folyamatosan, ezzel egyidejüleg romlik is a minõsége rendesen, fõleg ha 1 super mutantot akarunk a végtagjaitól megfosztani vele 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hmuda
Alakulgat a modom.

Power Armor Swap v0.76

A mod még mindig csak kozmetikai jellegû. Csak azért csinálom, hogy a régi Falloutos Power Armor legyen az általános viselet. A legutóbbi liknelés óta:

- Az Outcast páncél immáron inkább fekete mint fekete-piros.
- A csapatjelzések sokkal régebbinek tûnnek, kopottabbak.
- Beraktam a rendes normal-mapet az Outcast páncélhoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem, csak egyiknél ugye csökken a karmád a másiknál meg nõ.

Why so serious?

CS@
Így van ezért írtam a választékosságot.
Míg egy igazán távoli ellenfélre ott a sniper, aminek a VATS része sztem is kalapkaka, de simán távcsõvel használva azért érezhetõen pontosabban el lehet vele lõni bárkit. Teljesen átlagos felhasználásra Ol' Painless, irdatlan mennyiségû lõszer és repair utánpótlással. Átlagos bunkeres commandózásra Xuanlong, lõszer töménytelen van hozzá és ez érezhetõen nagyobbat üt az energia fegyvereknél a tûzgyorsaságáról már nem is szólva, számomra egyetlen hátránya, hogy a többihez képest viszonylag nehéz fullos állapotban tartani. A Terrible természetesen azt a célt szolgálja, amit írtál közvetlen közelrõl fejbelõni vele a Deathclaw –ot, ezen esetben a sebzése szintén nem hasonlítható egy energia fegyverhez. Lincoln –t bevallom nem szeretem, mert kevés skulót tudok szerezni hozzá, úgyhogy nem nagyon használom.

Na de ezzel lekattantam a témáról, mindenki használja, ami neki kedves, hiszen azért játék, hogy azt csináljuk, amit akarunk, de azért ilyeneket, hogy minden esetben nagyobbat sebez mellékeljük, ha 1x nem így van.

Calver
105-öt mondd Fallout wiki.

tényleg, Tranquility Lane-el kapcsolatban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg lehet valahogy úgy oldani hogy NEM ölsz meg mindenkit? ugyebár ha Betty/Braun utasításaid követed akkor átéled a játék legmókásabb gyilkolászását, ha Chinese Invasion-t indítassz... nos, akkor is mindenki meghal. van vmi olyan megoldás ahol a Vault 112 lakói életben maradnak?

Lacee
most találtam meg a lezuhant ûrlény fegyverét, elég erõske, pláne negyedik szinten...
kipróbáltam, hogy betettem konzolból, 100%-os állapotban valami 70 körül sebez (nem maximum skillel természetesen, 100as energy weppel gondolom megvan 100 is)

Calver
akkor itt is az idõ h repairrel csinálj a kettõbõl egy kicsit jobb állapotút <#nyes>

btw, aki BoS Power Armort akar szerezni anélkül h kinyírna pár Brotherhood-ost látogasson el Arlington Public Libraryba. a bejáratnál álló két arcot lehet Mesmetron-nal... ööö... mes-elni? és utána szépen elkérheted tõlük <#nyes>

Calver
ízlések és pofonok <#nyes> nekem valahogy most jobban bejönnek a prüttyögõ lézerfegyverek és az égett hús szaga egy jó kis lángszórós móka után <#vigyor1>