82991
-
#3828 telyesítményben a pc jobb mint egy ps2 nem? -
#3827 Most már nem téma, hogy be kell szereznem egy PS2-t sürgősen... :) -
#3826 -
#3825 buzi ps2 ! -
#3824 lol -
#3823 rosszul hitted :P -
#3822 azt hittem pc re most szeptember a francba már -
#3821 Attól még lehet hogy szeptember de csak 2 év múlva :P -
#3820 Egyelőre PS2 exkluziv. -
#3819 pc re mikor jelenik meg szeptember? -
#3818 fordferléjn :D -
#3817 -
#3816 Igen fog. És rosdásodni is fog. -
#3815 ezen a képen látszik, hogy retkes a verda. fog majd koszolódni a kocsi a játékban? -
#3814 milyen komoly medálja van a csávónak :D -
#3813 Meg a többiben is. Meg ezek a kisvárosok a nagyok körül irtó jó ötletek, legalább nem csak a pár metropolisz van hanem kis hill-billy ranchok is. :D -
#3812 púáhá!!!!!!!!!!!!!! :D -
#3811 Nah megnéztem az az oldalon mindent.Jók a kisvideók.Lesz ám élet ebben a városban. -
#3810 Hanky Panky Point milyen dugós hely lesz.Szerintem ha felszedsz 1 kurvát akkor ott nem egyedül ti lesztek.:) -
#3809 OH, egyetértek, olyan nincs hogy eztetet nem givik ki pöcöre szal olyan sok minden lesz benne hogy azért a ps-nek is meg
kell magát erőltetnie,és remélem jobb grfóval is a tetejében majd akarnak villogni a RS-esek!!!(pc-n) -
Zsolo #3808 Nézd meg a térképet aztán mégjobban fogod várni! -
#3807 Mar banom hogy beneztem a forumba es lattam ezt a rengetek kepet mert mar jobban varom agy 5X -
Zsolo #3806 De úgylátom hogy a fodrászat csak annyi, hogy a fodrász föléhajol és már más a haja! -
Zsolo #3805 Videó alapján úgy látom hogy Quad is lesz benne! Ez nagyon király! -
#3804 nem, ez csak Los Santos térképe -
#3803 ATYAURISTEN... mennyi kiraly kep :D :)) -
#3802 Sztem meg ez az egész játék térképe. -
#3801 THX -
#3800 térkép -
#3799 Akkor Már vonatozunk meg metrózunk is!!!!! :)
Na még jöhetnek képek a légi tömegközlekedésről!!! ;)
Ja tegyétek már be ennek a Sirály térképesznek a linkját!! Köszesz! -
#3798 Én már csak egy fajta videót szeretnék. Ami elejétől végéig bemutat egy betörést mert az marhára érdekel és nem tudok már várni míg megjelenik, olyan messze van még. -
#3797 Innen leszedhettek egy San Andreas zenét. -
#3796 azt a kis videót nézzétek meg ahol a rendőségi üldözés van... Nézzétek meg ahogy lőnek! Állati...... -
#3795 Loál, ez az épület itt is lemezkiadó. :DDDDDDD -
#3794 meg nem tudom láttátok-e de vannak kis pici videók is, a térképnél a sima négyzetes kockáknák ahol kiírja, hogy 2.5 MB.. na ott... áh, kész vagyok.... Egy ilyen játéknak ki kell jönnie PC-re is 2005-ben.... Különben még a végén én is egy PS2 boldog tulajdonosa leszek :D -
cyrus #3793 Vérkomolyak a képek !!!!! -
#3792 Véééégre frissitették a hivatalos oldalt! És amikor a térképet nézzük az azok a városzajos....ooo..komolyan ez már kinzás :DDD Meg amikor egyes pontokra ha ráböksz és beszólnak a zsaruk a központnak... Jajj de vároooooom. És azt modnom , hogy ugye ez csak egy városrész, szerintem nincs gond a mérekkel. Áh...csak ennyit tudok mondani:
-
#3791 de ez csak Los Santos térképe -
#3790 a terkep alapjan nem tunik olyan nagynak -
#3789 jah, mov formátumban.