82991
-
#3625 Jujj,ez egy nagyon sirály játék lessz.
Bár nem tom ki hogy van vele,de egy csomó képen feltünnek olyan dolgok mint a GTA 3-ban,vagy a VC-ben.
De látom lesznek olyanok is amik pl. a MAFFIA-ban:villamos.
A kocsik terén is látok hasonlóságot,oceanic,meg a cross(sanchez). Azt nem tudjátok,hogy metró,vagy vonat lessz e?
Ja,meg nagyon királyság még az erdő is.
Egyszóval -
#3624 pfffff -
Zsolo #3623 Ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvastál volna, akkor most nem röhögne rajtad a fél fórum! -
Verseghy #3622 looool -
#3621 Csak felhívsz egy telefonszámot, és küldik :)
06-90-LUV-BSA :D -
Ennel hulyebb uzenet meg iden NEM VOLT!!! -
#3619 LOÁÁÁÁÁÁÁÁL -
roki #3618 CSá! honnan lehetne letölteni a gta san andreast???? -
#3617 Új tárhely, új design, rossz elérési cím: http://gtasanadreas.nethely.hu/
Darabig inkább SanAndreas.on.hu címet használjátok... -
#3616 Vazze ha igazat szoltam es tenyleg lesz ilyen akko' majd viszajovok ide es a kepedbe fogok rohogni :PPPPPPPP -
#3615 akkor is ba, egyáltalán hogy merül fel hogy chopper vazz -
#3614 nááá nemond :P -
#3613 az egy cross,enduro motor -
#3612 "A nagyobbnak mindig igaza van, még ha téved, akkor is." :) -
#3611 -
REAL_CIÁN #3610 Igazatok van, a hosszú első villát néztem choppernek. -
#3609 csopperral nem is, de mint látod a képen is , ez egy cross motor. -
Zsolo #3608 Meg ha jól megnézed akkor rájösz hogy a VC-be is lehetett ilyet csinálni ...! Főleg a chopperral! -
Zsolo #3607 Szerintem az nem chopper, hanem egy crossmotor! Lehet hogy már a szemed sem a régi? -
REAL_CIÁN #3606 ...de ez legyen a játék legnagyobb hibája! :)) -
REAL_CIÁN #3605 Ez a kép a chopperrel, amikor 45 fokba dől és kiteszi a lábát, azért elég irreális, ilyet chopperrel nem nagyon lehet. :)) -
#3604 nem valszeg, hanem biztos. és ps3-ra jön majd -
REAL_CIÁN #3603 Azért nincs igazad, mert ez az a címe és azt nem lehet önkényesen változtatni. Arról már ne is beszéljünk, hogy a GTA4 valszeg a következő lesz. -
#3602 lol, vagy vezetsz, és egyszer csak szétesik alattad a verda -
REAL_CIÁN #3601 Legyen igazad, a GTA4 elnevezés igazi profi munka! -
#3600 csak az ne legyen hogy elkezd rohadni és ha elviszed lemosatni akkor eltünik a rohadás. -
#3599 Elég lol, de ha nem akarod odairni 1000 szer hogy San Andreas akkor csak isz egy 4.est és kész,,,,Gamestar a legjobb szerintem.. -
Verseghy #3598 jah, amugy nem dolgoznak annyira amatörök ott -
REAL_CIÁN #3597 Sőt, ha nagyon sokáig használsz egy kocsit, szét is rohad alattad. -
#3596 gta4, lol -
REAL_CIÁN #3595 "Olvastátok a GameStar-t?"
A Gamestarnál amatőrök dolgoznak, a GTA San Andreast konzekvensen GTA4-nek nevezik! LOL! -
#3594 hmmm, ez a rozsdás dolog nekem új -
#3593 nem tom, de ezt már én is kérdeztem. remélem nem kell majd tankolni -
#3592 ne feledd, ez egy játék, elvesztené a fillinget ha minden szarra figyelni kéne.. ha ilyet akarsz menny ki az uccára -
#3591 lesznek benzinkutak ahol meg kell tankolni az autot? jó lennem hogy nem csak száguldozni ls nem fogy a benzin..esetleg átlagfogyasztást is kiírhatnának de azmár az elmebetegség határát súrolná...tankolás persze pénzért.. -
#3590 -
#3589 :DDD -
Verseghy #3588 Hát, lehet hogy nem mondok újat senkinek. Az király hogy a kocsik koszolódnak, ha nem mosod le öket, ellepi a rozsda 3 város lesz, és jó sok kis falu.. Mindnek megvan a neve, csak most nem jut eszembe Sokat kell edzeni, nemcsak hogy ne legyél kövér, hanem hogy erös legyél, mert ha nem vagy erös akkor ha el akarsz lopni egy autót az auto gazdája leteper téged és cseszheted, persze ha te vagy az erössebb akkor belevered párszor a fejét a kocsiba és elmegy -
#3587 jah, ott majd kombájnal, meg traktorral fognak üldözni a fakabátok -
#3586 Biztos