82991
-
#11642 kösssszííí:) -
#11641 az -
#11640 szép ez a logo :) -
#11639 bizonyosan:) -
Atesz22 #11638 dc-n talaltam valami beta valtozatot. Az kamu?
-
#11637 Na ez az...aki realizmusra vágyik az haljon meg egy karamboltó!!!
Én nem vágyok réá...:) -
#11636 einstein, épp arról beszéltünk, hogy ezt nem lehet megcsinálni. -
#11635 hmm?? hogy túllehet-eélni 1 borulást??? karcolás nélkül is simán -
#11634 nem kell borulni, ha "realizmusra" vágytok, és akkor túlélitek, nem? -
#11633 ha veszel egy kalapácsot letudod ütni az ajtót :) -
#11632 visszalehetne borítgatni mint a Mafiában -
Norbu #11631 nem, de vissza lehetne borítani ha egy jó verda (most már tunning verda is lehet) -
#11630 Figyelj, ha felborul, így is-úgy is mehetsz lopni egy másikat, ha felrobban, ha nem... vagy a tetején csúszva akarsz továbbszáguldani? -
Norbu #11629 nekem se tetszik az hogy a felborul a kocsi akkor már mehetsz is lopni egy másikat, ez naon unrealisztikus Nem mintha a GTA egy szimulátor lenne, de ezt igazán megcsinálhatták volna. -
#11628 nemlehetett, ajto olyankor golyo/utes allo volt -
#11627 Annyira nem zavaró. -
#11626 Sajna erről a betegségről nemtud leszokni a rockstar pedig sztem a GTA-k legnagyobb hibája és egyben legnagyobb marhasága a felborulástól felrobbanó autó.... -
#11625 Igen. -
#11624 Ok..Kössz:) -
Norbu #11623 A SanAndreas-ban is elkezd égni a kocsi és felrobban ha felborulunk vele? -
#11622 Ps2-n játszunk vele:)
Mire kijön pc-n addigra megunom....És ujratolni se fogom pc-n mivel azonkívül hogy a grafikát picit feljebbtupírozzák (jóminimálisan) márkülönbség nemlesz.... -
#11621 Hali! Nektek már megvan? Honnan? Megrendeltétek?? :D -
#11620 katasztrófa -
#11619 Annyira nem flash a barátnőzés...
Abból áll hogy van pár csaj akik fix pontokon vannak odamegyünk hozzájuk élből azzal indítanak hogy helló randizzunk..
Onnantól megjelenik egy szivecske a térképen ott lakik a csaj. Változó időközönként van otthon.
Minden csaj másra bukik,van akinek azkell hogy kövérek legyünk van akinek magas szexepil van akinek az hogy izomagyuak legyünk stb...
Ha otthon van a csaj akkor: odamegyünk kijön közli mit akar (furikázás,kajálás,disco vagy az egyik autószerelő csaj esetében furikázás,de ő vezet-->rommátöri az autónkat annyira hülye az MI)...Ha végeztünk hazakell vinni és feljebb megy a csajnál a népszerüségünk...Lehet neki ajándékba vinni plusszba plussz népszerüségért vibrátort,műpélót,virágot (ezeket találni lehet mindenfelé például : Műfaxt a rendőrségen:), vibrit az építkezésen stb..:) )...Plussz le lehet smárolni a csajt ami szintén plussz népszerüség... X százaléknyi népszerüségnél a csaj behív "kávézni" vagyis jól megku...:) Az egésznek amúgy annyi az értelme hogy: a csaj kocsiját megkapjuk X százaléknyi szeretetszintnél (egy két csaj kivételével hétköznapi kocsik), ha csak összejövünk a csajjal (vagyis már 1%-nál) általában vmi extra jár (például ha rendőrcsaj akko ha elkapnak a jardok bevisznek de nemveszik el a fegyvereket) és 100%-nál kapunk ajándékba egy ruhát....Ennyi...
Egyéb észrevétel: Nem tesz jót a kapcsolatnak ha a csajt fejbelőjük vagy monnyuk kiugrunk többszáz méter magasan mellőle a repülőből ejtőernyővel:D
Némi extra funny: szerezzetek pár vontatóskocsit lehet belőlük frankó kis konvojt csinálni...mi összekapcsoltunk 6 vontatós kocsit és azzal csapattuk elég kemény úgy az irányítás:) -
#11618 áz :\ -
#11617 egyébként meg micsoda baromság ez, hogy öldökölünk, robbantgatunk, de egy bezárt kocsit nem törhetünk fel -
#11616 pedig aszittem lehetett olyat... bár nem próbáltam sosem, csak logikusnak tűnt -
#11615 A nagy kaszinórablásnál ezzel tudsz bejutni a kaszinó alagsorába, nem fogod eltéveszteni, egy egész küldetés épül erre. -
#11614 Észrevettem valamit. Zero boltjában a Kis Akció figurákat megnéztétek már? Nézzétek meg, nagyon kemények.
-
#11613 Ha megszereztem a perverz csajtól a kártyát, akkor azt hol és mire lehet használni? -
#11612 milyen ajtóbeverős módszer? -
#11611 ha bevolt zárva, akkor a VC-ben se tudtad kiütni -
#11610 ebben a játékban már nem műxik az ajtóleverős módszer? -
#11609 -
#11608 thx, majd figyelek -
#11607 szerintem a barátnőzés lesz flash:) -
#11606 San fierroban nagyritkán spawnol utakra én spec néha látok....de ritkán...Meg jött már velem szembe San Fierro és Las venturas közti országutakon közel a kis falvakhoz... -
#11605 eleve poén vontatni :c)) -
#11604 vontatót merre találni? és melyik városban? -
#11603 Van akinek számít....Meg előfordul hogy szereti valaki a hullaszállítót de nincskedve csajozni..:)
Plussz voltmár olyan is hogy az exportálható kocsik közül egyszerüen nem találtam az utakon egyet sem,erre vhol parkolt belőle egy darab de nemtudtam kinyitni ilyenkor jól jöt...