82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • tigeroo
    kösssszííí:)
  • zaki
    az
  • zaki
    szép ez a logo :)
  • tigeroo
    bizonyosan:)
  • Atesz22
    dc-n talaltam valami beta valtozatot. Az kamu?
  • tigeroo
    Na ez az...aki realizmusra vágyik az haljon meg egy karamboltó!!!
    Én nem vágyok réá...:)
  • KG21
    einstein, épp arról beszéltünk, hogy ezt nem lehet megcsinálni.
  • Kit--Kat
    hmm?? hogy túllehet-eélni 1 borulást??? karcolás nélkül is simán
  • tigeroo
    nem kell borulni, ha "realizmusra" vágytok, és akkor túlélitek, nem?
  • DBoy
    ha veszel egy kalapácsot letudod ütni az ajtót :)
  • Kit--Kat
    visszalehetne borítgatni mint a Mafiában
  • Norbu
    nem, de vissza lehetne borítani ha egy jó verda (most már tunning verda is lehet)
  • UNREG
    Figyelj, ha felborul, így is-úgy is mehetsz lopni egy másikat, ha felrobban, ha nem... vagy a tetején csúszva akarsz továbbszáguldani?
  • Norbu
    nekem se tetszik az hogy a felborul a kocsi akkor már mehetsz is lopni egy másikat, ez naon unrealisztikus Nem mintha a GTA egy szimulátor lenne, de ezt igazán megcsinálhatták volna.
  • lamase
    nemlehetett, ajto olyankor golyo/utes allo volt
  • UNREG
    Annyira nem zavaró.
  • Skynet
    Sajna erről a betegségről nemtud leszokni a rockstar pedig sztem a GTA-k legnagyobb hibája és egyben legnagyobb marhasága a felborulástól felrobbanó autó....
  • UNREG
    Igen.
  • Laciiiiiii
    Ok..Kössz:)
  • Norbu
    A SanAndreas-ban is elkezd égni a kocsi és felrobban ha felborulunk vele?
  • Skynet
    Ps2-n játszunk vele:)
    Mire kijön pc-n addigra megunom....És ujratolni se fogom pc-n mivel azonkívül hogy a grafikát picit feljebbtupírozzák (jóminimálisan) márkülönbség nemlesz....
  • Laciiiiiii
    Hali! Nektek már megvan? Honnan? Megrendeltétek?? :D
  • zaki
    katasztrófa
  • Skynet
    Annyira nem flash a barátnőzés...
    Abból áll hogy van pár csaj akik fix pontokon vannak odamegyünk hozzájuk élből azzal indítanak hogy helló randizzunk..
    Onnantól megjelenik egy szivecske a térképen ott lakik a csaj. Változó időközönként van otthon.
    Minden csaj másra bukik,van akinek azkell hogy kövérek legyünk van akinek magas szexepil van akinek az hogy izomagyuak legyünk stb...
    Ha otthon van a csaj akkor: odamegyünk kijön közli mit akar (furikázás,kajálás,disco vagy az egyik autószerelő csaj esetében furikázás,de ő vezet-->rommátöri az autónkat annyira hülye az MI)...Ha végeztünk hazakell vinni és feljebb megy a csajnál a népszerüségünk...Lehet neki ajándékba vinni plusszba plussz népszerüségért vibrátort,műpélót,virágot (ezeket találni lehet mindenfelé például : Műfaxt a rendőrségen:), vibrit az építkezésen stb..:) )...Plussz le lehet smárolni a csajt ami szintén plussz népszerüség... X százaléknyi népszerüségnél a csaj behív "kávézni" vagyis jól megku...:) Az egésznek amúgy annyi az értelme hogy: a csaj kocsiját megkapjuk X százaléknyi szeretetszintnél (egy két csaj kivételével hétköznapi kocsik), ha csak összejövünk a csajjal (vagyis már 1%-nál) általában vmi extra jár (például ha rendőrcsaj akko ha elkapnak a jardok bevisznek de nemveszik el a fegyvereket) és 100%-nál kapunk ajándékba egy ruhát....Ennyi...
    Egyéb észrevétel: Nem tesz jót a kapcsolatnak ha a csajt fejbelőjük vagy monnyuk kiugrunk többszáz méter magasan mellőle a repülőből ejtőernyővel:D

Némi extra funny: szerezzetek pár vontatóskocsit lehet belőlük frankó kis konvojt csinálni...mi összekapcsoltunk 6 vontatós kocsit és azzal csapattuk elég kemény úgy az irányítás:)
  • hen-tes
    áz :\
  • KG21
    egyébként meg micsoda baromság ez, hogy öldökölünk, robbantgatunk, de egy bezárt kocsit nem törhetünk fel
  • KG21
    pedig aszittem lehetett olyat... bár nem próbáltam sosem, csak logikusnak tűnt
  • UNREG
    A nagy kaszinórablásnál ezzel tudsz bejutni a kaszinó alagsorába, nem fogod eltéveszteni, egy egész küldetés épül erre.
  • vki
    Észrevettem valamit. Zero boltjában a Kis Akció figurákat megnéztétek már? Nézzétek meg, nagyon kemények.
  • PS3
    Ha megszereztem a perverz csajtól a kártyát, akkor azt hol és mire lehet használni?
  • zaki
    milyen ajtóbeverős módszer?
  • Kit--Kat
    ha bevolt zárva, akkor a VC-ben se tudtad kiütni
  • KG21
    ebben a játékban már nem műxik az ajtóleverős módszer?
  • Kit--Kat
  • zaki
    thx, majd figyelek
  • tigeroo
    szerintem a barátnőzés lesz flash:)
  • Skynet
    San fierroban nagyritkán spawnol utakra én spec néha látok....de ritkán...Meg jött már velem szembe San Fierro és Las venturas közti országutakon közel a kis falvakhoz...
  • hen-tes
    eleve poén vontatni :c))
  • zaki
    vontatót merre találni? és melyik városban?
  • Skynet
    Van akinek számít....Meg előfordul hogy szereti valaki a hullaszállítót de nincskedve csajozni..:)
    Plussz voltmár olyan is hogy az exportálható kocsik közül egyszerüen nem találtam az utakon egyet sem,erre vhol parkolt belőle egy darab de nemtudtam kinyitni ilyenkor jól jöt...